Οι 10 καλύτεροι κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων για την προώθηση του βιβλίου σας

Θέλετε να προωθήσετε τα βιβλία σας για να τα μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο; Δείτε αυτά τα καλύτερα τρέιλερ βιβλίων χωρίς αποτυχία.

Τα τρέιλερ βιβλίων είναι κάτι που είναι ευρέως αποδεκτό στον λογοτεχνικό κόσμο. Πρέπει να έχετε δοκιμάσει διάφορες τεχνικές για να διαδώσετε τα βιβλία σας ως συγγραφέας.

Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη μεταφόρτωση μιας εικόνας ενός εντυπωσιακού εξωφύλλου, κριτικές από επιρροές και διασημότητες, κριτικές στο Amazon ή σε οποιαδήποτε καταστήματα ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου, αποστολή ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι άνθρωποι μετά βίας διαβάζουν και πολλά άλλα!

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τι είναι τα τρέιλερ βιβλίων και γιατί είναι απαραίτητα. Θα συζητήσουμε επίσης τι είναι οι κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων. Τέλος, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων για την προώθηση των βιβλίων σας.

Τι είναι τα τρέιλερ βιβλίων;

Ένα τρέιλερ βιβλίου είναι ένας συνδυασμός πολυμέσων εικόνων, ήχων, κινούμενων εικόνων, μουσικής, κειμένων κ.λπ., που προβάλλουν την κύρια αφήγηση ενός βιβλίου. Για έναν συγγραφέα, είναι ένα έξυπνο εργαλείο για να συνοψίσει το βιβλίο, και για έναν αναγνώστη, είναι ένα σαγηνευτικό εργαλείο για να κατανοήσει την ουσία του βιβλίου.

Γνωστά και ως «video podcasts», αυτά τα τρέιλερ αναφέρονται περιστασιακά ως τα «κινηματογραφικά τρέιλερ βιβλίων» για όσους έχουν καλύτερο διαμέτρημα. Οι πιο δημοφιλείς μορφές ψηφιακών βίντεο χρησιμοποιούνται για τη διανομή τους στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση.

Οι τυπικοί τύποι τρέιλερ βιβλίων περιλαμβάνουν ηθοποιούς που αναπαράγουν γεγονότα από το βιβλίο, όπως τρέιλερ ταινίας, ολόκληρα τρέιλερ παραγωγής, ταινίες flash, κινούμενα σχέδια ή απλώς ακίνητες εικόνες με κείμενο που αφηγείται την ιστορία.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αναγνώσεις και τις συνεντεύξεις των συγγραφέων, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα βίντεο του συγγραφέα να απαγγέλλει ένα απόσπασμα από ένα έργο ή να διεξάγει μια συνέντευξη.

Ποια είναι η σημασία των τρέιλερ βιβλίων για την προώθηση ενός βιβλίου;

Τα τρέιλερ βιβλίων είναι μια τεχνική που γίνεται δημοφιλής στον λογοτεχνικό κόσμο. Ωστόσο, πρέπει να ξέρει κανείς ότι το πρώτο τρέιλερ βιβλίου στον κόσμο ήταν ένα ηχητικό 9λεπτο που ηχογραφήθηκε από τον κ. Έρνεστ Χέμινγουεϊ για την προώθηση του βιβλίου του Across the River and Into the Trees στα τέλη της δεκαετίας του 1950.

Αυτό απείχε πολύ από το είδος των τρέιλερ βιβλίων που βλέπουμε σήμερα, το πιο πρόσφατο είναι ένα τρέιλερ που δημιουργήθηκε από AI για το βιβλίο The Girl From Wudang του Βραζιλιάνου μυθιστοριογράφου PJ Caldas.

Ένα τρέιλερ βιβλίου χρησιμοποιεί βίντεο για να παρουσιάσει την ιστορία, τον ή τους πρωταγωνιστές και τον συνολικό τόνο του βιβλίου. Στο τέλος, πρόκειται για την προσέλκυση πιθανών αναγνωστών και την εξοικείωσή τους με την ιστορία. Εάν γίνει σωστά, μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη στρατηγική για την ενίσχυση των λήψεων και την αύξηση των πωλήσεων βιβλίων.

  5 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM του υπολογιστή σας

Ένα τρέιλερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό στοιχείο μάρκετινγκ, ακόμη και αν δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα επαγγελματικά δημιουργημένο εξώφυλλο βιβλίου και μια περιγραφή βιβλίου που τραβήξει την προσοχή.

