Οι 9 καλύτεροι ιστότοποι GIF που εξακολουθούν να είναι σχετικοί το 2022

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι τα GIF. Τα GIF είναι πλέον ένας εύκολος και ακριβής τρόπος εμφάνισης συναισθημάτων.

Τα GIF σημαίνει Μορφή γραφικής διεπαφής. Είναι ένας συνδυασμός εικόνων για να δημιουργήσετε ένα απλό κινούμενο σχέδιο. Χρησιμοποιούμε GIF στις καθημερινές μας συνομιλίες, ομαδικές συνομιλίες, ιστορίες κ.λπ., καθώς είναι ο πιο βολικός τρόπος να δείξουμε τις αντιδράσεις μας.

Οι έμποροι δημιουργούν GIF για να διαδώσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους και οι χρήστες απολαμβάνουν τα ενημερωμένα και πιο πρόσφατα GIF.

Η σημασία των GIF τα τελευταία χρόνια

Τα GIF εφευρέθηκαν το 1987 και έγιναν διάσημα παγκοσμίως το 1995. Τώρα τα GIF αποτελούν μέρος των καθημερινών συνομιλιών και των μιμιδίων. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Giphy, υπάρχουν περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες καθημερινά στην πλατφόρμα GIF της.

Τα GIF χρησιμοποιούνται κυρίως σε εκείνες τις πλατφόρμες που μοιράζονται μόνο βίντεο ή χρειάζονται λίγο χρόνο για να στείλουν ή να λάβουν βίντεο. Ωστόσο, αυτά είναι πολύ βολικά, καθώς μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε αντίδραση, διαλόγους ταινιών ή φωτογραφίες με μία λέξη-κλειδί.

Επιπλέον, τα μιμίδια αποτελούν μέρος της ψυχαγωγίας μας στα social media εδώ και πολύ καιρό. Τα GIF έχουν γίνει απαραίτητα για τους δημιουργούς μιμιδίων καθώς δίνουν ζωή στην ανάρτηση χωρίς να καταναλώνουν χρόνο. Από τις αναρτήσεις έως τις ενότητες σχολίων, τα GIF συμβαδίζουν τόσο με τους δημιουργούς όσο και με το κοινό.

Πώς προφέρετε το GIF;

Η προφορά των GIF ήταν θέμα συζήτησης εδώ και πολύ καιρό. Λίγοι προτείνουν ότι προφέρεται όπως είναι γραμμένο, ενώ κάποιοι λένε ότι προφέρεται ως “JIF”.

Η συζήτηση τελείωσε όταν ο κατασκευαστής GIF, Steve Wilhite, είπε ότι η σωστή προφορά είναι “JIF”. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια για να το βρουν σωστά. Ως εκ τούτου, το Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης δέχεται και τις δύο προφορές.

Μερικά Viral GIF τα τελευταία χρόνια

Περίμενε ένα λεπτό! Ποιος είσαι?

Ποιος δεν ξέρει αυτό το GIF; Αυτή ήταν μια τάση στα GIF του Twitter και των Doge. Τα GIF του Donald Trump είναι ένα από τα πιο viral GIF του τελευταίου χρόνου.

Επιπλέον, θα είχατε επίσης παρατηρήσει πολλές άλλες διασημότητες και άλλες εκπομπές GIF όπως ο Leonardo DiCaprio και τα αειθαλή σόου “FRIENDS” GIF, τα οποία είναι τα αγαπημένα όλων των εποχών των χρηστών.

Πολλά GIF έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, όπως η ροδακινιά μόκα, ένα χαριτωμένο ζευγάρι γατών ή μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τον διάλογο «Love you 3000» του Iron Man. Η τάση των GIF αλλάζει συνεχώς, αλλά παραμένει πάντα στη συζήτησή μας.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι τα GIF διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία ιών των μιμιδίων; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο GIF με τόσα πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα.

Τώρα οι ίδιοι οι ιστότοποι GIF έχουν προσθέσει μοναδικές δυνατότητες για να προσαρμόζουν τις εικόνες σε GIF ή να γράφουν κείμενα σε GIF, εικόνες κ.λπ., κάτι που έχει γίνει πολύ χρήσιμο για τους δημιουργούς μιμιδίων να κάνουν το κοινό τους ένα καλό γέλιο.

Τα GIF διευκολύνουν τη μετάδοση της αντίδρασής σας. Πληκτρολογήστε την ταινία ή τον διάλογο και το κείμενό σας είναι έτοιμο με την ίδια ενέργεια που θέλετε.

