Οι 8 καλύτερες εφαρμογές σκι (Android & iOS) που μπορείτε να έχετε στο τηλέφωνό σας

Το σκι είναι διασκεδαστικό. Αυτό που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική είναι η χρήση των καλύτερων εφαρμογών σκι για να πάει αυτή η εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα για να εξερευνήσετε αυτές τις εφαρμογές σκι.

Οι χειμερινές διακοπές και το σκι είναι ένας απίστευτος δεσμός εδώ και πολύ καιρό. Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό πικνίκ είτε για ένα περιπετειώδες ταξίδι με φίλους το χειμώνα, το σκι φτάνει στην κορυφή της λίστας. Καθώς το σκι είναι εποχιακό, κανείς δεν θα επέλεγε να χάσει αυτή την εμπειρία.

Το σκι έχει αποκτήσει δημοτικότητα πρόσφατα, καθώς είναι διασκεδαστικό, προκλητικό και εύκολο να το μάθεις ταυτόχρονα. Επιπλέον, είναι επίσης γνωστό ότι το σκι βοηθά να κρατήσουμε το μυαλό και το σώμα μας πιο παραγωγικό και δραστήριο.

Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το σκι είναι ένα εξαιρετικό άθλημα για να ζήσουμε και να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού για σκι με την οικογένεια ή τους φίλους μπορεί να ακούγεται δύσκολος, αλλά αξίζει τον κόπο και θα σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία.

Σήμερα σε αυτό το ιστολόγιο, θα συζητήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές σκι που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο σκι.

Τι είναι το Ski App;

Οι εφαρμογές σκι είναι ειδικά σχεδιασμένες για σκιέρ και snowboarders για να τους βοηθήσουν με βασικά δεδομένα όπως χάρτες, μετεωρολογικές προβλέψεις, ταχύτητα παρακολούθησης, απόσταση κ.λπ. Ωστόσο, όλες οι εφαρμογές έχουν μοναδικές λειτουργίες και λειτουργίες που τις κάνουν πιο φιλικές και χρήσιμες.

Οφέλη από τη χρήση των εφαρμογών σκι

Καθώς είμαστε σαφείς σχετικά με τις εφαρμογές σκι, ας συζητήσουμε τα οφέλη από τη χρήση εφαρμογών σκι.

Αποτελεσματικός προγραμματισμός για ταξίδια και διακοπές

Τα ταξίδια και οι διακοπές δεν είναι παιχνιδάκι. Κάποιος πρέπει να βεβαιωθεί για την τοποθεσία, το μέρος για να μείνει, να ελέγξει τη θερμοκρασία αυτού του μέρους και πολλά άλλα. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός των χειμερινών διακοπών είναι πολύ πιο δύσκολος από τα καλοκαιρινά ταξίδια.

Εάν σχεδιάζετε σκι, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον προγραμματισμό. Είναι η στιγμή που οι εφαρμογές για σκι έρχονται στη διάσωση. Οι περισσότερες εφαρμογές σκι συνοδεύονται από προγνώσεις καιρού και σας βοηθούν να βρείτε τις καλύτερες τοποθεσίες για σκι κοντά.

Διαχείριση Επικοινωνίας

Οι εφαρμογές για σκι βοηθούν πολύ όσον αφορά την επικοινωνία. Πολλές εφαρμογές για σκι διαθέτουν λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τη ζωντανή τοποθεσία των φίλων σας και να στέλνετε γρήγορα μηνύματα. Εκτός από αυτό, μερικές εφαρμογές είναι επίσης διαθέσιμες στο Apple Watch, οι οποίες μπορούν να σώσουν το τηλέφωνό σας από ζημιά χωρίς να σας αποσυνδέσουν από τους φίλους σας.

Παρακολούθηση δραστηριότητας

Οι εφαρμογές για σκι σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την ταχύτητά σας, την απόσταση που διανύετε και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτά τα δεδομένα με τους φίλους σας μέσω της ίδιας εφαρμογής με λίγα μόνο κλικ.

