Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Wear OS για λήψη στο Smartwatch σας το 2022

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Wear OS, η σωτηρία των ελπίδων της Google να αναλάβει τον τρέχοντα πρωτοπόρο, το Apple Watch.

Το Apple Watch ήταν μια κυρίαρχη δύναμη στις συσκευές Wearables μέχρι τώρα. Έχει μειώσει τις προσπάθειες άλλων premium παικτών όπως η Samsung και η Google μαζί. Επίκειται λοιπόν μια συνεργασία για την ανάληψη του πρωταθλητή.

Αυτό πραγματοποιήθηκε το 2021, όταν η Google και η Samsung ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κατασκευή του απόλυτου φορητού λειτουργικού συστήματος για να το περάσουν σε άλλες μάρκες και τελικά να εκθρονίσουν το WatchOS της Apple.

Αυτό είναι που η Google προσπαθεί να κάνει αμέσως το Android, αυτή τη φορά για συσκευές που τοποθετούνται στον καρπό.

Οι καλύτερες εφαρμογές Wear OS

Οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις υποστηριζόμενες εφαρμογές για ευρεία υιοθέτηση.

Και γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εδώ, για να σας πούμε για τις καλύτερες εφαρμογές WearOS για το smartwatch σας.

Ας αρχίσουμε.

G Πληρώστε

G Πληρώστε είναι ένας εξαιρετικός τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο, σε φυσικά καταστήματα και σε εφαρμογές Google Play Store. Μπορείτε να προσθέσετε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό PayPal.

Αυτό γίνεται πολύ πιο άνετο με τα ρολόγια με δυνατότητα NFC. Απλώς κρατήστε το κοντά στο τερματικό για να πληρώσετε με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, το G Pay σάς διασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια δεδομένων και είναι μια απαραίτητη εφαρμογή Wear OS για μια αβίαστη εμπειρία αγορών.

Κάμερα Ένα

Κάμερα Ένα φροντίζει να μην χάνετε smartphone σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Υποστηρίζει χειρονομίες όπως το στρίψιμο του καρπού σας για λήψη φωτογραφιών/βίντεο. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα στο smartwatch σας, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το συνδέσετε στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να εξάγετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε Mac

Εκτός από τη λήψη εικόνων και την εγγραφή βίντεο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Camera One για εγγραφή ήχου. Έρχεται με πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως ζουμ, φλας, time-lapse κ.λπ.

Το Camera One διαθέτει δοκιμαστική περίοδο κατά την οποία μπορείτε να απολαύσετε όλες τις premium λειτουργίες. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να παραμείνετε με τη δωρεάν έκδοση εάν οι βασικές λειτουργίες είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Στράβα

Στράβα for Wear OS φέρνει την τόσο αναγκαία κινητικότητα σε μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταξύ των αθλητών.

Αφού ρυθμίσετε τις παραμέτρους με το smartphone σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για υπαίθριους περιπάτους, τρεξίματα, βόλτες, ποδήλατα και πολλές άλλες λειτουργίες με βάση το ρολόι σας. Αναμφισβήτητα, είναι τα χαρακτηριστικά της κοινότητας που σας κρατούν κίνητρο και ανταγωνιστικό.

Ωστόσο, καθώς το Strava είναι μια εφαρμογή freemium, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να περιορίζονται σε χρήστες επί πληρωμή.

Facer Watch Faces

Facer Watch Faces είναι για άτομα που αγαπούν τις προσαρμογές.

Από τη στιγμή που γράφεται αυτή η εφαρμογή, αυτή η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 100.000 δωρεάν και premium προσόψεις ρολογιών από διάσημες παγκόσμιες μάρκες και καλλιτέχνες.

Ωστόσο, μπορείτε απλώς να σχεδιάσετε το δικό σας στο www.facer.io/creator και να το δημοσιεύσετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές μεταφοράς και απόθεσης για να ξεκινήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να εισάγετε εικόνες, να προσαρμόσετε γραμματοσειρές, να προσθέσετε διάφορες χρονικές διατάξεις για να ολοκληρώσετε την προσαρμοσμένη σχεδίασή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Τέλος, αυτό είναι συμβατό με κάθε συσκευή Wear OS και λειτουργεί τέλεια και με τα ρολόγια Samsung.

  Τι είναι το GIFV και τι σημαίνει για εσάς

Χάρτες Google

Αυτός είναι αδιάφορος. Χάρτες Google μετατρέπεται εύκολα στις καλύτερες εφαρμογές Wear OS για εξόρμηση σε άγνωστες τοποθεσίες, αν δεν σας αρέσει να κοιτάτε το smartphone σε κάθε γωνία.

Οι Χάρτες Google στο smartwatch λειτουργούν με τη βοήθεια του Google Assistant. Πρέπει να ενημερώσετε το ρολόι σας για τον προορισμό για να λάβετε κάποια αποτελέσματα. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε αυτό για να ξεκινήσετε την πλοήγηση.

