Ο απόλυτος οδηγός για την ανάλυση κενών περιεχομένου

Η ανάλυση κενού περιεχομένου είναι κρίσιμης σημασίας για τη βελτίωση του SEO του ιστότοπου με τη βελτιστοποίηση του υπάρχοντος περιεχομένου, την εύρεση κενών μεταξύ εσάς και των ανταγωνιστών σας και τη χαρτογράφηση της διαδρομής του χρήστη στον ιστότοπο.

Προτού μπούμε στη βασική ανάλυση του χάσματος περιεχομένου και ακόμη και στην προηγμένη στρατηγική, ας δούμε πρώτα τι είναι η ανάλυση χάσματος περιεχομένου.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσω λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση του κενού περιεχομένου, τον σκοπό και τη διαδικασία ανάλυσης του κενού περιεχομένου.

Ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό.

Τι είναι η Ανάλυση Κενού Περιεχομένου;

Η ανάλυση κενού περιεχομένου είναι η μέθοδος ανάλυσης του υπάρχοντος περιεχομένου στον ιστότοπο και εύρεσης των κενών στον ιστότοπό μας σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορούμε να εξετάσουμε την ανάλυση κενού περιεχομένου:

  • Επαναφορά του παλιού περιεχομένου στον ιστότοπο
  • Εύρεση των θεμάτων περιεχομένου που λείπουν στον ιστότοπο σε σχέση με τους ανταγωνιστές

Η ανάλυση του υπάρχοντος περιεχομένου θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους ακόλουθους τύπους περιεχομένου:

  • Απαρχαιωμένο περιεχόμενο
  • Περιεχόμενο χωρίς πρόσφατα παραδείγματα
  • Περιεχόμενο με λιγότερες λεπτομέρειες
  • Σύνθετο περιεχόμενο

Και, η εξέταση του περιεχομένου των ανταγωνιστών θα μας βοηθήσει να μάθουμε:

  • Θέματα περιεχομένου που λείπουν
  • Θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο περιεχομένου με βάση την ανάλυση του κενού περιεχομένου των ανταγωνιστών
  • Λέξεις-κλειδιά που στοχεύουν ανταγωνιστές και ο ιστότοπός μας λείπει από αυτές τις ευκαιρίες

Η ανάλυση κενού περιεχομένου δεν γίνεται μόνο σε ιστολόγια ιστότοπων, αλλά μπορεί επίσης να γίνει για τους ακόλουθους τύπους περιεχομένου:

  • Ιστοσελίδες
  • Ιστοσελίδες προορισμού
  • Μαγνήτες μολύβδου όπως υλικό με δυνατότητα λήψης (ηλεκτρονικά βιβλία, ppt και αναφορές)
  • Περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Και άλλα στοιχεία περιεχομένου

Τώρα γνωρίζουμε τι είδους περιεχόμενο αναλύεται στη διαδικασία και τι μπορούμε να επιτύχουμε μέσω της ανάλυσης κενού περιεχομένου. Ας συζητήσουμε τον σκοπό και τη διαδικασία της ανάλυσης του κενού περιεχομένου.

Σκοπός της Ανάλυσης Κενών Περιεχομένου

Η ανάλυση κενού περιεχομένου γίνεται για τη βελτίωση του συνολικού SEO του ιστότοπου, την ενίσχυση της παρουσίας του SERP με βελτιωμένη συνάφεια περιεχομένου και τη χαρτογράφηση της σωστής διαδρομής χρήστη. Εδώ είναι οι κύριοι σκοποί:

Βελτιώστε τη συνολική στρατηγική περιεχομένου και το SEO για τον ιστότοπο

Η ανάλυση κενού περιεχομένου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συνολική δομή περιεχομένου στον ιστότοπο να δημιουργήσετε νέα θέματα περιεχομένου που θα φέρουν επιπλέον λέξεις-κλειδιά και ευκαιρίες επισκεψιμότητας.

