Οι 8 καλύτερες εφαρμογές καιρού για Android

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κατοχής ενός smartphone είναι ότι μπορείτε να λαμβάνετε συνεχείς, ζωντανές ενημερώσεις για σχεδόν οτιδήποτε. Μπορεί να είναι ένα αθλητικό γεγονός, κίνηση ή απλώς ο καιρός. Οι αναφορές καιρού θα μπορούσαν αναμφισβήτητα να είναι η πιο συμφέρουσα πτυχή της κατοχής μιας συσκευής. Εάν είστε συνεχώς σε κίνηση, μπορείτε να πάρετε μια ρεαλιστική ιδέα για το τι να περιμένετε από την άποψη του καιρού όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε ολόκληρη την εβδομάδα σας με βάση τις καιρικές συνθήκες που μπορείτε να περιμένετε. Όλα τα smartphone συνοδεύονται από μια εφαρμογή για τον καιρό, αλλά συνήθως είναι βασικά. Αν ψάχνετε για κάτι καλύτερο, είτε από άποψη πληροφοριών είτε από τη διεπαφή χρήστη, έχουμε μια λίστα με τις 8 καλύτερες εφαρμογές καιρού για Android που μπορείτε να δείτε.

8. Weather Underground

Η νέα εφαρμογή Weather Underground Android παρέχει τις πιο ακριβείς υπερτοπικές προβλέψεις καιρού στον κόσμο, ένα διαδραστικό ραντάρ, δορυφορικούς χάρτες και ειδοποιήσεις για σοβαρές καιρικές συνθήκες. Εδώ, το hyper-local σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε την ακριβή τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις που σχετίζονται με αυτήν την περιοχή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη πληροφοριών για τον καιρό κάνοντας κύλιση στο τέλος της εφαρμογής και χρειάζονται αρκετές κύλιση για να λάβετε το σύνολο των πληροφοριών.

Αυτό που διαφοροποιεί αυτή τη λύση από τις άλλες είναι ότι αυτή καθοδηγείται από την κοινότητα. Δεν λαμβάνετε απλώς ενημερωμένες αναφορές από επαγγελματίες μετεωρολόγους, αλλά λαμβάνετε επίσης ενημερώσεις από άτομα που αντιμετωπίζουν τον καιρό αυτή τη στιγμή. Αυτό προσθέτει αυθεντικότητα στην εμπειρία ενημέρωσης καιρού.

Αποκτήστε το Weather Underground από το Play Store

  Android Live Wallpaper Switcher με διαμορφώσιμες πηγές

7. 1Ραντάρ πρόγνωσης γραφικών στοιχείων καιρού

Το 1Weather ισχυρίζεται ότι καλύπτει όλες τις καιρικές σας ανάγκες σε μια απλή, όμορφη συσκευασία. 1Ο καιρός μπορεί να παρακολουθεί και να σας δείχνει προγνώσεις καιρού και τρέχουσες συνθήκες για οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για τις επιλεγμένες τοποθεσίες σας. Η εφαρμογή δεν σας λέει μόνο τη θερμοκρασία, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει την πρόβλεψη βροχοπτώσεων, το ραντάρ Doppler και ακόμη και τις τρέχουσες φάσεις του ήλιου και της σελήνης.

Έχει κερδίσει ακόμη και μερικά βραβεία εφαρμογών όπως το CNN Tech και το Lifehacker. Είναι μια αρκετά ελκυστική και γεμάτη δυνατότητες εφαρμογή.

Αποκτήστε το 1Weather από το Play Store

6. Go Meather Forecasts and Widget

Το GoLauncher γνώρισε επιτυχία ως μια από τις πιο δημοφιλείς εκκινήσεις στο Android, πολύ πριν οι εκτοξευτές Android μεταβληθούν εύκολα. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της μόδας του Launcher. Στην ανάπτυξή τους, έβγαλαν εφαρμογές υποστήριξης που θα συμπλήρωναν την εμπειρία Go με μια βιβλιοθήκη υποστηριζόμενων εφαρμογών. Για το σκοπό αυτό, μας έφεραν το Go Weather Forecasts και το Widget.

Το γραφικό στοιχείο είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο (όλα τα μεγέθη) και κάθεται ευγενικά και αδιαμαρτύρητα στην αρχική σας οθόνη, προωθώντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί να χωρέσει. Μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία καιρού στην εφαρμογή ή ακόμα και στην αρχική σας οθόνη. Τα υπόλοιπα είναι τυπική πρόβλεψη, “αισθάνεται σαν” θερμοκρασία, βροχόπτωση, υγρασία, κ.λπ. Αν και οι ενημερώσεις σας αφήνουν ανυπόμονο, όπως έλεγε ότι έβρεχε έξω παρόλο που ο ήλιος ήταν έξω.

Λάβετε προγνώσεις καιρού και γραφικό στοιχείο Go από το Play Store

5. Weather by WeatherBug

Το Weather by Weatherbug ξεχωρίζει από το πλήθος εστιάζοντας στις ειδοποιήσεις. Το Weatherbug παρακολουθεί και σας ειδοποιεί για τυχόν καταιγίδες μαζί με ένα στρώμα χάρτη αστραπής καθώς και ένα ραντάρ Doppler για να παρακολουθείτε τυχόν έντονα καιρικά φαινόμενα. Το Weatherbug παρέχει όλα όσα κάνει μια εφαρμογή καιρού και μετά μερικά.

