Οι 18 καλύτερες μικροεφαρμογές IFTTT για αυτοματοποίηση της ζωής σας

Το IFTTT σημαίνει Αν Αυτό Τότε Αυτό. Είναι μια γνωστή ονοματολογία αν ασχολείστε με την κωδικοποίηση. Έτσι διδάσκουμε στους υπολογιστές πώς να παίρνουν αποφάσεις. Το IFTTT θεωρεί ότι η ιδέα την εφαρμόζει σε ανοιχτά API. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διδάξετε το τηλέφωνό σας να κάνει πράγματα όπως να ενεργοποιεί το εναλλασσόμενο ρεύμα εάν βρίσκεστε 15 λεπτά μακριά από το σπίτι ή, εάν καθυστερείτε, να στέλνετε αυτόματα μηνύματα σε κάποιον σχετικά με αυτό. Για να το πετύχετε αυτό, το IFTTT σάς επιτρέπει να δημιουργείτε συνταγές (ή μικροεφαρμογές) που επιτρέπουν στα API να επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτά τα API περιλαμβάνουν υπηρεσίες ιστού και ανοιχτά API στον επιτραπέζιο υπολογιστή και τα smartphone σας. Το IFTTT ονομάζει αυτές τις μικροεφαρμογές “Συνταγές”. Δείτε πώς να δημιουργήσετε τις δικές σας και τις καλύτερες μικροεφαρμογές IFTTT που πρέπει να δοκιμάσετε.

Δημιουργία Συνταγής IFTTT

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι μικροεφαρμογές είναι προρυθμισμένες, που σημαίνει ότι λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο, εάν θέλετε να τροποποιήσετε τη συμπεριφορά τους, θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας. Κάθε μικροεφαρμογή που δημιουργείτε θα είναι ιδιωτική για εσάς.

Σε αυτό το παράδειγμα θα δημιουργήσουμε μια συνταγή που θα σας ειδοποιεί ανά πάσα στιγμή οι ενημερώσεις των ροών RSS του wdzwdz. Αρχικά προσθέτουμε το τμήμα «Αν αυτό».

1. Επιλέξτε μια Υπηρεσία – σε αυτήν την περίπτωση Ροή RSS

2. Επιλέξτε μια ενεργοποίηση – σε αυτήν την περίπτωση, νέο στοιχείο ροής

3. Συμπληρώστε τα πεδία ενεργοποίησης – Προσθέστε τον σύνδεσμο τροφοδοσίας εδώ

4. Επιλέξτε τι θα συμβεί ως απόκριση σε μια ενεργοποίηση (Υπηρεσία ενεργειών) – Σε αυτήν την περίπτωση, Ειδοποίηση

5. Επιλέξτε Ενέργεια – Σε αυτήν την περίπτωση, στείλτε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή IFTTT

  Καλύτεροι ιστότοποι Torrent του 2020. Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές torrenting σας

6. Ολοκληρώστε τα πεδία ενεργειών – Έτσι θα φαίνεται η ειδοποίησή σας, μπορείτε να την αφήσετε ως προεπιλογή ή να δημιουργήσετε τη δική σας.

7. Επανεξέταση και ολοκλήρωση.

Αυτή η μικροεφαρμογή θα συγχρονιστεί σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Μπορείτε να πάρετε από μια μυριάδα προκατασκευασμένων μικροεφαρμογών για να σας βοηθήσουν. Εδώ είναι η σύστασή μας.

Δημόσιες μικροεφαρμογές

Οι δημόσιες μικροεφαρμογές δημιουργούνται από εταιρείες για τη δημιουργία ενός αυτοματοποιημένου οικοσυστήματος για τη βελτιστοποίηση και την αυτοματοποίηση της χρήσης των υπηρεσιών/προϊόντων τους.

Βελτιστοποίηση σπιτιού

Εναλλαγή ενός διακόπτη WeMo χρησιμοποιώντας το Google Assistant: Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους διακόπτες σας λέγοντας “Ok Google, Toggle WeMo switch”.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε έναν διακόπτη Wemo με το Google Home

Αναβοσβήνουν τα φώτα MagicHue όταν φτάσει ένα email από μια καθορισμένη διεύθυνση: Καθορίστε μια διεύθυνση email από την οποία δεν θέλετε να χάσετε ένα μήνυμα. Κάθε φορά που σας στέλνουν ένα email, βάλτε το MagicHue σας στην ουρά για να αναβοσβήνει και δεν θα το χάσετε.