Η ανάλυση κενού λέξεων-κλειδιών ανταγωνιστών σάς βοηθά να γνωρίζετε τις λέξεις-κλειδιά που ήδη κατατάσσετε καλύτερα από τους ανταγωνιστές και πρέπει να διατηρήσετε το πάνω χέρι σε αυτές ενισχύοντας το SEO.

Θα μπορείτε επίσης να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά όπου δεν κατατάσσεστε εσείς και οι ανταγωνιστές κατατάσσονται. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία νέου περιεχομένου και την υψηλότερη κατάταξη των ανταγωνιστών στο SERP.

Για να μην ξεχνάμε, η ανάλυση κενού περιεχομένου δεν γίνεται μόνο για την εύρεση του κενού ανταγωνιστή και εσάς, αλλά και μεταξύ εσάς και των πελατών σας.

Χαρτογράφηση του ταξιδιού του χρήστη με τη σωστή πρόθεση

Κάθε επισκέπτης στον ιστότοπό σας μπορεί να έχει διαφορετική πρόθεση. δεν θέλουν όλοι όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπο να αγοράσουν κάτι. Ο επισκέπτης του ιστότοπου μπορεί να ψάχνει για κάποιες πληροφορίες ή να συγκρίνει δύο μάρκες ή προϊόντα, ίσως να αγοράσει κάτι.

  6 κορυφαία εργαλεία για επεξεργασία, ανάλυση και δημιουργία μετα-ετικέτες

Ο έλεγχος περιεχομένου στον ιστότοπό σας θα σας δώσει πληροφορίες για τα κενά μεταξύ της διαδρομής χρήστη και του περιεχομένου σας.

Πρέπει να επαληθεύσετε εάν το περιεχόμενο στον ιστότοπο ικανοποιεί όλες τις προθέσεις των χρηστών ή όχι.

Θα πρέπει να εξετάζετε τέσσερις κύριες προθέσεις κατά τη δημιουργία της στρατηγικής περιεχομένου σας ή την εκτέλεση του ελέγχου περιεχομένου.

Επίγνωση: Οι σελίδες πρόθεσης ευαισθητοποίησης πρέπει να στοχεύουν λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με πληροφορίες. Αυτό το περιεχόμενο πρόθεσης δημιουργείται για να εξυπηρετεί τους χρήστες που αναζητούν πληροφορίες. Η δημιουργία περιεχομένου σχετικά με πληροφορίες προϊόντος ή θέματα γενικής ευαισθητοποίησης γύρω από το προϊόν ή τη θέση σας θα συμβάλει στην ικανοποίηση της πρόθεσης ευαισθητοποίησης.

Εξέταση: Αυτή η πρόθεση μπαίνει στο παιχνίδι λίγο πριν από το στάδιο της αγοράς, οι επισκέπτες που θέλουν να συγκρίνουν διαφορετικά προϊόντα. Εδώ, θα πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο όπως λίστες καλύτερων προϊόντων και συγκρίσεις.

Το τέλειο παράδειγμα για αυτό μπορεί να είναι το περιεχόμενο για αγοραστές που αναζητούν μια λύση ανάλυσης API για να δημιουργήσουν μια καλή εμπειρία πελάτη. Οι αγοραστές θα αναζητούν όρους όπως οι καλύτερες λύσεις αναλυτικών στοιχείων API.

Αγορά: Αυτή είναι η πρόθεση απόφασης όταν ο αγοραστής έχει επιλέξει το προϊόν και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αγοράς. Η πρόθεση αγοράς ικανοποιείται από τις σελίδες προϊόντων, τις σελίδες προορισμού ή τις σελίδες πωλήσεων.

Ο τύπος λέξης-κλειδιού για αυτήν την πρόθεση είναι: – αγορά, εφαρμογή, λήψη και αγορά. Ένα παράδειγμα αυτού μπορεί να είναι η “αγορά φιλοξενίας για WordPress”.

