Οι 7 καλύτερες εφαρμογές ψηφιακών επαγγελματικών καρτών (δωρεάν + επί πληρωμή)

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη επιχείρηση, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στη διάδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Η έλευση των ψηφιακών επαγγελματικών καρτών άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης επαγγελματικής δικτύωσης. Η ευκολία και η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας των εφαρμογών ψηφιακών επαγγελματικών καρτών αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, οι επαγγελματίες πρέπει να έχουν μια μέθοδο επικοινωνίας των στοιχείων επικοινωνίας τους σε άλλες επιχειρήσεις και πελάτες. Ενώ οι παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες από χαρτί μπορεί να φαίνονται ως η ιδανική επιλογή, μπορεί να παρουσιάζουν ορισμένα μειονεκτήματα που μπορεί να κάνουν τους επαγγελματίες να αγωνίζονται.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα των παραδοσιακών επαγγελματικών καρτών από χαρτί είναι η έλλειψη ευελιξίας και ενημερώσεων. Μόλις εκτυπωθεί μια κάρτα, οποιεσδήποτε αλλαγές πρέπει να γίνουν πρέπει να επανεκτυπωθούν—μια δαπανηρή και χρονοβόρα προσπάθεια.

Ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική λύση—ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες.

Εάν θέλετε επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε ψηφιακή επαγγελματική κάρτα, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Τι είναι οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες;

Μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα είναι μια ηλεκτρονική έκδοση της παραδοσιακής επαγγελματικής κάρτας σε χαρτί που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την παροχή στοιχείων επικοινωνίας. Αντί να μοιράζετε ένα φυσικό κομμάτι χαρτί, μπορείτε πλέον να μοιράζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ψηφιακά μέσω email, κειμένου ή άλλων πλατφορμών επικοινωνίας.

Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες γίνονται γρήγορα αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου του σήμερα, καθώς προσφέρουν μια ποικιλία πλεονεκτημάτων σε σχέση με τις παραδοσιακές αντίστοιχές τους.

Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες έχουν επίσης μια χούφτα πλεονεκτήματα:

Ευκολία

Πέρασαν οι μέρες που κουβαλάτε μια στοίβα φυσικών καρτών όπου κι αν πάτε – τώρα μπορείτε να τις στείλετε γρήγορα και εύκολα από το smartphone ή το φορητό υπολογιστή σας!

Προσιτότητα

Οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες εξοικονομούν επίσης χρήματα στο κόστος εκτύπωσης, καθώς δεν απαιτούν φυσικά υλικά.

Επιπλέον, δημιουργούνται δωρεάν με εφαρμογές. δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ακριβές υπηρεσίες γραφιστικής.

Προσιτότητα

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των ψηφιακών επαγγελματικών καρτών είναι ότι μπορούν να προσεγγίσουν άμεσα πιθανούς πελάτες οπουδήποτε στον κόσμο, στέλνοντας ένα απλό email ή μήνυμα κειμένου.

Επιτρέπει ταχύτερους χρόνους απόκρισης και αυξημένη ορατότητα για όσους αναζητούν τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο. Με τη σωστή προσέγγιση, αυτού του είδους η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αναπτύξετε γρήγορα τη βάση των πελατών σας.

Αγαπημένος από τους πελάτες σας

Με τις ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες, οι υποψήφιοί σας θα εκτιμήσουν την ευκολία να έχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε ένα μέρος και τη δυνατότητα να τα βρίσκουν εύκολα όποτε τα χρειάζονται. Με τις σημερινές κινητές συσκευές, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε τα στοιχεία επαφών σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, με λίγα μόνο κλικ ή κλικ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε ξανά μια φυσική κάρτα!

Εύκολη ενημέρωση ανά πάσα στιγμή

Η ενημέρωση των στοιχείων επικοινωνίας σας διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα για μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως έχετε πάρα πολλές εκτυπωμένες εκδόσεις.

  Πώς μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4

Τι πρέπει να βάλω στην ψηφιακή επαγγελματική μου κάρτα;

Η εικονική επαγγελματική σας κάρτα θα πρέπει να έχει όλα αυτά τα στοιχεία:

  • Όνομα και φωτογραφία με επαγγελματική εμφάνιση
  • Όνομα εταιρείας, λογότυπο και ιστότοπος.
  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση, email κ.λπ.
  • Σύνδεσμος στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ( LinkedIn, Instagram, Facebook, κ.λπ.).
  • Για να μην αναφέρουμε, κατά τη δημιουργία της επαγγελματικής σας κάρτας, φροντίστε να ενσωματώσετε το λογότυπο και τα χρώματα της επωνυμίας σας σε αυτήν.