Αναβοσβήνει όταν φτάσει το Gmail από τη διεύθυνση που καθορίζετε

Αναβοσβήνουν τα φώτα σας όταν φθάνει ένα νέο email στα εισερχόμενά σας από τη διεύθυνση που έχετε καθορίσει.

Κοινωνική Βελτιστοποίηση

Πρόκειται για μια σειρά από Applets που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση του ψηφιακού μάρκετινγκ

Διατηρήστε συγχρονισμένες τις φωτογραφίες του προφίλ σας στο Facebook και στο Twitter

Διατηρήστε συγχρονισμένες τις φωτογραφίες του προφίλ σας στο Facebook και στο Twitter

Δημοσιεύστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram ως εγγενείς στο Twitter

Tweet τα Instagram σας ως εγγενείς φωτογραφίες στο Twitter

Δημοσιεύστε επιλεγμένες φωτογραφίες Instagram σε μια Σελίδα Facebook χρησιμοποιώντας ένα προκαθορισμένο Hashtag
Αναρτήστε επιλεκτικά τα Instagram σας σε μια Σελίδα Facebook όταν συμπεριλάβετε ένα συγκεκριμένο #hashtag

Βελτιώστε την Επικοινωνία

Αυτόματη αποστολή υπενθύμισης σε ένα κανάλι Slack 15 λεπτά πριν από ένα συμβάν ημερολογίου

  Πώς να προσαρμόσετε τις Φόρμες Google με θέματα, εικόνες και γραμματοσειρές

Δημοσιεύστε αυτόματα μια υπενθύμιση σε ένα κανάλι Slack 15 λεπτά πριν από την έναρξη μιας εκδήλωσης ημερολογίου

Παρακολουθήστε τον χρόνο εισερχόμενης κλήσης ενός πελάτη: Εάν ασκείτε το είδος του επαγγέλματος όπου τα πάντα είναι ρολόι, τότε μπορείτε να καθορίσετε ένα χρονόμετρο που θα ξεκινά όταν ένας πελάτης σας κάνει μια κλήση που τερματίζεται όταν γίνει η κλήση.

Ξεκινήστε ένα χρονόμετρο για τον πελάτη που μόλις σας κάλεσε

Λάβετε διάγνωση μέσω email από το Automatic εάν ανάβει το φως του κινητήρα σας: Εάν χρησιμοποιείτε το Automatic, όποτε σβήσει η λυχνία ελέγχου κινητήρα σας, θα λάβετε μια διάγνωση μέσω email.

Λάβετε μια διάγνωση μέσω email από το Automatic, εάν ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας αντιμετωπίζει προβλήματα

Αποκλειστικές Applets iOS

Λάβετε ειδοποιήσεις όταν πέφτει η τιμή μιας συγκεκριμένης εφαρμογής: Θα λάβετε ένα πεδίο όπου μπορείτε να δώσετε το όνομα μιας εφαρμογής (ή σύνδεσμο καταστήματος εφαρμογής) και αυτή η μικροεφαρμογή θα αρχίσει να την παρακολουθεί για οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή και θα σας ειδοποιεί όταν πέσει η τιμή της.

Λάβετε ειδοποίηση όταν πέφτει η τιμή μιας συγκεκριμένης εφαρμογής

Αποθήκευση φωτογραφιών στο Facebook στις οποίες έχετε επισημανθεί σε ένα άλμπουμ Φωτογραφιών iOS: Κάθε φορά που επισημαίνεστε σε μια φωτογραφία στο Facebook, αυτή η μικροεφαρμογή θα την αποθηκεύει αυτόματα στα άλμπουμ φωτογραφιών σας iOS.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών στις οποίες έχετε επισημανθεί στο Facebook σε ένα άλμπουμ Φωτογραφίες iOS

Παρακολουθήστε τις ώρες εργασίας σας στο Ημερολόγιο iOS: Απλώς εισαγάγετε την τοποθεσία εργασίας σας στον χάρτη μία φορά. Τώρα, αυτή η μικροεφαρμογή θα παρακολουθεί πότε εισέρχεστε ή φεύγετε από την εργασία και πραγματοποιείτε μια καταχώριση στο Ημερολόγιο iOS.