Πιστότητα: Η πιστή πρόθεση είναι η τελευταία στη διοχέτευση ταξιδιού πελάτη. Αυτή η πρόθεση ικανοποιεί τις ανάγκες των επισκεπτών μετά την αγορά. Εδώ το περιεχόμενο είναι περισσότερο επώνυμο παρά γενικό, επειδή οι πελάτες αναζητούν ερωτήματα που σχετίζονται με το προϊόν, την υπηρεσία ή την επωνυμία σας.

Επομένως, αυτές είναι οι τέσσερις προθέσεις αγοραστών που πρέπει να εξυπηρετήσετε ως κάτοχος ιστότοπου για να χαρτογραφήσετε την τέλεια διαδρομή χρήστη στον ιστότοπό σας. Ένας έλεγχος περιεχομένου θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε τα κενά μέσα στην πρόθεση και να προσδιορίσετε την περιοχή εστίασης.

Η χαρτογράφηση της διαδρομής του χρήστη βοηθά στον προσδιορισμό εάν ο ιστότοπός μας έχει περιεχόμενο που να επαρκεί την πρόθεση του χρήστη σε κάθε στάδιο διοχέτευσης ή όχι

Καθώς γνωρίζετε τον σκοπό της ανάλυσης κενού περιεχομένου, ας αρχίσουμε να σκάβουμε βαθύτερα στη διαδικασία.

Διαδικασία ανάλυσης κενών περιεχομένου

Βήμα #1: Λεπτομερής έρευνα λέξεων-κλειδιών

Η λεπτομερής έρευνα λέξεων-κλειδιών θα σας δώσει ολόκληρο το σύμπαν των λέξεων-κλειδιών που σχετίζεται με το προϊόν ή τη θέση σας. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να αντιστοιχιστούν σε διαφορετική πρόθεση αγοραστή.

Για παράδειγμα, λέξεις-κλειδιά με ερωτήσεις όπως τι, πώς, πού μπορούν να αντιστοιχιστούν με την πρόθεση ευαισθητοποίησης, λέξεις-κλειδιά με vs., το καλύτερο μπορούν να αντιστοιχιστούν με προσοχή, οι λέξεις-κλειδιά με την αγορά, λήψη, αγορά, εφαρμογή θα έρχονται σε αντίθεση με την πρόθεση αγοράς.

Μετά την αντιστοίχιση πρόθεσης, χωρίστε τις λέξεις-κλειδιά σε υποθέματα και θέματα. Για παράδειγμα, οι λέξεις-κλειδιά που ανήκουν στο ίδιο θέμα και πρόθεση μπορεί να είναι ένα υποθέμα και παρόμοια υποθέματα θα βρίσκονται σε ένα θέμα.

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το Semrush, το Ahrefs ή το Ubersuggest.

Αφού ολοκληρώσετε την έρευνα λέξεων-κλειδιών, αντιστοιχίστε τις τρέχουσες τάξεις και τη διεύθυνση URL με τις λέξεις-κλειδιά.

Η δραστηριότητα αντιστοίχισης διευθύνσεων URL θα σας δώσει τη λίστα των θεμάτων στα οποία ο ιστότοπος κατατάσσεται αυτήν τη στιγμή, αλλά οι βαθμολογίες δεν είναι καλές και θα υπάρχουν ορισμένα θέματα στα οποία δεν υπάρχει περιεχόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο για αυτές τις λέξεις-κλειδιά σύμφωνα με την πρόθεση .

  Βρείτε εύκολες συνταγές για την ημέρα των ευχαριστιών με αυτές τις εφαρμογές και τους ιστότοπους

Οι λέξεις-κλειδιά εντυπωσιακής απόστασης είναι οι λέξεις-κλειδιά που κατατάσσονται στη σελίδα 2 ή στη σελίδα 3, οι οποίες μπορούν να βελτιστοποιηθούν.

