Οι πιο δημοφιλείς γεννήτριες CS: GO Crosshair

Το CS: GO ή το Counter-Strike: Global Offensive είναι ένα διάσημο παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες.

Είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Counter-Strike. Το παιχνίδι αγωνίζεται ενάντια σε δύο ομάδες, τρομοκράτες και Αντιτρομοκρατικούς. CS: GO μπορεί να παιχτεί σε εννέα τρόπους παιχνιδιού. Ωστόσο, η πιο κοινή λειτουργία παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από την τρομοκρατική ομάδα που βάζει μια βόμβα, ενώ η ομάδα της Αντιτρομοκρατικής πρέπει να τους σταματήσει. Το CS: GO έχει υποστήριξη matchmaking που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν σε διακομιστές μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.

Υπάρχουν επίσης διακομιστές που φιλοξενούνται από την κοινότητα με λειτουργίες παιχνιδιού και προσαρμοσμένους χάρτες. Είναι ένα cult κλασικό παιχνίδι και παίζεται από κάθε ηλικιακή ομάδα. Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζουν τα πάντα για αυτό το παιχνίδι.

Γνωρίζετε όμως για τις προσαρμοσμένες γεννήτριες σταυρών CS: GO που μπορούν να βελτιώσουν τον στόχο σας στο CS: GO και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις τάξεις;

Ας συζητήσουμε πρώτα λίγο για τη γεννήτρια σταυρών CS: GO.

Τι είναι η γεννήτρια crosshair CS: GO;

Το προεπιλεγμένο σταυρόνημα στο CS: GO είναι ένα δυναμικό μεγαλόσωμο κίτρινο νέον θηρίο. Είναι εξαιρετικό για περιστασιακούς παίκτες και όσους έρχονται να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνιστικό σουτέρ.

Ωστόσο, με τη γεννήτρια προσαρμοσμένου σταυρονήματος CS: GO, μπορείτε να ρυθμίσετε την προσαρμοσμένη που θα σας βοηθήσει να κάνετε κλικ στα κεφάλια σε ελάχιστο χρόνο. Το σταυρόνημά σας θα αλλάξει αυτόματα το μέγεθος με βάση την κίνηση, τη στάση ή τη λήψη σας στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να κάνει την ακρίβεια πολύ δύσκολη και μπορεί να σημαίνει εύκολο σκότωμα για τον αντίπαλό σας. Δεν μπορείτε να παίξετε με το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα και τις ικανότητές σας με αμφιταλαντευόμενη ακρίβεια. Πάρα πολλά κακά χτυπήματα στο κεφάλι θα οδηγήσουν τελικά σε απογοήτευση και μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία παιχνιδιού. Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα CS: GO crosshair maker.

  6 καλύτερα εργαλεία βελτιστοποίησης WAN που έχουμε θέσει σε δοκιμή το 2020

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια γεννήτρια crosshair;

Η ορθολογική λύση για τα μειονεκτήματα του προεπιλεγμένου crosshair είναι η χρήση ενός CS: GO crosshair maker και η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου που θα βελτιώσει το παιχνίδι και την ακρίβειά σας. Ένα προσαρμοσμένο σταυρόνημα ενισχύει τον στόχο σας.

Το καλύτερο είναι να έχετε ένα τετράγωνο σταυρόνημα ενός χρώματος που να ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε φόντο και να μην αλλοιώνει την ικανότητά σας να βλέπετε τον χάρτη. Μπορείτε να επιλέξετε το σταυρόνημα με βάση το στυλ, το μέγεθος, το περίγραμμα, το κενό, το πάχος, το άλφα, το χρώμα και την τελεία. Το προσαρμοσμένο σταυρόνημα που τελικά θα επιλέξετε θα πρέπει να αναδείξει τα καλύτερα μέσα σας στο παιχνίδι.

Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες γεννήτριες crosshair CS: GO.

Dathost

Dathost είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές σταυρών CS: GO. Εκατομμύρια χρήστες το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει και έχουν δημιουργήσει το προσαρμοσμένο σταυρόνημά τους. Η Dathost έχει επίσης απαριθμήσει τα πιο δημοφιλή σταυρόνημα στο ιστολόγιό της. Το πιο συνηθισμένο χρώμα που επιλέγεται είναι το λευκό και το πράσινο, το μέγεθος που χρησιμοποιείται είναι 2, το χάσμα σταυρόνημα διατηρείται είτε στο 0 είτε αρνητικό και το πάχος που επιλέγεται συνήθως είναι 1,5 αντί για ογκώδες.

Όλες αυτές οι προϋπάρχουσες προδιαγραφές διευκολύνουν περαιτέρω τη δουλειά σας με αυτό το εργαλείο. Εκτός από τις γεννήτριες σταυρόνης, η Dathost παρέχει επίσης μεταξένια ομαλούς διακομιστές, εύκολη διαμόρφωση, άμεση εγκατάσταση, ευέλικτη τιμολόγηση και μεγάλη υποστήριξη.

Σύνολο CS: GO

Σύνολο CS: GO είναι μια all-in-one CS: GO προσαρμοσμένη γεννήτρια crosshair. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο για το πώς θα είναι το σταυρόνημά σας στο Counter-Strike. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το σταυρόνημά σας, θα πρέπει απλώς να αντιγράψετε τη διαμόρφωση στην κονσόλα CS: GO για να χρησιμοποιήσετε το επιλεγμένο σταυρόνημα στο παιχνίδι.

