Οι 6 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας Ghost Publishing για την επιχείρησή σας

Το blogging δεν ήταν ποτέ εύκολο, με μυριάδες διαθέσιμες επιλογές αυτές τις μέρες.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ευρύ κοινό εκπαιδεύοντάς το και ενημερώνοντάς το για τις προσφορές της επιχείρησής σας, το blog εξακολουθεί να έχει το κλειδί. Η οργανική απήχηση εξακολουθεί να αποτελεί κυρίαρχη πηγή επισκεψιμότητας και οι εταιρείες που κάνουν συχνά blog είναι πιθανό να λαμβάνουν 97% περισσότερους συνδέσμους προς τους ιστότοπούς τους.

Έτσι, αν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε το blogging, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε – WordPress, Ghost, Joomla κ.λπ.

Αλλά πώς ξέρετε ποιο θα λειτουργούσε καλύτερα για εσάς;

Σήμερα, το Ghost κερδίζει ραγδαία δυναμική για να αναδειχθεί ως μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WordPress. Προσφέρει δημοσίευση περιεχομένου σε μια ακατάστατη ατμόσφαιρα όπου δεν αποσπάτε την προσοχή σας λόγω πολλών λειτουργιών που μπορεί να μην χρειάζεστε. Αν θέλετε να αποφύγετε το μπέρδεμα με τα πρόσθετα που απαιτούνται για την υποστήριξη SEO, κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων, φόρμες κ.λπ., δοκιμάστε το Ghost.

Τι είναι το Ghost;

Μη φοβάσαι!

Το Ghost είναι μια πλατφόρμα blogging ανοιχτού κώδικα.

Επικεντρώνεται κυρίως στη διαχείριση παρασκηνιακών δραστηριοτήτων και εποπτεύει άλλο περιεχόμενο και αναρτήσεις. Βελτιώνει τη συνολική εμπειρία blogging, από τη συγγραφή και την επεξεργασία έως τη δημοσίευση.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το περιβάλλον χρόνου εκτέλεσης Node.js για να αποφέρει απίστευτα γρήγορη απόδοση από ότι το WordPress που χρησιμοποιεί αδέξιους κώδικες PHP. Σας εξοικονομεί από τους περισπασμούς των πρόσθετων λειτουργιών που γεμίζουν τον χώρο εργασίας, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στο γράψιμο για να ξεκινήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Ας εξερευνήσουμε γρήγορα μερικά από τα χαρακτηριστικά.

Ενσωματωμένο SEO και κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η δημιουργία περιεχομένου και η δημοσίευσή του δεν αρκεί, δεδομένου του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει. Η διανομή περιεχομένου είναι ζωτικής σημασίας, επομένως προσεγγίζει ένα ευρύ κοινό για να αποφέρει κέρδη από αυτό.

Βελτιώστε την προβολή των ιστολογίων σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο SEO που προσφέρει η Ghost. Σε αντίθεση με το WordPress, δεν χρειάζεστε πρόσθετα SEO. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργίες κοινωνικής κοινής χρήσης, ώστε να μπορείτε να διανέμετε το περιεχόμενό σας σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Twitter, το Facebook κ.λπ.

Το Ghost παρέχει επίσης ενσωματωμένες σελίδες AMP Google, χάρτες ιστότοπου XML, κανονικές ετικέτες, μικρομορφές, βελτιστοποιημένες διευθύνσεις URL, ετικέτες για το Open Graph του Facebook, υποστήριξη καρτών Twitter και σημασιολογική σήμανση.

Ταχύτερη απόδοση

Το Node.js είναι μια σύγχρονη και γρήγορη στοίβα τεχνολογίας που τροφοδοτεί το Ghost. Ως αποτέλεσμα, προσφέρει 19 φορές ταχύτερη απόδοση από το WordPress. Υπονοεί ότι για κάθε απάντηση του WordPress, το Ghost μπορεί να απαντήσει σε 19 αιτήματα. Ως εκ τούτου, ενισχύει το SEO και προωθεί την αφοσίωση των χρηστών smartphone.