  Πώς να εξαναγκάσετε να αφαιρέσετε υπότιτλους στο Netflix

Αν ψάχνετε για τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους GIF, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους GIF που πρέπει να επισκεφτείτε για να στείλετε στους φίλους σας τα καλύτερα ενημερωμένα και πιο πρόσφατα GIF και να δημιουργήσετε μιμίδια.

Giphy

Ο Giphy είναι ένας πολύ γνωστός αμερικανικός πάροχος GIF που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν, να μοιράζονται και να δημιουργούν μικρά αρχεία κινούμενων εικόνων χωρίς ήχο που ονομάζονται GIF.

Στην αρχή, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιήθηκε μόνο ως μηχανή αναζήτησης για να βρει τα καλύτερα GIF για τον χρήστη, αλλά αργότερα, με περισσότερη χρήση, πρόσθεσαν πολλές περισσότερες δυνατότητες.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές του ιστότοπου, το Giphy είναι μια «αναζήτηση συνομιλίας». Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος ιστότοπος που παρέχει GIF στην ενότητα GIF των πληκτρολογίων μας για μια ειλικρινή και αντιδραστική συνομιλία. Σύντομα το Giphy έγινε μέρος του Facebook και επέτρεψε στους χρήστες να βρίσκουν και να μοιράζονται τα καλύτερα GIF στο Facebook με ένα μόνο κλικ.

Τώρα το Giphy επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν, να δημιουργούν και να μοιράζονται GIF, ενώ κυκλοφόρησαν επίσης τη δική τους εφαρμογή το 2015. Το Giphy έχει τόση επιρροή στον ψηφιακό κόσμο που χρησιμοποιείται επίσης για το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την καλύτερη διάδοση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Το Giphy έχει γίνει ένα βολικό εργαλείο για επαγγελματίες μάρκετινγκ.

Διαθέτει όλες τις ζωτικής σημασίας δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου ώστε οι χρήστες να δημιουργούν τα GIF τους σε ένα κλάσμα του χρόνου. Αυτός ο ιστότοπος έχει καταλάβει δραματικά τα GIF μέσω συνεργασιών με διάσημες μάρκες όπως η Disney, η Calvin Klein, η Pepsi κ.λπ.

Νόημα

Ενώ χρησιμοποιείτε ή σερφάρετε για τα καλύτερα GIF, θα είχατε δει μερικά με ένα υδατογράφημα στην αριστερή γωνία γραμμένο ως από το “tenor.com”. Το Tenor είναι μια διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης GIF που δεν ανήκει σε κανέναν άλλον από την Google. Και ποιος δεν είναι εξοικειωμένος με το πληκτρολόγιο GIF της Tenor;

Το Tenor είναι επίσης διαθέσιμο σε Android, iOS και Mac. Η πλατφόρμα ήταν περιορισμένη στο παρελθόν, αλλά μετά την απόκτησή της από την Google τώρα, αυτός ο ιστότοπος παρέχει GIF κυρίως σε όλες τις μητρικές εφαρμογές και έχει συνεργαστεί και με την εφαρμογή micro-blog Twitter.

Το Tenor είναι ένας δωρεάν ιστότοπος για τους χρήστες να λαμβάνουν τα καλύτερα GIF ανάλογα με την περίσταση και να αναβιώνουν τη συζήτηση. Η μηχανή αναζήτησης του ιστότοπου είναι επωφελής. Αν πληκτρολογήσετε ένα σκυλί, δίνει προτάσεις όπως ένα χαριτωμένο σκυλί, ένα θυμωμένο σκυλί, ένα λυπημένο σκυλί κ.λπ.

Η Tenor θα χρεώνει τώρα χρήματα από τους κατασκευαστές GIF για να διαδώσει και να αφήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα GIF τους.

Εάν είστε άτομο που θέλει να κάνει ένα blog, έναν ιστότοπο ή έναν λογαριασμό Instagram πολύχρωμο ή ελκυστικό, τότε αυτό είναι το καλύτερο για εσάς.

Gfycat

Όπως είναι ένα χαριτωμένο όνομα, αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης ένα χαριτωμένο λογότυπο. Το Gfycat είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να φιλοξενούν σύντομο περιεχόμενο βίντεο σε Android και iOS. Αυτός ο ιστότοπος ιδρύθηκε το 2015 και σύντομα έγινε δημοφιλής και τώρα ενσωματώνεται με πολλούς διάσημους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως Tango, Microsoft Outlook, Skype κ.λπ.

Αυτό που κάνει αυτόν τον ιστότοπο διαφορετικό από άλλους είναι η γλωσσική του υποστήριξη. Αυτός ο ιστότοπος υποστηρίζει πολλές γλώσσες όπως ρωσικά, ισπανικά, κορεατικά κ.λπ. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί κυρίως για την ηλικιακή ομάδα μεταξύ 18 και 35 ετών.

