Οι 10 καλύτεροι κατασκευαστές συνθημάτων για να δημιουργήσετε πιασάρικες επενδύσεις για την επιχείρησή σας

Ένα σλόγκαν είναι το επίκεντρο κάθε επιχείρησης – μια συναρπαστική γραμμή που αναφέρει ξεκάθαρα τις υποσχέσεις του προϊόντος ή της εταιρείας και απεικονίζει τις ιδιότητες στις οποίες η μάρκα υπερέχει περισσότερο από τους ανταγωνιστές της.

Τα taglines ή τα σλόγκαν διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο κατά τη διάρκεια των εκστρατειών μάρκετινγκ και μεταδίδουν τις πληροφορίες της εταιρείας με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για δημοφιλείς μάρκες όπως η Mcdonald’s ή η Nike; Φυσικά, τα ιδιόμορφα taglines τους ή αυτό που λέμε συνθήματα – I’m Lovin’ It and Just Do It!

Γιατί μια εταιρεία χρειάζεται ένα σύνθημα;

Τα συνθήματα είναι αυτά που μένουν στο μυαλό των πελατών, δίνοντας την εντύπωση της επωνυμίας σας πολύ καιρό αφού δοκιμάσουν το προϊόν.

Επομένως, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι το σλόγκαν είναι πιασάρικο και δίνει μια θετική ατμόσφαιρα για την εταιρεία. Οι περισσότερες εταιρείες λανσάρουν ένα σλόγκαν κατά τη διάρκεια διαφημιστικών εκστρατειών για να ενισχύσουν τις πωλήσεις του προϊόντος της εταιρείας.

Συχνά κυκλοφορούν συνθήματα για την προώθηση της εταιρείας στο σύνολό της ή η ομάδα μπορεί να αποφασίσει να λανσάρει διαφορετικά σλόγκαν για κάθε σειρά προϊόντων της.

Πώς τα συνθήματα επηρεάζουν την αγορά;

Τα εξαιρετικά σλόγκαν επηρεάζουν την επιχειρηματική αγορά με θετικό τρόπο, χτίζοντας μια θετική φήμη για το εμπορικό σήμα μεταξύ της πελατειακής βάσης.

Πολλές εταιρείες συνεχίζουν να εισάγουν νέα σλόγκαν για να διατηρήσουν τα προϊόντα τους στο προσκήνιο, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις καθώς οι νέοι πελάτες προσελκύονται από τη μάρκα.

Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε την καμπάνια Just Do It της Nike το 1988, ένα σλόγκαν που οδήγησε το μερίδιο αυτού του γίγαντα υποδημάτων στην εγχώρια επιχείρηση αθλητικών παπουτσιών της Βόρειας Αμερικής από 18% σε 43%.

Οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα ότι εάν οι εταιρείες είναι επιτυχείς στο να προκαλέσουν το σωστό συναίσθημα του κοινού-στόχου, θα γίνουν μάρτυρες των εκτοξευόμενων πωλήσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και θα ξεκινήσουν νέα ύψη ανάπτυξης.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο δημιουργίας συνθημάτων;

Γνωρίζετε ότι τα σλόγκαν απεικονίζουν επακριβώς την υπόσχεση της εταιρείας προς τους πελάτες, αλλά η δημιουργία ενός τέλειου σλόγκαν δεν είναι εύκολη όπως φαίνεται.

Ο αγώνας των εμπορικών σημάτων να βρουν ένα τέλειο tagline είναι εμφανής στο γεγονός ότι η εταιρεία Coca-Cola έχει ήδη αλλάξει το σλόγκαν για το ανθρακούχο αναψυκτικό της σαράντα εννέα φορές μέχρι τώρα – κάθε φορά για να μεταδώσει το μήνυμα των καμπανιών μάρκετινγκ.

Ας συμφωνήσουμε με το γεγονός ότι η δημιουργία τέλειων ιδεών για σλόγκαν δεν είναι παιχνιδάκι. Ευτυχώς, εκεί έρχονται να μας σώσουν οι ηλεκτρονικοί παραγωγοί συνθημάτων.

