Οι καλύτεροι δρομολογητές DD-WRT το 2019 για απαιτητικούς ισχυρούς χρήστες

Το DD-WRT είναι ένας τύπος υλικολογισμικού ανοιχτού κώδικα που μπορεί να εγκατασταθεί σε μεγάλη ποικιλία δρομολογητών. Είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά και εκπληκτικά φιλική εναλλακτική λύση στη διασύνδεση στοκ, παρέχοντας έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου που ανοίγει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που μπορούν να επωφεληθούν από τους ισχυρούς χρήστες, όπως αποθήκευση προσβάσιμου δικτύου, διακομιστές εκτύπωσης, βελτιωμένοι έλεγχοι εύρους ζώνης και εικονικά ιδιωτικά δίκτυα εγκαθίσταται απευθείας στο δρομολογητή.

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του υλικολογισμικού DD-WRT είναι η ικανότητά του να εκτελεί ένα VPN χωρίς πρόσθετη εγκατάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή διαχειριστή για να εισαγάγετε τα στοιχεία του VPN σας και να κερδίσετε τα πλεονεκτήματα της κρυπτογράφησης και της μεταβλητότητας τοποθεσίας χωρίς να χρειάζεται να εκτελείτε προσαρμοσμένο λογισμικό σε όλες τις συσκευές σας. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν θέλετε να συνδέσετε πολλές συσκευές στο οικιακό σας δίκτυο

Αν και το DD-WRT μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλές διαφορετικές μάρκες δρομολογητών, υπάρχουν μερικά που χειρίζονται το υλικολογισμικό λίγο καλύτερα από άλλα. Παρακάτω είναι μερικοί από τους καλύτερους δρομολογητές DD-WRT που διατίθενται στην αγορά. Κάθε ένα παρέχει ένα αρκετά ισχυρό περιβάλλον για να εκμεταλλευτείτε πλήρως το DD-WRT, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε ένα VPN και να κάνετε μια ντουζίνα άλλες μοναδικές εργασίες με ευκολία.

Τι κάνει έναν καλό δρομολογητή DD-WRT;

Υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα δρομολογητών διαθέσιμα σήμερα, καθένα από τα οποία προσφέρει ένα ελαφρώς διαφορετικό σύνολο προδιαγραφών υλικού και εξωτερικών σχεδίων. Μερικοί χρήστες θέλουν απλώς μια βασική συσκευή που εκπέμπει σήμα Wi-Fi μέσω του κοιτώνα τους. Άλλοι χρειάζονται μια συστοιχία πολλαπλών κεραιών, ώστε ολόκληρο το κτίριο να μπορεί να συνδεθεί χωρίς προβλήματα. Ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, θα θέλετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω κριτήρια όταν επιλέγετε ποιο δρομολογητή θα αγοράσετε.

Υποστήριξη DD-WRT – Δεν κατασκευάστηκαν όλοι οι δρομολογητές για να υποστηρίζουν αυτό το υλικολογισμικό ανοιχτού κώδικα. Κάθε προϊόν παρακάτω είτε διαθέτει εγκατεστημένο DD-WRT είτε μπορεί να αναβοσβήσει χωρίς πρόσθετη διαμόρφωση.

Εύρος σήματος – Αν χάσετε σήμα όταν πάτε στο άλλο δωμάτιο, δεν πρόκειται να αξιοποιήσετε πολύ τον δρομολογητή σας. Οι παρακάτω συσκευές έχουν μεταβλητές δυνατότητες σήματος, αλλά όλες θα αρκούν για τους μέσους χρήστες.

Τιμή – Οι δρομολογητές μπορεί να γίνουν ακριβοί, ειδικά αν αναζητάτε έναν υψηλής απόδοσης για ροές βίντεο 4K ή gaming. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας καλύπτουν μια σειρά από προϋπολογισμούς και το καθένα παρέχει τη σωστή ποσότητα χαρακτηριστικών σύμφωνα με την τιμή.