  Πώς να εγγραφείτε σε μια ομάδα στην εφαρμογή Line Chat

Το Gfycat έφερε μια σημαντική αλλαγή στα GIF. Όπου τα παραδοσιακά GIF είναι αργά και έχουν μόνο 256 χρωματικές παλέτες, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει εκατομμύρια χρώματα με γρήγορη ταχύτητα και μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το αρχείο σε πολλές μορφές.

Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος άλλαξε και την προβολή των διευθύνσεων URL. Έχουν δημιουργικές και εύκολες στην απομνημόνευση διευθύνσεις URL, διευκολύνοντας τους χρήστες να τις χρησιμοποιούν και να τις θυμούνται.

Τώρα το Gfycat εξαγοράστηκε από τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται Snapchat. Αυτός ο ιστότοπος έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή που προσφέρει επίσης μιμίδια και σύντομα βίντεο εκτός από GIF. Συνολικά, αυτό είναι το καλύτερο σημείο εάν θέλετε να ενσωματώσετε, να κατεβάσετε, να μοιραστείτε ή να συνδέσετε οποιεσδήποτε εικόνες ή βίντεο.

Imgur

Το Imgur, προφέρεται ως “imager”, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα κοινής χρήσης και φιλοξενίας εικόνων ενσωματωμένη σε πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Reddit, το Twitter και το Digg.

Η πλατφόρμα ονομάζεται επίσης «η μαγεία του διαδικτύου», γεγονός που το δικαιολογεί καθώς αυτός ο ιστότοπος είναι δημοφιλής και διαφέρει από άλλες πλατφόρμες λόγω της εύκολης και ευέλικτης χρήσης του. Το Imgur επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν εικόνες σε διάφορες μορφές, είτε αρχεία GIF, διαφημίσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν οποιαδήποτε εικόνα ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, ενώ παρέχει επίσης στους χρήστες τα κύρια εργαλεία περικοπής, αλλαγής μεγέθους και περιστροφής. Αυτός ο ιστότοπος είναι επίσης διάσημος για το φανταστικό εργαλείο δημιουργίας μιμιδίων, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένο κείμενο και μεγάλη ποικιλία εικόνων για να διατηρήσετε εύκολα τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία στο διαδίκτυο ζωντανή.

Αυτός ο ιστότοπος προτείνεται περισσότερο για δημιουργούς περιεχομένου B2C και τα εργαλεία του ιστότοπου μπορούν να τους βοηθήσουν στο μάρκετινγκ και στη σύνδεση με ένα στοχευμένο κοινό.

Το Imgur είναι ένας φανταστικός ιστότοπος για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές όπου μπορείτε να βρείτε, να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε εικόνες γρήγορα και είναι καλύτερο αν είστε λάτρης των μιμιδίων και θέλετε να σκοτώσετε χρόνο στο διαδίκτυο.

Reaction GIF

Ο υπότιτλος αυτής της πλατφόρμας λέει, “Πες το με ένα GIF!” Τα Reaction GIF είναι μια γρήγορη και εύκολη πηγή για να βρείτε τα καλύτερα GIF με βάση την κατάστασή σας.

Αυτός ο ιστότοπος είναι λιγότερο προηγμένος από άλλους ιστότοπους όπως το Giphy ή το Imgur. Αλλά είναι καθοριστικό εάν θέλετε να βρείτε ενεργητικά και αστεία GIF σε δευτερόλεπτα για να τα μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με τον φίλο σας σε κείμενο λόγω της εξαιρετικής μηχανής αναζήτησής του.

Τα Reaction GIF είναι πλέον μια μορφή επικοινωνίας που συνδυάζει έναν βρόχο σωμάτων σε κίνηση. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σας προσφέρει όλους τους τύπους GIF και είστε μόνο ένα κλικ μακριά από το να βρείτε το καλύτερο.

GifBin

Εάν είστε άτομο που αγαπά τα παλιά κλασικά θέματα, τότε το GifBin είναι το καλύτερο μέρος για εσάς. Αυτός ο ιστότοπος έχει τα μέλη της ομάδας του να δημιουργούν GIF και συλλογές GIF από διαφορετικούς ιστότοπους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να λάβετε έναν τεράστιο αριθμό GIF σε ένα μέρος.

Μπορείτε να βρείτε πολλά GIF εδώ σε ένα κλάσμα του χρόνου, καθώς αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ καλά οργανωμένος. Μπορείτε να βρείτε τα GIF σας είτε κατά κατηγορία είτε σύμφωνα με τη λέξη-κλειδί. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος δεν παρέχει προηγμένες λειτουργίες όπως το Giphy και το Imgur, αλλά αυτός ο ιστότοπος προτείνεται ανεπιφύλακτα εάν θέλετε GIF μόνο για διασκέδαση και συνομιλίες.

