Οι 11 καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney για Android

Δεδομένου ότι οι εικονογραφήσεις της Disney υπάρχουν εδώ και σχεδόν έναν αιώνα (η εταιρεία ιδρύθηκε το 1923) και πολλοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει με μερικά από τα κλασικά, είναι αρκετά συνηθισμένο να βλέπουμε πώς οι φίλοι και η οικογένεια χρησιμοποιούν ταπετσαρίες της Disney. Παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να στοιχηματίζει σε αυτά, δεδομένου ότι οι προσπάθειές της επικεντρώθηκαν στη Marvel και στο Star Wars, η εταιρεία έχασε πρόσφατα το ενδιαφέρον της για τα κλασικά που την βοήθησαν να γίνει η δύναμη των μέσων ενημέρωσης που είναι σήμερα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις κορυφαίες 11 καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney και ταπετσαρίες πριγκίπισσας της Disney για κινητά, καθώς κάθε μία από τις εφαρμογές προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωντανής ταπετσαρίας της Disney.

Οι 11 καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney για Android

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε το κινητό σας τηλέφωνο με δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney, παρακάτω αναφέραμε τη λίστα με τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές στο Play Store. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει επίσης τη ζωντανή ταπετσαρία της Disney.

1. ZEDGE

Οι ταπετσαρίες της Disney είναι επίσης ευρέως διαθέσιμες ZEDGE για συσκευές Android. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία αποτελεσμάτων πληκτρολογώντας τη λέξη Disney στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

  • Μπορείτε να επιλέξετε από ταπετσαρίες χαρακτήρων της Disney ή το κάστρο της Disney, για παράδειγμα. Όταν βρείτε αυτό που σας αρέσει, πατήστε το για να ανοίξετε την επόμενη σελίδα, όπου μπορείτε να επιλέξετε να το αποθηκεύσετε ή να το ορίσετε ως ταπετσαρία σας.
  • Εκτός από την παραδοσιακή ταπετσαρία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία βίντεο.
  • Υπάρχουν επίσης ήχοι κλήσης και ήχοι ειδοποιήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τη Disney. Απλώς πρέπει να πατήσετε το κουμπί αναπαραγωγής για να κάνετε προεπισκόπηση του ήχου και αν σας αρέσει, μπορείτε να τον επιλέξετε και να πατήσετε στο εικονίδιο λήψης. Το τελευταίο βήμα είναι ότι πρέπει απλώς να επιλέξετε την επιλογή που θα οριστεί ως ήχος κλήσης ή ήχος ειδοποίησης.
  Πώς να συνδέσετε το τηλέφωνό σας Android με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τη σύνδεση με τα Windows και την εφαρμογή Phone Link

2. Ταπετσαρία Princess HD

Η εφαρμογή Ταπετσαρία Princess HD έχει πολλές επιλογές όσον αφορά τις ταπετσαρίες των πριγκίπισσες της Disney. Οι επιλογές ταπετσαρίας περιλαμβάνουν τόσο μεμονωμένες όσο και ομαδικές λήψεις των πριγκίπισσες της Disney. Αν συναντήσετε κάποιο που σας αρέσει, μπορείτε να το αποθηκεύσετε, να το χρησιμοποιήσετε ή να το βάλετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας.

  • Στο επάνω μέρος της εφαρμογής, θα δείτε διαφορετικές καρτέλες. Μπορείτε να επιλέξετε την ταπετσαρία της πριγκίπισσας σας από πρόσφατη, επιλεγμένη, δημοφιλή και τυχαία.
  • Υπάρχει επίσης ένα κοινόχρηστο κουμπί διαθέσιμο εάν θέλετε να το μοιραστείτε με κάποιον που θα αγαπούσε την ταπετσαρία στην εφαρμογή.
  • Η εφαρμογή προσφέρει επίσης λειτουργίες όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε σκοτεινή λειτουργία, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ταπετσαρίας και να βλέπετε τρεις στήλες αντί για δύο.
  • Αυτή η εφαρμογή βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney λόγω των δυνατοτήτων και της ποιότητας της εικόνας της.