    Παραδείγματα Ψηφιακών Επαγγελματικών Καρτών:

    Πίστωση εικόνας: spotio

    Πώς να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή επαγγελματικής κάρτας: Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

    Η εύρεση της σωστής εφαρμογής ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας απαιτεί προσεκτική εξέταση παραγόντων όπως οι επιλογές προσαρμογής, οι διαθέσιμες δυνατότητες, η δομή τιμολόγησης και πολλοί άλλοι παράγοντες. Περιλαμβάνει:

    Προσαρμογή

    Η προσαρμογή χτυπάει διαφορετικά! Είναι ζωτικής σημασίας να αξιολογήσετε το επίπεδο προσαρμογής που προσφέρει κάθε εφαρμογή. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα σχέδια που είναι μοναδικά και αντικατοπτρίζουν την επωνυμία σας. Τα προκατασκευασμένα πρότυπα διευκολύνουν την προσθήκη κειμένου ή εικόνων στο σχέδιό σας.

    Παρακολούθηση

    Αυτές τις μέρες, οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι εύκολα και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των επαγγελματικών καρτών τους από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας μια βολική εφαρμογή ψηφιακών επαγγελματικών καρτών. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε εργαλεία παρακολούθησης που σας βοηθούν να παρακολουθείτε πόσο συχνά κοινοποιούνται οι κάρτες σας και ποιος τις βλέπει.

    Ασφάλεια

    Όταν επιλέγετε τη σωστή εφαρμογή επαγγελματικής κάρτας, είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσετε ότι είναι ασφαλής και θα προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία. Η εφαρμογή θα πρέπει να παρέχει επιλογές για προστασία με κωδικό πρόσβασης, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ή άλλες μεθόδους επαλήθευσης της ταυτότητας χρήστη για την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι αποθηκευμένες στην εφαρμογή θα πρέπει να είναι κρυπτογραφημένες, ώστε να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

    Ειδοποιήσεις

    Διασφαλίζοντας ότι η εφαρμογή σας διαθέτει δυνατότητες ειδοποίησης, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση εγκαίρως όταν κάποιος επικοινωνεί μαζί σας ή όταν γίνεται διαθέσιμη οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που απαιτεί άμεση προσοχή.

    Οι ειδοποιήσεις διευκολύνουν επίσης τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες να συνδεθούν γρήγορα μαζί σας.

    Μηνύματα

    Η χρήση μιας εφαρμογής επαγγελματικής κάρτας με δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιστοποιήσετε τις επικοινωνίες σας με επαγγελματικές επαφές και να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα γρήγορη πρόσβαση στις συνομιλίες. Η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων στις επαφές της επιχείρησής σας απευθείας από την εφαρμογή της επαγγελματικής σας κάρτας μπορεί να είναι συμφέρουσα και να εξοικονομεί χρόνο.

    Κόστος

    Το κόστος είναι επίσης σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μιας εφαρμογής ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας. Πολλοί προσφέρουν βασικά προγράμματα δωρεάν, αλλά ενδέχεται να απαιτούν αναβαθμίσεις για πρόσθετες λειτουργίες ή λειτουργικότητα. Ελέγξτε κάθε σχέδιο για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

    Δυνατότητα κοινής χρήσης

    Μια εφαρμογή επαγγελματικής κάρτας θα πρέπει να επιτρέπει την εύκολη κοινή χρήση και προσαρμογή ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Θα πρέπει επίσης να ενσωματώνει λειτουργίες που επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο πρόσβασης κατά την κοινή χρήση αυτών των καρτών – όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης, ορισμός ημερομηνιών λήξης σε συνδέσμους ή περιορισμός του αριθμού των φορών πρόσβασης σε έναν σύνδεσμο.

    Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις μεταβλητές όταν αποφασίζετε, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ψηφιακή επαγγελματική σας κάρτα θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση σε όσους τη βλέπουν!

    Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με κορυφαίες εφαρμογές για να φτιάξουμε τις ψηφιακές επαγγελματικές σας κάρτες.

      8 Επαγγελματικά εργαλεία γραφής για κάθε Blogger και Copywriter

    Beaconstac

    Με το εργαλείο ψηφιακών επαγγελματικών καρτών της Beaconstac, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι συνδέσεις σας έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Αυτή η διαισθητική λύση προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που δίνουν στους χρήστες πλήρη έλεγχο των καρτών τους.

    Το Beaconstac σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή, επαγγελματική ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα που παρέχει σε πιθανούς πελάτες και πελάτες τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζονται.