  Πόροι εκμάθησης Διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) για αρχάριους

Αυτή η πλατφόρμα είναι επίσης κατάλληλη για να σκοτώνεις χρόνο, καθώς έχουν πολλά αστεία βίντεο και σύντομα κλιπ για ψυχαγωγία.

Reddit

Ποιος δεν ξέρει για το Reddit; Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι συζητούν και ενημερώνουν ειδήσεις, κριτικές και πληροφορίες για οτιδήποτε συμβαίνει στο διαδίκτυο.

Υπήρξε μια μεγάλη τρέλα στο Reddit πρόσφατα, καθώς μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε για οποιοδήποτε θέμα εδώ από ένα πραγματικό κοινό. Οι πληροφορίες εδώ δεν πληρώνονται ούτε γράφονται από συγγραφείς.

Το Reddit έγινε πιο cool αφού ενημέρωσε την πολιτική του επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν GIF. Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν με GIF σε πίνακες που δημιουργούνται από χρήστες που ονομάζονται subreddits. Ωστόσο, ένα άτομο πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, αλλά είναι διασκεδαστικό και χρήσιμο για όλους.

Το Reddit επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν GIF υψηλής ποιότητας που είναι ενσωματωμένα στο Giphy. Προσφέρει πολλές κινούμενες και κατηγοριοποιημένες επιλογές GIF για να επιλέξετε ένα σύμφωνα με τα συναισθήματα. Ως εκ τούτου, αυτό δείχνει την τρέλα του Reddit και των ενεργών χρηστών.

GifCities

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι μια πόλη ιστού γεμάτη με πολλά GIF. Το GifCities είναι ένα έργο του παλιού ιστότοπου που αποκτήθηκε από το Yahoo που ονομάζεται GeoCities.

Το GeoCities είναι μια από τις παλαιότερες πλατφόρμες ιστοτόπων για 20 χρόνια, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν ιστοσελίδες. Ωστόσο, ο ιστότοπος έκλεισε σύντομα. Αλλά ενώ έκλεισαν, ξεκίνησαν το έργο που ονομάζεται GifCities.

Κατά τη διάρκεια αυτού του έργου, η ομάδα συνέλεξε περίπου 4.500.00 κινούμενα GIF και εικόνες το 1999, όταν τα GIF δεν ήταν στην τάση όπως είναι σήμερα. Ο ιστότοπος έχει λειτουργήσει και έχει αναπτύξει μια εξαιρετική μηχανή αναζήτησης που κάθε GIF συνδέεται απευθείας με την αρχική σελίδα GeoCities όπου δημιουργήθηκε και συνδέθηκε.

Ως εκ τούτου, αυτός ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος για εσάς εάν είστε παλιό σχολείο ή θέλετε να βρείτε κλασικά GIF και εικόνες. Μπορεί να σας στείλει στην παλιά ρετρό ώρα με λίγα μόνο κλικ.

GIFDB

Το GIFDB είναι ένας νέος δωρεάν ιστότοπος GIF με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα είδη GIF. Μπορείτε να βρείτε πολλά GIF σε προεπισκόπηση σε καλά κατηγοριοποιημένη μορφή όταν μπαίνετε στη σελίδα. Οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου δίνουν προτεραιότητα στο χιούμορ πάνω από τα πάντα.

Το GIFDB διαθέτει μια συλλογή από ξεκαρδιστικά GIF και βίντεο καθώς προσλαμβάνει υπαλλήλους με την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ για να φτιάξουν αστεία GIF για τους χρήστες τους.

Αυτός ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση και λήψη οποιωνδήποτε GIF και εικόνων χωρίς καμία επικίνδυνη διαδικασία.

συμπέρασμα

Τα GIF έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Λειτουργεί ως γέφυρα για να συνδέσουμε τις αντιδράσεις μας με κινούμενα κλιπ χωρίς ήχο. Τα GIF κάνουν τη συζήτηση συναρπαστική και βοηθούν επίσης το αντίθετο να κατανοήσει καλύτερα τα συναισθήματα και την αντίδρασή σας από τα emojis.

Τα emoji μπορεί να δημιουργούν σύγχυση στο μυαλό ενός ατόμου, αλλά τα GIF δείχνουν πάντα την κατάλληλη αντίδραση σε μια στιγμή. Όλοι είμαστε ευλογημένοι που γεννηθήκαμε σε μια γενιά όπου το Διαδίκτυο έχει κάνει τα πάντα εύκολα. Μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε GIF από τον έναν ή τον άλλο δωρεάν ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικούς καλύτερους μετατροπείς YouTube σε GIF.