Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι αναζήτησης ατόμων

Πολλές μέρες μπορεί να αισθάνεστε χαμηλοί ή μόνοι στη ζωή και γίνεται ιδιαίτερα πιο δύσκολο όταν λείπετε από το σπίτι ή πιο μοναχικοί όσον αφορά τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, η δεύτερη προϋπόθεση μπορεί να μην είναι το σενάριο από την ινδική προοπτική, αλλά είναι ένας αρκετά διαφορετικός κόσμος με διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να είναι η εύρεση ενός συντρόφου ζωής, ενός φίλου ή ενός μέλους της οικογένειας, μπορεί να χρειαστείτε μια μηχανή αναζήτησης ή μια εφαρμογή ή ιστότοπο που περιέχει καλοπροαίρετες πληροφορίες για άλλα άτομα σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης. Αν ψάχνετε για κάτι τέτοιο, το σημερινό άρθρο θα αποδειχτεί γόνιμο για εσάς. Συνεχίστε να παρακολουθείτε καθώς θα ρίξουμε φως σε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους ή εφαρμογές αναζήτησης ατόμων που θα σας βοηθήσουν να εξυπηρετήσετε διαφορετικούς τύπους ατόμων που θα συνδεθούν αναζητώντας κάτι παρόμοιο. Αλλά πριν ξεκινήσουμε με τη λίστα, ας γνωρίσουμε εν συντομία τη διαδικασία εργασίας τους.

Οι καλύτεροι ιστότοποι αναζήτησης ατόμων

Οι μεσίτες δεδομένων, ένα συλλογικό όνομα για επιχειρήσεις που ειδικεύονται στη συλλογή, αποθήκευση και πώληση πληροφοριών, είναι αυτό που μπορεί να ονομαστεί το άλλο όνομα για άτομα που αναζητούν ιστότοπους. Οι ιστότοποι αναζήτησης ατόμων μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες από δημοτικά, πολιτειακά και ομοσπονδιακά δημόσια αρχεία, καθώς και από αυτά που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο σε πίνακες συζητήσεων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί επίσης να αγοράζουν δεδομένα από ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως διαφορετικών ειδών μεσίτες δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες δωρεάν στους ιστότοπους, οι οποίοι ενδέχεται να χρηματοδοτούνται από διαφημίσεις.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που αναζητούν ιστότοπους απαιτούν να εγγραφείτε ή να αγοράσετε μία μόνο αναφορά. Ορισμένοι θα μπορούσαν επίσης να παρέχουν πολλά σχέδια τιμών, με πιο ολοκληρωμένους ελέγχους ιστορικού που είναι προσβάσιμοι με ένα premium. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσα δεδομένα συγκεντρώνουν αυτοί οι ιστότοποι και τι μπορεί να βρεθεί σε μια αναφορά ιστότοπου αναζήτησης ατόμων. Οι λεπτομέρειες θα διαφέρουν ανάλογα με το άτομο και τον ιστότοπο, αλλά τα δεδομένα που προσφέρονται για εσάς, είτε δωρεάν είτε προς πώληση, μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Επώνυμα, ψευδώνυμα και προηγούμενα ονόματα
  • Η ηλικία και το φύλο
  • Απευθύνσεις τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν
  • Συγκάτοικοι και τώρα και στο παρελθόν
  • Αριθμοί email και τηλεφώνου
  • Έγγραφα γάμου, συμβίωσης και διαζυγίου
  • Άτομα της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων γονέων, παιδιών και άλλων συγγενών
  • Λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλη διαδικτυακή δραστηριότητα
  • Επάγγελμα και προβλεπόμενο εισόδημα
  • Πολιτικές κλίσεις
  • Πτυχίο εκπαίδευσης
  • Ιστορικά ιδιοκτησίας
  • Ποινικά και αστικά μητρώα, συμπεριλαμβανομένων δεσμεύσεων, δικαστικών αποφάσεων και πτωχεύσεων

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας το όνομά σας ή άλλο στοιχείο αναγνώρισης για να δείτε εάν οι πληροφορίες σας περιλαμβάνονται σε έναν ιστότοπο αναζήτησης ατόμων. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε το όνομά σας ή άλλες πληροφορίες γενικά στο διαδίκτυο. Οι ιστότοποι θα μπορούσαν να παρέχουν μερικά βασικά στοιχεία και μπορεί ακόμη και να αναφέρουν τα περιεχόμενα μιας πιο ακριβής αναφοράς. Αλλά ακόμη και η δική σας αναφορά δεν θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη στο σύνολό της χωρίς να κοστίσει χρήματα. Τώρα που έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα για τη διαδικασία εργασίας τους, ας ξεκινήσουμε με τη λίστα.