  5 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης δικτύου SNMP που αναθεωρήθηκε το 2020

Το Total CS: GO παρέχει επίσης εντολές σταυρόνημα για στυλ, μέγεθος, κενό, πάχος, περίγραμμα, χρώμα, τιμή άλφα, κουκκίδα κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε το σταυρόνημά σας με τους φίλους σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Κοινή χρήση σταυρόνημα”, το οποίο θα δημιουργήσει έναν μοναδικό σύνδεσμο προς τη διαμόρφωση που έχετε καθορίσει. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το σταυρόνημά σας για μελλοντική χρήση.

CS: GO Pedia

CS: GO Pedia είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη γεννήτρια crosshair. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σταυρόνημα στην επιλογή σας και να χρησιμοποιήσετε εντολές με τη βοήθεια μιας απλής αντιγραφής και επικόλλησης. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη βασική διαμόρφωση crosshair για χρώμα και μέγεθος είτε να αλλάξετε σύνθετες ρυθμίσεις χρώματος, μεγέθους, στυλ, κουκκίδας, περιγράμματος, πάχους, σταυρόνημα σε σχήμα t, alpha, CS: Το GO Pedia σας διευκολύνει.

Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το καλύτερο σταυρόνημα για χτυπήματα κεφαλιού απλά χρησιμοποιώντας το σταυρόνημα επαγγελματιών παικτών. Πρέπει να αναζητήσετε τους καλύτερους παίκτες και να εφαρμόσετε τη διαμόρφωσή τους και τότε είστε έτοιμοι! Αυτό μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

CS: GO Crosshairs

CS: GO Crosshairs είναι ένα μέρος όπου συγκεντρώνονται όλες οι ρυθμίσεις σταυρόνημα από τους επαγγελματίες παίκτες CS: GO. Για να βρείτε τις ρυθμίσεις σταυρόνημα, πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα TEAM στη γραμμή μενού. Μπορείτε να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις σταυρόνημα στο παιχνίδι με δύο τρόπους – αντιγραφή στη διαμόρφωση και αντιγραφή στην κονσόλα. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση εικόνων σταυρόνης που λαμβάνονται σε ανάλυση 1280×960 (4:3) και να τις επεκτείνετε σε ανάλυση 900×500 (16:9).

  Πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες εκτυπώσεις φωτογραφιών από εκτυπωτές φαρμακείου

Αν και οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούν 4:3, άλλοι χρησιμοποιούν τεντωμένες ή μαύρες ράβδους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέγεται να το τεντώνει για να φαίνεται πιο εύκολο το σταυρόνημα. Εάν θέλετε να δείτε την πλήρη ανάλυση 1280×960, μπορείτε πάντα να κάνετε δεξί κλικ και να ανοίξετε την εικόνα σε μια νέα καρτέλα ή να τη δοκιμάσετε στο παιχνίδι.

Ρυθμίσεις Pro

Ρυθμίσεις Pro είναι ένα εργαλείο δημιουργίας crosshair για να προσαρμόσετε το σταυρόνημα CS: GO σας. Όπως και άλλοι κατασκευαστές σταυρών, οι Ρυθμίσεις Pro σάς βοηθούν επίσης να επιλέξετε το δικό σας σταυρόνημα. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ σας από προεπιλογή, κλασικό ή δυναμικό.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να κολλήσετε στα βασικά χρώματα, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σταυρόνημα στο παιχνίδι είτε με “Αντιγραφή και επικόλληση στη διαμόρφωση ή από διαμόρφωση σε πεδίο κειμένου” ή “Αντιγραφή και επικόλληση απευθείας στην κονσόλα”. Εκτός από αυτό, το Pro Settings παρέχει επίσης όλες τις εντολές CS: GO, τα hacks & cheats και τις διάσημες ρυθμίσεις και ρυθμίσεις των παικτών CS: GO pro.

Περίληψη 💻

Το CS: GO είναι ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό παιχνίδι σκοποβολής. Ένα παιχνίδι FPS βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον καλό στόχο. Επομένως, ένα καλό σταυρόνημα μπορεί να βελτιώσει τον στόχο και το παιχνίδι σας. Η επιλογή ενός σταυρονήματος είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν το δυναμικό σταυρόνημα, ενώ άλλοι επιλέγουν προηγμένες ρυθμίσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στις τάξεις. Φυσικά, κανένα χαρακτηριστικό δεν μπορεί να σας μετατρέψει σε εξαιρετικό παίκτη από τη μια μέρα στην άλλη.

Για ένα σταθερά καλό παιχνίδι, πρέπει να εξασκήσετε τον στόχο σας πριν τον αφήσετε στον CS: GO crosshair maker να κάνει τη δουλειά για εσάς. Οι γεννήτριες crosshair CS: GO που συζητήθηκαν παραπάνω σάς επιτρέπουν να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τους κωδικούς και τις εντολές απευθείας στο παιχνίδι, εξοικονομώντας σας από το να πληκτρολογείτε τα πάντα μόνοι σας.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα ποντίκια gaming για να βελτιώσετε την ακρίβειά σας.