Ο Ultimate Fallout 3 Crash Guide στα Windows 10

Μία από τις σειρές παιχνιδιών που βασιλεύει μεταξύ των Gamers είναι η σειρά Fallout. Το Fallout 3 είναι το παιχνίδι από τις σειρές παιχνιδιών που αγαπούν οι παίκτες. Ωστόσο, το παιχνίδι Fallout 3 κολλάει σε υπολογιστή με Windows 10 και ανοίγει το δρόμο για το σημαντικό πρόβλημα του αρχείου καταγραφής σφαλμάτων Fallout 3. Λόγω αυτού του προβλήματος, ενδέχεται να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλα παιχνίδια στην εφαρμογή Steam. Αν ψάχνετε για έναν οδηγό σφαλμάτων Fallout 3, τότε έχετε φτάσει στο σωστό αποτέλεσμα αναζήτησης. Οι μέθοδοι για την επίλυση του προβλήματος των σφαλμάτων του Fallout 3 στο νέο παιχνίδι Windows 10 εξηγούνται σε αυτό το άρθρο.

Ο Ultimate Fallout 3 Crash Guide στα Windows 10

Οι αιτίες για τις οποίες το παιχνίδι Fallout 3 διακόπτεται στην εφαρμογή Steam παρατίθενται σε αυτήν την ενότητα.

  • Μη συμβατό λειτουργικό σύστημα Windows- Το Fallout 3 είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για Windows 7, επομένως το παιχνίδι θα ήταν ασύμβατο σε υπολογιστή με Windows 10.

  • Παλιό παιχνίδι Fallout 3- Η χρήση μιας παλιάς έκδοσης του παιχνιδιού Fallout 3 σε υπολογιστή με Windows 10 μπορεί να καταστρέψει το παιχνίδι ενώ παίζετε.

  • Η λειτουργία Auto-Save είναι ενεργοποιημένη – Εάν αποθηκεύετε τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις στο παιχνίδι Fallout 3 στο Steam Cloud, μπορεί να δείτε το παιχνίδι να κολλάει.

  • Ζητήματα με την κάρτα γραφικών- Η κάρτα γραφικών στον υπολογιστή σας με Windows 10 μπορεί να είναι είτε ακατάλληλη είτε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών μπορεί να είναι παλιό.

  • Σύγκρουση με το λογισμικό Windows Live- Το λογισμικό Windows Live που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μπορεί να σας προβληματίσει από το να παίξετε στο παιχνίδι Fallout 3.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Ως βασικό μέρος του οδηγού σφαλμάτων Fallout 3, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Χρησιμοποιήστε την ενιαία οθόνη

Εάν χρησιμοποιείτε πολλά Windows στον υπολογιστή σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλμα κατά τη χρήση του mod Fallout 3. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε μια ενιαία οθόνη και να κλείνετε όλες τις άλλες οθόνες.

2. Κλείστε άλλο λογισμικό που εκτελείται στο παρασκήνιο

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογισμικό τρίτου κατασκευαστή, όπως το Teamspeak, το Xonar ASUS και το Gamer OSD, μπορείτε να κλείσετε αυτό το λογισμικό χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl+ Shift+ Esc ταυτόχρονα για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στις εφαρμογές ξεχωριστά στην ενότητα Εφαρμογές και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος εργασίας για να κλείσετε την εφαρμογή.

3. Χρησιμοποιήστε κάρτα γραφικών NVIDIA και AMD

Για τη χρήση των παιχνιδιών που απαιτούν ενημερωμένα γραφικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα γραφικών NVIDIA ή AMD αντί της συμβατικής κάρτας γραφικών INTEL.

4. Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών

Το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών πρέπει να είναι στην ενημερωμένη έκδοση για να διορθωθούν τα προβλήματα σύγκρουσης με τις λειτουργίες Fallout 3. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να μάθετε τη μέθοδο ενημέρωσης του προγράμματος οδήγησης γραφικών στον υπολογιστή σας.

5. Επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων συστήματος

Τα αρχεία συστήματος που είναι αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή σας ενδέχεται να είναι κατεστραμμένα και ενδέχεται να μην μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα στις λειτουργίες Fallout 3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος χρησιμοποιώντας τη σάρωση SFC.