  Πώς να εξαναγκάσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ

Ενιαία ενοποίηση

Θέλετε να ενσωματώσετε τα ιστολόγιά σας με άλλες ροές εργασίας και εργαλεία;

Το φάντασμα σε έχει καλύψει!

Μπορείτε να το ενσωματώσετε με εργαλεία όπως το Google AMP, το Google Analytics, το Slack, το YouTube κ.λπ.

Οι προσφορές του είναι πέρα ​​από το blogging γιατί είναι ένα REST JSON API με ευέλικτη και στιβαρή αρχιτεκτονική. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το επεκτείνετε, να το προσαρμόσετε και να το τροποποιήσετε με βάση τις ανάγκες σας.

Είναι ένα Headless CMS;

Το Ghost χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική CMS χωρίς κεφάλι, όπου η εστίαση είναι αποκλειστικά στη διευκόλυνση των ροών εργασίας περιεχομένου και των διοικητικών διεπαφών αφιερωμένων σε δημιουργούς περιεχομένου. Έρχεται σε αντίθεση με το παραδοσιακό CMS που δίνει έμφαση στα επίπεδα παρουσίασης, τη δομή του ιστότοπου, τη σχεδίαση, τα πρότυπα και ούτω καθεξής.

Η υιοθέτηση του headless CMS αυξάνεται με εκπληκτικό ρυθμό και προβλέπεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2021, ενώ το 63% των χρηστών του το λατρεύει ήδη, σύμφωνα με το Contentstack. Ως εκ τούτου, η συμπερίληψή του στο Ghost το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και σηματοδοτεί την επόμενη εξέλιξη του CMS.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε την τεχνολογία σχεδίασης που μπορεί να χρειάζεστε, μια δημιουργία ιστοτόπων ή άλλα πλαίσια για να διαμορφώσετε το επίπεδο παρουσίασης του ιστολογίου Ghost. Μπορείτε να αναπτύξετε απρόσκοπτα τον ιστότοπό σας σε μια γλώσσα προγραμματισμού όπως Python, Javascript, Swift κ.λπ., ικανή να εκτελεί αιτήματα API για ανάκτηση δεδομένων.

Διαφορά μεταξύ Ghost και WordPress

Αν και τόσο το Ghost όσο και το WordPress είναι CMS ανοιχτού κώδικα, το πρώτο έχει το προβάδισμα έναντι του δεύτερου όσον αφορά το blogging. Ενώ το WordPress βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να σχεδιάσουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες ολόκληρου του ιστότοπού τους, το Ghost παρέχει αποκλειστικά επαγγελματικά εργαλεία blogging για ομαλή οδήγηση στα κύματα της διαχείρισης του περιεχομένου σας.

Εάν θέλετε μια πλατφόρμα για τη διαχείριση των αναγκών του ιστότοπού σας και η δημοσίευση είναι απλώς μια άλλη απαίτηση για εσάς, το WordPress μπορεί να αρκεί. Αλλά αν είστε ειλικρινής εκδότης που θέλετε να μειώσετε τον θόρυβο και αναζητάτε μια ασφαλή και υψηλής απόδοσης λύση για όλες τις εκδοτικές σας ανάγκες, το Ghost είναι ο τρόπος!

Το φάντασμα είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Μπορείτε να αποκτήσετε το cloud VM της επιλογής σας και να το ρυθμίσετε μόνοι σας. Ωστόσο, απαιτεί δεξιότητες διαχείρισης διακομιστή και συνεχή συντήρηση. Μια άλλη επιλογή είναι να προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία για να δημιουργήσει για εσάς.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να χάνετε χρόνο για να διαχειρίζεστε μόνοι σας την πλατφόρμα Ghost, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας. Ας τα εξερευνήσουμε.

  Πόσο συμβατό είναι το PlayStation 5;

Φάντασμα

Γνωρίζατε ότι η Ghost προσφέρει επίσης μια λύση φιλοξενίας;

Σωστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα φιλοξενίας τους για να εκτελέσετε το blog και τον ιστότοπό σας στο Ghost.