    Το εργαλείο σάς δίνει πρόσβαση σε λειτουργίες CRM και email και προσαρμογές για όταν οι επαφές σας είναι εν κινήσει. Παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα πεδίων δεδομένων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την επαγγελματική σας κάρτα στις ανάγκες του παραλήπτη.

    Οι εφαρμογές Beaconstac για iOS και Android είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά διαθέτει ορισμένες λειτουργίες επί πληρωμή που αξίζει να ελέγξετε. Η γκάμα τους περιλαμβάνει ένα δωρεάν πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα εκκίνησης που ξεκινά από 8 $/μήνα και ανεβαίνει σε συν το πρόγραμμα για 99 $/μήνα.

    CamCard

    Η CamCard κυκλοφορεί για περισσότερα από δέκα χρόνια. Είναι η πρώτη εφαρμογή ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας που μπορείτε να κατεβάσετε τόσο σε Android όσο και σε iOS.

    Είναι μια απλή, εύχρηστη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τις επαφές, τις κάρτες και τις πληροφορίες σας σε ένα μέρος. Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μοναδικά σχέδια ή να χρησιμοποιούν τα συμπεριλαμβανόμενα πρότυπα για να εξατομικεύουν περαιτέρω τις ηλεκτρονικές κάρτες τους.

    Είτε πρόκειται για την κοινή χρήση σημαντικών πληροφοριών για την εταιρεία είτε για την ανάπτυξη μιας πελατειακής βάσης, η CamCard είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά έναν βελτιωμένο και ισχυρό τρόπο προώθησης της επωνυμίας ή του προϊόντος του στο διαδίκτυο.

    Με αυτήν την καινοτόμο εφαρμογή, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι όλες οι συνδέσεις σας είναι ενημερωμένες, ενώ παράλληλα ενισχύετε την παρουσία της επωνυμίας σας στον ψηφιακό χώρο. Προσφέρει δύο επιχειρηματικά σχέδια, επαγγελματικά και premium, ξεκινώντας από 21 $/μήνα/χρήστη και και τα δύο προγράμματα έχουν ελάχιστη απαίτηση τουλάχιστον 10 χρηστών.

    Γνωρίζω

    Το Knowee βοηθά να κάνετε τις ψηφιακές επαγγελματικές σας κάρτες να φαίνονται εκπληκτικές, αλλά τις καθιστά επίσης ασφαλείς και ιδιωτικές.

    Επιπλέον, εάν δεν θέλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας να κοινοποιούνται ή να διανέμονται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τότε να είστε σίγουροι – το Knowee σάς δίνει πλήρη έλεγχο ως προς το ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Διαθέτει επίσης όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά – από την αποθήκευση των λιστών επαφών σας μέχρι τη σάρωση επαγγελματικών καρτών.

    Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Θα σας επιτρέψει να ελέγχετε πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι και να διασφαλίσετε ότι οι ηλεκτρονικές επαγγελματικές σας κάρτες αφήνουν μια εντυπωσιακή εντύπωση.

    Το Knowee προσφέρει ένα δωρεάν ατομικό πρόγραμμα, ένα πακέτο ομάδας, ένα πακέτο επιχείρησης και ένα προσαρμόσιμο πακέτο. Τα σχέδιά του ξεκινούν από 0,95 $/μήνα ανά χρήστη.

    θημωνιά

    Χρειάζεστε έναν σύγχρονο και ψηφιακό τρόπο δικτύωσης με άλλους; Το Haystack είναι εδώ για να βοηθήσει!

    Ανεξάρτητα από το είδος επαγγελματία που είστε ή πόσο έμπειροι μπορεί να είστε, η ύπαρξη μιας κομψής επαγγελματικής κάρτας θα σας βοηθά πάντα να ανοίγουν οι πόρτες!

    Οι διαδικτυακές εφαρμογές iOS και Android της Haystack σάς βοηθούν να σχεδιάσετε όμορφες και επαγγελματικές ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό προφίλ επιλέγοντας από διάφορα θέματα, γραμματοσειρές, χρώματα και εικονίδια.

    Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας για να μοιράζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, να προσθέσετε τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα, να επισημάνετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και να αναδείξετε τι σας κάνει μοναδικό.

      Πώς να μεταβείτε από το Wunderlist στο Microsoft To Do

    Η γκάμα του Haystack περιλαμβάνει ατομικά, επιχειρηματικά και επιχειρηματικά σχέδια. Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι 7,95 $/μήνα εάν χρεώνεται μηνιαία και 4,95 $/μήνα εάν χρεώνεται ετησίως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης.