Δρομολογητής TP-Link TL-WR740N

Όταν χρειάζεστε έναν δρομολογητή συμβατό με DD-WRT και έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, το TL-WR740N είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτό το μοντέλο γυμνών οστών πωλείται λιανικά για ελάχιστα $22-30, λιγότερο από το ήμισυ της τιμής των περισσότερων δρομολογητών στην αγορά και σχεδόν το ένα τρίτο των περισσότερων συμβατών DD-WRT. Για αυτό το ποσό λαμβάνετε ένα απλό και βασικό σήμα Wi-Fi με μία μόνο κεραία, έλεγχο εύρους ζώνης βάσει IP και γρήγορη εγκατάσταση. Είναι μια εκπληκτικά ικανή μικρή συσκευή που χρησιμεύει ως εξαιρετικό σημείο εισόδου στον κόσμο της προσαρμογής DD-WRT.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή το καθιστά σχεδόν παρορμητική αγορά.
Υποστηρίζει πρωτόκολλα PPTP, L2TP και IPSec.

ΣΥΝ

Η κεραία περιορισμένης εμβέλειας την καθιστά ακατάλληλη για οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα μικρό διαμέρισμα, κοιτώνα ή γραφείο.
Δεν έχει πολλή ισχύ, γεγονός που μπορεί να κάνει δύσκολη τη λειτουργία ενός VPN στον δρομολογητή.
150 Mbps.

27,5 $ στο Amazon | $19 στο TP-LINK

Linksys WRT54GL Wireless-G Router

Η Linksys είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές για προσιτές δρομολογητές για δεκαετίες. Η εταιρεία δημιουργεί μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς WRT54, η οποία είναι ο διάδοχος των μοντέλων στα οποία βασίστηκε η DD-WRT. Αυτός ο δρομολογητής διαθέτει καλό σήμα, εύκολη εγκατάσταση και υποστήριξη για εγκαταστάσεις ανοιχτού κώδικα, όπως το υλικολογισμικό DD-WRT. Δεν θα λάβετε πρόσθετα, όπως ενισχυτές σήματος ή αποθηκευτικό χώρο, αλλά θα έχετε ένα καλό υλικό πολλαπλών χρήσεων που θα πρέπει να ταιριάζει στους περισσότερους τρόπους ζωής και καταστάσεις ζωής.

  Πώς να ανακαλύψετε νέα μουσική στο Spotify

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξαιρετική συσκευή DD-WRT βασικού επιπέδου που παρέχει λίγο από τα πάντα.
Εξαιρετικά προσιτό. Ακόμη και τα ολοκαίνουργια μοντέλα δεν θα αδειάσουν το πορτοφόλι σας.

ΣΥΝ

Μέτριος από τις περισσότερες απόψεις, επομένως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ροή υψηλής απόδοσης ή gaming.

Τιμή: $59 στο Amazon | $70 στο Linksys

Buffalo WHR-HP-G54 Wireless-G Router

Οι δρομολογητές της Buffalo Technology έχουν την επάξια φήμη ότι προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή απόδοση στα προϊόντα τους. ο Γραμμή WHR-HP ακολουθεί αυτή την υπόσχεση προσθέτοντας ένα σύστημα ασφαλείας με ένα πάτημα που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα ασύρματο δίκτυο κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Περιλαμβάνει επίσης ενισχυτή σήματος και εξειδικευμένη τεχνολογία που επικαλύπτει τα κανάλια εκπομπής για την εξάλειψη των νεκρών ζωνών στην κάλυψη Wi-Fi.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξαιρετικά γρήγορη και βολική ρύθμιση.
Ο ενσωματωμένος ενισχυτής του δίνει απίστευτη εμβέλεια. Ιδανικό για μεγάλα σπίτια.
Η τεχνολογία MIMI βοηθά στην εξάλειψη των νεκρών σημείων.

ΣΥΝ

Υψηλή τιμή εάν αγοράζετε ολοκαίνουργιο. Ακόμη και τα μεταχειρισμένα μοντέλα διατηρούν μεγάλο μέρος της αξίας τους.