Μια αποτελεσματική τεχνική μάρκετινγκ για την προώθηση του βιβλίου σας είναι ένα τρέιλερ βιβλίων. Επιπλέον, παρέχει στους αναγνώστες μια νέα εισαγωγή στο βιβλίο σας και ένα μήνυμα μάρκετινγκ που διαφέρει από μια συμβατική σύνοψη ή κριτική του βιβλίου.

Ενώ ένα έντονο τρέιλερ βιβλίων μπορεί να συμπληρώσει αποτελεσματικά την προσπάθεια μάρκετινγκ βιβλίων σας, ένα άχρηστο, ερασιτεχνικό τρέιλερ βιβλίων μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας παρά για εσάς.

Τι είναι οι κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων;

Ο όρος «δημιουργός τρέιλερ βιβλίων» αναφέρεται σε ένα εργαλείο που παράγει ένα μικρό δείγμα βίντεο που προωθεί το βιβλίο και έχει σκοπό να διεγείρει την περιέργεια των αναγνωστών. Κάποιοι επιλέγουν μια ταινία πιο επαγγελματικής παραγωγής με γραφικά, κομμάτια βίντεο, αφήγηση κ.λπ., ενώ κάποιοι κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων δημιουργούν βασικές ταινίες με εικόνες και μουσική.

Αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα καθώς έχουν απλή διεπαφή και εύκολα βήματα για τη δημιουργία τρέιλερ. Οι περισσότεροι κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων διαθέτουν πρότυπα, γραφικά, ήχο και διαφορετικές γραμματοσειρές, που βοηθούν στη γρήγορη δημιουργία των βίντεο.

Έτσι, αν είστε συγγραφέας που θέλετε να δημιουργήσετε ένα τρέιλερ βιβλίου, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ώστε να γίνει το επόμενο μπεστ σέλερ, είστε στο σωστό μέρος! Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές τρέιλερ βιβλίων που διατίθενται σε όλο το Διαδίκτυο. Ωστόσο, έχουμε επιμεληθεί τα καλύτερα και τα παραθέσαμε εδώ.

FlexClip

Η δημιουργία ενός τρέιλερ βιβλίου μπορεί να πάρει χρόνο και πολλή δουλειά, αλλά το FlexClip το κάνει όσο το δυνατόν πιο απλό. Δεν χρειάζεται να είστε μαθητής για να δημιουργήσετε ένα τρέιλερ βιβλίου. Το FlexClip παρέχει έτοιμα πρότυπα ή σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε από την αρχή.

Μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες ή κλιπ ή να επιλέξετε από μια τεράστια συλλογή στην τεράστια βιβλιοθήκη πολυμέσων και να την προσαρμόσετε με κείμενο, μουσική, κινούμενα σχέδια και άλλα ειδικά εφέ.

Χρησιμοποιώντας την ευρεία λειτουργικότητα και τα υπέροχα θέματα του εργαλείου, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε το δικό σας τρέιλερ βιβλίων χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο κλιπ, soundtrack, αφήγηση και ειδικά εφέ. Επιπλέον, το FlexClip βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν πειστικό περιεχόμενο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς.

Δαγκωτό

Εκτός από τα έτοιμα πρότυπα, το Biteable παρέχει έναν οδηγό εάν κάποιος κολλήσει. Προσφέρει πάνω από 24 εκατομμύρια στοκ κλιπ, εικόνες, κινούμενα σχέδια και μουσικά κομμάτια για να διαλέξετε. Όλες οι επεξεργασίες μπορούν να γίνουν με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τρέιλερ μέσω της διαδικτυακής συνεργασίας με την ομάδα σας. Είναι απλό στη χρήση και παρέχει τους πόρους που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε γρήγορα ένα τρέιλερ βιβλίου.

Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεό σας που δημιουργήθηκε πρόσφατα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιώντας έναν μόνο σύνδεσμο. Το Biteable προσφέρει επίσης εργαλεία ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο για την ανάλυση του αριθμού προβολών, των τοποθεσιών θεατών και πολλά άλλα. Αν ξεκινάτε, μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρα τρέιλερ βιβλίων βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά με αυτό το διαδικτυακό εργαλείο.