Με την υποστήριξη μιας τεράστιας βάσης δεδομένων λέξεων ή μιας βάσης γνώσεων που τροφοδοτείται από AI, οι γεννήτριες σλόγκαν θα σας εκπλήξουν με ενδιαφέρουσες ιδέες που θα χάσατε αν δεν ήταν αυτοί.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια προσαρμοσμένων εφαρμογών στο iPhone και το iPad σας

Περιττό να πούμε ότι σας εξοικονομούν τόνους χρόνου που θα ήταν χαμένος στη διεξαγωγή μη παραγωγικών συζητήσεων ή συνεδριών καταιγισμού ιδεών.

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από δημιουργούς συνθημάτων που είναι τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή. Η επιλογή της καλύτερης γεννήτριας σλόγκαν μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα κορυφαία εργαλεία δημιουργίας συνθημάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά ή να δοκιμάσετε δύο-τρεις επιλογές και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα πριν ορίσετε μία.

Shopify

Το Shopify θεωρείται η καλύτερη πλατφόρμα για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επιχειρηματίες για την εκτέλεση πολλών τύπων εργασιών και ένα εργαλείο δημιουργίας σλόγκαν είναι ένα από αυτά.

Διαθέτοντας μια μεγάλη βάση δεδομένων με τόνους διαφημιστικών σλόγκαν, το εργαλείο προτείνει μια νέα περιγραφή κάθε φορά που παρέχετε τη λέξη-κλειδί που αναζητάτε.

Απλώς εισαγάγετε την ιδέα ή τις φράσεις που συζητήσατε με τους συναδέλφους σας και περιηγηθείτε στη λίστα ιδεών μέχρι να βρείτε αυτή που θα μείνει για πολύ.

Επιλέξτε Shopify εάν ​​θέλετε μοναδικές εμπνεύσεις που δεν υπάρχουν στις περισσότερες από τις δωρεάν γεννήτριες σλόγκαν.

Επιπλέον, το εργαλείο διαθέτει ισχυρές επιλογές ασφαλείας που εμποδίζουν άλλες εταιρείες να αντιγράψουν τα μοναδικά δημιουργημένα σλόγκαν σας. Το εργαλείο προσφέρει πέντε δωρεάν δοκιμές, μετά τις οποίες πρέπει να εγγραφείτε για ένα premium πρόγραμμα.

Ζύρο

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, το Zyro είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας σλόγκαν που μπορείτε να συναντήσετε για να παραδώσετε ελκυστικά σλόγκαν προσαρμοσμένα στον οργανισμό σας.

Οι λειτουργίες της εφαρμογής λειτουργούν με βάση ερωτήματα και έτσι προσφέρουν πολλές παραλλαγές σλόγκαν για να διαλέξετε. Η εφαρμογή προτείνει πάνω από 20 προτάσεις για να επιλέξετε την καλύτερη και δεν είναι αυτό!

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να πατήσετε ξανά το κουμπί Δημιουργία σλόγκαν για να λάβετε ολοκαίνουργιες προτάσεις. Μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε μέχρι να βρείτε ένα εύχρηστο για τον οργανισμό.

Χάρη στο Zyro API, είναι δυνατό να ενσωματώσετε τη λειτουργία Zyro AI στη ροή εργασιών της εφαρμογής ή της εταιρείας σας για να βρείτε ελκυστικές φράσεις και ιδέες για σλόγκαν για διαφημιστικούς σκοπούς που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της επωνυμίας σας.

Frase

Με έδρα τη Βοστώνη, η Farse προσφέρει δωρεάν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για γραφή και παράφραση περιεχομένου, και η δημιουργία σλόγκαν Frase είναι ένα από αυτά. Το εργαλείο δημιουργεί ελκυστικά συνθήματα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ανάλογα με την ιδέα στην οποία βασίζεται.

Απαιτεί από εσάς να παρέχετε μια σύντομη περιγραφή του προϊόντος σας ως είσοδο, ώστε το εργαλείο AI να μπορεί να εκτελέσει τη μαγεία που απαιτείται για να δημιουργήσει ένα σλόγκαν που μπορεί να έχει απήχηση στο κοινό σας.

Το Farse tool, όχι μόνο παρέχει ένα σλόγκαν για την εταιρεία σας, αλλά και το πνεύμα που οδήγησε στη δημιουργία του. Όλα τα συνθήματα που παράγονται ως αποτέλεσμα διατηρούν την ατομικότητά τους και δεν οδηγούν σε λογοκλοπή.

