Οι 9 καλύτερες εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου για να γυμναστείτε στο σπίτι

Ένας υγιεινός και υγιής τρόπος ζωής απαιτεί κάποια σωματική δραστηριότητα και η ποδηλασία είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε έναν υγιή και κατάλληλο τρόπο ζωής. Η ποδηλασία, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, είναι μια μορφή άσκησης που προσφέρει πολυάριθμα οφέλη τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.

Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης, στην ενίσχυση των μυών και στην απώλεια βάρους. Το τακτικό ποδήλατο έχει επίσης δείξει αποτελέσματα μείωσης του στρες και τόνωσης της διάθεσης στην ψυχική υγεία. Το ποδήλατο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεχίσετε να κινείστε και να διασφαλίσετε υγιή σωματική και ψυχική υγεία.

Το ποδήλατο τακτικά είναι μια από τις καλύτερες στρατηγικές για να μειώσετε τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το παρατεταμένο κάθισμα. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την ευλυγισία και την ισορροπία και είναι μια μορφή άσκησης χαμηλής πρόσκρουσης που είναι πιο εύκολη στις αρθρώσεις από δραστηριότητες όπως το τρέξιμο.

Τα ακόλουθα είναι μερικά πλεονεκτήματα για την υγεία του ποδηλάτου:

  • Οι περισσότερες ασκήσεις απαιτούν από εσάς να κάνετε πολλές επαναλαμβανόμενες κινήσεις και η ποδηλασία είναι διαφορετική. Κάνετε την προπόνηση επειδή χρειάζεστε τους μύες των ποδιών, των χεριών και της πλάτης σας για κίνηση και ευελιξία.
  • Το ποδήλατο είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος. Βοηθά στην οικοδόμηση μυών και δύναμης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να αισθάνεστε πιο υγιείς συνολικά. Η ποδηλασία θα σας βοηθήσει επίσης να μειώσετε τα επίπεδα λίπους στο σώμα σας, καθιστώντας το βάρος σας πιο εύκολο στη διαχείριση.
  • Εάν θεραπεύεστε από ένα ατύχημα ή ασθένεια, το ποδήλατο μπορεί να γίνει σε πολύ μέτριο επίπεδο για να ξεκινήσετε και μπορείτε να το αυξήσετε σταδιακά σε επίπονα επίπεδα.
  • Η ποδηλασία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη, αντοχή και αερόβια φυσική κατάσταση. Είναι χρήσιμο για άτομα κάθε ηλικίας. Το ποδήλατο είναι φθηνό και ασφαλές για τον οργανισμό.

Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να παραμείνετε σωματικά υγιείς και όλοι γνωρίζουμε ότι η παχυσαρκία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας της εποχής μας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθουμε τα πάντα σχετικά με το γιατί το ποδήλατο επηρεάζει την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση και μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου για να αποκτήσουμε φυσική κατάσταση στο σπίτι. Λοιπόν, ας βουτήξουμε για να μάθουμε περισσότερα!

Τι είναι οι εφαρμογές Indoor Cycling;

Οι εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου είναι εφαρμογές λογισμικού που επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν σε μαθήματα εικονικής ποδηλασίας ή προπονήσεις με τα δικά τους σταθερά ποδήλατα εσωτερικού χώρου. Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν συνήθως μια ποικιλία από προπονήσεις και μαθήματα ποδηλασίας που καθοδηγούνται από εικονικούς εκπαιδευτές και μπορούν να προσαρμοστούν στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και στους στόχους του χρήστη.

Ορισμένες εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου προσφέρουν επίσης λειτουργίες όπως εικονικές βόλτες σε πραγματικές τοποθεσίες, ενσωμάτωση μουσικής και δυνατότητα παρακολούθησης και παρακολούθησης της προόδου. Οι εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συσκευές, όπως smartphone, tablet και έξυπνες τηλεοράσεις, και μπορούν να προσπελαστούν μέσω μιας συνδρομητικής υπηρεσίας ή εφάπαξ.