  Τι μπορώ να κάνω για το σφάλμα Can't Connect To Camera στο Android μου

Λάβετε Weather by WeatherBug από το Play Store

4. Το κανάλι καιρού

Η εφαρμογή Weather Channel σάς προσφέρει μια δυναμική αρχική οθόνη που αλλάζει με βάση την τρέχουσα τοποθεσία, τον καιρό και την ώρα της ημέρας. Λαμβάνετε ενημερώσεις για τον καιρό καθώς συμβαίνουν. Επιπλέον, λαμβάνετε ωριαίες, 15 ημέρες και προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο διαθέσιμες σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε (μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε αυτές τις περιοχές εάν παραστεί ανάγκη). Έχετε πρόσβαση στις τρέχουσες καιρικές συνθήκες με καιρικές συνθήκες, υγρασία, σημείο δρόσου, ανατολή, δύση του ηλίου, ταχύτητα ανέμου, δείκτη UV, ορατότητα και βαρομετρική πίεση. Επιπλέον, λαμβάνετε χάρτες ραντάρ Doppler γρήγορης φόρτωσης που δείχνουν ραντάρ του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Αποκτήστε το The Weather Channel από το Play Store

3. Google Now

Ομολογουμένως, το Google Now δεν είναι αποκλειστικά μια εφαρμογή καιρού, αλλά χρησιμοποιεί το πλήθος των λειτουργιών της Google σε πρωτοποριακή χρήση κατά την ενημέρωση του καιρού. Το Google Now κατανοεί την καθημερινή σας χρήση και μπορεί να προβλέψει πότε θα ταξιδέψετε και σας λέει τον καιρό για το πού βρίσκεστε και πού πιστεύει ότι θα πάτε. Στέλνει επίσης μια καθημερινή περίληψη του πώς θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν θέλετε απλώς να μάθετε για τον καιρό, αλλά δεν θέλετε σε βάθος επιστημονικές αναλύσεις, τότε το Google Now θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τον καιρό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Αποκτήστε το Google Now από το Play Store

2. AccuWeather

Το AccuWeather είναι μια όσο πιο οριστική και ολοκληρωμένη υπηρεσία καιρού μπορεί να υπάρχει. Ένας μεγάλος αριθμός από τις εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα δανείζονται τα στατιστικά τους στοιχεία από το AccuWeather καθώς το τμήμα ακρίβειας είναι ενσωματωμένο στο όνομα. Με την εφαρμογή AccuWeather, λαμβάνετε μια ζωντανή ταπετσαρία, μια κινούμενη οθόνη κλειδώματος καιρού (όπου υπάρχει). Λαμβάνετε το AccuWeather MinuteCast, το οποίο σας δίνει προβλέψεις βροχοπτώσεων λεπτό προς λεπτό για τις επόμενες δύο ώρες, υπερτοποθετημένες στην ακριβή διεύθυνση του δρόμου ή στην τοποθεσία GPS σας. Αυτό περιλαμβάνει τον τύπο και την ένταση της βροχόπτωσης, καθώς και τους χρόνους έναρξης και λήξης της βροχόπτωσης. Αν και τα δεδομένα βροχοπτώσεων είναι διαθέσιμα μόνο για ορισμένες επιλεγμένες τοποθεσίες (ΗΠΑ και λίγες χώρες σε όλη την Ευρώπη).

  Πώς να μεταφέρετε ασύρματα αρχεία Android σε επιφάνεια εργασίας Linux

Άλλες περιοχές, ωστόσο, δεν μένουν εκτός. Λαμβάνετε παγκόσμιες προβλέψεις για χιόνι, πάγο, βροχή, άνεμο ή την πιθανότητα καταιγίδων, θα δείτε μια πορτοκαλί κάρτα με ένα θαυμαστικό που εμφανίζεται στις τρέχουσες συνθήκες της τοποθεσίας με μια σύντομη περίληψη τυχόν ειδοποιήσεων που ισχύουν.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από ένα ραντάρ που λειτουργεί με τους Χάρτες Google. Επιπλέον, συνόψεις τοπικών καιρικών προγνώσεων που παρέχουν μια επισκόπηση της πρόγνωσης του καιρού των επόμενων πέντε ημερών μαζί με μια περιγραφή του πιο δραματικού καιρού που αναμένεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσβαση σε πιο προηγμένες προβλέψεις (30 και 90 ημέρες), αλλά ο καιρός όπως είναι, δύσκολα δεσμεύεται για ακρίβεια σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Μπορείτε να προσθέσετε μια γραμμή κατάστασης στην αρχική οθόνη που εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία για την τρέχουσα ή την τοποθεσία του σπιτιού σας.

Αποκτήστε το AccuWeather από το Play Store

1. Yahoo! Καιρός

Με βάση τον καθαρό σχεδιασμό και τον όγκο των γνώσεων, το Yahoo! Η εφαρμογή καιρού είναι η νούμερο ένα επιλογή μας για την αναφορά καιρού. Με μεγάλη επιτυχία στο iOS, τα πήγε εξίσου καλά και στο Android. Λαμβάνετε εκπληκτικές φωτογραφίες που ταιριάζουν με τον καιρό έξω. Μπορείτε να προσθέσετε προβλέψεις στα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης. Είναι εκπληκτικά καλοσχεδιασμένο αλλά και εξαιρετικά λειτουργικό. Λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό, συμπεριλαμβανομένων προγνώσεων θερμοκρασίας 10 ημερών και 24 ωρών, διαδραστικά ραντάρ, δορυφόρους, χάρτες θερμότητας και ανέμου.

Yahoo! Ο καιρός παρέχει επίσης ειδοποιήσεις για σοβαρές καιρικές συνθήκες (σε παγκόσμιο επίπεδο), κινούμενες ώρες ανατολής και δύσης ηλίου και μονάδες ανέμου και πίεσης, αισθητήρα υγρασίας, δείκτη UV και πιθανότητα βροχόπτωσης.

Αποκτήστε το Yahoo! Καιρός από το Play Store