Μέθοδος 2: Αλλαγή ανάλυσης

Η επόμενη μέθοδος σε αυτόν τον οδηγό σφαλμάτων Fallout 3 είναι να αλλάξετε την ανάλυση του παιχνιδιού και της οθόνης.

Επιλογή I: Χρήση λειτουργίας παραθύρου μέσω Steam

Η προσπάθεια εκτέλεσης του παιχνιδιού Fallout 3 σε λειτουργία πλήρους οθόνης μπορεί να καταρρεύσει το παιχνίδι στην εφαρμογή Steam. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε το παιχνίδι σε λειτουργία με παράθυρα ή χωρίς περιθώρια.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Steam, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στην επάνω γραμμή, κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι Fallout 3 και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΓΕΝΙΚΑ στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και επιλέξτε Ορισμός επιλογών εκκίνησης για να επιλέξετε την προτίμηση για την έναρξη του παιχνιδιού στο παράθυρο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Σημείωση: Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για Προχωρημένους χρήστες.

4. Στο πεδίο κειμένου, πληκτρολογήστε –windowed-noborder και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Σημείωση 1: Ορίστε την ανάλυση του παιχνιδιού ως την ανάλυση οθόνης του υπολογιστή σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση με την οθόνη.

Σημείωση 2: Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές Windowed Mode και Borderless στο παράθυρο για να ορίσετε την αυτόματη ανάλυση.

5. Ανοίξτε το παιχνίδι Fallout 3 στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στην εφαρμογή Steam και ελέγξτε αν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε λειτουργία παραθύρου.

Επιλογή II: Αλλαγή ανάλυσης οθόνης υπολογιστή

Η δεύτερη επιλογή είναι να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή σας και να την ορίσετε σε μια ανάλυση στην οποία το παιχνίδι Fallout 3 δεν θα διακοπεί.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να εκκινήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύστημα στο μενού που εμφανίζεται.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και αλλάξτε την ανάλυση στην ενότητα Ανάλυση οθόνης.

Μέθοδος 3: Τροποποίηση της ρύθμισης συμβατότητας

Το πρόβλημα με τη συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος Windows μπορεί να διορθωθεί ακολουθώντας τα βήματα αυτής της μεθόδου του οδηγού σφαλμάτων Fallout 3.

1. Αναζητήστε το Fallout 3 στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.

2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο Fallout3.exe και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και επιλέξτε Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για στην ενότητα Λειτουργία συμβατότητας.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής στην ενότητα Ρυθμίσεις.

5. Κάντε κλικ στα κουμπιά Εφαρμογή και OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 4: Ενημέρωση του παιχνιδιού Fallout 3

Η επόμενη μέθοδος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα σε αυτόν τον οδηγό σφαλμάτων Fallout 3 είναι να ενημερώσετε το παιχνίδι στην εφαρμογή Steam.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam από τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στην επάνω γραμμή, κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι Fallout 3 και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ στο αριστερό τμήμα του παραθύρου και κάντε κλικ στην επιλογή Να διατηρείται πάντα ενημερωμένο αυτό το παιχνίδι στην ενότητα ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

Μέθοδος 5: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης

Το ζήτημα των σφαλμάτων του Fallout 3 στο νέο παιχνίδι Windows 10 θα μπορούσε να οφείλεται στη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης στο Steam Cloud. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα αυτής της μεθόδου για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης του παιχνιδιού Fallout 3.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Steam.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στην επάνω γραμμή, κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι Fallout 3 στην ενότητα ΟΛΑ τα παιχνίδια και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΓΕΝΙΚΑ στο αριστερό τμήμα του παραθύρου Ιδιότητες και αποεπιλέξτε την επιλογή Keep games saves στο Steam Cloud for Fallout 3 Program.

Μέθοδος 6: Αλλαγή αρχείων Fallout 3

Το πρόβλημα με τη συντριβή του παιχνιδιού μπορεί να οφείλεται σε ακατάλληλα ρυθμισμένα αρχεία στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα ακολουθώντας τα βήματα σε αυτήν την ενότητα του οδηγού σφαλμάτων Fallout 3.

