Οι 12 καλύτερες ταξιδιωτικές/φορητές οθόνες για να συνεχίσετε στο επόμενο ταξίδι σας

Στη σύγχρονη εποχή, οι άνθρωποι απαιτούν συνεχείς μετακινήσεις για να διατηρήσουν την καθημερινότητά τους με καλό ρυθμό.

Για να συμβαδίσουμε, έχουν δημιουργηθεί smartphone, power banks, υπολογιστές και φορητοί υπολογιστές. Και ναι, και οι φορητές οθόνες. Αυτές οι φορητές οθόνες είναι ιδανικές εάν έχετε βαρεθεί να παλεύετε στην οθόνη του φορητού υπολογιστή σας και να πιέζετε τα μάτια σας.

Εάν η έλλειψη χώρου δεν σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μια επιφάνεια εργασίας, μια φορητή οθόνη μπορεί να λειτουργήσει. Επιπλέον, εάν ταξιδεύετε συχνά ενώ εργάζεστε, μπορεί να δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες του γραφείου σας. Αλλά αυτές οι φορητές οθόνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εν κινήσει, καθώς είναι μικρότερες από μια τυπική επιτραπέζια οθόνη.

Απλώς χρειάζονται ένα ή δύο καλώδια. Το σύστημα εργασίας σας είναι έτοιμο με ελάχιστες απαιτήσεις ρύθμισης. Ακόμα κι αν δεν είστε τεχνικά πολύ καλοί, δεν θα σας φανεί δύσκολο να το ρυθμίσετε.

Διάφοροι επαγγελματίες παγκοσμίως τα χρησιμοποιούν λόγω της ευκολίας πρόσβασης και της φορητότητάς τους. Χρησιμοποιώντας μια φορητή οθόνη, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με την επαγγελματική σας εργασία ακόμα κι αν ταξιδεύετε.

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά μιας τέλειας φορητής/ταξιδιωτικής οθόνης

Διαφορετικές μάρκες προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ας εξερευνήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια τέλεια φορητή οθόνη.

  • Μέγεθος: Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη με σύνεση όταν επιλέγετε μια φορητή οθόνη. Ο σκοπός της φορητής οθόνης σας πρέπει να καθορίζει το μέγεθος που πρέπει να αναζητήσετε. Για παράδειγμα, εάν το αγοράζετε για παιδιά στο αυτοκίνητο, θα μπορούσε να είναι μικρότερου μεγέθους. Ωστόσο, προτιμάται μια μεγαλύτερη οθόνη εάν σκέφτεστε μια φορητή οθόνη για τη σχεδίαση ή την εργασία γραφικών σας.
  • Βάρος: είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη σας μια οθόνη ταξιδιού με βάρος που βρίσκετε άνετα να μεταφέρετε ενώ ταξιδεύετε.
  • Ποιότητα οθόνης: Η ποιότητα ή η ανάλυση της οθόνης είναι ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό εάν αγοράσετε μια φορητή οθόνη. Μια χαμηλή ανάλυση μπορεί να λειτουργήσει εάν θέλετε μια φορητή οθόνη για να παρακολουθείτε Netflix ή να πραγματοποιείτε συναντήσεις ένας προς έναν. Ωστόσο, η καλή ποιότητα οθόνης είναι απαραίτητη για την επεξεργασία πολυμέσων, τη σχεδίαση γραφικών και παρόμοια έργα.
  • Συνδεσιμότητα: Η συνδεσιμότητα είναι μια ουσιαστική πτυχή, καθώς μια οθόνη θα πρέπει να μπορεί να συνδέεται με πολλές συσκευές. Επίσης, η σύνδεσή του εν κινήσει θα πρέπει να είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα GIF στο σήμα

Τώρα που γνωρίζετε τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά μιας φορητής οθόνης ή μιας οθόνης ταξιδιού. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα τις καλύτερες διαθέσιμες ταξιδιωτικές/φορητές οθόνες.

Φορητή οθόνη Cocopar

Αυτή είναι η φορητή οθόνη FHD HDR IPS 15,6 ιντσών της Cocopar, η οποία είναι συμβατή με υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα και μερικές κονσόλες παιχνιδιών. Αυτή η οθόνη σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας για οποιαδήποτε σύνδεση. Έχει ανάλυση οθόνης 1920 x 1080 εξαιρετικά καθαρό IPS, καθιστώντας την οθόνη A-grade.

Η οθόνη ταξιδιού Cocopar διαθέτει λεπτή, συμπαγή σχεδίαση και διπλές θύρες τύπου C και HDMI. Έρχεται ενσωματωμένο με βάση στήριξης. Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας το καθιστά ιδανικό για γραφικά και σχεδιαστικά έργα.

