Ο InterServer κάνει την εκκίνηση ιστοτόπων WordPress πιο εύκολη από ποτέ

Το WordPress είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν βγαίνεις ζωντανά στον παγκόσμιο ιστό. Ας δούμε τι είναι ιδιαίτερο με το InterServer και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο σε αυτό το πιο δημοφιλές CMS.

Η μεταφορά και απόθεση είναι η υπογραφή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας που αντιμετωπίζει το κοινό. Έχετε τέτοια υπεραπλουστευμένα εργαλεία για οτιδήποτε κάνουμε στο Διαδίκτυο.

Ένα από τα πιο εξειδικευμένα πράγματα που μπορούσες να κάνεις πριν από τη δεκαετία του ’90, η δημιουργία ενός ιστότοπου, έχει ακολουθήσει παρόμοιο παράδειγμα. Χάρη στα φιλικά προς τον χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), δεν χρειάζεστε προγραμματιστές ιστού για μια διαδικτυακή παρουσία.

Τα περισσότερα από τα εύσημα πηγαίνουν στο WordPress, που αρχικά κατασκευάστηκε μόνο για blogging. Ωστόσο, τώρα έχετε σχεδόν όλους τους τύπους ιστοτόπων που χρησιμοποιούν αυτό το CMS, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου, της συνδρομής, των ειδήσεων κ.λπ.

Και ενώ ένα καλό κομμάτι ξεκινά με την φιλική προς τον προϋπολογισμό «κοινόχρηστη φιλοξενία», κάποια εισερχόμενη επισκεψιμότητα σάς βοηθά να συνειδητοποιήσετε γρήγορα το λάθος. Οι χρόνοι φόρτωσης αρχίζουν να αυξάνονται, με αποτέλεσμα να εξαφανίζονται οι επισκέπτες.

Αυτό είναι το σημείο όπου συνήθως αρχίζετε να κατηγορείτε τη φιλοξενία Ιστού. Στη συνέχεια, ξεκινά την αναζήτηση για ένα διαφορετικό πακέτο φιλοξενίας. και, πιθανώς, ένας νέος οικοδεσπότης που ειδικεύεται στο WordPress.

Εισαγωγή

Ο Interserver έχει πολλές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά αυτή που παρουσιάζουμε εδώ είναι το VPS του, προσαρμοσμένο για ιστότοπους WordPress με μεγάλους πόρους.

Το VPS (Virtual Private Server) είναι γνωστό ότι είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την κοινόχρηστη φιλοξενία. Αυτό προσφέρει αφιερωμένους πόρους, που ανοίγει το δρόμο για έναν απίστευτα γρήγορο ιστότοπο.

Ωστόσο, υπάρχουν όλα τα είδη φιλοξενίας VPS και δεν είναι συνετό να επιλέξετε κάποιον όπου δεν έχετε ιδέα τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ιδιαίτερα ένας αυτοδιαχειριζόμενος, γυμνός μεταλλικός διακομιστής θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο «όχι» εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις κρυφές αποχρώσεις της φιλοξενίας ιστοσελίδων ή εάν δεν έχετε έναν προγραμματιστή να σπάσει το σκληρό καρύδι για εσάς.

  Wondershare Filmora 12 – Ελευθερία στη δημιουργία βίντεο

Ωστόσο, το Interserver WordPress VPS σας προσφέρει δύναμη και απλότητα σε μία μόνο συνδρομή.

Χαρακτηριστικά

  • Αποθηκευτικός χώρος SSD υψηλής απόδοσης
  • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
  • Κλιμακόμενοι πόροι
  • Πρόσβαση πλήρους ρίζας
  • Δωρεάν μεταναστεύσεις
  • Αποκλειστική IP
  • Ισχυρή κρυφή μνήμη
  • Ευέλικτες συνδρομές
  • Βελτιστοποιημένο για WordPress
  • Οικονομική τιμολόγηση

Ενώ υπάρχει πάντα μια λίστα με «χαρακτηριστικά» που σχετίζονται με κάθε πακέτο φιλοξενίας, ας συζητήσουμε τι είναι το ιδιαίτερο με τον Interserver.

Κέντρα δεδομένων

Αυτό είναι ένα από τα καλά πράγματα για τον Interserver. Είναι διαφανείς σχετικά με τις τοποθεσίες των κέντρων δεδομένων τους και τις προδιαγραφές τους.