Ακριβείς πληροφορίες για τον καιρό

Όπως γνωρίζουμε, οι χειμώνες είναι πολύ απρόβλεπτοι και δυσκολεύουν την απόλαυση της εμπειρίας του σκι. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν προγνώσεις καιρού όχι μόνο μιας ημέρας αλλά έως και 7 ημερών για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τα πάντα ανάλογα.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η εφαρμογή σκι σας

Οι εφαρμογές σκι αναπτύσσονται με τον καιρό και προσθέτουν πιο προηγμένες λειτουργίες για να κάνουν την εφαρμογή τους πιο χρήσιμη και να μεταφέρουν αυτήν την υπαίθρια δραστηριότητα σε διαφορετικό επίπεδο. Αλλά προτού επιλέξετε τυφλά μια εφαρμογή για σκι, βεβαιωθείτε ότι έχει μερικά βασικά χαρακτηριστικά όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω για να αξίζει τον κόπο.

  Το Bluetooth είναι πάντα ενεργοποιημένο στο iOS 11, εκτός εάν το απενεργοποιήσετε

Παρακολούθηση κινήσεων

Η εφαρμογή για σκι πρέπει να διαθέτει μια λειτουργία παρακολούθησης που μετρά τις καθημερινές σας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, της απόστασης, των θερμίδων που καίτε κ.λπ., και θα σας παρέχει ημερήσιες ή εβδομαδιαίες μετρήσεις σχετικά με τη βελτίωση και το επίτευγμά σας.

Αυτή η δυνατότητα είναι επωφελής τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους. Ωστόσο, οι περισσότερες εφαρμογές για σκι έχουν αυτήν τη δυνατότητα, αλλά επιβεβαιώνουν μία φορά για καλύτερη εμπειρία.

Προβλέψεις καιρού

Το σκι είναι μια υπαίθρια δραστηριότητα που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις συνθήκες χιονιού σε αυτήν την περιοχή και ο καιρός είναι απρόβλεπτος. Τι γίνεται αν μια ξαφνική καταιγίδα, μια ολισθηρή πλαγιά ή οποιαδήποτε άλλη επικίνδυνη κατάσταση είναι πιο μακριά; Εκεί βοηθάει αυτή η δυνατότητα.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι απαραίτητες για λόγους ασφαλείας. Αυτή η δυνατότητα βοηθά τους σκιέρ να γνωρίζουν ποιο μέρος ή βουνό πρέπει να αποφύγουν για σκι ή σνόουμπορντ.

Κράτηση

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να κάνετε κράτηση διαμονής, απαραίτητα για σκι, snowboard, μαθήματα κ.λπ. Αυτή η δυνατότητα είναι σημαντική για να μην πέσετε σε μπελάδες την τελευταία στιγμή.

Το σκι είναι ένα εποχιακό άθλημα και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην φτάσετε εκεί εγκαίρως. Ως εκ τούτου, η επιλογή μιας εφαρμογής για σκι που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο θέρετρο και διαμονή στο ίδιο μέρος είναι απαραίτητη.

Ασφάλεια

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι το κιτ ασφαλείας, το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει κάθε εφαρμογή σκι. Ο κύριος λόγος για αυτό το χαρακτηριστικό είναι να διατηρείται η ομάδα διάσωσης συνδεδεμένη με τον σκιέρ και να τον επαναφέρει με ασφάλεια από το σκι.

Αυτή η δυνατότητα καταγράφει τη ζωντανή τοποθεσία του σκιέρ και την ενημερώνει συχνά στους φίλους του. Αυτό τους βοηθά να εντοπίσουν τον σκιέρ πιο αποτελεσματικά σε περίπτωση που εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός από αυτό, πολλά ακόμη απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως χάρτες, ζωντανή ροή, επικοινωνία κ.λπ., πρέπει να ελεγχθούν πριν επιλέξετε μια ιδανική εφαρμογή σκι για το ταξίδι σας.

Ας δούμε τη λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές σκι για να δοκιμάσουμε.

OpenSnow

Το OpenSnow είναι μια παλιά και αξιόπιστη εφαρμογή με εκατομμύρια χρήστες. Οι κριτικές αυτής της εφαρμογής μας λένε για όλο τον θετικό αντίκτυπο που έχει δημιουργήσει στους πελάτες της εδώ και 10 χρόνια.