  11 καλύτερες έξυπνες κλειδαριές πορτών για καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι

Logaster

Στη συνέχεια, έχουμε μια καθαρή και σύγχρονη συσκευή δημιουργίας λογότυπων Logaster που δεν δημιουργεί ένα καλό σλόγκαν για την επιχείρησή σας, αλλά παρέχει επίσης πολύτιμες συμβουλές για τη δημιουργία συναρπαστικών ετικετών.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η δημιουργία λογότυπων προχωρά ένα βήμα μπροστά και προτείνει λογότυπα, γραμματοσειρές και σχέδια θεμάτων για τα σλόγκαν που μόλις ολοκληρώσατε.

Το UI είναι μοντέρνο. σας προσκαλεί να εισαγάγετε το όνομα της εταιρείας και να επιλέξετε τη σχετική κατηγορία επιχείρησης από το αναπτυσσόμενο μενού για να λάβετε δεκάδες αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ή πολλά από τα μοναδικά σημεία πώλησης της επωνυμίας σας με τα οποία θέλετε να περιγράψετε την εταιρεία σας για να έχετε πιο εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Προβάλλοντας τα αποτελέσματα του σλόγκαν σε πολύχρωμα φόντο, το Logaster είναι σε θέση να δημιουργήσει πιο πρωτότυπο και σχετικό περιεχόμενο από ό,τι πολλές από τις δωρεάν γεννήτριες που είναι διαθέσιμες στον Ιστό.

αντίγραφο

Προχωρώντας, έχουμε το Copy, μια δωρεάν δημιουργία συνθημάτων που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι δημιουργεί ελκυστικά σλόγκαν και ετικέτες για την εταιρεία σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μην μπορούν να τα ξεχάσουν για πολύ.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το εργαλείο τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη και η ισχυρή γεννήτρια μότο απαιτεί στοιχεία της εταιρείας ή του προϊόντος μαζί με μια σύντομη περιγραφή για την κατανόηση της ιδέας σας.

Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε τον τόνο της επωνυμίας σας από τη δεδομένη λίστα επιλογών που μπορούν να αντικατοπτρίζουν τέλεια την ταυτότητά της. .

Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί Δημιουργία αντιγραφής για να λάβετε μια λίστα με μαγικά συνθήματα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτά τα συνθήματα στο Google Drive ή στο Microsoft Word ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Αντιγραφή όλων των αποτελεσμάτων για να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα στο πρόχειρο. .

Getsocio

Το Getsocio είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα κοινωνικού εμπορίου για επιχειρηματίες και καταστήματα που παρέχει μια σειρά εργαλείων για να βοηθήσει την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ομοίως, είναι εξοπλισμένο με μια ολοκληρωμένη γεννήτρια σλόγκαν που σας παρουσιάζει έξυπνα συνθήματα και φράσεις σύμφωνα με τις λέξεις-κλειδιά που παρέχετε.

Βρήκαμε το GetSocio παρόμοιο με το εργαλείο δημιουργίας σλόγκαν του Shopify. Ωστόσο, το πρώτο εμφανίζει ένα αποτέλεσμα σλόγκαν τη φορά. Εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές, απλώς πατήστε ξανά το κουμπί Δημιουργία.

Το GetSocio χρησιμοποιεί μια δέσμη τυχαιοποιημένων σχεδίων προτύπων, τα οποία είναι απίθανο να βρείτε πουθενά αλλού, και γι’ αυτό το εργαλείο προσφέρει πολύ πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα για δεκαπέντε διαφορετικές κατηγορίες όπως αρτοποιός, καφετέρια, στούντιο παιχνιδιών, δικηγορικό γραφείο και πολλά άλλα από άλλους παραγωγούς συνθημάτων εκεί έξω.

ClickFunnels

Ο πιο απλός κατασκευαστής σλόγκαν στη λίστα είναι το ClickFunnels και αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να υποτιμάτε τις δυνατότητές του.

Διαθέτοντας ένα καθαρό και σύγχρονο περιβάλλον χρήστη, το εργαλείο προσφέρει αποτελέσματα πραγματικά γρήγορα! Ιδανικό για συνεδρίες προώθησης ιδεών, απαιτεί από εσάς να εισαγάγετε μια λέξη που αντηχεί ή απεικονίζει ξεκάθαρα την επιχείρησή σας και να πατήσετε το κουμπί δημιουργίας.