Βήμα #2 Έλεγχος περιεχομένου στον ιστότοπό σας

Έχετε κάνει έρευνα λέξεων-κλειδιών και έχετε αντιστοιχίσει τις διευθύνσεις URL κατάταξης σε σχέση με κάθε λέξη-κλειδί. Και τώρα τι? Θα πρέπει να ελέγξετε το περιεχόμενο με μη αυτόματο τρόπο για να ελέγξετε τα κενά στο υπάρχον περιεχόμενο.

Αφού έχετε μια λίστα με όλες τις λέξεις-κλειδιά και τις αντιστοιχισμένες διευθύνσεις URL που πρέπει να βελτιστοποιηθούν, θα πρέπει να αναζητήσετε κύριες σχετικές λέξεις-κλειδιά για τις ιστοσελίδες που έχουν επιλεγεί για τη βελτιστοποίηση περιεχομένου.

Τώρα, αναζητήστε τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στην αναζήτηση Google για να σαρώσετε τα αποτελέσματα SERP, δείτε τους ανταγωνιστές SERP, τι περιεχόμενο γράφουν και τι είδους θέματα και τίτλους καλύπτουν.

Αναλύστε τα κενά στο περιεχόμενό σας συγκρίνοντάς το με ανταγωνιστές.

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει πιο έξυπνη και διεισδυτική σε κάθε τομέα, έχει επίσης εγγράψει την παρουσία της στα εργαλεία μάρκετινγκ και περιεχομένου.

Με εργαλεία που βασίζονται σε AI, όπως το Market Muse, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τη βαθμολογία περιεχομένου σας με τη βαθμολογία περιεχομένου του ανταγωνιστή.

Οι πληροφορίες Market Muse είναι πραγματικά χρήσιμες κατά την ανάλυση του περιεχομένου. Μας δίνει επίσης δεδομένα όπως ο μέσος αριθμός λέξεων, ο στοχευμένος αριθμός λέξεων, ο μέσος όρος βαθμολογίας περιεχομένου και η στοχευμένη βαθμολογία περιεχομένου και προτείνει τη διανομή λέξεων-κλειδιών.

Όλα αυτά τα σημεία δεδομένων διευκολύνουν τους συγγραφείς περιεχομένου και τους SEO να αναλύσουν το περιεχόμενο. Με τις βαθμολογίες περιεχομένου για κάθε σελίδα, μπορείτε να αναζητήσετε τα υψηλότερα κενά περιεχομένου και να αρχίσετε να εργάζεστε σε αυτά τα κομμάτια περιεχομένου κατά προτεραιότητα.

Βήμα #3 Ανάλυση ανταγωνιστών

Αυτό είναι το τελευταίο βήμα κατά την ανάλυση του κενού περιεχομένου. Η ανάλυση του κενού ανταγωνιστή θα σας βοηθήσει να βρείτε τα πρόσθετα κενά στο περιεχόμενό σας.

Τι πρέπει να αναλύσετε όταν κοιτάτε τους ιστότοπους των ανταγωνιστών;

Περιεχόμενο Ανταγωνιστή

Πρέπει να εξετάσετε το περιεχόμενο και τα θέματα των ανταγωνιστών που καλύπτουν. Ρίξτε μια ματιά στις λέξεις-κλειδιά των ανταγωνιστών όπου αυτοί κατατάσσονται καλά και εσείς δεν είστε.

Το εργαλείο κενού λέξεων-κλειδιών Semrush μπορεί εύκολα να βρει αυτά τα κενά λέξεων-κλειδιών ανταγωνιστή. Θα δώσει τη λίστα με όλες τις λέξεις-κλειδιά που κατατάσσουν οι ανταγωνιστές, αλλά ο ιστότοπός σας δεν είναι.

Η διαφορά μεταξύ του περιεχομένου ενός ανταγωνιστή και του υπάρχοντος περιεχομένου σας μπορεί να μετρηθεί χρησιμοποιώντας εργαλεία πρόβλεψης περιεχομένου που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, όπως Μούσα της Αγοράς. Το Market Muse δίνει τις βαθμολογίες περιεχομένου σας και τη βαθμολογία-στόχο με βάση την ανάλυση των κορυφαίων 20 αποτελεσμάτων στο SERP.