IFTTT

IFTTT είναι μια εφαρμογή παραγωγικότητας και αυτοματισμού που μπορεί να απλοποιήσει τις καθημερινές μονότονες εργασίες. Μπορείτε να βρείτε πολλές ροές εργασίας ή να δημιουργήσετε τις δικές σας.

Κάθε ροή εργασίας χρησιμοποιεί ορισμένες μικροεφαρμογές, τα στοιχεία που συνδέουν διαφορετικές εφαρμογές.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε μια ροή εργασιών για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartwatch σας κάθε φορά που στεγνώνει η μπαταρία του smartphone σας. Ή λάβετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που ο διεθνής διαστημικός σταθμός περνά πάνω από το σπίτι σας.

Ομοίως, μπορείτε επίσης να συνδέσετε έξυπνα στοιχεία σπιτιού για να ελέγχετε τις συσκευές απευθείας από το έξυπνο ρολόι σας.

Φορέστε συσκευή εγγραφής ήχου

Φορέστε συσκευή εγγραφής ήχου είναι ένα ισχυρό εργαλείο εγγραφής για smartphone και smartwatches. Λαμβάνετε αξιοσημείωτες λειτουργίες όπως βελτιστοποίηση ποιότητας ήχου, μεταφόρτωση στο cloud, προσθήκη φωτογραφιών σε εγγραφές, καταστολή ηχούς, παράλειψη σίγασης κ.λπ.

Μπορεί επίσης να λειτουργήσει στο παρασκήνιο, αντικαθιστώντας το εικονίδιο ειδοποίησης για να βελτιώσει περαιτέρω τις δυνατότητες μυστικότητας.

Αυτή είναι μια εφαρμογή freemium με τις πιο προηγμένες λειτουργίες αφιερωμένες στο Wear OS.

Οθόνη μπαταρίας τηλεφώνου και ρολογιού

Η επόμενη στη σειρά των καλύτερων εφαρμογών Wear OS είναι Οθόνη μπαταρίας.

Αυτό το μόνιτορ μπαταρίας παρέχει προειδοποιήσεις και προβλέψεις σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, ο προγραμματιστής υπόσχεται να έχει ελάχιστο αντίκτυπο στην μπαταρία. Επιπλέον, θα ενημερωθείτε για τα ποσοστά αποστράγγισης και φόρτισης. Τέλος, βοηθά στην απομακρυσμένη παρακολούθηση των συνδεδεμένων συσκευών και την ενημέρωση για τυχόν πιθανούς χρόνους διακοπής λειτουργίας.

  IIoT vs IoT: Διαφορές και ομοιότητες [2022]

Αλλά θα πρέπει να θυμάστε να διατηρείτε ενημερωμένες τόσο τις εφαρμογές smartphone όσο και smartwatch για να διασφαλίζετε την ακριβή αναφορά.

Πυξίδα

Πυξίδα θα είναι χρήσιμο για την εξερεύνηση αχαρτογράφητων περιοχών όπου οι διαδικτυακοί χάρτες μόλις εξαφανίζονται.

Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες συντεταγμένες σας και να διαφοροποιήσετε τον αληθινό και τον μαγνητικό βορρά.

Προειδοποίηση προγραμματιστή: Κουνήστε τη συσκευή σας πολλές φορές σε σχήμα οκτώ (∞) για να τη βαθμονομήσετε!

Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε τις συντεταγμένες προορισμού και να ξεκινήσετε το ταξίδι ελέγχοντας την απόσταση. Μια φθίνουσα απόσταση σημαίνει προφανώς τη σωστή τροχιά. Αυτό μπορεί να είναι κατά προσέγγιση στην καλύτερη περίπτωση, αλλά η μόνη διαθέσιμη επιλογή σε μια μη χαρτογραφημένη, έρημη τοποθεσία.

Τέλος, είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφαρμογές Wear OS για περιπετειώδεις ανθρώπους.

Πολλαπλή Αριθμομηχανή

Μπορεί να ακούγεται περίεργο να εγκαταστήσετε μια αριθμομηχανή σε ένα smartwatch, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο.

ο Πολλαπλή αριθμομηχανή είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για smartphone. Ωστόσο, η υποστήριξή του για το Wear OS περιορίζεται επί του παρόντος στις τυπικές αριθμομηχανές και στους μετατροπείς νομισμάτων.

Αλλά πρακτικά, οι περίπλοκες λειτουργίες δεν θα είναι πραγματικά χρήσιμες για τη μικρή ακίνητη περιουσία ενός smartwatch. Επομένως, η εφαρμογή είναι άμεση για τον περιορισμό της εφαρμογής smartwatch στις βασικές λειτουργίες.

συμπέρασμα

Αυτή ήταν η σύνοψη μερικών από τις καλύτερες εφαρμογές Wear OS. Πράγματι, τα ρολόγια χειρός έχουν προχωρήσει πολύ και το Wear OS έχει τώρα κάτι σοβαρό να παρουσιάσει στους χρήστες του.

Αλλά δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι οι έξυπνες συσκευές καρπού προορίζονταν αρχικά για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Και αν είστε ένας από αυτούς, ελέγξτε αυτούς τους έξυπνους ιχνηλάτες υγείας για να διατηρήσετε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης στα ύψη.