Μπορείτε να ελέγξετε τις τοποθεσίες του κέντρου δεδομένων, την ασφάλεια της υποδομής, τις διαμορφώσεις τροφοδοσίας και δικτύου κ.λπ., για περισσότερη ησυχία.

Επιπλέον, όλες οι εγκαταστάσεις Interserver έχουν 100% ισχύ και 99,9% εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας δικτύου. Τέλος, υπάρχουν ισχυρά πρωτόκολλα φυσικής ασφάλειας για κάθε κέντρο δεδομένων και ένας μέσος επιχειρηματίας δεν έχει τίποτα να ανησυχεί.

Δωρεάν Μετανάστευση

Πολλοί έχουν υποτυπώδεις εμπειρίες με τους τρέχοντες κεντρικούς υπολογιστές τους, αλλά η μετάβαση σε διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών φαίνεται πολύ περίπλοκη.

Αντιμετωπίζοντας αυτό το σημείο πόνου, ο Interserver σάς βοηθά να μεταβείτε σε αυτούς με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, αυτή η εξαιρετική υπηρεσία μετεγκατάστασης λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε στο Interserver όποτε θέλετε.

Root Access

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας έχουν αυτήν τη λίστα απαγορευμένων προσθηκών που δεν μπορεί κανείς να εγκαταστήσει στα έργα τους στο WordPress. Και παρόλο που υπάρχουν υποκατάστατα παντού, δεν χρειάζεται να τα αναζητήσετε με τον Interserver.

Οι συνδρομές τους στο WordPress VPS έχουν πρόσβαση root, προσφέροντας την ελευθερία να διαμορφώνετε τα έργα σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης για μια βέλτιστη εμπειρία. Πρόκειται για την ελευθερία να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό θεωρείτε κατάλληλο χωρίς περιορισμούς που επιβάλλονται από τον κεντρικό υπολογιστή.

Ισχυρή κρυφή μνήμη

Η προσωρινή μνήμη βοηθά τον διακομιστή να υπερβεί την απόδοση από την πραγματική του χωρητικότητα. Σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε περιεχόμενο γρηγορότερα σε επανεπισκέψεις, μειώνοντας το φόρτο του διακομιστή.

  Πώς να μετακινήσετε καρτέλες Safari μεταξύ iPhone, iPad και Mac

Αλλά η Interserver προχωρά ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας προσαρμοσμένη διαμόρφωση προσαρμοσμένη για να παρέχει έναν ιστότοπο WordPress γρήγορης φόρτωσης.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που γνωρίζουν την τεχνολογία θα χαρούν να μάθουν ότι το WordPress VPS τους έχει προρυθμιστεί με τον επιταχυντή PHP OPcache για να προσφέρει αποθήκευση στην κρυφή μνήμη και απόδοση επόμενου επιπέδου.

Πίνακας Ελέγχου

Η διαχείριση εικονικών διακομιστών δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Ο εσωτερικός πίνακας ελέγχου του Interserver διευκολύνει τη διαχείριση των πόρων και τη λειτουργία των πραγμάτων με μερικά κλικ.

Σας βοηθά να κλιμακώσετε τους πόρους (RAM και χώρο αποθήκευσης) απευθείας από τον πίνακα εργαλείων του, χωρίς να χρειάζεστε οπισθοδρομήσεις με την υποστήριξη. Σημειωτέον, αυτό λειτουργεί και με τους δύο τρόπους, έτσι ώστε κάποιος να μην κλειδωθεί σε μια ανεπαρκή διαμόρφωση και να μπορεί να μειώσει αβίαστα.

Επιπλέον, παρουσιάζει επίσης επιλογές διαχείρισης DNS, τομέων, αλληλογραφίας, χρέωσης, εισιτηρίων υποστήριξης κ.λπ., όλα από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Παρόλο που το VPS δεν συνιστάται για απόλυτους αρχάριους, ο πίνακας ελέγχου του Interserver αφαιρεί τις εικασίες και θα είναι διαισθητικό να εργαστείτε, ακόμη και για τους πρώτους χρήστες.

Τιμολόγηση

Ενώ όλοι θέλουν τη δύναμη και την ευελιξία που συνοδεύει το VPS, το κόστος συχνά εμποδίζει τη φιλόδοξη αναβάθμιση.