Πλεονεκτήματα των εφαρμογών ποδηλασίας εσωτερικού χώρου

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις επιλογές για να επιλέξετε ποια εφαρμογή ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης εφαρμογών ποδηλασίας εσωτερικού χώρου:

  • Ευκολία: Οι εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν σε εικονικά μαθήματα ποδηλασίας ή προπονήσεις από το σπίτι τους, εξαλείφοντας την ανάγκη να ταξιδέψουν σε γυμναστήριο ή στούντιο ποδηλασίας.
  • Ποικιλία: Οι εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου προσφέρουν συνήθως ένα ευρύ φάσμα προπονήσεων και μαθημάτων ποδηλασίας, όπως διαλειμματική προπόνηση, αναρρίχηση σε λόφο και βόλτες αντοχής, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδυάζουν τις προπονήσεις τους και να δοκιμάσουν νέους τύπους βόλτες.
  • Προσαρμογή: Πολλές εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τις προπονήσεις τους με βάση το επίπεδο φυσικής κατάστασης και τους στόχους τους, διευκολύνοντας την πρόοδο και την παρακολούθηση της προόδου με την πάροδο του χρόνου.
  • Κίνητρο: Οι εικονικοί εκπαιδευτές σε εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου μπορούν να παρέχουν κίνητρα και ενθάρρυνση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, βοηθώντας τους χρήστες να πιέσουν τον εαυτό τους για να επιτύχουν τους στόχους φυσικής κατάστασης.
  • Παρακολούθηση και παρακολούθηση: Οι εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου συχνά περιλαμβάνουν λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν και να παρακολουθούν την πρόοδό τους, όπως η απόσταση που διανύουν, οι θερμίδες που καίγονται και ο καρδιακός ρυθμός. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να θέσουν και να επιτύχουν τους στόχους φυσικής τους κατάστασης.
  • Προσιτές τιμές: Οι εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές συνδρομές στο γυμναστήριο ή τα μαθήματα στο στούντιο ποδηλασίας. Πολλές εφαρμογές προσφέρουν μοντέλα τιμολόγησης βάσει συνδρομής ή επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν μεμονωμένες τάξεις εφάπαξ.
  • Η εφαρμογή ποδηλασίας εσωτερικού χώρου θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο γρήγορος ποδηλάτης – Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ότι η προπόνηση σε εσωτερικούς χώρους είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους εκπαίδευσης για ταχύτητα, εάν έχουν προπονητή και μετρητή ισχύος και συμμετέχουν σε αυστηρή προγραμματισμένη προπόνηση.
  •   Πώς να μετατρέψετε την εφαρμογή Web ως PWA με ειδοποίηση Push

    Κάθε τριαθλητής ή ποδηλάτης που είναι σοβαρός για τους στόχους του θα βρεθεί τελικά να οδηγεί σε εσωτερικούς χώρους. Χάρη στην πληθώρα εφαρμογών που διατίθενται σήμερα, η χρήση του διαδρόμου μπορεί να είναι τόσο ευχάριστη όσο και παραγωγική.

    Παρέχουμε μια λίστα εφαρμογών ποδηλασίας εσωτερικού χώρου και μια εξήγηση για το πώς λειτουργεί η καθεμία.

    Zwift

    Το Zwift είναι ιδανικό αν θέλετε βασικά στοιχεία προγραμματισμένης προπόνησης και θέλετε να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας σε πραγματικό χρόνο σε εικονικές ομαδικές βόλτες ή αγώνες.

    Χαρακτηριστικά:

    • Η Zwift δημιουργεί μια κοινότητα ομοϊδεατών αθλητών, συμπεριλαμβανομένων φιλικών αγώνων, ανεπίσημων ομαδικών βόλτων και προγραμματισμένων προγραμμάτων προπόνησης.
    • Μέσω της απλής σύνδεσης του υπάρχοντος εξοπλισμού τους, αθλητές από όλο τον κόσμο μπορούν να αγωνιστούν σε πλούσιους, τρισδιάστατους κόσμους (π.χ. προπονητές, μετρητές ισχύος, μετρητές καρδιακών παλμών κ.λπ.).
    • Το Zwift προσφέρει ομαδικές βόλτες, αγώνες, προγραμματισμένες προπονήσεις για γκρουπ και ανοιχτή δωρεάν ιππασία, με ώρες έναρξης κάθε δύο έως τέσσερις ώρες.
    • Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί για smartphone Android και iPhone.

    Μετά τον δοκιμαστικό χρόνο, η Zwift παρέχει μια ποικιλία προγραμμάτων συνδρομής.

    Wahoo SYSTM

    Μετά την εξαγορά της RGT Cycling από την Wahoo, μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης από την εταιρεία τεχνολογίας γυμναστικής, Wahoo SYSTM, ενσωματώθηκε στο Wahoo X μαζί με την Wahoo RGT.