3. Ταπετσαρίες κινουμένων σχεδίων

Μια άλλη εφαρμογή στη δωρεάν εφαρμογή ταπετσαρίας της Disney είναι Ταπετσαρία κινουμένων σχεδίων. Και σας προσφέρει να επιλέξετε από διαφορετικούς χαρακτήρες. Η εφαρμογή παρέχει μόνο τον Μίκυ ως χαρακτήρα της Disney, αλλά είναι γενικά ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων. Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη Disney, μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες της Warner Brothers και άλλους.

4. Χαριτωμένα ταπετσαρίες Μίκυ

ο Χαριτωμένη ταπετσαρία Μίκυ Η εφαρμογή εστιάζει στις ταπετσαρίες Μίκυ. Σας προσφέρει επίσης τη λήψη ταπετσαριών σε τηλέφωνα, tablet, ακόμη και επιτραπέζιους υπολογιστές. Το καλό με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι αν κάνετε λήψη μιας από τις ταπετσαρίες, θα σας δώσει την επιλογή να τη κατεβάσετε σε έγκυρη μορφή για το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας με τη βέλτιστη ανάλυση.

5. Ταπετσαρίες Superheros 4K

Αυτή είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος και την ταπετσαρία του smartphone σας, αν αυτό που πραγματικά απολαμβάνετε στη Disney είναι οι ταινίες της Marvel. Οι πιο γνωστοί υπερήρωες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των Iron Man, Spider-Man, Captain America, the Hulk, Ant-Man, Captain Marvel, Hawkeye, Vision, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange και Star-Lord εμφανίζονται ενεργό μεγάλο αριθμό φόντα σε ποιότητα HD και 4K Ταπετσαρία Superheroes 4K.

  Λήψη APK εφαρμογών Android από το Google Play Store σε υπολογιστή

6. Ταπετσαρία Princess

Μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ταπετσαρίας της Disney όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχες εικονογραφήσεις με ρεαλιστικά φινιρίσματα πριγκίπισσες της Disney είναι Ταπετσαρία Πριγκίπισσας.

  • Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε ταπετσαρίες και εικονογραφήσεις της Πριγκίπισσας της Disney με τα πιο πρόσφατα ρούχα, διάφορα χτενίσματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.
  • Το περιβάλλον χρήστη του είναι φιλικό και απλό στη χρήση γιατί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο για να το ορίσετε αμέσως ως ταπετσαρία της συσκευής σας.

7. 1000+ ταπετσαρίες κινουμένων σχεδίων

Μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ταπετσαρίας της Disney με μεγάλη ποικιλία ταπετσαριών της Disney είναι 1000+ ταπετσαρίες κινουμένων σχεδίων. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις ταπετσαρίες πριγκίπισσας της Disney για κινητά από αυτήν την εφαρμογή.

  • Η ιστοσελίδα έχει περισσότερα από 300 σχέδια: Απεριόριστα και μοναδικά.
  • Η διεπαφή χρήστη τους είναι απλή και μπορείτε να περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες ή απλώς να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο πρόγραμμα περιήγησής σας για να βρείτε έναν χαρακτήρα ή μια ταινία πιο γρήγορα.
  • Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία σχεδίων crowdsourced για αφίσες ταινιών, διάσημες στιγμές και πολλά άλλα.

8. Χαριτωμένη ταπετσαρία: Μπλε κοάλα

Το Lilo & Stitch έχει τη δική του εφαρμογή ταπετσαρίας Χαριτωμένη ταπετσαρία: Μπλε κοάλα και Stitch μπορείτε να βρείτε σε όλες τις διαθέσιμες ταπετσαρίες. Περισσότερες από 200 διαφορετικές ταπετσαρίες προσφέρονται από αυτήν την εφαρμογή, κάτι που είναι ευεργετικό. Μόλις το ανοίξετε, προσθέτει επίσης πολλές κατηγορίες.