$145 στο Amazon

Δρομολογητής Asus WL-520gU

Οι δρομολογητές της σειράς Asus G αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για εγκαταστάσεις DD-WRT εδώ και χρόνια. Τα κύρια πλεονεκτήματα ενός 520gU έγκειται στη θύρα USB του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση συνδεδεμένη στο δίκτυο ή ακόμα και για εκτυπωτή. Αυτό επεκτείνει τη χρήση του δρομολογητή σας για να καλύψει περισσότερα από την απλή μετάδοση στα τυφλά ενός σήματος εμπρός και πίσω. Συνδυάστε το με το BroadRange για εκτεταμένη κάλυψη σήματος και ενσωματωμένη γέφυρα για να καλύψετε μια ακόμη ευρύτερη περιοχή και έχετε τα πλεονεκτήματα ενός καταπληκτικού εξοπλισμού συμβατού με DD-WRT.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξαιρετική εμβέλεια από μόνη της και μπορεί να γεφυρωθεί με άλλη συσκευή για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.
Υψηλές ταχύτητες μεταφοράς σε σύγκριση με άλλα προϊόντα σε αυτό το εύρος τιμών.

ΣΥΝ

Τα νέα μοντέλα μπορεί να είναι λίγο ακριβά.

$130 στο Amazon

Δρομολογητής Asus RT-AC88U

Το Asus RT-AC88U μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε του πετάξεις. Έρχεται με διπλάσια μνήμη RAM, πολλαπλές υποδοχές USB, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και οκτώ θύρες ethernet για χρήση, όλα τα χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσετε μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον δρομολογητή. Έρχεται επίσης με έναν ισχυρό επεξεργαστή που είναι τέλεια σχεδιασμένος για χρήση DD-WRT και VPN.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Απίστευτη απόδοση τόσο με το stock firmware όσο και με εγκατάσταση DD-WRT
Πραγματοποιήστε ροή πολυμέσων 4K σε οποιαδήποτε συσκευή με ευκολία.

ΣΥΝ

Το σήμα είναι λίγο αδύναμο, ειδικά αν βρίσκεστε σε ένα μεγάλο ή πολυσύχναστο σπίτι ή περιβάλλον γραφείου.
Ακριβός. Μεταχειρισμένα μοντέλα σπάνια πέφτουν κάτω από $200.

$270 στο Amazon

Buffalo AirStation AC 1750 WZR-1750DHPD

Έχει ένα μακρύ και δυσκίνητο όνομα, αλλά το Buffalo AirStation 1750 είναι ένας εκπληκτικός δρομολογητής συμβατός με DD-WRT. Η ταχύτητα και η ισχύς είναι δύο από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής. Διαθέτει επίσης εξαιρετική εμβέλεια, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για μια οικογένεια βαρέων streamers βίντεο ή gamers. Μακράν το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι ο δρομολογητής διαθέτει προεγκατεστημένο το υλικολογισμικό ανοιχτού κώδικα DD-WRT, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να αναβοσβήσετε μόνοι σας το δρομολογητή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Απίστευτα ισχυρός δρομολογητής κατάλληλος για παιχνίδια υψηλής ποιότητας και ροή βίντεο.
Εξαιρετική αυτονομία με πολύ μικρή απώλεια ταχύτητας.
Έρχεται με προεγκατεστημένο DD-WRT.

ΣΥΝ

Δεν είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα δρομολογητών στην αγορά.

Από $120 στο Amazon

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός δρομολογητή DD-WRT

Τα περισσότερα υλικολογισμικά δρομολογητών stock προσφέρουν πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες που χρειάζεστε για να απολαύσετε το Διαδίκτυο. Μπορείτε να ρυθμίσετε νέα ασύρματα δίκτυα, θύρες προώθησης, να αλλάξετε τις βασικές ρυθμίσεις και πολλά άλλα, είναι απλώς θέμα πλοήγησης στη διεπαφή για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Το DD-WRT προσφέρει μια ενιαία διεπαφή που έχει δημιουργηθεί για τον τελικό χρήστη. Είναι εκπληκτικά εύκολο να το κατανοήσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ ξανά τη σελίδα διαχειριστή ενός δρομολογητή. Το καλύτερο από όλα είναι ότι προσφέρει εκτεταμένη λειτουργικότητα και είναι εντελώς δωρεάν.

  Ποια έκδοση Ubuntu πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες ενός δρομολογητή DD-WRT.