  Πώς να "κρύψετε" μια εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας

Veed

Για να χρησιμοποιήσετε το Veed, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη λογισμικού. Απλώς ξεκινήστε αμέσως. Το Veed θεωρεί τον εαυτό του ευέλικτο καθώς προσφέρει στους κατασκευαστές τρέιλερ που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε είδος, είτε πρόκειται για μυστήριο δολοφονίας, ρομαντικό, θρίλερ, δράμα, ποίηση, μυθοπλασία ή μη μυθοπλασία. Μπορείτε να κατεβάσετε το τρέιλερ και να είναι έτοιμο για κοινή χρήση. Μπορεί να αλλάξει το μέγεθός του ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Για να δημιουργήσετε ένα φανταστικό και δυναμικό τρέιλερ βιβλίων που απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό, πρέπει να ενσωματώσετε φωτογραφίες, βίντεο κλιπ, μουσική και κείμενο. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα ένα τρέιλερ βιβλίου με το VEED στο διαδίκτυο χωρίς να κάνετε λήψη λογισμικού. Το ιστολόγιο του Veed παρέχει επίσης συμβουλές για την αξιοποίηση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης για βέλτιστα αποτελέσματα.

Animaker

Το Animaker υπόσχεται να προσελκύσει πιθανούς αναγνώστες και εγγυάται μια επιτυχημένη κυκλοφορία βιβλίου. Η δωρεάν έκδοσή του προσφέρει 500+ πρότυπα. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μια τεράστια βιβλιοθήκη περιουσιακών στοιχείων, προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας χαρακτήρων, κινούμενα σχέδια με ένα κλικ και άμεση αλλαγή μεγέθους. Επίσης, το Animaker έχει κινούμενα ειδώλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τη γοητεία της ταινίας τροχόσπιτου σας.

Μπορεί να υπερηφανεύεται ότι βοηθά 18 εκατομμύρια χρήστες να δημιουργήσουν τα τρέιλερ τους. Όχι μόνο αυτό, μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται ότι έχει ως πελάτες της τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου όπως η Amazon, η Hp, η Nokia, η Bosch και η Philips. Μπορείτε να εξαγάγετε το τρέιλερ στον υπολογιστή σας ή να το ανεβάσετε απευθείας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook ή το YouTube.

Fastreel

Ο απλός σχεδιασμός και η εξήγηση του Fastreel είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για έναν συγγραφέα που είναι εντελώς νέος στον κόσμο της δημιουργίας τρέιλερ. Η ποικιλία εργαλείων του βοηθά στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας. Διαθέτει ένα πρόγραμμα περικοπής βίντεο που χωρίζει τα κλιπ σας και διαγράφει ανεπιθύμητα τμήματα.

Διαθέτει ένα πρόγραμμα δημιουργίας slideshow όπου μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία σας, να προσθέσετε μουσικά κομμάτια και να ενώσετε τις διαφάνειές σας με μεταβάσεις. Το Fastreel διαθέτει επίσης μια λειτουργία “Crop” για να κόβετε τις άκρες. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ταχύτητα του βίντεο ή να το συμπιέσετε.

Rav.ai

Η υπηρεσία επεξεργασίας βίντεο Rav.ai που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη συνδυάζει πρωτοποριακές, εξειδικευμένες μεθόδους επεξεργασίας ήχου και βίντεο για να δώσει στην ταινία σας μια κομψή εμφάνιση. Οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει το άκοπο βίντεο του στην πύλη και επιστρέφει αμέσως επαγγελματικά επεξεργασμένες ταινίες.

Το Rav.ai ισχυρίζεται ότι είναι ο «καλύτερος κατασκευαστής τρέιλερ βιβλίων» και είναι, όντως! Είναι παρόμοιο με έναν κατασκευαστή τρέιλερ βιβλίων Canva. Μπορείτε να βρείτε ένα τρέιλερ βιβλίου της αρεσκείας σας και το Rav.ai θα δημιουργήσει ένα παρόμοιο για να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε εξώφυλλο και υλικό για να το κάνετε πιο ελκυστικό. Το Rav.ai είναι το καλύτερο για φοιτητές καθώς είναι φθηνό.

Animoto

Μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή Διαδικτύου, η Animoto, διευκολύνει τον συνδυασμό βίντεο κλιπ, εικόνων, κειμένου και μουσικής για τη δημιουργία ελκυστικών βίντεο τρέιλερ βιβλίων. Αυτός ο κατασκευαστής τρέιλερ βιβλίων προτείνεται λόγω του τεράστιου συνόλου χαρακτηριστικών του και της ευκολίας χρήσης του.

