Οι 18 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone

Σε όλους μας αρέσει να επικοινωνούμε με τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους μας, ειδικά όταν είμαστε μακριά τους. Αλλά η ενασχόληση με το παραδοσιακό σχέδιο κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι εκνευριστική. Τι μπορεί να είναι πιο ανακουφιστικό από μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μια κλήση, είτε ήχου είτε βίντεο, μόνο με πρόσβαση WiFi; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone ή δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε για τέτοιες εφαρμογές.

Οι 18 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone

Θα γνωρίσετε την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone;

Ναι, υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας χωρίς καμία χρέωση.

Ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone;

Παρέχουμε τη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone παρακάτω, ώστε να μπορείτε να τις ρίξετε μια ματιά για να εξοικειωθείτε με αυτές.

  21 Εφαρμογές παραγωγικότητας για προγραμματιστές

1. Talkatone

Talkatone είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες, ώστε να μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Η αποστολή της εφαρμογής είναι να διευκολύνει τις τηλεφωνικές κλήσεις, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συνομιλούν με οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε με χαμηλό ή μηδενικό κόστος. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

2. Google Meet

Google Meet είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone. Το Google Duo έχει αναβαθμιστεί σε Google Meet για βιντεοκλήσεις και συσκέψεις. Έχει διάφορα χαρακτηριστικά όπως:

Διαβάστε επίσης: Πώς να ηχογραφήσετε κλήση στο iPhone χωρίς εφαρμογή δωρεάν

3. Skype

Skype είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να πραγματοποιείτε κλήσεις υψηλής ποιότητας σε οποιονδήποτε, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι μαζί τους. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Mac, Windows, Linux, iPhone και Android. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

4. Κείμενο τώρα

Ίσως σκέφτεστε υπάρχει περισσότερη δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για το iPhone; Ναι υπάρχουν! Κείμενο τώρα είναι μια καταπληκτική εφαρμογή και πιστεύουν ότι η επικοινωνία ανήκει σε όλους. Επομένως, θα πρέπει να είναι ευέλικτο και δωρεάν για όλους. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  9 καλύτεροι μετατροπείς MP4 σε GIF

5. TextFree

Κείμενο Δωρεάν είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone. Αυτή η εφαρμογή εμπιστεύεται πάνω από 130 εκατομμύρια χρήστες. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής από το App Store ή το Google Play. Τα χαρακτηριστικά του αναφέρονται παρακάτω:

6. WhatsApp

WhatsApp είναι μια απλή και αξιόπιστη εφαρμογή ιδιωτικών κλήσεων και μηνυμάτων που είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο δωρεάν. Μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα ενώ επικοινωνείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας σε αυτήν την εφαρμογή, καθώς διατηρεί τη συνομιλία κρυπτογραφημένη από άκρη σε άκρη. Τα χαρακτηριστικά του αναλύονται παρακάτω:

7. Google Voice

Google Voice είναι επίσης μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone. Τα χαρακτηριστικά του αναφέρονται παρακάτω:

8. Viber

Με Viber, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις και μηνύματα σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες κλήσεων και μηνυμάτων. Τα χαρακτηριστικά του αναφέρονται παρακάτω:

9. Facebook Messenger

Facebook Messenger είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους ανθρώπους να παραμένουν κοντά στους φίλους και την οικογένειά τους, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις, ηχητικές κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα. Έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως:

Διαβάστε επίσης: Το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi;

10. DingTone

DingTone είναι μια άλλη κορυφαία εφαρμογή κλήσεων WiFi για iPhone. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να στείλετε μήνυμα σε οποιονδήποτε δωρεάν. Αυτή η εφαρμογή ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει γίνει ένας διάσημος πάροχος τηλεφωνικών υπηρεσιών που επιτρέπει στους ανθρώπους να παραμένουν συνδεδεμένοι με τις αξιόπιστες υπηρεσίες της. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  Οι καλύτερες εφαρμογές και ιστότοποι παρακολούθησης COVID-19

11. Apple FaceTime

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Apple FaceTime για να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω WiFi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε υποστηριζόμενες συσκευές iOS ή iPadOS. Έχει πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως:

12. ΓΡΑΜΜΗ

ΓΡΑΜΜΗ είναι επίσης μια δωρεάν εφαρμογή κλήσεων WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το iPhone σας. Είναι μια υπέροχη εφαρμογή με εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως:

13. Κείμενο+

Κείμενο+ είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους οικείους σας, καθώς προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω:

14. Snapchat

Snapchat είναι μια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις στους αγαπημένους σας δωρεάν. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Πώς να συνδέσετε το Instagram με το Snapchat Story

15. Instagram

Ίνσταγκραμ είναι μια από τις πολύ δημοφιλείς εφαρμογές μεταξύ εφήβων αλλά και ενηλίκων. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εφαρμογή Instagram στα τηλέφωνά τους. Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής αναφέρονται παρακάτω:

16. Τηλεγράφημα

Μια άλλη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε κλήσεις ή να στείλετε μηνύματα είναι Τηλεγράφημα. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως:

17. imo

imo είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν και τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής συζητούνται παρακάτω:

18. Σήμα

Σήμα είναι μια ισχυρή, απλή και ασφαλής εφαρμογή. Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι τα εξής:

***

Ελπίζουμε να μάθατε για τις κορυφαίες 18 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων WiFi για iPhone. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.