Χρήση συνδεδεμένης αποθήκευσης δικτύου (NAS) – Το NAS είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που ποτέ δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι μέχρι να το δοκιμάσεις. Η συνδεδεμένη αποθήκευση δικτύου είναι απλώς η δυνατότητα σύνδεσης μιας αφαιρούμενης συσκευής αποθήκευσης στο δρομολογητή σας και πρόσβασης σε αυτήν από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο δρομολογητή. Είναι σχεδόν σαν τη δική σας υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Εφόσον έχετε μια θύρα USB στο δρομολογητή σας, το DD-WRT θα σας επιτρέψει να τη χρησιμοποιήσετε ως NAS, χωρίς πρόβλημα.

Εκτυπωτές δικτύου – Η ασύρματη εκτύπωση είναι ένα απόθεμα χαρακτηριστικό στην εμπειρία DD-WRT. Απλώς συνδέστε τον εκτυπωτή σας στο δρομολογητή και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτόν από οπουδήποτε στο δίκτυο.

Προηγμένος ποιοτικός έλεγχος – Η ποιότητα υπηρεσίας (QoS) αναφέρεται στο εύρος ζώνης που μεταδίδεται από το δρομολογητή σας. Με το DD-WRT, έχετε ακριβή έλεγχο της εξόδου εύρους ζώνης στα δίκτυα, μια δυνατότητα που υποστηρίζουν σε αυτόν τον βαθμό μόνο μερικές άλλες εκδόσεις υλικολογισμικού.

Γραφήματα απόδοσης – Όταν θέλετε πραγματικά να ενημερωθείτε για τη χρήση του διαδικτύου σας, το DD-WRT σάς επιτρέπει να αναλύετε τα πάντα, από την ταχύτητα έως τη συνδεσιμότητα συσκευών, όλα μέσω μιας σειράς γραφημάτων και γραφημάτων στατιστικών στοιχείων.

Εγκαταστήστε ένα VPN – Η καλύτερη δυνατότητα που προσφέρει το υλικολογισμικό DD-WRT είναι η δυνατότητα χρήσης του δρομολογητή σας ως VPN. Όχι μόνο θα καλύπτει ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με κρυπτογράφηση VPN, αλλά θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε συσκευές που συνήθως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν VPN, όπως απλά sticks ροής, Roku και e-readers.

Πώς να εγκαταστήσετε το DD-WRT σε έναν δρομολογητή

Η εγκατάσταση υλικολογισμικού πελάτη σε έναν δρομολογητή δεν είναι μια απλή διαδικασία. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και πολλές μεταβλητές πρέπει να λάβετε υπόψη. Το χειρότερο από όλα, αν συμβεί κάτι περίεργο, θα μείνετε χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο για τη διάγνωση του προβλήματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφεδρικό Wi-Fi πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φανεί χρήσιμο.

Η επίσημη ιστοσελίδα του DD-WRT προσφέρει απίστευτα αναλυτική διαδικασία εγκατάστασης εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή αντιμετωπίζετε προβλήματα. Είναι μια περίπλοκη διαδικασία, οπότε μην αισθάνεστε άσχημα αν συναντήσετε ένα οδόφραγμα ή δύο.

Πώς να εγκαταστήσετε το DD-WRT:

Επισκεφθείτε το Βάση δεδομένων δρομολογητή dd-wrt.com και αναζητήστε το μοντέλο του δρομολογητή σας.
Κάντε κλικ στο δρομολογητή σας στη λίστα.
Κατεβάστε την κατάλληλη έκδοση του DD-WRT.
Αποθηκεύστε το αρχείο .bin στην επιφάνεια εργασίας σας.
Επαναφέρετε τον δρομολογητή σας χρησιμοποιώντας ένα σκληρή επαναφορά ή 30/30/30 μέθοδος.
Συνδέστε ένα καλώδιο ethernet στον δρομολογητή σας από τον κύριο υπολογιστή σας.
Ενεργοποιήστε τον δρομολογητή.
Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στην προεπιλεγμένη σελίδα διαχειριστή του δρομολογητή (192.168.1.1 ή κάτι παρόμοιο).
Μεταβείτε στην ενότητα “Αναβάθμιση υλικολογισμικού”. Η τοποθεσία ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά συνήθως βρίσκεται στα Εργαλεία συστήματος.
Κάντε κλικ στο κουμπί “επιλογή αρχείου” και βρείτε το αρχείο .bin που κατεβάσατε πριν.
Κάντε κλικ στην «αναβάθμιση». Θα χρειαστεί να κάνετε άλλη μια σκληρή ή 30/30/30 επαναφορά.
Όταν εκκινηθεί ο δρομολογητής, μεταβείτε ξανά στη σελίδα διαχειριστή. Θα δείτε τη διεπαφή DD-WRT, έτοιμη για χρήση.

