Οι 5 καλύτερες εφαρμογές ομαδικής επικοινωνίας

Εάν ολόκληρη η εταιρεία σας εργάζεται τώρα από το σπίτι, θα χρειαστείτε μια καλή εφαρμογή ομαδικής επικοινωνίας. Πιθανότατα θα θέλετε κάτι που σας επιτρέπει να μοιράζεστε μηνύματα, να δημιουργείτε κανάλια και να ενσωματώνεται με άλλες εφαρμογές. Αυτές είναι οι κορυφαίες συστάσεις μας.

Χαλαρότητα

Χαλαρότητα είναι ο γορίλας των 800 λιβρών στο chat room. Είναι η εφαρμογή που τα ξεκίνησε όλα, το 2013. Το βήμα ήταν απλό: Χρησιμοποιήστε το Slack αντί για email για να επικοινωνήσετε με την ομάδα σας.

Χαλαρώστε το e-mail υπέρ της συνεχούς, σε πραγματικό χρόνο σύνδεσης με ολόκληρη την ομάδα. Είναι εύκολο και διασκεδαστικό στη χρήση, γι’ αυτό και έγινε τόσο δημοφιλές. Το Slack διαθέτει αποκλειστικά κανάλια στα οποία μπορείτε να συζητήσετε συγκεκριμένα έργα, να στείλετε άμεσα μηνύματα ή να συνομιλήσετε ως ομάδα.

  Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγοράζουν τηλέφωνα με δυνατότητες το 2020

Η προσθήκη emojis το έκανε ακόμα πιο διασκεδαστικό, αλλά όταν το Slack παρουσίασε τις ενσωματώσεις και ένα αποκλειστικό bot Slack, ο κόσμος άνοιξε. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ενσωματώσεις για να μετατρέψετε το Slack σε οικιακή βάση για όλες τις λειτουργίες της ομάδας σας, συμπεριλαμβανομένων των δεσμεύσεων GitHub, των καρτών Trello, των εγκρίσεων του Φύλλου Google και ούτω καθεξής.

Πολλά από αυτά ισχύουν ακόμη. Αν θέλετε μια απλή και δωρεάν (με περιορισμούς) εφαρμογή ομαδικής επικοινωνίας που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σε λίγα λεπτά, θα πρέπει να επιλέξετε το Slack.

Δεν είναι χωρίς προβλήματα, όμως. Πρώτον, είναι ακριβό. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να βλέπετε μόνο τα πιο πρόσφατα 10.000 μηνύματα. Το Βασικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστο αρχείο μηνυμάτων, απεριόριστες εφαρμογές, ομαδικές κλήσεις και άλλες ειδικές λειτουργίες οργάνωσης, κοστίζει 6,67 $ ανά μήνα, ανά άτομο όταν χρεώνεται ετησίως.

  Πώς να συνδέσετε τα χειριστήρια GameCube στο Nintendo Switch

Δεύτερον, η κόπωση του Slack αρχίζει να εμφανίζεται. Η φιλοσοφία του που βασίζεται σε συνομιλίες είναι άτυπη και μπορεί να μην ταιριάζει καλύτερα σε όλους τους οργανισμούς. Οι χαλαρές ειδοποιήσεις μπορεί επίσης να γίνουν λίγο κουραστικές.

Εάν κάποιο από αυτά τα σημεία αποκλείει το Slack για την εταιρεία σας, ρίξτε μια ματιά στις άλλες εφαρμογές επικοινωνίας ομάδας που έχουμε επισημάνει παρακάτω. Κάποιοι προσπαθούν να βελτιώσουν τα ζητήματα του Slack, και μερικοί μάλιστα ξεπερνούν.

Συστροφή

Συστροφή δημιουργήθηκε από την Doist, την εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή Todoist εφαρμογή διαχείρισης εργασιών. Αν το Slack είναι χάος, το Twist είναι τάξη.

  8 φοβερά θέματα Mate για λήψη

Αντί να εστιάζει στα δωμάτια συνομιλίας, το Twist ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε ακόμα να έχετε κανάλια για διάφορα έργα, αλλά πρώτα δημιουργείτε ένα νήμα αντί να στείλετε ένα μήνυμα στο κανάλι.

Παρόμοια με ένα email, η εφαρμογή σας ζητά να δημιουργήσετε πρώτα ένα θέμα και μετά