    Χαρακτηριστικά:

    • Η εφαρμογή Wahoo SYSTM προσφέρει ένα “διαισθητικό πρόγραμμα δημιουργίας προπονητικών σχεδίων” που οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν προγράμματα προπόνησης μοναδικά για τους στόχους και το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης.
    • Λαμβάνει επίσης υπόψη τυχόν cross-training εκτός ποδηλάτου που μπορεί να πραγματοποιήσετε εκτός από την ιππασία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
    • Η εφαρμογή παρέχει κορυφαία προγράμματα προπονήσεων και προπονήσεων που δημιουργούνται από κορυφαίους προπονητές. Έχει προβλέψεις για αθλητές που αγωνίζονται σε πολλά αθλήματα καθώς και όλα σε ένα δύναμη, γιόγκα και πνευματική προπόνηση.
    • Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε Android και iPhone.

    Το Wahoo SYSTM διαθέτει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και μηνιαία προγράμματα συνδρομής μετά τη λήξη της δοκιμής.

    TrainerRoad

    Το TrainerRoad, μια από τις καλύτερες εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου, είναι συμβατό με τον υπολογιστή σας iOS, Android, Windows και Mac.

      Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Adobe

    Χαρακτηριστικά:

    • Η εφαρμογή διαθέτει μια φιλική προς τον χρήστη εκμάθηση διεπαφής που προσαρμόζεται στην ανάπτυξή σας, καθώς και προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης που εστιάζουν στους στόχους σας.
    • Δημιουργεί μια σύνδεση με τις έξυπνες συσκευές ANT+ ή Bluetooth για να αξιολογήσει την ισχύ, την ταχύτητά σας και άλλες παραμέτρους.
    • Στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσει τις προπονήσεις στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Χρειάζεστε μόνο έναν αισθητήρα ταχύτητας και ένα συμβατό προπονητή για προπόνηση χρησιμοποιώντας μετρητή ισχύος.
    • Οι πιο πρόσφατες λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να οδηγούν εικονικά με ομαδικές προπονήσεις, μεμονωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σχεδίων και εξωτερικές προπονήσεις.

    Έχετε 30 ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την προσφορά της TrainerRoad.

    Ποδηλασία RGT

    Η Wahoo απέκτησε την RGT Cycling, γνωστή και ως Road Grand Tours Cycling, και άλλαξε το όνομά της σε Wahoo RGT.

    Χαρακτηριστικά:

    • Η συνδρομή Wahoo X σάς παρέχει πρόσβαση στην έκδοση premium και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε υλικό Wahoo SYSTM. Προηγουμένως, το RGT ενσωμάτωσε τις δύο εφαρμογές – οι οποίες είχαν κατασκευαστεί για να τρέχουν το παιχνίδι σε μια μεγάλη οθόνη πριν παιχτεί σε ένα τηλέφωνο – σε μία.
    • Η εφαρμογή θα δημιουργήσει τώρα ένα εικονικό κύκλωμα για να μπορείτε να οδηγείτε στο παιχνίδι εάν είστε premium μέλος και μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας αρχεία GPX.
    • Ως αποτέλεσμα, μπορείτε πλέον να συνδέσετε εύκολα το smart trainer σας σε ένα smartphone Android, Mac PC ή iPhone με λειτουργία RGT Cycling.
    • Σύμφωνα με την πλατφόρμα, αυτό θα πρέπει να θεραπεύσει τυχόν προβλήματα συνδεσιμότητας που είχαν ορισμένοι χρήστες και να διευκολύνει τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων.

    Εκτός από την παροχή εικονικής οδήγησης σε πραγματικούς δρόμους, είναι αντίπαλος της Zwift. Το Wahoo RGT είναι ακόμα διαθέσιμο σε δωρεάν έκδοση.

    Ρουβή

    Ο Rouvy χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα για να τοποθετήσει αποτελεσματικά τα avatars πάνω από το πραγματικό υλικό και είναι παρόμοιο με το Zwift αλλά χωρίς το εικονικό τοπίο. Μία από τις πιο οικονομικές εναλλακτικές λύσεις μέλους παρέχεται από το Rouvy.