9. Ταπετσαρίες καλλιτεχνικών κινουμένων σχεδίων – Κ

Το κύριο κίνητρο του Ταπετσαρίες καλλιτεχνικών κινουμένων σχεδίων – Κ είναι να μοιράζεστε εικόνες που είναι εμπνευσμένες από το σύμπαν της Disney.

  • Κάθε μία από τις ταπετσαρίες διαθέτει ένα επίπεδο από όμορφα χρώματα και λεπτομέρειες. Επομένως, θα πρέπει να τα έχετε όλα στην κινητή συσκευή σας.
  • Η εφαρμογή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, που κυμαίνονται από πρόσφατα επεισόδια σειρών κινουμένων σχεδίων και ταινιών της Disney έως κλασικά έργα που έχουν αποκατασταθεί ψηφιακά.
  • Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες τάσεις της μόδας όπου ορισμένα σχέδια ξεχωρίζουν, όπως το kawaii, το minimal, το μονόχρωμο, το πολύχρωμο και πολλά άλλα.
  Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης ή τον μη έγκυρο κωδικό MMI σε συσκευή Android

Περιλαμβάνεται στις καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney ως αποτέλεσμα όλων αυτών των χαρακτηριστικών.

10. Ταπετσαρία Princess HD – 4K

Τα καλύτερα σχέδια πριγκίπισσας της Disney βρίσκονται στη βάση δεδομένων του Ταπετσαρίες Princess HD – 4K.

  • Μπορείτε να βρείτε επίσημες και δημιουργημένες από χρήστες εικόνες στην πλατφόρμα που ακολουθούν πιστά τις γραμμές του αυθεντικού έργου τέχνης.
  • Επιπλέον, υπάρχουν μερικά crossovers στις εικόνες, όπως οι πριγκίπισσες Moana και Elsa που παίζουν μαζί σε μια υπέροχη μέρα.
  • Το καλύτερο μέρος είναι ότι η ρύθμιση της ταπετσαρίας δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. πρέπει να επιλέξετε το σχέδιο που θέλετε και να αποφασίσετε αν θα το χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία ή ως οθόνη κλειδώματος.
  • Ένα άλλο καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να βρείτε ζωντανή ταπετσαρία Disney princess για κινητά.

11. Ταπετσαρίες ταινιών Full HD / 4K

Aladdin, Beauty and the Beast, Cinderella, Dumbo, Maleficent, The Jungle Book και The Lion King είναι μερικές μόνο από τις ταινίες της Disney που διαθέτουν ζωντανή ταπετσαρία διαθέσιμη στην εφαρμογή Ταπετσαρίες ταινιών Full HD / 4K. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις ταπετσαρίες πριγκίπισσας της Disney για κινητά από αυτήν την εφαρμογή.

  • Σχεδόν όλοι οι υπερήρωες από τις πιο γνωστές ταινίες αντιπροσωπεύονται από τη Marvel, εκτός από χαρακτήρες της DC όπως ο Batman, ο Superman, η Wonder Woman, ο Joker και ο Aquaman.
  • Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια ενότητα Αγαπημένα όπου μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε όλες τις προηγουμένως επισημασμένες φωτογραφίες ως αγαπημένες για να τις έχουμε πάντα κοντά χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε τη συλλογή.

***

Οι εφαρμογές που αναφέρονται στην παραπάνω λίστα δεν είναι επίσημες εφαρμογές της Disney, αλλά θα σας προσφέρουν εκπληκτικές ταπετσαρίες της Disney. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κατεβάζοντας οποιαδήποτε εφαρμογή έχει αναφερθεί. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε από διάφορους χαρακτήρες όποτε θέλετε. Λοιπόν, ποιες καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας της Disney και ταπετσαρίες πριγκίπισσας της Disney για κινητά θα επιλέξετε από αυτήν τη λίστα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.