Περνώντας στις δυνατότητες του, το OpenSnow έχει δώσει το προνόμιο τόσο στους χρήστες Android όσο και σε χρήστες iOS. Το OpenSnow είναι ευρέως γνωστό για τη λειτουργία πρόγνωσης καιρού, καθώς έχει μια ομάδα τοπικών ειδικών που ενημερώνουν καθημερινά την πρόγνωση για την άνετη εμπειρία σκι των χρηστών του.

Είναι μια φιλική προς το χρήστη και κατανοητή εφαρμογή. Οι προγραμματιστές έχουν επενδύσει προσπάθειες για να κάνουν τη διεπαφή ελκυστική προσθέτοντας κινούμενα σχέδια πρόβλεψης στους χάρτες τους υψηλής ανάλυσης.

Οι χάρτες αυτής της εφαρμογής σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τον καπνό της δασικής πυρκαγιάς, τις ριπές ανέμου, τις βροχοπτώσεις κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τις προβλέψεις των σημερινών και των τελευταίων 7 ημερών σε λίγα μόνο λεπτά.

Το OpenSnow προσφέρει 12 μοναδικές δυνατότητες για να κάνει την εμπειρία του σκι σας ασφαλή και όμορφη. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα μόνο εάν πληρώνετε για συνδρομές. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι παρέχει απλώς 4 δυνατότητες στους δωρεάν χρήστες και για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής. πρέπει να πληρώσετε 29,99 $ έως 39,99 $ (μπορεί να ποικίλλει) για μια ετήσια συνδρομή.

πίστες σκι

Η εφαρμογή Core Coders’ Ski Tracks έχει φανταστικές δυνατότητες και πληροφορίες παρακολούθησης. Είναι μια προηγμένη εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για σκιέρ και snowboarders για εντοπισμό τοποθεσίας. Όσον αφορά τα βασικά χαρακτηριστικά, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η μπαταρία, η εγγραφή και η λειτουργία φωτογραφιών.

  Πώς να εκτελέσετε δοκιμή βίντεο ζουμ σε Windows και Android

Αυτά τα χαρακτηριστικά το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές και είναι αξιόπιστο. Οι πίστες σκι έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με το σύγχρονο iPhone και έχουν λειτουργήσει στην κατανάλωση μπαταρίας. Η εφαρμογή δεν εξαντλεί σχεδόν το 4-5% της μπαταρίας κάθε ώρα, κάτι που είναι πολύ χαμηλό σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες ενώ κάνετε σκι, να αποθηκεύσετε τοποθεσία και να καταγράψετε την ταχύτητα και την τοποθεσία υψηλής ποιότητας με τη βοήθεια μιας ένδειξης GPS.

Το Ski Tracks καταγράφει και διατηρεί τα στατιστικά του σκι σας ακόμα κι αν η οθόνη είναι κλειδωμένη ή η εφαρμογή χρησιμοποιείται στο παρασκήνιο. Ωστόσο, πρέπει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα μετά την παύση της εγγραφής.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα αρχεία και τις τοποθεσίες σας με τους φίλους σας μέσω αυτής της εφαρμογής. Το Ski Tracks είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή, διαθέσιμη τόσο σε εκδόσεις iOS όσο και σε Android.

OntheSnow

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι διακοπών για σκι, η επιλογή ενός θέρετρου είναι μεγάλη δουλειά. Εδώ έρχεται να σώσει η εφαρμογή OntheSnow. Η λειτουργία “χιόνι κοντά μου” σε αυτήν την εφαρμογή παρακολουθεί και συγκρίνει όλα τα χιονοδρομικά κέντρα γύρω σας και σας ενημερώνει για τις συνθήκες χιονιού σε αυτό το μέρος. Η εφαρμογή παρέχει αναφορές χιονιού για περισσότερα από 2000 βουνά όπως το Telluride, το Jackson Hole κ.λπ.