    Χαρακτηριστικά:

    • Η εφαρμογή προσφέρει λίγο από τα πάντα, αλλά είναι δωρεάν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για να οδηγείτε με εικονικούς συνεργάτες και να συμμετέχετε σε αγώνες και ομαδικές βόλτες με πραγματικούς αναβάτες από όλο τον κόσμο.
    • Μια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 4.000 προπονήσεις με διαδραστικά βίντεο εκμάθησης και ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας προπόνησης είναι επίσης διαθέσιμα με τη συνδρομή.

    Λήψη: Android | IOS.

    CycleGo

    Η Sierra Chica δημιουργεί εφαρμογές iOS και Android για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ένα από τα πιο πρόσφατα έργα τους έγινε στο Unity. Η εταιρεία άλλαξε το όνομά της σε Sierra Chica Software πριν από μερικά χρόνια, όταν αποφάσισε επίσης να αναπτύξει εφαρμογές γυμναστικής. Εισήγαγαν το CycleGo το 2018 και έγινε γρήγορα δημοφιλές μεταξύ των εφαρμογών ποδηλασίας εσωτερικού χώρου.

    Χαρακτηριστικά:

    • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή CycleGo για να ασκηθείτε και να αδυνατίσετε στο σπίτι ή στο γυμναστήριο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εικονικούς εκπαιδευτές ποδηλάτων και τον προπονητή τρεξίματος για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε έχετε spin bike (στάσιμο ποδήλατο) είτε διάδρομο.
    • Το cycle είναι η εφαρμογή ποδηλασίας και τρεξίματος σε εσωτερικούς χώρους που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας, ενισχύοντας τις ρουτίνες του διαδρόμου και της ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους.

    Λήψη: iOS | Android.

    Μοτοσούμο

    Το 2015, μια ομάδα μηχανικών, αστροφυσικών και ένας κορυφαίος αθλητής από τη Δανία σχημάτισαν την Motosumo. Ανέπτυξαν την πρώτη εφαρμογή στον κόσμο που χρησιμοποιεί τους ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης των smartphone για να παράγει μετρήσεις φυσικής κατάστασης σε πραγματικό χρόνο σε εσωτερικούς κύκλους, όπως ρυθμό, απόσταση και θερμίδες που καίγονται.

    Ο ρυθμός, η ταχύτητα, η απόσταση που διανύσατε και οι θερμίδες που καίτε παρακολουθούνται από την εφαρμογή Motosumo χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες στο smartphone σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μετατρέψετε αμέσως οποιοδήποτε ποδήλατο σε έξυπνο ποδήλατο.

      Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Indeed

    Λήψη: iOS | Android

    Kinomap

    Με περισσότερα από 425 χιλιόμετρα μαθημάτων βίντεο από όλο τον κόσμο, το Kinomap προσαρμόζει την αντίσταση του έξυπνου εκπαιδευτή σας σύμφωνα με το έδαφος που εμφανίζεται στην ταινία.

    Το Kinomap παρέχει διαλειμματική προπόνηση σε δύο διαφορετικές διαμορφώσεις: έναν μετρητή ισχύος ή έναν έξυπνο προπονητή με σταθερή αντίσταση. Οπουδήποτε στον κόσμο, μπορείτε να προπονηθείτε μόνοι σας ή να συμμετάσχετε σε συνεδρίες με άλλα άτομα.

    Η εφαρμογή παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

    Λήψη: iOS | Android

    Garmin

    Μπορείτε να επιλέξετε τη δραστηριότητα «Ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους» από την αρχική οθόνη της εφαρμογής Garmin για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση της συνεδρίας ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους.

    Στην εφαρμογή Garmin, μπορείτε να αναλύσετε τη διαδρομή σας και να παρακολουθήσετε τη βελτίωσή σας με την πάροδο του χρόνου κάνοντας κλικ στην επιλογή “αποθήκευση” μετά τη διαδρομή σας.

    Οι μόνες εφαρμογές τρίτων στην αγορά που λειτουργούν με το ραντάρ Garmin Varia είναι το Cadence και το Ride with GPS, δίνοντας τη δυνατότητα στους ποδηλάτες να παρατηρούν τα αυτοκίνητα που πλησιάζουν σε πραγματικό χρόνο καθώς οδηγούν.

