Ο Microsoft Edge αποκτά μια πλαϊνή γραμμή αναζήτησης στο Web

Δεν θα ήταν υπέροχο να αναζητήσετε κάτι από την τρέχουσα ιστοσελίδα χωρίς να ανοίξετε άλλη μια καρτέλα του προγράμματος περιήγησης; Η Microsoft θα προσθέσει σύντομα μια δυνατότητα αναζήτησης πλαϊνής γραμμής στο Edge, κάνοντας τις αναζητήσεις στον ιστό ακόμα καλύτερες—ειδικά σε οθόνες ευρείας οθόνης.

Αυτή η δυνατότητα θα είναι σύντομα εύκολο να εντοπιστεί στον Microsoft Edge. Θα πρέπει απλώς να επισημάνετε μία ή περισσότερες λέξεις στην τρέχουσα σελίδα και να κάνετε δεξί κλικ σε αυτές ως συνήθως. Εκτός από την κανονική επιλογή “Αναζήτηση στον Ιστό”, θα δείτε την επιλογή “Αναζήτηση στην πλαϊνή γραμμή”. Κάντε κλικ σε αυτό και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανιστούν σε ένα παράθυρο πλαϊνής γραμμής στη δεξιά πλευρά του προγράμματος περιήγησής σας.

  Πώς να αλλάξετε τις μονάδες χάρακα στο Microsoft Word

Θα μπορείτε να διαβάζετε για τον όρο αναζήτησης χωρίς να φύγετε από την τρέχουσα ιστοσελίδα, βλέποντας ταυτόχρονα την ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήσατε αναζήτηση και τα αποτελέσματα αναζήτησης στην οθόνη. Με τόσους πολλούς υπολογιστές που διαθέτουν οθόνες ευρείας οθόνης με επιπλέον οριζόντιο χώρο, αυτό φαίνεται σαν ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό παραγωγικότητας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το έχουμε στα χέρια μας.

Ως μπόνους για οργανισμούς, αυτή η πλαϊνή γραμμή αναζήτησης θα εμφανίζει αποτελέσματα από το εταιρικό intranet, εάν κάποιος είναι συνδεδεμένος με λογαριασμό Azure Active Directory. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να αναζητούν την εσωτερική τεκμηρίωση της εταιρείας τους από την πλαϊνή γραμμή.

  Πώς να συνδεθείτε με φίλους στο "Animal Crossing: New Horizons"

Η Microsoft ανακοίνωσε αυτή τη δυνατότητα στο Build 2020 στις 19 Μαΐου 2020. Η Microsoft λέει ότι η πλευρική γραμμή αναζήτησης θα έρθει σύντομα στις εκδόσεις προεπισκόπησης Insider του νέου προγράμματος περιήγησης Edge «τις επόμενες εβδομάδες» μετά, επομένως μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες πριν αυτή η δυνατότητα διαθέσιμο σε όλους που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft.

Αυτή δεν είναι η μόνη δυνατότητα του προγράμματος περιήγησης Edge που ανακοίνωσε η Microsoft στο φετινό Build. Η ενσωματωμένη λειτουργία Συλλογών του Edge θα ενσωματωθεί σύντομα στο Pinterest. Με την ενσωμάτωση ενεργοποιημένη, θα μπορείτε να βλέπετε προτάσεις από το Pinterest στις συλλογές σας και να εξάγετε τις συλλογές απευθείας σε έναν νέο πίνακα Pinterest.

  Πώς να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου του Roku σας