Ορίστε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για τη γραμμή πλοήγησης στο Android [No Root]

Τα τηλέφωνα Android έχουν εξελιχθεί ως προς το σχεδιασμό. Δεν έχουν ακολουθήσει ακόμα τη διαδρομή του iPhone, αλλά τα περισσότερα σύγχρονα τηλέφωνα έχουν χάσει τα φυσικά πλήκτρα πλοήγησης. Τα τηλέφωνα Android διαθέτουν πλέον μαλακά πλήκτρα πλοήγησης, τρία από αυτά. Τα πλήκτρα πλοήγησης βρίσκονται στη γραμμή πλοήγησης. Με το Android O, θα μπορείτε να προσθέσετε μερικά επιπλέον πλήκτρα στη γραμμή πλοήγησης. Στην τρέχουσα κατάστασή του, το Android δεν σας επιτρέπει καθόλου να προσαρμόσετε τη γραμμή πλοήγησης. Ωστόσο, υπάρχουν εφαρμογές που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τη γραμμή πλοήγησης. Το WOW Navbars είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για τη γραμμή πλοήγησης. Από προεπιλογή, η γραμμή πλοήγησης είναι μαύρη. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να το κάνετε ροζ, ή μωβ ή μπλε. Δεν χρειάζεστε συσκευή με root για να χρησιμοποιήσετε τις μπάρες πλοήγησης WOW.

  Τι μπορώ να κάνω σχετικά με την εφαρμογή Δεν ήταν δυνατή η λήψη Σφάλμα (495) [Android]

Εγκαταστήστε το WOW Navbars και ξεκινήστε την εφαρμογή. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε τώρα ότι η εφαρμογή είναι γεμάτη διαφημίσεις. Ορισμένες εφαρμογές δεν προωθούν τις διαφημίσεις επιθετικά, αλλά αυτή το κάνει. Κάθε φορά που αλλάζετε οθόνη εμφανίζεται μια διαφήμιση. Τα καλά νέα είναι ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή και όχι έξω από αυτήν.

Ανοίξτε το WOW Navbars και πατήστε «Αλλαγή χρώματος της γραμμής πλοήγησης». Μπορεί να δείτε μια διαφήμιση πριν ή αφού πατήσετε αυτήν την επιλογή. Κλείστε το για να συνεχίσετε. Η εφαρμογή σάς δίνει δύο επιλογές για να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για τη γραμμή πλοήγησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προεπιλογή ή μπορείτε να ορίσετε οποιοδήποτε άλλο χρώμα της επιλογής σας.

  Το γραφικό στοιχείο CallWho προσθέτει μια έξυπνη γρήγορη κλήση με επίγνωση περιβάλλοντος στην οθόνη σας [Android]

Για να χρησιμοποιήσετε μια προεπιλογή, πατήστε ένα από τα χρώματα κάτω από τη γραμμή «Ορισμός χρώματος». Η εφαρμογή θα αλλάξει το χρώμα της γραμμής πλοήγησης μέσα στην ίδια την εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται.

Για να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για τη γραμμή πλοήγησης, πατήστε την περιοχή “Πατήστε εδώ για να επιλέξετε τα χρώματα”. Θα ανοίξει ένας χρωματικός τροχός. Επιλέξτε ένα χρώμα και κάντε το όσο φωτεινό ή σκούρο θέλετε. Και στις δύο περιπτώσεις, θα δείτε μια προεπισκόπηση του χρώματος.

Πατήστε τη γραμμή «Ορισμός χρώματος» για να εφαρμόσετε την αλλαγή. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή στην οποία βρίσκεστε, η γραμμή πλοήγησης θα είναι πάντα το χρώμα που την ορίζετε. Υπάρχει μόνο μία εξαίρεση. εφαρμογές πλήρους οθόνης. Όταν ανοίγετε μια εφαρμογή πλήρους οθόνης και σύρετε προς τα κάτω, η γραμμή πλοήγησης θα είναι ημιδιαφανής μαύρη.

  Μετατρέψτε μονάδες με αυτήν την εφαρμογή σχεδιασμού υλικού που έγινε σωστά [Android]

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θα είναι το χρώμα που θα το ορίσετε.

Το WOW Navbar έχει δύο άλλες δυνατότητες. μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των προγραμματιζόμενων πλήκτρων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα αντί για ένα χρώμα για το φόντο της γραμμής πλοήγησης.

Οι εναλλακτικές επιλογές μαλακών πλήκτρων είναι καρτουνίστικες. Είναι πολύ απίθανο να κάνουν τη συσκευή σας να φαίνεται καλύτερη. Η επιλογή φόντου εικόνας είναι μια επιλογή premium και είναι λίγο δύσκολη.

Εγκαταστήστε το WOW Navbar από το Google Play Store