  Σύρετε προς τα αριστερά για να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα ενημερωτικό δελτίο στο iPhone σας

1. Spokeo

Spokeo παρέχει τα βασικά αποτελέσματα αναζήτησης που είναι δωρεάν. Περιλαμβάνει πληροφορίες για την πόλη, τις τοποθεσίες, την πολιτεία, τους ανθρώπους, την ηλικία, τους συγγενείς και την τοποθεσία του ατόμου. Το Spokeo είναι οι καλύτεροι ιστότοποι αναζήτησης ανθρώπων, καθώς η εταιρεία παρέχει πρόσβαση σε 12 δισεκατομμύρια δημόσια αρχεία. Το Spokeo εξουσιοδοτεί τους χρήστες με σωστά ενημερωμένα έξυπνα δεδομένα για τους ανθρώπους.

Χαρακτηριστικά:

  • Είναι το καλύτερο για τον εντοπισμό φίλων ετών, συγγενών, οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων.
  • Είναι πολύ καλό και εύκολα προσβάσιμο και προσφέρει βασικά αποτελέσματα αναζήτησης δωρεάν.
  • Διατηρεί δισεκατομμύρια αρχεία της εταιρικής βιομηχανίας και όταν του ζητηθεί το αναφέρει σε δευτερόλεπτα.
  • Τηρεί όλα τα παλιά Ιστορικά αρχεία, Ποινικά Μητρώα κ.λπ.
  • Έχει πρόσβαση στον βαθύ ιστό και μπορεί κανείς να το καταλάβει διαβάζοντας όλα τα απαραίτητα εύκολα.

2. Αληθινός

Αλήθεια είναι μια εξαιρετικά σημαντική και ευέλικτη υπηρεσία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ελέγχων ιστορικού. Παρέχει επίσης μια ποικιλία δημόσιων βάσεων δεδομένων και είναι σε θέση να εξάγει δεδομένα από ποινικά μητρώα, επιχειρηματικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα. Το εργαλείο Truthfinder διαθέτει μερικά επιπλέον ενδιαφέροντα εργαλεία αυτοελέγχου για να ελέγξει ότι οι άλλοι μπορεί να σας αναζητήσουν, εκτός από αυτό παρέχει υπηρεσίες επαλήθευσης, δειγματοληψίας, διαλογής, επαλήθευσης ιστορικού και ελέγχου πριν από την πρόσληψη.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτει δυνατότητα αυτοελέγχου.
  • Λειτουργεί ως ανιχνευτής γεγονότων που διερευνά πολύ αποτελεσματικά το ποινικό ιστορικό, τους αριθμούς τηλεφώνου, τα email, την ιδιοκτησία ιδιοκτησίας και το ιστορικό της εκπαίδευσης.
  • Το Truthfinder σάς βοηθά να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε τα χαμένα σας.
  • Λειτουργεί τόσο σε Android όσο και σε IOS και διευκολύνει την πρόσβαση στις πληροφορίες οποιουδήποτε είναι λίγο μακριά από τα όρια της πόλης ή ακόμα και της χώρας.
  • Το Truth Finder είναι ένα από τα καλύτερα άτομα που βρίσκουν ιστότοπους στην Ινδία, καθώς παρέχει τις πιο ακριβείς αναφορές.

3. Intelius

Ο Intelius παρέχει ενημερωτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων ελέγχων ιστορικού, αναζήτησης ιδιοκτησίας και αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, καθιστώντας την επιτυχία μεταξύ των καλύτερων ιστοτόπων αναζήτησης ανθρώπων. Υποστηρίζει πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η Intelius διευκολύνει την ενημέρωση για την οικογένεια και τους φίλους σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το Intelius αρέσει και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες καθώς αναζητά εκατομμύρια διαθέσιμα δημόσια αρχεία πολύ γρήγορα, επομένως είναι μια νόμιμη, διαπιστευμένη επιχείρηση με βαθμολογία Α.