Προικισμένο με προηγμένες τεχνολογίες εκδόσεων, το Ghost είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που σας βοηθά να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Από ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία έως πληρωμές και συνδρομές, η λύση δημοσίευσης ανοιχτού κώδικα σας κάλυπτε!

Προσφέρει σύγχρονα εργαλεία και χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις μελλοντικές απαιτήσεις. Ο πλούσιος συντάκτης του με ένα οικείο περιβάλλον προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία γραφής. Μπορείτε να συμπεριλάβετε απρόσκοπτα δυναμικά μπλοκ στο περιεχόμενό σας, όπως εικόνες, βίντεο, ενσωματώσεις και Markdown. Με μια ισχυρή δυνατότητα προσθήκης ετικετών, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε το περιεχόμενό σας και τη δυναμική δρομολόγηση για να δομήσετε τον τρόπο που θέλετε.

Προγραμματίστε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας το συντακτικό του ημερολόγιο για να ορίσετε μια ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης. Αξιοποιήστε το ενσωματωμένο SEO, τα αυτόματα μεταδεδομένα, τις κανονικές ετικέτες και τους χάρτες ιστοτόπου XML μαζί με μια ταχεία φόρτωση σελίδας. Διανείμετε το περιεχόμενο σε Facebook, Twitter κ.λπ., για να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή και να ενσωματώσετε τον ιστότοπο με τα αγαπημένα σας εργαλεία.

Το Ghost προσφέρει ασφάλεια σε επίπεδο βιομηχανίας με πιστοποίηση SSL, μεμονωμένες εφαρμογές, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και τείχη προστασίας για την αποφυγή πιθανής παραβίασης της ασφάλειας.

DigitalPress

Η DigitalPress ειδικεύεται στη φιλοξενία Ghost.

Σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε το Ghost blog σας με λίγα μόνο κλικ. Η DigitalPress φροντίζει για την υποκείμενη υποδομή, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τους διακομιστές και να επικεντρωθείτε απλώς στη σύνταξη του καλύτερου περιεχομένου για τους αναγνώστες σας.

Μπορείτε να το ξεκινήσετε ΔΩΡΕΑΝ. Οι διαφημίσεις υποστηρίζουν ένα δωρεάν ιστολόγιο. Οι διαφημίσεις μπορούν να αφαιρεθούν με αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Εδώ είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρέχει το DigitalPress.

  • Προσαρμοσμένοι τομείς
  • Χρησιμοποιήστε το δικό σας θέμα
  • Παγκόσμιο CDN
  • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις
  • Απεριόριστες προβολές σελίδας ανά μήνα
  • Απεριόριστοι χρήστες και μέλη προσωπικού

Το DigitalPress εκτελείται με το πιο πρόσφατο υλικό σε πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιεί προηγμένη προσωρινή αποθήκευση και ωριαία αντίγραφα ασφαλείας και παρέχει φιλική υποστήριξη 24/7.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους Ghost blog χωρίς να διαχειρίζονται διακομιστές.

FastComet

Τροφοδοτήστε την επιχείρησή σας με το FastComet για να μοιραστείτε τη δημιουργική σας γραφή με τον κόσμο. Είτε πρόκειται για επιδόσεις είτε για χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει! Προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά domain και η συνολική διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη.

Το FastComet είναι ένας πάροχος φιλοξενίας SSD που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων και στα αρχεία σας 300% πιο γρήγορα από πλατφόρμες φιλοξενίας χωρίς SSD. Παρέχει επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις για τη μετακίνηση όλων των email και άλλων δεδομένων σας. Διευρύνετε την προσέγγισή σας στο στοχευμένο κοινό σας διανέμοντας δωρεάν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με το Cloudflare CDN.

  Πώς να ελέγξετε διαφορετικές ζώνες ώρας σε iPhone και iPad

Ο ισχυρός ελεγκτής φιλοξενίας cPanel εξουσιοδοτεί το FastCloud για εύκολη και γρήγορη διαχείριση λογαριασμού φιλοξενίας με σημείο και κλικ. Επιπλέον, διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή με δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας που παρέχονται από αυτούς σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Αν κολλήσετε στη μέση, μην πανικοβληθείτε! Επικοινωνήστε μαζί τους με την 24/7 δωρεάν τεχνική τους υποστήριξη.