Επιλογή I: Δημιουργία αρχείου FALLOUT.ini

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το αρχείο FALLOUT.ini ενδέχεται να μην έχει δημιουργηθεί στην Εξερεύνηση των Windows. Μπορείτε να αναγκάσετε το παιχνίδι Fallout 3 να δημιουργήσει το αρχείο στη θέση λήψης χρησιμοποιώντας τη μέθοδο.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Steam, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και κάντε κλικ στο παιχνίδι Fallout 3 στην ενότητα ΟΛΑ τα παιχνίδια.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί PLAY για να ξεκινήσει το παιχνίδι και πατήστε το κουμπί Esc μετά τη φόρτωση του παιχνιδιού.

Σημείωση: Αυτό θα ελέγξει το υλικό γραφικών του παιχνιδιού και θα δημιουργήσει ένα νέο αρχείο Fallout.ini στο αρχείο του παιχνιδιού.

Επιλογή II: Διαγραφή περιττών φακέλων

Πολλά αρχεία στη θέση λήψης του Fallout 3 στην Εξερεύνηση των Windows ενδέχεται να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας του παιχνιδιού Fallout 3. Μπορείτε να διαγράψετε όλους τους φακέλους εκτός από το φάκελο Saves στην τοποθεσία.

Σημείωση: Ο φάκελος Saves θα αποθηκεύσει το επίπεδο από το οποίο βγήκατε στο παιχνίδι και θα αποφύγει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού από την αρχή.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Μεταβείτε στο φάκελο Fallout 3 ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας.

C:UsersLenov0DocumentsMy GamesFallout 3

Σημείωση: Πρέπει να ανοίξετε το φάκελο ονόματος χρήστη στη θέση του φακέλου Lenov0.

2. Επιλέξτε όλους τους φακέλους εκτός από το φάκελο Saves, κάντε δεξί κλικ στους φακέλους και κάντε κλικ στην επιλογή Delete για να διαγράψετε τους περιττούς φακέλους.

Επιλογή III: Επεξεργασία καταχωρήσεων του αρχείου FALLOUT

Το αρχείο FALLOUT.ini στη θέση λήψης ενδέχεται να έχει ρυθμιστεί εσφαλμένα και οι τιμές των καταχωρήσεων μπορεί να είναι λανθασμένες. Μπορείτε να αλλάξετε τις τιμές στο αρχείο για να διορθώσετε το πρόβλημα του αρχείου καταγραφής σφαλμάτων του Fallout 3.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E μαζί για να ανοίξετε την Εξερεύνηση των Windows.

2. Μεταβείτε στο φάκελο Fallout 3 ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας.

C:UsersLenov0DocumentsMy GamesFallout 3

2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο FALLOUT.ini, μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από την επιλογή Άνοιγμα με και κάντε κλικ στην επιλογή Σημειωματάριο στο διπλανό μενού.

3. Αλλάξτε την τιμή της καταχώρησης bUseThreadAI από 0 σε 1.

Σημείωση: Μπορείτε να πατήσετε τα πλήκτρα Ctrl + F μαζί για να ανοίξετε τη γραμμή αναζήτησης και να αναζητήσετε τη συγκεκριμένη καταχώρηση.

4. Αλλάξτε την τιμή της καταχώρισης iNumHWThreads σε 2.

Μέθοδος 7: Απεγκαταστήστε το Windows Live

Μια άλλη επιλογή του οδηγού σφαλμάτων Fallout 3 είναι να απεγκαταστήσετε το λογισμικό Windows Live στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα.

3. Επιλέξτε την εφαρμογή Windows Live στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στην επάνω γραμμή για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη στον οδηγό απεγκατάστασης για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Windows Live.

5. Πατήστε τα πλήκτρα Windows+ E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση των Windows και να πλοηγηθείτε στον φάκελο Windows Live ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας ως Αυτός ο υπολογιστής > Τοπικός δίσκος (C:) > Αρχεία προγράμματος (x86).

6. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Windows Live και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στη λίστα.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε το Fallout 3

Εάν καμία από τις παραπάνω λύσεις στον οδηγό σφαλμάτων Fallout 3 δεν λειτούργησε. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά το Fallout 3 στην εφαρμογή Steam για να λύσετε το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων του Fallout 3

Βήμα I: Απεγκατάσταση Fallout 3

Το πρώτο βήμα σε αυτήν τη μέθοδο είναι να απεγκαταστήσετε το παιχνίδι Fallout 3 στην εφαρμογή Steam.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στην επάνω γραμμή, κάντε δεξί κλικ στο παιχνίδι Fallout 3, μετακινήστε τον κέρσορα στην επιλογή Διαχείριση και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη του οδηγού απεγκατάστασης του Fallout 3 και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι στο παράθυρο UAC.

Βήμα II: Επανεγκαταστήστε το Fallout 3

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι Fallout 3 στην εφαρμογή Steam.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Steam από τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα STORE στην επάνω γραμμή της αρχικής σελίδας και αναζητήστε το παιχνίδι Fallout 3 στη γραμμή αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για να εγκαταστήσετε το αρχείο του παιχνιδιού Fallout 3 και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί NEXT στο παράθυρο εγκατάστασης.

Σημείωση 1: Μπορείτε να ορίσετε τις επιλογές για τη δημιουργία συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού Έναρξη.

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη θέση εγκατάστασης στην Εξερεύνηση των Windows.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί FINISH στο τελευταίο παράθυρο.

6. Θα δείτε τη διαδικασία ΛΗΨΗΣ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ στο παιχνίδι.

7. Κάντε κλικ στο κουμπί PLAY μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού Fallout 3.

Μέθοδος 9: Εγκαταστήστε το Fallout 3 Mods

Η τελευταία μέθοδος σε αυτόν τον οδηγό σφαλμάτων Fallout 3 είναι να εγκαταστήσετε τα mods του Fallout 3 για να διορθώσετε το πρόβλημα των σφαλμάτων του Fallout 3 στο νέο παιχνίδι Windows 10.

Επιλογή I: Ανεπίσημη ενημέρωση κώδικα Fallout 3

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την ανεπίσημη ενημέρωση κώδικα του Fallout 3 από τον επίσημο ιστότοπο για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα στο παιχνίδι Fallout 3, συμπεριλαμβανομένου του αρχείου καταγραφής σφαλμάτων του Fallout 3.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Google Chrome, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του NEXUSMODS για λήψη της ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ FALLOUT 3.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί MANUAL για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του οδηγού εγκατάστασης.

5. Εκτελέστε το παιχνίδι Fallout 3 ως διαχειριστής.

Επιλογή II: Χρησιμοποιήστε το πακέτο παράκαμψης γραφικών Intel HD

Εάν χρησιμοποιείτε μόνο την κάρτα γραφικών Intel, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Intel HD Bypass Package mod στον υπολογιστή σας. Αυτό θα βοηθούσε στην επίλυση των προβλημάτων με την κάρτα γραφικών Intel και θα διορθώσει το σφάλμα Fallout 3.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο NEXUSMODS για λήψη του ΠΑΚΕΤΟΣ INTEL HD GRAPHICS BYPASS.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί MANUAL για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη του οδηγού εγκατάστασης.

5. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων, να μεταβείτε στο φάκελο “Λήψεις” και να αποσυμπιέσετε και να εξαγάγετε τα περιεχόμενα του ληφθέντος φακέλου mod.

6. Επιλέξτε όλα τα αρχεία .dll στο φάκελο και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + C ταυτόχρονα για να αντιγράψετε τα αρχεία.

7. Μεταβείτε στο φάκελο fallout 3 goty στην Εξερεύνηση των Windows ακολουθώντας τη διαδρομή τοποθεσίας ως Αυτός ο υπολογιστής > Τοπικός δίσκος (C:) > Αρχεία προγράμματος (x86) > Steam > steamapps > κοινά > Fallout 3 goty.

8. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + V ταυτόχρονα για να επικολλήσετε τα αρχεία σε αυτόν τον κατάλογο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έμαθε για τον οδηγό σφαλμάτων Fallout 3. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε τις μεθόδους που δίνονται και ενημερώστε μας για τις προτάσεις και τις απορίες σας στα σχόλια. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Αλλάξτε την προεπιλεγμένη θέση για την αποθήκευση στιγμιότυπων οθόνης στα Windows 10