Χωνί Ανταγωνιστή

Αναλύστε τον ιστότοπο του ανταγωνιστή και αναζητήστε το ταξίδι των πελατών που περιηγούνται στον ιστότοπο για τους επισκέπτες.

Για παράδειγμα, στέλνουν απευθείας τους επισκέπτες τους από σελίδες ιστολογίου στη σελίδα επικοινωνίας ή τους επαναδρομολογούν σε σελίδες όπως ηλεκτρονικά βιβλία, συχνές ερωτήσεις, μελέτες περιπτώσεων, κ.λπ., για την ανατροφή των χρηστών;

Εάν ο ιστότοπός σας ακολουθεί επίσης την ίδια διοχέτευση, πρέπει να εστιάσετε μόνο στον έλεγχο περιεχομένου, αλλά εάν υπάρχουν ρωγμές στη στρατηγική διοχέτευσης του ιστότοπού σας, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τη στρατηγική περιεχομένου και διοχέτευσης.

Ας ελπίσουμε ότι πρέπει να έχετε κατανοήσει τη διαδικασία και τον σκοπό της ανάλυσης του κενού ανταγωνιστή. Η ανάλυση κενού περιεχομένου βελτιώνει το SEO σας και διορθώνει τις ρωγμές στη διαδρομή περιεχομένου και χρήστη.

  Διορθώστε το σφάλμα Google Play Store κατά τον έλεγχο για ενημερώσεις

Συζητήσαμε τη χειροκίνητη διαδικασία για την ανάλυση κενών, αλλά ένα μέρος της μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας εργαλεία που εξοικονομούν χρόνο και διευκολύνουν τη δουλειά.

Λοιπόν, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία.

Εργαλεία για την ανάλυση κενών περιεχομένου

Η μη αυτόματη ανάλυση του κενού περιεχομένου είναι η καλύτερη διαδικασία που σας δίνει όλα τα ζητήματα λεπτομερώς, αλλά εάν δεν έχετε χρόνο και πόρους, η ανάλυση του χάσματος λέξεων-κλειδιών μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας εργαλεία.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση του κενού περιεχομένου είναι:

Semrush

Το Semrush σάς παρέχει το εργαλείο κενού λέξεων-κλειδιών για να μάθετε τις λέξεις-κλειδιά που δεν κατατάσσετε, αλλά κατατάσσουν οι ανταγωνιστές σας. Αυτό το εργαλείο παρέχει πολλαπλές επιλογές για την ανάλυση του χάσματος των λέξεων-κλειδιών μεταξύ εσάς και του ανταγωνιστή σας.

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 5 ανταγωνιστές για να συγκρίνετε τα δεδομένα.

Σας δίνει τα δεδομένα των κοινόχρηστων λέξεων-κλειδιών,

Λέξεις-κλειδιά που λείπουν: Δεν βαθμολογείτε, και ο ανταγωνιστής κατατάσσεται.,

Αδύναμες λέξεις-κλειδιά: Οι ανταγωνιστές σας έχουν καλύτερες θέσεις κατάταξης σε σύγκριση με εσάς

Ισχυρές λέξεις-κλειδιά: Έχετε καλύτερες βαθμολογίες στις λέξεις-κλειδιά σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή σας

Ανεκμετάλλευτες λέξεις-κλειδιά: Οι ανταγωνιστές σας κατατάσσονται, αλλά δεν έχετε καμία κατάταξη σε αυτές τις λέξεις-κλειδιά

Μοναδικές λέξεις-κλειδιά: Έχετε καταταχθεί σε αυτά, αλλά ο ανταγωνιστής σας δεν έχει καμία κατάταξη.

Όλα αυτά τα σημεία δεδομένων σάς βοηθούν να αναλύσετε τα δεδομένα με τον τρόπο που θέλετε και σας δίνουν επίσης την ευελιξία να φιλτράρετε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας προηγμένα φίλτρα, όπως φιλτράρισμα κατά λέξεις-κλειδιά, θέση, όγκο, δυσκολία λέξης-κλειδιού και πρόθεση.