  Οι 14 πιο συνηθισμένες εργασίες επεξεργασίας φωτογραφιών γίνονται εύκολα με αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία

Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα ένα τρέιλερ βιβλίου χρησιμοποιώντας προσωπικές εικόνες και βίντεο κλιπ, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας. Στην Animoto, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν ή να εγγραφείτε στο Facebook για να ξεκινήσετε. Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε απεριόριστα βίντεο χωρίς κόστος.

Wondershare Filmora

Το Wondershare Filmora είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο DIY που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Σας επιτρέπει να δουλέψετε σε διαφορετικά σενάρια και χρονοδιαγράμματα. Μπορείτε να φορτώσετε διάφορα βίντεο κλιπ, φωτογραφίες, καθώς και άλλα αρχεία πολυμέσων στο πρόγραμμα και να τα επεξεργαστείτε όλα ταυτόχρονα. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να κόψετε, να περικόψετε, να κάνετε ρετούς και να κάνετε άλλες τροποποιήσεις στις ταινίες σας.

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα εφέ, κινούμενων εικόνων, ρυθμίσεων, ήχου χωρίς δικαιώματα, φίλτρα και άλλες δυνατότητες στο πρόγραμμα που μπορείτε να εφαρμόσετε αβίαστα στα βίντεό σας. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε άμεσα φωνητικά στα τρέιλερ των βιβλίων σας και να τα εξαγάγετε σε διάφορες μορφές.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 110 εκατομμύρια Getty Images και premium σχέδια iStock για να προσελκύσετε το κοινό σας στο Promo. Το promo trailer maker είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, είναι απλό στη χρήση και είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να προσαρμόσετε το τρέιλερ σας με μοναδικές εισαγωγές, outros, υπέροχα δυναμικά στυλ γραμματοσειράς και μεταβάσεις. Προσαρμόστε κάθε τρέιλερ με το δικό σας λογότυπο ή υδατογράφημα.

Μόλις ολοκληρωθεί το τρέιλερ, προσθέστε ένα εξατομικευμένο outro που παρουσιάζει τον ιστότοπό σας, ένα CTA και τι ακολουθεί. Διαθέτει 1500 μουσικά κομμάτια για να διαλέξετε για κάθε είδος και θέμα. Τέλος, έχει μια σειρά από εργαλεία δημοσίευσης που μπορούν να δουν όλοι.

Vimeo

Με το Vimeo, εταιρείες, οργανισμοί και δημιουργικοί επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν και να διαφημίσουν εξαιρετικές ταινίες με επιρροή από την αρχή μέχρι το τέλος. Δημοσιεύετε τα δικά σας καλλιτεχνικά βίντεο στον ιστότοπο για να τα δουν όλοι, και επίσης μελετάτε τα βίντεο που υπάρχουν ήδη για να παρακολουθήσετε αυτά που έχουν δημιουργηθεί από άλλους παραγωγούς.

Ένα βίντεο μπορεί να γίνει like, σχόλιο ή κοινή χρήση από οποιονδήποτε. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε βίντεο σε μια Συλλογή που έχετε δημιουργήσει ή στη λίστα Παρακολούθηση αργότερα. Σε σύγκριση με το YouTube, η κοινότητα του Vimeo εκτιμά πολύ περισσότερο τα πράγματα που δημοσιεύονται εκεί και έχει πιο ευγενικά και πιο χρήσιμα σχόλια, καθώς θεωρείται ένα πιο επαγγελματικό δίκτυο καλλιτεχνών.

συμπέρασμα

Η δημιουργία ενός βίντεο που προωθεί το βιβλίο σας είναι μια άκρως επιτυχημένη στρατηγική, παρά τη χρονική και οικονομική δέσμευση. Εάν γίνει σωστά, μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία σας, να διευρύνει το κοινό σας και άλλα οφέλη. Αλλά αν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα τρέιλερ βιβλίου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι του υψηλότερου διαμετρήματος και ότι έχει σχεδιαστεί και εκτελεστεί προσεκτικά.

Επομένως, εάν αναζητάτε άλλη μέθοδο προώθησης βιβλίων, φροντίστε να τηρείτε τις βέλτιστες πρακτικές και να δημιουργήσετε ένα τρέιλερ βιβλίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μέρος της διαδικτυακής καμπάνιας μάρκετινγκ βιβλίων σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πώς να γράφετε και να πουλάτε ένα eBook.