Χαρακτηριστικά:

  • Οι αναζητήσεις είναι όλες ιδιωτικές και απολύτως εμπιστευτικές, οι χρήστες αισθάνονται μεγάλη ασφάλεια εδώ.
  • Παρέχει 7 ημέρες δωρεάν ακύρωσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις.
  • Βοηθά επίσης στην εύρεση ποινικών μητρώων.
  • Είναι ένας αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος για να βρείτε ανθρώπους.
  • Παρέχει ενιαία αναφορά και επιλογές συνδρομής.
  Τρόπος σύνδεσης με συγκεκριμένο κείμενο σε μια ιστοσελίδα

4. Άμεσο ματ

Άμεσο ματ είναι μια υπηρεσία αναζήτησης δημόσιων αρχείων στιγμιαίου ματ που σας δίνει τη δύναμη να διατηρείτε άμεσα διαδικτυακούς ελέγχους ιστορικού. Ερευνά δημογραφικά δεδομένα ιστορικού, ποινικά μητρώα και όλους τους άλλους τύπους δημόσιων αρχείων. Η υπηρεσία που παρέχεται από το Instant ματ είναι νόμιμη, αλλά δεν είναι ακριβώς μια υπηρεσία αναφοράς καταναλωτών, αλλά μάλλον παρέχει συνολικά αρχεία ενός ατόμου. Κάποιος μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στις διευθύνσεις, την πραγματική ηλικία, τα μητρώα σύλληψης, τα ποινικά μητρώα κ.λπ., καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα άτομα που βρίσκουν ιστότοπους.

Χαρακτηριστικά:

  • Παρέχει ένα ευρύ φάσμα αναζητήσεων και παρέχει ακριβή δεδομένα.
  • Είναι πολύ εύκολο στην πρόσβαση και ευέλικτο με βάση τις ανάγκες της εταιρείας.
  • Το ματ είναι διαθέσιμο και για τους δύο μήλο και Android χρήστες.

5. Peekyou

Peekyou είναι επίσης ένας από τους καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης ανθρώπων. Είναι ένα είδος διαδικτυακού ιστότοπου λευκών σελίδων που σας βοηθά να προσεγγίσετε τις διαδικτυακές σας σελίδες δικτύωσης, φωτογραφίες ή ιστότοπους κ.λπ. Είναι ένας ιστότοπος μηχανών αναζήτησης ανθρώπων που σας βοηθά να ανακαλύψετε τα σημαντικά άτομα στη ζωή σας. Βοηθά με πολλούς τρόπους με την αναζήτηση για δημόσια διαθέσιμα URL, Google, Facebook, Twitter, ιστότοπους, προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες κ.λπ. λάβετε λεπτομέρειες για τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους συνδέσμους ιστού τους. Είναι ένας πολύ δημοφιλής πάροχος υπηρεσιών αναζήτησης ανθρώπων.

Χαρακτηριστικά:

  • Είναι μια δωρεάν μηχανή αναζήτησης ανθρώπων.
  • Η δωρεάν αναζήτηση σάς επιτρέπει ευρεία πρόσβαση για να βρείτε συνδέσμους κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες, ιστορικό εργασίας και επαφές.
  • Η μηχανή αναζήτησης σας προσφέρει αποτελέσματα από το Google, το Yahoo, το Bing κ.λπ.
  • Είναι ένας ασφαλής ιστότοπος μηχανής αναζήτησης και παρέχει άφθονη βάση δεδομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

6. Λευκές σελίδες

Λευκές σελίδες είναι ένας πάροχος υπηρεσιών διαδικτυακών υπηρεσιών καταλόγου, ελέγχου απάτης, ελέγχων ιστορικού και επαλήθευσης ταυτότητας για καταναλωτές, επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες. Διαθέτει μεγάλο όγκο βάσης δεδομένων. Η Whitepages παρέχει τις υπηρεσίες και τα τεράστια δεδομένα της μέσω δέκα εφαρμογών για κινητά, επτά ιδιοκτησιών ιστού, 411.com, πολλαπλών ιστών κ.λπ.

Χαρακτηριστικά:

  • Το Whitepages είναι ένα από τα καλύτερα άτομα που βρίσκουν ιστότοπους για να κρατούν τους ελέγχους ενοικιαστών σε αρχείο με τις κατάλληλες λεπτομέρειες.
  • Το Whitepages λειτουργεί τόσο για την εφαρμογή IOS όσο και για Android.
  • Είναι ένας ασφαλής ιστότοπος που λειτουργεί τόσα πολλά χρόνια και επομένως έχει αρκετά εκατομμύρια πελάτες που έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

7. Αναζήτηση ΗΠΑ

Αναζήτηση ΗΠΑ, το οποίο έχει μια αρκετά απλή διεπαφή χρήστη που σας επιτρέπει να αναζητάτε άτομα μόνο με το όνομά τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το όνομα του ατόμου για να χρησιμοποιήσετε την εξαιρετική δοκιμαστική επιλογή που προσφέρει. Τα ευρήματα είναι πιο ακριβή όσο περισσότερα φίλτρα ορίσετε (κατάσταση, ταχυδρομικός κώδικας, κ.λπ.).

  Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα iMessage στυλ Prisma από τις selfies σας

Χαρακτηριστικά:

  • Είναι μια καθιερωμένη εφαρμογή που παρέχει όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που απαιτούνται για το πρόβλημα.
  • Δίνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα.
  • Η Αναζήτηση των ΗΠΑ έχει αρκετά καλά πακέτα εφάπαξ τιμής.
  • Είναι ένα εύκολα προσβάσιμο και αξιόπιστο site.

8. Πιπλ

Pipl είναι ένας άλλος ένας από τους καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης ανθρώπων. Είναι μια φανταστική επιλογή για οργανισμούς επειδή παρέχει αποτελεσματικές και απλές αναζητήσεις. Ανακαλύψτε τα στοιχεία επικοινωνίας και τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων οποιουδήποτε χρήστη ξεκινώντας με μια δωρεάν δοκιμή. Ακόμη και μια υπηρεσία API παρέχεται από την επιχείρηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Είναι ένα μεγάλο όφελος για τις εταιρείες έρευνας και τον εταιρικό τομέα.
  • Έχει υψηλή ακρίβεια και σχεδόν κάθε λεπτομέρεια που εξάγεται είναι πάντα αληθινή.
  • Το Pipl είναι ένας από τους διάσημους ιστότοπους μηχανών αναζήτησης και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε αυτό.

9. PeopleFinders

PeopleFinders παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών εύρεσης ανθρώπων. Έχει πρόσβαση σε δεδομένα για πάνω από 250 εκατομμύρια Αμερικανούς από περισσότερες από 6.000 διαφορετικές πηγές δεδομένων και 120 δισεκατομμύρια δημόσια έγγραφα.

Χαρακτηριστικά:

  • Αν και οι έλεγχοι ιστορικού είναι η κύρια υπηρεσία που προωθείται, υπάρχουν και άλλες επιλογές.
  • Για τους αγοραστές που επιθυμούν να μεταφέρουν σπίτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αναζήτηση διεύθυνσης για να ανακαλύψετε όχι μόνο ποιοι μπορεί να έμεναν σε ένα σπίτι αλλά και το ιστορικό του ακινήτου.
  • Η αναζήτηση στα δικαστικά αρχεία για τα πάντα, από εισιτήρια τροχαίας έως συλλήψεις και άλλα πράγματα είναι μια άλλη επιλογή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων ποινικών μητρώων.
  • Πριν καν σηκώσετε το τηλέφωνο, μπορείτε να αναγνωρίσετε τους καλούντες κάνοντας λιγότερο χρονοβόρες δοκιμές, όπως μια αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση.

10. Επαληθεύτηκε

Επαληθεύτηκε είναι μια εταιρεία που διατηρεί ελέγχους ιστορικού και είναι μια εφαρμογή εξειδικευμένη για ελέγχους ιστορικού. Παρέχει ποινικά μητρώα, ελέγχους ιστορικού κ.λπ. Διαθέτει μια εγγεγραμμένη εφαρμογή παρακολούθησης σεξουαλικών παραβατών που χρησιμοποιεί τη διαφημιστική εκστρατεία της επαυξημένης πραγματικότητας για τον εντοπισμό των σεξουαλικών παραβατών. Είναι ένας καλός ιστότοπος μηχανής αναζήτησης για γυναίκες που προσβάλλονται από βιαστές για διάφορους λόγους.

Χαρακτηριστικά:

  • Το Been Verified είναι ένας ασφαλής ιστότοπος μηχανής αναζήτησης.
  • Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βοηθά το κοινό να προσεγγίσει τους σεξουαλικούς παραβάτες.
  • Σας βοηθά να ανακτήσετε το ποινικό μητρώο του δράστη και ως εκ τούτου παίζει σημαντικό ρόλο στη νόμιμη θνησιμότητα.

***

Κάθε πρόβλημα έχει πολλές λύσεις. Ελπίζουμε ότι σχεδόν οι περισσότερες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις θα σας καθοδηγήσουν σίγουρα για διαφορετικούς σκοπούς. Αυτοί ήταν μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης ανθρώπων που συνήθως προσεγγίζουν οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές λόγω της φήμης τους μεταξύ των καταναλωτών που αναπτύχθηκαν μέσω έγκαιρων προωθήσεων και διαφημίσεων. Ως εκ τούτου, αυτές είναι οι συστάσεις από την πλευρά μας με την πιο ενημερωμένη λίστα. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο πρόσθεσε μερικές πολύτιμες γνώσεις στη ζωή σας, μοιραστείτε τα σχόλιά σας και πολύτιμες προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα επιστρέψουμε με ένα άλλο άρθρο με νέο θέμα.