Συνολικά, το εργαλείο κενού λέξεων-κλειδιών Semrush κάνει τη διαδικασία εύκολη παρέχοντας το σε βάθος χάσμα λέξεων-κλειδιών.

Ahrefs

Κενό περιεχομένου Ahrefs επίσηςΜπορώ επίσης να κάνω την ίδια δουλειά με το εργαλείο κενού λέξεων-κλειδιών Semrush. Επίσης, αναλύει την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών για όλους τους ιστότοπους και βρίσκει τα κενά στις λέξεις-κλειδιά του ιστότοπού σας.

Δίνει επίσης τις λέξεις-κλειδιά, τον όγκο αναζήτησης, τη δυσκολία λέξεων-κλειδιών, την κατάταξή σας και την κατάταξη του ανταγωνιστή. Σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα δεδομένα κατά τομή λέξεων-κλειδιών, όγκο αναζήτησης, δυσκολία, CPC, πλήθος λέξεων και λέξεις-κλειδιά.

Αυτά τα δύο είναι τα πιο αξιόπιστα εργαλεία SEO στον κλάδο που εξυπηρετούν τον σκοπό σας για σχεδόν όλα όσα χρειάζεται το SEO.

Μούσα της Αγοράς

Μούσα της Αγοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση του χάσματος περιεχομένου μεταξύ του υπάρχοντος περιεχομένου στον ιστότοπό σας και των κορυφαίων αποτελεσμάτων στο SERP.

Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους AI, αυτή η πλατφόρμα κατανέμει τη βαθμολογία από 100 στα αποτελέσματα στο SERP. Με βάση αυτό, μας παρέχει τη στοχευμένη βαθμολογία λέξεων περιεχομένου και προτείνει τη στρατηγική διανομής λέξεων-κλειδιών. Λειτουργεί παρόμοια και για το νέο περιεχόμενο.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο οπλοστάσιο των εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς διευκολύνει την ανάλυση του περιεχομένου του ανταγωνιστή.

Συχνές ερωτήσεις για την ανάλυση κενού περιεχομένου

Τι είναι η Ανάλυση Κενού Περιεχομένου στο SEO;

Η ανάλυση κενού περιεχομένου είναι η διαδικασία εύρεσης κενών στο υπάρχον περιεχόμενο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές και εντοπισμός των προβλημάτων στη διαδρομή του χρήστη στον ιστότοπο. Περιλαμβάνει την εύρεση των θεμάτων που λείπουν που θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται με την πρόθεση του ταξιδιού του επισκέπτη.

Πώς μπορείτε να καλύψετε το κενό περιεχομένου;

Το κενό περιεχομένου μπορεί να καλυφθεί χαρτογραφώντας τη διαδρομή του χρήστη σύμφωνα με τους στόχους και την πρόθεση του κοινού-στόχου. Και μπορεί επίσης να γίνει κάνοντας τον έλεγχο περιεχομένου του υπάρχοντος περιεχομένου στον ιστότοπο και αναλύοντας το περιεχόμενο του ανταγωνιστή για να δούμε τι λειτουργεί για αυτόν.

συμπέρασμα

Η ανάλυση κενού περιεχομένου παρέχει τις ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο που λείπει και τις οπές ενημέρωσης κώδικα στη διαδρομή του χρήστη, κάτι που βοηθά στην περαιτέρω βελτίωση της δομής περιεχομένου.

Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και να βελτιώσετε τις οργανικές μετατροπές από τον ιστότοπο καθώς διορθώνει το χάσμα μεταξύ των διαδρομών των χρηστών. Η ανάλυση κενού περιεχομένου είναι μια σημαντική δραστηριότητα που πρέπει να κοιτάξει κάθε webmaster για να βελτιώσει το SEO του ιστότοπου.