Η εφαρμογή OntheSnow είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS. Η εφαρμογή παρέχει επίσης περιφερειακές προγνώσεις καιρού από τους ειδικούς της. Η δυνατότητα webcam επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τρέχουσες και ζωντανές φωτογραφίες άλλων συναδέλφων σκιέρ ενώ κάνουν σκι.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή βελτιώνει τις δυνατότητές της με κάθε ενημέρωση. Το νέο widget καταλυμάτων και οι χάρτες μονοπατιών θέρετρου το έχουν κάνει πιο βολικό για τους χρήστες.

Ski Tracker

Εάν είστε άτομο που του αρέσει να διατηρεί αρχεία σχετικά με την ταχύτητα του σκι, την απόσταση και την τοποθεσία που έχετε επισκεφτεί, τότε το Ski Tracker είναι ιδανικό για εσάς. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πλήρως και να επισημαίνετε την κλίση στον χάρτη με πλήρη στατιστικά στοιχεία της χειμερινής σας περιπέτειας.

Κάποιος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθεί τις άλλες χειμερινές του δραστηριότητες, όπως περιηγήσεις με σκι, πατινάζ, σνόουμπορντ κ.λπ. Το πρόγραμμα παρακολούθησης σκι έχει φανεί χρήσιμο τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους.

Επιπλέον, η λειτουργία “Γρήγορη βόλτα” το έχει κάνει πιο δημοφιλές. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί τη μεγαλύτερη ταχύτητα, χρόνο και απόσταση ξεχωριστά, ανεξάρτητα από το τμήμα που καταγράφηκε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτά τα καταγεγραμμένα δεδομένα και πληροφορίες με τους φίλους σας σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ski Tracker σε συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την premium έκδοση δωρεάν για 30 ημέρες και να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες.

SkiLynx

Η εφαρμογή SkiLynx είναι πολύ γνωστή για τη δυνατότητα επικοινωνίας της. Η εφαρμογή λειτουργεί ακριβώς όπως μια εφαρμογή κοινωνικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ομάδες, να συνομιλείτε με τους φίλους σας και να παρακολουθείτε την τοποθεσία του άλλου με μία μόνο εφαρμογή και μερικά κλικ.

Η εφαρμογή SkiLynx επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια ιδιωτική ομάδα και να παρακολουθούν τη ζωντανή τοποθεσία ποδηλασίας κάθε άλλου μέλους. Η ύπαρξη και η χρηστικότητά του στο Apple Watch το κάνουν πιο ξεχωριστό. Μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη την εφαρμογή στο ρολόι σας χωρίς φόβο μήπως καταστρέψετε ή χάσετε το τηλέφωνό σας στο χιόνι.

  Πώς να κάνετε το κείμενο του ιστότοπου μεγαλύτερο στο Android

Η εφαρμογή δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Έχουν επιπλέον δυνατότητες όπως η ταχύτητα παρακολούθησης, η απόσταση που έχετε διανύσει κ.λπ., και ταυτόχρονα, να μένετε σε επαφή με τους φίλους σας. Συνολικά, αν πρόκειται να κάνετε μια περιπέτεια για σκι με μια ομάδα ανθρώπων, αυτή είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για χρήστες Android και iOS.

χιόνι

Ο πρωταρχικός σκοπός των προγραμματιστών του Snowledge είναι να παρέχουν στους λάτρεις του σκι και του snowboard μια εφαρμογή που φέρνει όλες τις απαιτήσεις τους κάτω από μια στέγη χωρίς καμία προσπάθεια. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας συνδυασμός όλων των χαρακτηριστικών που ζητούν οι σκιέρ και οι αναβάτες.

Από τον προγραμματισμό του ταξιδιού μέχρι την τοποθεσία παρακολούθησης, αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει τα πάντα. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει διάφορες λειτουργίες, όπως έρευνα για τις συνθήκες χιονιού, αναζήτηση κοντινών θέρετρων, ενημέρωση για τους τρέχοντες διαγωνισμούς κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το άλλο χαρακτηριστικό που το έκανε πιο αξιαγάπητο είναι η επικοινωνία με φίλους όπως το SkiLynx. Αλλά αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ότι μπορείτε όχι μόνο να συνδεθείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας αλλά και με άλλους σκιέρ και αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες τους, την τοποθεσία και πολλά άλλα.

