Οι 5 καλύτερες πλατφόρμες πληρωμών για ελεύθερους επαγγελματίες και μπλόγκερ

Εάν φιλοδοξείτε να γίνετε ελεύθερος επαγγελματίας ή blogger, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πελάτες στο εξωτερικό και να αποδεχτείτε πολλά νομίσματα για την επιχείρησή σας.

Η σημερινή ανάρτηση θα μιλήσει για τις κορυφαίες λύσεις πληρωμής για bloggers και ελεύθερους επαγγελματίες που θα κάνουν τη λήψη πληρωμών πολύ πιο εύκολη για εσάς.

Αυτή η ανάρτηση είναι μια συλλογή που βασίζεται σε σε βάθος έρευνα και στη σύσταση ορισμένων κορυφαίων ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν ήδη δοκιμάσει και δοκιμάσει αυτές τις πλατφόρμες. Διατηρήστε τη λίστα σύντομη αλλά ενδεικτική. Θα μιλήσω για μερικές από τις πλατφόρμες πληρωμών που πρέπει να εξετάσετε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Πίνακας περιεχομένων

Σοφός

Η Wise είναι μια διεθνής υπηρεσία μεταγραφών που είναι σχετικά νέος παίκτης στην αγορά. Αυτό που είναι μοναδικό για το TransferWise είναι οι ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, η προκαταρκτική ενημέρωση των τελών.

Ο χρόνος που χρειάζεται η TransferWise για την επεξεργασία μιας πληρωμής είναι ένας μεταβλητός παράγοντας ανάλογα με τα νομίσματα, τις χώρες, τους τρόπους πληρωμής και το ποσό.

Μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπό τους, θα έχετε πρόσβαση σε μια ενσωματωμένη μετατροπή τιμολόγησης όπου μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη και εισαγάγετε το ποσό. Ο υπολογιστής ζωντανής συναλλαγματικής ισοτιμίας θα μετατρέψει το κατάλληλο ποσό στη χώρα και το νόμισμα του παραλήπτη, θα εφαρμόσει τις χρεώσεις του και θα σας δώσει μια κατά προσέγγιση ημερομηνία για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Βλέπετε, λοιπόν, τα ξέρετε όλα εκ των προτέρων, και αν είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε να προχωρήσετε.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε έναν προσωπικό ή επαγγελματικό λογαριασμό. είναι επιλογή σου. Αλλά, ό,τι κι αν επιλέξετε, είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε πληρωμή από όλες τις μεγάλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας, της Κίνας, του Ηνωμένου Βασιλείου κ.λπ. ισοτιμία νομίσματος.

  Οι καλύτερες λύσεις διαχείρισης προνομιακής πρόσβασης (PAM) το 2022

BTW, το TransferWise φαίνεται να είναι 19 φορές φθηνότερο από το PayPal.

Payoneer

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για το PayPal, Payoneer μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Αυτό που κάνει την Payoneer να ξεχωρίζει είναι ότι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν και να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές με μερικά κλικ, να παρακολουθούν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και ακόμη και ολόκληρο το ιστορικό συναλλαγών.

Η Payoneer χρειάζεται 3-5 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί τις πληρωμές και υποστηρίζει τα ακόλουθα νομίσματα.

  • USD
  • ευρώ
  • GBP
  • ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ
  • AUD
  • JPY
  • CHN
  • CZK
  • PLN
  • ΤΡΙΨΙΜΟ
  • VND

Μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε πληρωμή από άλλο λογαριασμό Payoneer ή παραδοσιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι χρεώσεις ποικίλλουν και μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες σε αυτές σελίδα τελών.

Revolut

Revolut έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια πιστούς χρήστες κάνοντας τις νομισματικές συναλλαγές πιο απλές, χωρίς προβλήματα και στα χέρια σας. Για να ξεκινήσετε με το Revolut, κατεβάστε την εφαρμογή από το iStore ή το GooglePlay Store, εγγραφείτε και ανοίξτε έναν λογαριασμό.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε από πού προέρχονται τα χρήματά σας και πού πηγαίνουν προσωπικά και επαγγελματικά.

Η εφαρμογή Revolut για κινητά είναι προσεγμένη, γρήγορη και σχεδόν ό,τι μπορείτε να κάνετε μέσα στην εφαρμογή. Είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ.

Ο επαγγελματικός λογαριασμός της Revolut σάς βοηθά να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες αλλαγές στο όνομα των συναλλαγματικών ισοτιμιών, των διασυνοριακών μεταφορών και άλλων ειδών χρεώσεων που κανείς μας δεν θυμάται και ωστόσο χάνουμε ένα κομμάτι των χρημάτων μας μακροπρόθεσμα.