Πώς να προσθέσετε ένα VPN στον δρομολογητή DD-WRT σας

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της ύπαρξης ενός δρομολογητή με τροφοδοσία DD-WRT είναι η δυνατότητα χρήσης του ως VPN. Αυτό εξαλείφει την ταλαιπωρία της εγκατάστασης και εκτέλεσης λογισμικού VPN σε κάθε συσκευή με την οποία θέλετε να συνδεθείτε. Όλα όσα συνδέονται στο Wi-Fi σας κερδίζουν την προστασία που μπορεί να παρέχει ένα VPN, όλα αυτά χωρίς πρόσθετα βήματα.

Για να χρησιμοποιήσετε το VPN σας με έναν δρομολογητή DD-WRT, θα χρειαστεί να συλλέξετε ορισμένες πληροφορίες από τον πάροχο VPN και, στη συνέχεια, να τις προσθέσετε στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας. Θα χρειαστεί μόνο ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με δρομολογητή DD-WRT:

Μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης του παρόχου VPN και αναζητήστε την ενότητα εγκατάστασης δρομολογητή.
Δημιουργήστε ή πραγματοποιήστε λήψη ενός αρχείου διαμόρφωσης (συνήθως .ovpn) που παρέχεται από το VPN.
Μεταβείτε στη σελίδα διαχειριστή του δρομολογητή σας και συνδεθείτε.
Μεταβείτε στις Υπηρεσίες > VPN και ενεργοποιήστε το “Start OpenVPN Client”
Ανοίξτε το .ovpn από τη διεπαφή DD-WRT ή απλώς αντιγράψτε τις σωστές πληροφορίες στα πλαίσια που παρέχονται.
Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση» και στη συνέχεια στο «Εφαρμογή ρυθμίσεων».
Απολαύστε το VPN που βασίζεται σε δρομολογητή!

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Startup Chime στο νέο σας Mac

Τα καλύτερα VPN για χρήση με δρομολογητή DD-WRT

Δεν δημιουργούνται όλα τα VPN ίσα. Ορισμένα προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες με αντάλλαγμα χαμηλότερη κρυπτογράφηση, άλλα προσφέρουν καλύτερο λογισμικό, αλλά έχουν ελαφρώς υψηλότερη μηνιαία τιμή. Είτε η κορυφαία προτεραιότητά σας είναι το απόρρητο είτε η μεταβλητότητα της τοποθεσίας, η επιλογή του κατάλληλου VPN για χρήση με τον δρομολογητή DD-WRT είναι μια μεγάλη απόφαση. Βγάλαμε την ταλαιπωρία από τη διαδικασία και επιλέξαμε δύο VPN που προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία δυνατοτήτων σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Και φυσικά, και οι δύο υποστηρίζουν εγκαταστάσεις δρομολογητή DD-WRT.

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει να κάνει με απίστευτες ταχύτητες. Η υπηρεσία προσφέρει εκπληκτικά ποσοστά λήψης από και προς διακομιστές σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την πόλη στην οποία βρίσκεστε ή με ποια ήπειρο θέλετε να συνδεθείτε. Το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει 145 διακομιστές σε 94 διαφορετικές χώρες με φανταστικό χρόνο λειτουργίας 99,9%. Όλα αυτά υποστηρίζονται με απεριόριστο εύρος ζώνης, πρόσβαση σε δίκτυα P2P και torrents και χωρίς αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας, γεγονός που δίνει στο απόρρητό σας μια σοβαρή ώθηση.

Το ExpressVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε δρομολογητή συμβατό με DD-WRT. Η εγκατάσταση είναι τόσο απλή όσο η λήψη του αρχείου διαμόρφωσης και η προσθήκη του στο δρομολογητή σας. Το ExpressVPN έχει έναν λεπτομερή οδηγό για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία, βήμα προς βήμα.