Καθώς μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους σκιέρ, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες και να προσαρμόσετε το προφίλ σας. Αυτός είναι ο λόγος που το Snowledge είναι διάσημο ως εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκι. Μπορείτε να το κατεβάσετε στις συσκευές σας Android και iOS.

Jollyturns

Το Jollyturns είναι μια out-of-the-box εφαρμογή. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, παρέχει χάρτες και πληροφορίες για όλα τα θέρετρα, τα βουνά κ.λπ., για να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή στροφή ή να επισκεφθείτε το σωστό μέρος.

Το Jollyturns είναι διαθέσιμο σε προγράμματα περιήγησης, iOS, Android και Apple Watch. Η εφαρμογή προσφέρει στη συσκευή σας δισδιάστατους χάρτες από 2500+ χιονοδρομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Δείχνουν επίσης άλλες βασικές τοποθεσίες για πίστες σκι, λιφτ του σκι, εστιατόρια κ.λπ.

Το Jollyturns είναι μια φανταστική εφαρμογή για να λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες και εξαιρετικές εμπειρίες στις βουνοπλαγιές χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Κάνετε λάθος αν αμφιβάλλετε ότι πρέπει να κατεβάσετε μια άλλη εφαρμογή για παρακολούθηση και επικοινωνία ενώ κάνετε σκι. Το Jollyturns παρέχει πρόσθετες λειτουργίες, όπως κοινή χρήση με φίλους, παρακολούθηση της ταχύτητάς σας, την απόσταση που διανύσατε κ.λπ., όλα σε ένα μέρος.

FATMAP

Το FATMAP προτείνεται για ορεινά σπορ όπως ποδηλασία, ποδηλασία, πεζοπορία κ.λπ., και όχι μόνο για σκι. Μου αρέσει περισσότερο ο χάρτης εκτός σύνδεσης για αυτήν την εφαρμογή, αν μιλάμε για χαρακτηριστικά. Μπορείτε να αναζητήσετε την τοποθεσία που θέλετε, να κάνετε λήψη του χάρτη και να τον χρησιμοποιήσετε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό σας βοηθά να εξοικονομήσετε μπαταρία και να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς περιορισμούς.

Επιπλέον, το FATMAP παρέχει τρισδιάστατους εξωτερικούς χάρτες με ζωντανές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων κορυφών, ποταμών, μονοπατιών κ.λπ., για γρήγορη πλοήγηση και εντοπισμό. Επιπλέον, αν είστε άτομο που του αρέσει να καταγράφει το ταξίδι σας, αυτό είναι το καλύτερο για εσάς, καθώς μπορείτε να καταχωρήσετε την περιπέτειά σας στην εφαρμογή.

Το FATMAP προσφέρει επίσης δυνατότητες σύνδεσης με άλλους σκιέρ ή αναβάτες και σας ενημερώνει για τα θέρετρα, τους ανελκυστήρες κ.λπ. Η εφαρμογή διαθέτει αγορές εντός εφαρμογής για πρόσθετες λειτουργίες και είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS.

συμπέρασμα

Το σκι είναι ένα άθλημα που είναι δημοφιλές εδώ και πολύ καιρό. Ολοκληρώνει την επιθυμία ενός ατόμου για περιπέτεια και διασκέδαση ταυτόχρονα. Αρκετές διαδικτυακές εφαρμογές για σκι παρέχουν παρόμοιες δυνατότητες και μερικές μοναδικές λειτουργίες στους σκιέρ. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ποια δυνατότητα δίνετε μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Ολοκληρώνοντας το ιστολόγιο με μια βασική σημείωση ότι οι περισσότερες εφαρμογές σκι χρησιμοποιούν GPS για την παρακολούθηση της τοποθεσίας. Αυτό αδειάζει την μπαταρία πιο γρήγορα. Ως εκ τούτου, επιλέξτε μια εφαρμογή με σύνεση για να αποφύγετε την υπερβολική εξάντληση της μπαταρίας της συσκευής σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένες εφαρμογές προγραμματισμού ταξιδιού για τις επόμενες διακοπές σας.