Φορητή οθόνη KYY K3 15,6 ιντσών

Η οθόνη ταξιδιού KYY K3 15,6 ιντσών διαθέτει λεπτή σχεδίαση μόνο 1,7 λίβρες και 0,3 ίντσες που την καθιστούν ιδανική για ταξίδια. Μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα στον χαρτοφύλακά σας και να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

Έρχεται εξοπλισμένο με θύρες mini HDMI και Dual USB type-C. Οι θύρες USB είναι συμβατές με κονσόλες παιχνιδιών, φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές, κινητά και πολλά άλλα. Αυτή η οθόνη plug-and-play διαθέτει οθόνη FHD IPS με ανάλυση 1920 x 1080.

Φορητή οθόνη USB Type-C ASUS ZenScreen MB16ACE 15,6″

Το ASUS ZenScreen MB16ACE απαιτεί μία μόνο σύνδεση USB για μετάδοση βίντεο και τροφοδοσία από τη συσκευή υποδοχής σας. Η λύση υβριδικού σήματος του διαθέτει εγγενή υποστήριξη για συνδέσεις USB-C και χρησιμοποιεί ένα εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης. Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης προσφέρει υποστήριξη για υποδοχές USB τύπου Α.

Διαθέτει λογισμικό DisplayWidget που το βοηθά να αντιλαμβάνεται αυτόματα τον προσανατολισμό του και να εναλλάσσεται μεταξύ κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας. Η τεχνολογία ASUS Ultra-Low Blue Light προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές μπλε ακτίνες.

Φορητή οθόνη USB ASUS ZenScreen 15,6″

Αυτή η φορητή οθόνη USB της ASUS ZenScreen 15,6 ιντσών διαθέτει καλώδιο USB 3.0 για μετάδοση σημάτων ισχύος και βίντεο. Ο κομψός και φορητός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για χρήση εν κινήσει. Ζυγίζει μόλις 0,78 kg και διαθέτει λεπτό προφίλ 11,8 mm. Μπορείτε να το χωρέσετε άνετα σε μια τσάντα ταξιδιού.

  Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος ιστορικού;

Χρησιμοποιεί το λογισμικό ASUS DisplayWidget για να αντιληφθεί τον προσανατολισμό του. Έρχεται γεμάτο με χαμηλό μπλε φως και πιστοποιημένες από τη Rheinland τεχνολογίες περιποίησης ματιών χωρίς Flicker. Η τρύπα του για το τρίποδο είναι συμβατή με σπείρωμα βίδας 1/4 ίντσας.

Φορητή οθόνη LED AOC e1659Fwu

Το AOC e1659Fwu είναι μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη LED 15,6 ιντσών με ανάλυση οθόνης 1366×768. Είναι συμβατό με βάση τοίχου VESA 75 mm. Διαθέτει σύνδεση USB 3.0 για εικόνες υψηλής ποιότητας και υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς.

Το AOC e1659Fwu απαιτεί μόνο ένα καλώδιο τόσο για τροφοδοσία όσο και για σήμα βίντεο. Συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς για να διευκολύνει το ταξίδι με αυτήν την οθόνη.

Φορητή οθόνη ViewSonic 15,6 ιντσών 1080p

Η οθόνη ταξιδιού 15,6 ιντσών της ViewSonic διαθέτει διπλές θύρες USB τύπου C που προσφέρουν αμφίδρομη τροφοδοσία και συνδεσιμότητα με ένα καλώδιο. Έρχεται επίσης με μια βολικά ενσωματωμένη βάση που καθιστά δυνατή την εύκολη αλλαγή του προσανατολισμού της οθόνης.

Οι θύρες HDMI και USB-C σάς επιτρέπουν να το συνδέσετε με την αγαπημένη σας κονσόλα παιχνιδιών. Ζυγίζει 2 κιλά και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα όπου κι αν ταξιδεύετε. Αυτή η φορητή οθόνη είναι εξοπλισμένη με φίλτρο μπλε φωτός και τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα, καθιστώντας την ασφαλή για τα μάτια.

Φορητή οθόνη Lepow Z1 15,6 ιντσών

Αυτή η οθόνη Lepow Z1 15,6 ιντσών διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080P, έξυπνο κάλυμμα και θύρα mini HDMI Type C. Το premium πάνελ IPS του προσφέρει εξαιρετικές και υψηλής ανάλυσης εικόνες. Μπορεί να συνδεθεί με πολλές συσκευές όπως Mac, φορητούς υπολογιστές, smartphone, υπολογιστές, Xbox, κονσόλες Playstation και άλλα.