  Είναι το Arma 3 στο Xbox One;

Ορίστε! Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να δείτε μια σειρά από ιδέες και taglines για σλόγκαν δωρεάν, που σίγουρα θα κολλήσουν στο μυαλό του κοινού και θα προσφέρουν την απαραίτητη γροθιά που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μάρκετινγκ.

AISEO

Διαδώστε τη λέξη στους πελάτες σας χρησιμοποιώντας το AISEO, ένα πρόγραμμα δημιουργίας σλόγκαν που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη όταν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα.

Η φιλική προς τον χρήστη γεννήτρια σλόγκαν σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συναρπαστικά, αξέχαστα και αποτελεσματικά σλόγκαν, που σας κάνουν να παραμένετε στο ίδιο επίπεδο με τον ανταγωνισμό. Το εργαλείο αποτελείται από έναν αριθμό προτύπων που ανοίγουν έναν απλό τρόπο για να ξεκινήσετε τη δημιουργία συναρπαστικών συνθημάτων.

Παρέχοντας συνθήματα σε 25 γλώσσες, η AISEO είναι η καλύτερη δημιουργία συνθημάτων για μη αγγλόφωνους. Απλώς εισαγάγετε τη λέξη που στοχεύετε για να λάβετε χιλιάδες προτάσεις σλόγκαν για να διαλέξετε.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε σλόγκαν για να περιγράψετε την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας είτε να δημιουργήσετε ένα για μάρκετινγκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό, η AISEO θα είναι σίγουρα το μέρος όπου τελειώνει η αναζήτησή σας.

Μέσα στο TheFlow

Αφιερωμένο στην προσφορά υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, dropshipping και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και νεοσύστατες επιχειρήσεις, το WithinTheFlow παρέχει δωρεάν στους χρήστες του ένα χρήσιμο πρόγραμμα δημιουργίας σλόγκαν.

Προσφέροντας ευκολία στη χρήση, το εργαλείο παρέχει ιδιόρρυθμες και ασυνήθιστες ιδέες για σλόγκαν στην οθόνη σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφού εισαγάγετε μία ή περισσότερες λέξεις στο πλαίσιο ερωτήματος.

Αφού πατήσετε το κουμπί Δημιουργία, μια μεγάλη λίστα προτάσεων εμφανίζεται στην οθόνη, προσφέροντας αρκετή ποικιλία για να διαλέξετε. Μόλις ολοκληρώσετε ένα σλόγκαν για την επωνυμία σας, απλώς πατήστε το βέλος ακριβώς δίπλα του για να ξεκινήσετε στο Shopify χωρίς να μεταπηδήσετε στις καρτέλες και τις εφαρμογές!

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το WizLogo είναι κατά κύριο λόγο μια πλατφόρμα για να δημιουργήσετε όμορφα λογότυπα για την επιχείρηση ή το προϊόν σας, και είναι ενδιαφέρον ότι δεν είναι όλα όσα θα βρείτε εδώ.

Μεταξύ της λίστας εργαλείων, θα εντοπίσετε επίσης έναν δωρεάν κατασκευαστή λογότυπων που σας βοηθά να βρείτε μοναδικές ιδέες για σλόγκαν και ετικέτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όπως και άλλοι κατασκευαστές σλόγκαν στη λίστα, απλώς εισαγάγετε τη βασική λέξη που θέλετε να περιστρέφεται γύρω από το σλόγκαν για να δημιουργήσετε χιλιάδες αξιομνημόνευτα αποτελέσματα σλόγκαν. Αφού ολοκληρώσετε το σλόγκαν, μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας τη δημιουργία ενός λογότυπου για να δημιουργήσετε την ταυτότητα της επωνυμίας σας στην ίδια την πλατφόρμα.

συμπέρασμα

Η δημιουργία ενός ισορροπημένου σλόγκαν για την επωνυμία σας, χωρίς να περιλαμβάνει περίπλοκες λέξεις, συνιστάται ανεπιφύλακτα για να δημιουργήσετε μια ισχυρή σύνδεση με τους πελάτες σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι μόνοι σας, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε ενδιαφέρουσες ιδέες για σλόγκαν που μπορείτε να προτείνετε κατά τη διάρκεια συνεδριών καταιγισμού ιδεών.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία και εφαρμογές δημιουργίας υποτίτλων Instagram.