Η Revolut παίζει επίσης το ρόλο του λογιστή σας και διαχειρίζεται τον λογαριασμό σας, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να είστε παραγωγικοί και να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα. Συναλλάσσει επιδέξια έως και 29 νομίσματα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify με το Siri στο iPhone

Ταινία

Ταινία είναι η λύση επεξεργασίας πληρωμών για επιχειρήσεις που βασίζονται στο διαδίκτυο για τα έσοδα και τα κέρδη τους. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει το Stripe είναι μια έξυπνη σελίδα πληρωμής, προσαρμοσμένη εργαλειοθήκη διεπαφής χρήστη, τιμολόγηση, επιλογές πληρωμής μέσω καρτών, πορτοφολιών, νομισμάτων, τραπεζικής μεταφοράς και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διεπαφές για φορητές συσκευές, την επιλογή εξουσιοδότησης για βελτιστοποίηση εσόδων, το ραντάρ Stripe, το 3Dsecurity και τη διαχείριση διαφορών για να συνδέσετε κάθε είδους δόλια καταστάσεις, οικονομικές αναφορές, συγκεντρωτικές αναφορές, λογιστική υποστήριξη, μεταξύ πολλών άλλων τέτοιων σύγχρονων λειτουργιών.

Ο τυπικός χρόνος που χρειάζεται η Stripe για την επεξεργασία των πληρωμών είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες. Η Stripe δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες και διαπραγματεύεται σε περισσότερα από 135 νομίσματα.

PayPal

Αυτή η λίστα δεν θα είναι πλήρης χωρίς PayPal.

Όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε ήδη, το PayPal είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών που σας επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές και να πληρώνεστε με απόλυτη αποτελεσματικότητα και με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Με περισσότερους από 270 εκατομμύρια χρήστες, που εκτείνονται σε 200 χώρες και πραγματοποιούν συναλλαγές σε περισσότερα από 26 νομίσματα, το PayPal είναι το πιο ευρέως αποδεκτό σύστημα επεξεργασίας πληρωμών παγκοσμίως που είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal και στη συνέχεια να τον συνδέσετε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Στη συνέχεια, ο λογαριασμός σας θα πρέπει να επαληθευτεί εντός 48 ωρών. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να δέχεστε και να στέλνετε χρήματα σε άτομα σε διάφορα μέρη του κόσμου από όπου κι αν βρίσκεστε.

Σε αντάλλαγμα, επιβάλλει ορισμένες χρεώσεις για την επεξεργασία πληρωμών. Θα χρεωθείτε 30 σεντ για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Εάν λαμβάνετε χρήματα από τις ΗΠΑ, το PayPal αφαιρεί το 2,9% του συνολικού ποσού. Εάν οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων χωρών, τότε οι χρεώσεις είναι 4,4% μαζί με ένα συγκεκριμένο ποσοστό προμήθειας για την αντίστοιχη χώρα. Ο συνήθης χρόνος που χρειάζεται το PayPal για να διεκπεραιώσει τις πληρωμές είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες (εξαιρουμένων των Σαββατοκύριακων, Κυριακής και αργιών).

  7 Εργαλεία Κατασκευής CRM για τη διαχείριση της επιχείρησής σας

Μερικές από τις φανταστικές δυνατότητες που προσφέρει το PayPal είναι το PayPal.Me όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον σύνδεσμό σας με το όνομά σας, την εικόνα σας, να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο μέσω SMS, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και email με τους πελάτες σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα τιμολόγια, να τα στείλετε σε πολλούς λογαριασμούς, να στείλετε προγραμματισμένα τιμολόγια σύμφωνα με την προτιμώμενη ημερομηνία και να στείλετε επαναλαμβανόμενα τιμολόγια, να παρακολουθήσετε όλα τα τιμολόγια και να αποδεχτείτε πλήρεις ή μερικές πληρωμές. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ένα αίτημα πληρωμής απευθείας μέσω email. Οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή χρησιμοποιώντας τον δικό τους λογαριασμό PayPal ή μέσω τραπεζικών λογαριασμών, χρεωστικών και πιστωτικών καρτών τους.

συμπέρασμα

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες πληρωμών που μπορείτε να επιλέξετε. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές πληρωμής που μπορείτε να εξετάσετε, όπως το Cash App, QuickBooks Online, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Escrow, Western Union, Moneygram, Paymo κ.λπ.

Έτσι, δεν υπάρχει έλλειψη εργαλείων επεξεργασίας πληρωμών στην αγορά. Αλλά να γνωρίζετε τους απατεώνες καθώς συρρέουν σε αυτές τις πλατφόρμες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με το προτιμώμενο σύστημα επεξεργασίας πληρωμών και να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Θέλετε ένα primer για ελεύθερους επαγγελματίες; Επισκεφτείτε τον οδηγό αρχαρίων για την έναρξη μιας καριέρας ελεύθερου επαγγελματία.