    Λήψη: iOS | Android

    Πώς να επιλέξετε την τέλεια εφαρμογή ποδηλασίας εσωτερικού χώρου για τις ανάγκες σας;

    Όταν κάνουμε ποδήλατο έξω, ο καθένας από εμάς αναζητά ένα συγκεκριμένο είδος εμπειρίας, οπότε όταν το ποδήλατο αλλάζει σε εσωτερικούς χώρους, θα πρέπει να αναμένουμε το ίδιο. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της εφαρμογής ποδηλασίας εσωτερικού χώρου:

  • Διατήρηση ανταγωνιστικής νοοτροπίας – Ένα λογισμικό επαυξημένης πραγματικότητας όπως το Rouvy, το Tacx μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή εάν θέλετε να βυθιστείτε πλήρως σε μια εμπειρία ποδηλασίας εσωτερικού χώρου που μοιάζει πολύ με το πραγματικό πράγμα. Αν και η δημοτικότητά τους και ο σκληρός ανταγωνισμός τους μπορεί να τα κάνουν εξίσου καθηλωτικά, αν αυτές οι ιδιότητες είναι σημαντικές για εσάς, επιλογές εικονικής πραγματικότητας (που παράγονται σε 3D) όπως το Zwift και το CycleGo μπορεί να επιδεικνύουν διαφορετικό επίπεδο ρεαλισμού. Η μελέτη της αγοράς είναι ιδανική πριν εγγραφείτε σε μια εφαρμογή.
  • Οικονομικοί περιορισμοί: Η τιμή είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Εξάλλου, οι εξαιρετικά ακριβές εμπειρίες ποδηλασίας σε εσωτερικούς χώρους συνήθως κοστίζουν εξαιρετικά ακριβά χρηματικά ποσά. Επιπλέον, ορισμένα προγράμματα, όπως το Zwift ή το TrainerRoad, λειτουργούν καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται οι δαπανηροί κύκλοι εκπαίδευσης σε εσωτερικούς χώρους κάθε εταιρείας. Μπορεί να είναι απαραίτητο να μεγιστοποιήσετε τις δαπάνες σας για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας.
  • Απαιτούνται έξυπνοι εκπαιδευτές για εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου;

    Η ισχύς χρησιμοποιείται από όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης για να ορίσετε διαστήματα ή για να ελέγξετε πόσο γρήγορα περνάτε από ένα εικονικό περιβάλλον. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να υπολογίσουν την ισχύ με έναν από τους τρεις τρόπους – χρησιμοποιώντας έξυπνο εκπαιδευτή, μετρητή ισχύος ή εικονική ισχύ.

    Τα δύο πρώτα είναι αυτονόητα. Οι «έξυπνοι» μετρητές ισχύος και τα turbo trainers συνδέονται με τη συσκευή σας μέσω Bluetooth ή ANT+ (μπορεί να χρειαστείτε ένα dongle ANT+ για το τελευταίο) και η εφαρμογή μπορεί να καθορίσει πόσα watt ασκείτε.

    Επειδή κάθε προπονητής έχει διαφορετική καμπύλη ισχύος, μπορούμε να εκτιμήσουμε την ισχύ ενός εκπαιδευτή με βάση την ταχύτητα και τον ρυθμό χρησιμοποιώντας αυτήν την καμπύλη αντίστασης. Η εικονική ισχύς έχει διάφορους περιορισμούς. η ακρίβεια εξαρτάται από το αν η πιθανή εφαρμογή σας έχει δοκιμάσει έναν συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

    Αν και η εικονική ισχύς δεν θα είναι τόσο ακριβής όσο οι λεπτώς βαθμονομημένοι μετρητές καταπόνησης ενός μετρητή ισχύος ή ενός έξυπνου προπονητή, θα είναι αρκετά κοντά για να ξεκινήσετε με μια εφαρμογή εκπαίδευσης.

    Τελικές σκέψεις

    Με πολλές νέες εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου που κυκλοφορούν στην αγορά αυτές τις μέρες, η ποδηλασία μπορεί να γίνει καθημερινά, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας για μετακίνηση ή οδηγείτε αργά.

    Φροντίστε να ξεκουράζεστε τουλάχιστον μία μέρα κάθε εβδομάδα, εάν είστε ποδηλάτης που του αρέσει η ιππασία για φυσική κατάσταση. Απαιτούνται μεγαλύτεροι χρόνοι αποκατάστασης μετά από δύσκολες ή μεγάλες διαδρομές. Για να εξασφαλίσουν ότι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προσπάθειές τους, οι άνθρωποι που ασκούνται πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα.

    Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα γυμναστικής.