    Γεια γεια

    Το HiHello προσφέρει επέκταση σε έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου και ολοκληρωμένα αναλυτικά στοιχεία, παρέχοντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε οργανωμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

    Με τον πίνακα ελέγχου του HiHello, όλες οι επαφές σας είναι στα χέρια σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία μιας επαφής, να μοιραστείτε κάρτες επαφής μέσω email ή SMS ή να παρακολουθήσετε βασικά αναλυτικά στοιχεία με λίγα μόνο κλικ. Επιπλέον, υποστηρίζει κωδικούς QR και ετικέτες NFC, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τις επαγγελματικές σας κάρτες με ακόμη περισσότερους τρόπους.

    Μπορείτε να δείτε το εύρος προγραμμάτων του HiHello για εφαρμογές iOS και Android, το οποίο περιλαμβάνει ένα ατομικό πρόγραμμα που είναι δωρεάν για πάντα, ένα επαγγελματικό πρόγραμμα και επιχειρηματικά και επιχειρηματικά σχέδια. Το επαγγελματικό σχέδιο είναι για έναν χρήστη και ξεκινά από 6 $/μήνα ανά χρήστη, το επιχειρηματικό σχέδιο είναι για 5+ χρήστες ξεκινώντας από 5 $/μήνα ανά χρήστη.

    KADO

    Το KADO είναι μια εφαρμογή που παρέχει έναν βολικό τρόπο να σχεδιάσετε την ψηφιακή επαγγελματική σας κάρτα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και Android και προσφέρει διάφορες λειτουργίες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν να παραμείνουν οργανωμένοι και συνδεδεμένοι με τους συναδέλφους τους.

    Δεν χρειάζεστε ειδικό λογισμικό ή γνώσεις για να δημιουργήσετε υπέροχες ψηφιακές κάρτες – επιλέξτε από προκατασκευασμένα σχέδια ή προσαρμόστε τα σύμφωνα με το γούστο σας με την Kadonetworks. Σας επιτρέπει να είστε δημιουργικοί με τις κάρτες σας, διασφαλίζοντας παράλληλα μια κομψή και επαγγελματική εμφάνιση.

    Το κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι το προσαρμόσιμο πρότυπό της, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια επαγγελματική κάρτα με επαγγελματική εμφάνιση γρήγορα και εύκολα.

    Περιλαμβάνει λογότυπα εταιρειών, στοιχεία επικοινωνίας και συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν κάρτες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Επιπλέον, οι κάρτες μπορούν να κοινοποιηθούν πλήρως μέσω email ή μηνυμάτων κειμένου.

    Εκτός από το δωρεάν πρόγραμμά τους, η τιμολόγησή τους ξεκινά από 3,71 $/ μήνα ανά χρήστη και παρέχει δύο προγράμματα επί πληρωμή. Ομάδες και επιχειρήσεις.

    Διακόπτης

    Το Switchit παρέχει έναν τέλειο τρόπο για να δημιουργήσετε μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα με ένα αποκλειστικό σύνολο λειτουργιών.

    Το Switchit παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την ιδανική ψηφιακή επαγγελματική κάρτα. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εικόνες και να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με το στυλ και τις ανάγκες σας.

    Με τη βολική λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να προσθέσετε λογότυπα, στοιχεία επικοινωνίας, συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα με λίγα μόνο κλικ. Και δεν είναι μόνο αυτό – με τις δυνατότητες σχεδίασης με ένα κλικ, μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε πολλές εικόνες από διαφορετικές συσκευές σε ένα πρότυπο.

    Το Switchit επεκτείνει μια δωρεάν έκδοση που είναι διαθέσιμη σε Android και iOS και στον ιστό και διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε από μια εφαρμογή σχεδιασμού επαγγελματικών καρτών.

    Τα premium σχέδιά του ξεκινούν από 6,99 $/μήνα. Είτε εργάζεστε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση, έχουν κάτι για εσάς!

    συμπέρασμα

    Οι εφαρμογές ψηφιακών επαγγελματικών καρτών επιτρέπουν σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες να δημιουργούν ποιοτικές ψηφιακές κάρτες χωρίς να θυσιάζουν το στυλ ή τον επαγγελματισμό. Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν ευκολία και προσιτές τιμές για όσους αναζητούν έναν γρήγορο τρόπο να προωθήσουν την επωνυμία τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα σε έντυπο υλικό ή ακριβά προγράμματα λογισμικού.

    Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο καλύτερο λογισμικό διαχείρισης επαφών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.