Παρακολουθήστε τις ώρες εργασίας σας στο Ημερολόγιο iOS

Χρησιμοποιήστε ένα γραφικό στοιχείο σημείωσης για να τοποθετήσετε ένα συμβάν “Μην ενοχλείτε” στο ημερολόγιό σας τη στιγμή που πληκτρολογείτε: Χρησιμοποιήστε ένα γραφικό στοιχείο σημείωσης για να δημιουργήσετε ένα συμβάν “Μην ενοχλείτε” στο ημερολόγιό σας. Με ένα γραφικό στοιχείο σημείωσης, μπορείτε να πληκτρολογήσετε την ώρα της ημέρας και η μικροεφαρμογή θα δημιουργήσει συμβάντα που εμποδίζουν τις καταχωρίσεις του ημερολογίου σας να σας ενοχλούν μετά από αυτήν την καθορισμένη ώρα. Μπορείτε να το κάνετε σε εξέλιξη, όπως “Καθημερινά μετά τις 5 μ.μ.” ή ένα εφάπαξ όπως “Σήμερα στις 3 μ.μ.”.

  Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένους υπότιτλους στο Netflix

Χρησιμοποιήστε ένα γραφικό στοιχείο σημείωσης για να τοποθετήσετε ένα συμβάν “Μην ενοχλείτε” στο ημερολόγιό σας τη στιγμή που πληκτρολογείτε

Αποκλειστικές μικροεφαρμογές Android

Εκκινήστε την Πλοήγηση στους Χάρτες Google 15 λεπτά πριν από την επόμενη συνάντηση + οδηγίες: Απλώς πείτε στην εφαρμογή πού και πότε είναι η επόμενη συνάντηση και θα σας υπενθυμίσει 15 λεπτά πριν την ώρα της και θα ανοίξει τον χάρτη σας για να σας δώσει οδηγίες για τον προορισμό σας.

Εκκινήστε το Google Maps Navigation 15 λεπτά πριν από την επόμενη συνάντηση με οδηγίες για να φτάσετε εκεί

Αυτόματη σίγαση του Android σας στην εργασία: Επισημάνετε τον χώρο εργασίας σας στην εφαρμογή και θα ρυθμίσει αυτόματα το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία ενώ είστε στη δουλειά.

Σίγαση του τηλεφώνου σας Android όταν φτάσετε στη δουλειά

Αυτόματα Κείμενα – Πρόκειται για πολλαπλές μικροεφαρμογές που σας επιτρέπουν να στέλνετε αυτοματοποιημένα κείμενα

Στείλτε σε κάποιον ένα μήνυμα όταν φύγετε από τη δουλειά

Στείλτε ένα μήνυμα από το τηλέφωνό σας Android όταν φεύγετε από τη δουλειά

Λάβετε ένα μήνυμα εάν ο συναγερμός καπνού σας χτυπήσει

Στείλτε αυτόματα ένα μήνυμα από τη συσκευή σας Android εάν εντοπιστεί έκτακτη ανάγκη καπνού

Στείλτε μήνυμα σε κάποιον εάν η μπαταρία σας είναι χαμηλή

Εάν έχετε χαμηλή μπαταρία, στείλτε μήνυμα στον άλλον σας ότι είναι χαμηλή

Αποστολή όλων των στιγμιότυπων οθόνης σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η δυνατότητα είναι χρυσή για άτομα που πρέπει να συλλέγουν μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης κάθε μέρα. Αυτή η μικροεφαρμογή στέλνει τα στιγμιότυπα οθόνης σας σε μια διεύθυνση email της επιλογής σας.

Αποστείλετε αυτόματα email στον εαυτό σας τα στιγμιότυπα οθόνης που τραβάτε στο τηλέφωνό σας Android