6 $ ανά μήνα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με το δικό σας WordPress VPS. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό παρέχει επίσης απεριόριστη υποστήριξη 24/7 για την εξάλειψη τυχόν τεχνικών προβλημάτων.

Επιπλέον, η τιμολόγηση είναι μηνιαία, χωρίς μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Έτσι, μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή και να μεταβείτε σε διαφορετικό πάροχο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο λόγο. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για μεγαλύτερη ηρεμία.

Προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ ένα VPS βελτιστοποιημένο για το WordPress κάτω από αυτό το σημείο τιμής και προτείνω να το δοκιμάσετε για μια εμπειρία από πρώτο χέρι.

Εναλλακτικές

Ενώ ο Interserver είναι καλός σε αυτό που κάνει, έχουμε μερικές εναλλακτικές λύσεις για έναν ελαφρώς μεγάλο προϋπολογισμό.

Cloudways

Το Cloudways έχει μια παρόμοια προσφορά που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε τα έργα σας στο WordPress με κορυφαίες εταιρείες υποδομής cloud, όπως Digital Ocean, Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) κ.λπ.

  15 Καλύτερο δωρεάν εργαλείο DDoS Attack Online

Ξεκινά από 10 $ το μήνα και διαθέτει ένα φορτηγό με χαρακτηριστικά, καθιστώντας το αγαπημένο μεταξύ πολλών που αναζητούν ανώτερες επιδόσεις και αξιοπρεπή υποστήριξη.

Με λίγα λόγια, το Cloudways είναι ένας πίνακας ελέγχου cloud με μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή που χρησιμοποιείτε για να διαχειρίζεστε εύκολα το VPS σας. Συγκεκριμένα, η Cloudways είναι ένας μεσάζων, πολύ αποτελεσματικός, χωρίς να έχει δική του υποδομή φιλοξενίας.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε σήμερα με τη δοκιμή 3 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα.

Nestify

Η Nestify φέρνει τον πίνακα ελέγχου της για να προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, ωστόσο, αποκλειστικά σε AWS. Τα σχέδια ξεκινούν από 12 $ το μήνα και προσφέρουν μια αποκλειστική CPU, κάτι που δεν συνέβη με τα Cloudways και Interserver.

Για να γίνει σαφές, τα περισσότερα VPS προσφέρουν αποκλειστική RAM και αποθηκευτικό χώρο, αλλά η CPU είναι συχνά κοινή με άλλους χρήστες. Αυτό είναι εντάξει για εκρηκτικές εφαρμογές με ασυνεπή επισκεψιμότητα, αλλά αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τις συμφωνίες για ιστότοπους που διατηρούν σταθερή υψηλή επισκεψιμότητα.

Κατά συνέπεια, αυτό καθιστά το Nestify μια προσοδοφόρα επιλογή σε αυτήν την τιμή. Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση και τα πάντα με τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Η δύναμη του WordPress!

Αναμφίβολα, το WordPress έχει φέρει τη φιλοξενία Ιστού στις μάζες. Είναι απλό αλλά ευέλικτο και αυτή τη στιγμή αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των περισσότερων ιστότοπων.

Ωστόσο, είναι λίγο πεινασμένοι για πόρους και ζητά ισχυρούς πόρους φιλοξενίας για μια ικανοποιητική εμπειρία χρήστη. Οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές καλύπτουν αυτό το κενό αρκετά καλά και η τιμολόγηση του Interserver τους καθιστά αναμφισβήτητα προσοδοφόρους για τους περισσότερους από εμάς.

Ωστόσο, ο Interserver είναι πολύ περισσότερο από ένα VPS βελτιστοποιημένο για το WordPress. Έχουν πολλά σχέδια που καλύπτουν πολλές περιπτώσεις χρήσης που πρέπει να ελέγξετε.

Και αν θέλετε μια επιλογή, δοκιμάστε το Cloudways ή το Nestify.

ΥΓ: Η κυβερνοασφάλεια αφορά όλα τα web projects και το WordPress δεν διαφέρει. Στην πραγματικότητα, δέχεται επιθέσεις πιο συχνά από άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, με πρωταρχικό στόχο τα πρόσθετα.

Έτσι, εάν αισθάνεστε την επιθυμία να προστατεύσετε το έργο σας στο WordPress, εδώ είναι μερικά πρόσθετα υψηλής ποιότητας που πρέπει να λάβετε υπόψη.