Το Lepow Z1 έχει ενσωματωμένα διπλά ηχεία που προσφέρουν φανταστική ποιότητα ήχου προσφέροντας εμπειρία home theatre. Είναι συμβατό με τηλέφωνα με θύρες τύπου C. Το βάρος 1,7 κιλών και το εξαιρετικά λεπτό προφίλ του το καθιστούν βολικό να το μεταφέρετε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

KYY K3-1 Φορητή οθόνη 15,6′

Η φορητή οθόνη KYY K3-1 διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση 1920×1080. Αυτή η ποιότητα οθόνης και η τεχνολογία HDR προσφέρουν φυσικές εικόνες. Διαθέτει διπλή θύρα πλήρους λειτουργίας USB-C, μία θύρα mini-HDMI και διπλά ηχεία.

  Χρησιμοποιήστε ένα σενάριο Google ως εναλλακτικό Unroll.me ανοιχτού κώδικα

Έρχεται με κάλυμμα πολλαπλών λειτουργιών που είναι αδιάβροχο και αντιχαρακτική. Η λειτουργία HDR που διαθέτει σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ζωντανή και μοναδική ποιότητα εικόνας ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια.

Φορητή οθόνη GTEK 15,8 ιντσών

Η φορητή οθόνη GTEK διαθέτει οθόνη IPS 15,8 ιντσών με ανάλυση Full HD 1920x1080P. Αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά οθόνης σας προσφέρουν μια παγκόσμιας κλάσης ποιότητα γραφικών και μια καθηλωτική εμπειρία. Έρχεται με βάρος 2,8 λίβρες και προφίλ 0,36 ιντσών που το καθιστούν ελαφρύ, λεπτό και εύκολα φορητό.

Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε αυτήν την οθόνη με τον υπολογιστή, το κινητό σας τηλέφωνο, την κονσόλα παιχνιδιών, τον φορητό υπολογιστή σας ή περισσότερα με ένα μόνο καλώδιο USB-C. Η τεχνολογία περιποίησης ματιών με την οποία υποστηρίζεται, σας επιτρέπει να αποτρέψετε την κόπωση των ματιών. Τα δύο ενσωματωμένα ηχεία του προσφέρουν φανταστική ποιότητα ήχου.

Φορητή οθόνη HONGO HON-P15A

Το HONGO HON-P15A είναι μια εξαιρετικά λεπτή φορητή οθόνη με προφίλ 0,35″. Είναι εξοπλισμένο με μια πρωτοποριακή βάση που σας βοηθά να προσαρμόσετε τη γωνία θέασης για άνεση. Χωρίς να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα οδήγησης, μπορείτε να το συνδέσετε χωρίς προβλήματα με όλα τα συστήματα όπως Mac, PC, κινητό, κονσόλα παιχνιδιών, φορητό υπολογιστή ή άλλα.

Διαθέτει όμορφη οθόνη 15,6 ιντσών Full HD 1080P, δύο ενσωματωμένα ηχεία και εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Φορητή οθόνη QQH 15,6 ιντσών

Αυτή η φορητή οθόνη QQH διαθέτει οθόνη Full HD 15,6 ιντσών με ανάλυση οθόνης 1920×1080. Η οθόνη του υποστηρίζει πλήρη γωνία θέασης 178°. Έρχεται εξοπλισμένο με δύο θύρες USB C πλήρους λειτουργίας και μία θύρα mini-HDMI. Αυτές οι θύρες συνδέουν αυτήν την οθόνη με πολλές συσκευές όπως φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα.

Το προφίλ 0,3 ιντσών και το βάρος 2,1 λίβρες το καθιστούν αρκετά βολικό στη μεταφορά. Έρχεται με δερμάτινο κάλυμμα PU υψηλής ποιότητας που προσφέρει υπέροχη προστασία σε αυτή τη φορητή οθόνη.

Φορητή οθόνη Cambase για φορητό υπολογιστή

Η φορητή οθόνη Cambase είναι μια επέκταση οθόνης για τον φορητό υπολογιστή σας. Διαθέτει οθόνη 15 ιντσών με ανάλυση 1080P FHD με εξαιρετική ικανότητα απόδοσης χρωμάτων.

Είναι εξοπλισμένο με θύρες τύπου C και mini HDMI συμβατές με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, smartphone, υπολογιστές και άλλα. Η λειτουργία HDR και τα διπλά ηχεία κάνουν τα γραφικά του πιο μαγευτικά και ζωντανά. Έρχεται επίσης με ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές μαγνητικό έξυπνο κάλυμμα που εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία του.

συμπέρασμα

Λοιπόν, εξετάστε αυτές τις επιλογές εάν αναζητάτε μια δεύτερη οθόνη για την επαγγελματική σας εργασία ή ψυχαγωγία. Αυτά μπορούν να προσφέρουν απόλυτη ποιότητα εικόνας και απόδοση για οποιαδήποτε από τις απαιτήσεις του σπιτιού ή της εργασίας σας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε τις καλύτερες κάθετες οθόνες για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.