Ο απλός μετατροπέας νομισμάτων παρακολουθεί τις τιμές Forex και μετατρέπει το νόμισμα

Είτε είστε συχνός ταξιδιώτης, είτε διαπραγματεύεστε πολλά νομίσματα σε καθημερινή βάση, είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε διαχειρίζεστε μια τεράστια εταιρεία, μια καλή εφαρμογή μετατροπής νομισμάτων μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητο αξεσουάρ για εσάς. Υπάρχουν πολλοί μετατροπείς νομισμάτων που είναι διαθέσιμοι στο Google Play – με το XE Currency να είναι το πιο δημοφιλές – αλλά πρόσφατα άρχισα να ψάχνω για μια εναλλακτική και αμέσως ερωτεύτηκα το Simple Currency Converter, χάρη στην υπέροχη, φιλική προς τον χρήστη διεπαφή χρήστη του . Με αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε έως και 12 ισοτιμίες νομισμάτων ταυτόχρονα. Και το ενσωματωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης σας κρατά ενήμερους για αλλαγές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες κάθε λεπτό.

Το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα προσέξατε μετά την κυκλοφορία του Simple Currency Converter είναι η μινιμαλιστική, όμορφη διεπαφή του που βασίζεται σε μία οθόνη ως μετατροπέα και ως ενημέρωση τιμών. Η διεπαφή χρήστη φέρει μια προσθήκη, μια ανανέωση και ένα κουμπί μενού επάνω δεξιά. Η προσθήκη νομισμάτων είναι τόσο απλή όσο η αναζήτηση του ονόματός τους ή της χώρας όπου χρησιμοποιείται ένα νόμισμα και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαγράψετε τα υπάρχοντα με ένα απλό οριζόντιο σάρωση. Οποιοδήποτε νόμισμα μπορεί επίσης να καρφιτσωθεί στην κορυφή για να λειτουργεί ως βάση για όλες τις μετατροπές και τα ποσοστά.

  Πώς να κλείσετε πολλές εικονικές επιφάνειες εργασίας στα Windows 10

Για να εισαγάγετε μια προσαρμοσμένη τιμή για μετατροπή, μπορείτε απλώς να πατήσετε το κουμπί “Άνοιγμα πληκτρολογίου” για να καθορίσετε το ποσό που θέλετε να μετατρέψετε. Μόλις τελειώσετε, απλώς πατήστε το σύμβολο ίσου και η εφαρμογή θα εμφανίσει τις σχετικές μετατροπές σχεδόν αμέσως. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε πολλά νομίσματα στην εφαρμογή και υποστηρίζει πολλά από αυτά, περισσότερα από 140 για την ακρίβεια. Η εφαρμογή φιλοξενεί έναν ενσωματωμένο επιλογέα νομίσματος, στον οποίο μπορείτε να πλοηγηθείτε πατώντας το κουμπί + στην αρχική οθόνη. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε είτε από δημοφιλή νομίσματα είτε να πατήσετε “Περισσότερα” για να δείτε την πλήρη λίστα των επιλογών νομισμάτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισημάνετε τα απαιτούμενα στοιχεία από τη λίστα και να πατήσετε Τέλος για να τα μεταφέρετε στην αρχική οθόνη.

  Πώς να σιωπήσετε το Apple Watch σας

Μια πραγματικά χρήσιμη πτυχή του Simple Currency Converter είναι ότι υπερβαίνει τη μετατροπή και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα νόμισμα σε μία ημέρα, πέντε ημέρες, τρεις μήνες, ένα έτος ή τρία χρόνια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια οπτική σύγκριση μεταξύ οποιωνδήποτε δύο νομισμάτων σε ένα γραφικό διάγραμμα ροής, η οποία είναι απλά εντυπωσιακή.

Εκτός από την παρακολούθηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας των αγαπημένων σας νομισμάτων, το SCC σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε το διάστημα ενημέρωσης, τον αριθμό των δεκαδικών ψηφίων στα οποία στρογγυλοποιείται η ισοτιμία, καθώς και να επιλέξετε ένα θέμα για τη διεπαφή χρήστη. Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, διαθέτει τέσσερα κομψά θέματα που μπορούν να επιλεγούν εύκολα από την οθόνη Ρυθμίσεις.

  Privacy Eraser Καθαρίζει και βελτιστοποιεί τον υπολογιστή σας, τεμαχίζει με ασφάλεια τα αρχεία

Με λίγα λόγια, το Simple Currency Converter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπής νομισμάτων. Διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά και τα ενσωματωμένα θέματα είναι απλά υπέροχα.

Εγκαταστήστε το Simple Currency Converter από το Play Store