Το FastCloud προσφέρει ασφάλεια FastGuard που προστατεύει τον ιστότοπό σας από κακόβουλες δραστηριότητες και σας ενημερώνει εκ των προτέρων. Το επίπεδο ασφαλείας του περιλαμβάνει απομόνωση λογαριασμού, προστασία ωμής βίας, κρυπτογράφηση SSL, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, ανίχνευση DDoS κ.λπ.

Φιλοξενία A2

Απολαύστε την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία του A2 Hosting για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας, να το διανείμετε και να το διαχειριστείτε με τον τρόπο που θέλετε. Φιλοξενεί τον ιστότοπό σας Ghost στην αποτελεσματική του πλατφόρμα, SwiftServer, και ενισχύει την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας 20 φορές πιο γρήγορα.

Ακόμη και μια δεύτερη καθυστέρηση στη φόρτωση της σελίδας θα μπορούσε να επηρεάσει την κατάταξη SEO, το ποσοστό εγκατάλειψης ή τη μετατροπή. Αλλά με το A2 Hosting, μπορείτε να έχετε εξαιρετικά γρήγορη απόδοση μαζί με ένα δωρεάν SSD.

Το A2 Hosting υπόσχεται το 99,9% του χρόνου λειτουργίας, διασφαλίζοντας ότι ο διακομιστής σας λειτουργεί με πλήρη περιστροφή και χρησιμοποιώντας πρακτικές βιομηχανικών προτύπων, κέντρα δεδομένων ανώτατου επιπέδου και τα πιο πρόσφατα μέτρα ασφαλείας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολίες, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης 24/7/365 έχει την πλάτη σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας Ghost σε ένα από τα τέσσερα κέντρα δεδομένων τους.

  • Μίσιγκαν, ΗΠΑ
  • Αριζόνα, ΗΠΑ
  • Άμστερνταμ
  • Σιγκαπούρη

DigitalOcean

Αναπτύξτε το Ghost στο DigitalOcean με τη βοήθεια μιας εφαρμογής με ένα κλικ.

Ξεκινά από 5 $/μήνα.

Με αυτό το πρόγραμμα, λαμβάνετε 1 GB/1 CPU, 25 GB SSD, μεταφορά 1 TB. Είναι κατάλληλο για εσάς να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το Ghost στην παρουσίαση των δημιουργικών σας γραπτών και στη διανομή τους με τον κόσμο. Ωστόσο, αφού εξοικειωθείτε με αυτό, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερα σχέδια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Google Cloud

Αξιοποιήστε ανώτερη απόδοση και ασφάλεια, λανσάροντας το Ghost με πιστοποίηση Bitnami στο Google Cloud.

Το Bitnami πιστοποιεί την αυθεντικότητα και την ασφάλεια όλων των εικόνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Εξασφαλίζει επίσης ότι οι εικόνες συσκευάζονται χρησιμοποιώντας πρακτικές βιομηχανικών προτύπων και είναι ενημερωμένες για την επίτευξη καλύτερης απόδοσης.

Το Google Cloud διαθέτει παγκόσμια κέντρα δεδομένων που σας δίνουν την επιλογή να φιλοξενήσετε το ιστολόγιό σας κοντά στους στοχευμένους χρήστες σας.

συμπέρασμα

Το Ghost εκδηλώνει την ιδέα να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία διαχείρισης περιεχομένου προς όφελος των σύγχρονων επιχειρήσεων. Δημοσιεύστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μέσω οποιασδήποτε από τις πλατφόρμες φιλοξενίας Ghost που αναφέρονται παραπάνω και να είστε έτοιμοι να εντοπίσετε τη θετική διαφορά στην παρουσία σας στο διαδίκτυο, την επωνυμία, τις πωλήσεις και τα έσοδά σας.