Οι 9 καλύτερες πρωτότυπες ταινίες τρόμου και τηλεοπτικές εκπομπές του Netflix για ροή (Ιούνιος 2020)

Παραφυσικά γεγονότα, ψυχολογικά θρίλερ και απειλές για ζόμπι είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που προσφέρει το Netflix στον απέραντο, ανατριχιαστικό κόσμο του τρόμου. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες πρωτότυπες τηλεοπτικές εκπομπές τρόμου και ταινίες που μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή στο Netflix αυτόν τον μήνα.

1922

ο

1922 βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Stephen King. Πρόκειται για έναν αγρότη που σχεδιάζει να δολοφονήσει τη γυναίκα του για οικονομικούς λόγους και πείθει τον γιο του να τον βοηθήσει. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή του τι επιφυλάσσει αυτό το δίδυμο.

Όταν η κληρονομημένη γη είναι τελικά στα χέρια του, ο αγρότης νομίζει ότι κέρδισε. Δυστυχώς, κάτι φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για αυτούς τους δύο καθώς αρχίζουν να υποφέρουν από κακοτυχίες. Ίσως δεν πρόκειται να είναι τόσο εύκολο όσο πίστευαν ότι θα ήταν.

  Πώς να δημιουργήσετε εικόνες ανατροπής για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σελίδες προϊόντων

Κουτί πουλιών

ο

Μια μητέρα και τα παιδιά της κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν από μια θανατηφόρα δύναμη που δεν πρέπει να την κοιτάξουν Κουτί πουλιών. Καθώς η οικογένεια προσπαθεί στα τυφλά να ταξιδέψει στην ασφάλεια σε έναν νέο, τρελό κόσμο, ένας δυσοίωνος κίνδυνος βρίσκεται πάντα στο βάθος. Μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά ασφαλείς.

Το παιχνίδι του Τζέραλντ

Ένα άλλο αγαπημένο του Stephen King, Το παιχνίδι του Τζέραλντ σε οδηγεί σε ένα σκοτεινό μονοπάτι που ξεκινά με αθώες διακοπές. Όταν ο σύζυγός της πεθαίνει απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή, η Jessie είναι κολλημένη στο κρεβάτι και στο κεφάλι της. Δεν υπάρχει διαφυγή και πρέπει να ξαναζήσει το τρομερό παρελθόν της και να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της.

Φορτίο

ο

Καθώς μια επιδημία εξαπλώνεται στην Αυστραλία, ο Andy (Martin Freeman) ψάχνει για κάποιον που μπορεί να προστατεύσει την κόρη του Φορτίο. Μόλις 48 ώρες απομένουν, ο Άντι κάνει ό,τι μπορεί για να ασφαλίσει την κόρη του και συναντά ένα καστ από ενδιαφέροντες χαρακτήρες στην πορεία.

Μαύρος Καθρεφτής

ο

Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή στη λίστα μας, Μαύρος Καθρεφτής είναι μια σειρά ανθολογίας που οδηγεί την τεχνολογία στις πιο σκοτεινές γωνιές. Κάθε επεισόδιο είναι αυτόνομο, αλλά όλα θα σας κάνουν να νιώθετε εξίσου άβολα με μια πλευρά της παραξενιάς που μοιάζει με το Twilight Zone.

  Πώς να μεταφέρετε στιγμιότυπα οθόνης από ένα Nintendo Switch σε έναν υπολογιστή

The Haunting of Hill House

Αυτά τα αδέρφια τα είχαν σκληρά, μεγαλώνοντας σε ένα από τα πιο διάσημα στοιχειωμένα σπίτια στις ΗΠΑ The Haunting of Hill House Η σειρά βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα της Σίρλεϊ Τζάκσον, αλλά το επαναλαμβάνει λίγο. Προλαβαίνουμε τα αδέρφια όταν ανασυντάσσονται ως ενήλικες και ξαναζούν το τρομακτικό παρελθόν τους. Ενώ μερικά από τα φαντάσματα μπορεί να είναι ακόμα στο σπίτι, κάποια κρύβονται στο μυαλό τους.

Τι ακριβώς έκανε αυτή την οικογένεια να διαλύσει και να φύγει; Καθώς ο καθένας τους ξαναζεί τις αναμνήσεις του, αρχίζεις να καταλαβαίνεις.

Stranger Things

ο

Μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix, Ξένος Πράγματα, ακολουθεί μια ομάδα παιδιών που αναζητούν τον φίλο τους που εξαφανίστηκε. Ελάχιστα ξέρουν, αυτό το κυνήγι θα ξυπνήσει μερικά θηρία που ποτέ δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν. Τόσο οι άνθρωποι όσο και τα υπερφυσικά όντα θα τους κυνηγήσουν καθώς ανακαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει στο Χόκινς της Ιντιάνα.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit

Συνεργαστείτε με τον Μάικ, τον Ντάστιν, τον Λούκας, τον Έλεβεν και άλλους μαζί τους και προσπαθήστε να λύσετε τα μυστήρια που συμβαίνουν συνέχεια γύρω τους.

Μαύρο Καλοκαίρι

ο

Μια μητέρα χάνει την κόρη της κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των ζόμπι και δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να την επαναφέρει Μαύρο Καλοκαίρι. Συνεργαζόμενη με μια ομάδα προσφύγων για να βελτιώσει τις πιθανότητες επιβίωσής της, πρέπει να αντιμετωπίσει τον βάναυσο νέο κόσμο.

Όλα τα μέλη της ομάδας θα φτάσουν στο σπίτι των οικογενειών τους ή κάποιοι προορίζονται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο τέλος τους; Το Black Summer θα σας κάνει να μαντεύετε μέχρι το τέλος.

Η σειρά

Σε Η σειρά, αφού πεθάνει η μητέρα του Τζακ, ορκίζεται σε μια μυστική κοινωνία που τον ρίχνει σε μια ζωή που ποτέ δεν ήξερε ότι θα ζούσε. Καθηλωμένος σε έναν πόλεμο ανάμεσα σε λυκάνθρωπους και ασκούμενους της σκοτεινής μαγείας, ο Τζακ αποκαλύπτει μυστικά για την ομάδα που κανείς δεν έπρεπε ποτέ να μάθει.