Τα σχέδια του ExpressVPN υποστηρίζονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που σημαίνει ότι μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς ερωτήσεις. Η ετήσια συνδρομή παρέχει ΤΡΙΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ έκπτωση, καθιστώντας την αρκετά προσιτή με μόνο 6,67 $ το μήνα.

NordVPN

Το NordVPN παρέχει έναν απίστευτο συνδυασμό απορρήτου και ταχύτητας. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι το τεράστιο δίκτυο διακομιστών της. Τη στιγμή της γραφής, το NordVPN διαθέτει 1.034 διακομιστές σε 59 διαφορετικές χώρες. Εάν ελέγξετε αυτόν τον αριθμό λίγες μέρες αργότερα, πιθανότατα θα είναι ακόμη υψηλότερος. Αυτό αποτελεί τον πυρήνα ενός αξιόπιστου VPN που έχει πάντα μια γρήγορη σύνδεση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τα δεδομένα σας προστατεύονται με άθραυστη κρυπτογράφηση SSL 2048-bit και μια από τις καλύτερες πολιτικές μηδενικής καταγραφής.

Το NordVPN έχει μια εξαιρετική περιγραφή του τρόπου χρήσης του VPN με έναν δρομολογητή DD-WRT. Είναι μια απλή διαδικασία εισαγωγής μερικών πληροφοριών στη σελίδα διαχειριστή του δρομολογητή σας και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να σερφάρετε στο διαδίκτυο ελεύθερα και με ασφάλεια.

Τα προγράμματα NordVPN συνοδεύονται από μία από τις πιο βαθιές εκπτώσεις σε ολόκληρη την αγορά VPN. Εγγραφείτε για ένα 3ετές πρόγραμμα και εξοικονομήστε τεράστια έκπτωση 77% στη βασική τιμή — μειώνοντας το κόστος σας μόνο 2,75 $ ανά μήνα.

Αγοράστε ένα δρομολογητή με προεγκατεστημένο DD-WRT

Αν θέλετε να αποκτήσετε έναν καταπληκτικό δρομολογητή με υποστήριξη DD-WRT, αλλά δεν θέλετε να προχωρήσετε στη διαδικασία αναβοσβήνει το νέο υλικολογισμικό, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα με προεγκατεστημένο. Τόσο η Linksys όσο και η Buffalo Technologies προσφέρουν μερικούς δρομολογητές που πληρούν αυτά τα κριτήρια, αν και οι προσφορές διαφέρουν από έτος σε έτος. Εταιρείες όπως FlashRouters προσφέρετε δρομολογητές υψηλής τεχνολογίας που έχουν ήδη διαμορφώσει τις παραμέτρους του DD-WRT και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν. Θα πληρώσετε λίγο επιπλέον για την υπηρεσία, φυσικά, αλλά μπορεί να σας γλιτώσει από έναν τόνο ταλαιπωρίας.

Εάν η χρήση του DD-WRT με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας, ορισμένοι πάροχοι VPN προσφέρουν προεγκατεστημένα δρομολογητές σε δίκαιες τιμές. StrongVPN είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες με αυτήν τη δυνατότητα. Αντί να κατεβάσετε το λογισμικό τους στον υπολογιστή ή το smartphone σας, απλώς κατευθυνθείτε στο Προεγκατεστημένη σελίδα δρομολογητή SmartVPN, επιλέξτε τη συσκευή σας, ολοκληρώστε την πληρωμή και είστε έτοιμοι. Όταν φτάσει ο δρομολογητής, θα μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας σε ένα νέο δίκτυο που τροφοδοτείται από το DD-WRT και διατηρείται ασφαλές από ένα VPN.

Ο δρομολογητής σας μπορεί να είναι ήδη συμβατός με DD-WRT

Το DD-WRT είναι εξαιρετικό με συμβατότητα. Το υλικολογισμικό υποστηρίζει εκατοντάδες συσκευές, τόσο από το ράφι όσο και λιγότερο γνωστούς δρομολογητές. Οι πιθανότητες είναι ότι ο τρέχων δρομολογητής σας θα μπορούσε να έχει βασική συμβατότητα με το DD-WRT και χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να επαληθευτεί.

Λάβετε τον αριθμό μοντέλου του δρομολογητή σας από το αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος της συσκευής.
Τραβήξτε μια φωτογραφία ή γράψτε την.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του DD-WRT βάση δεδομένων δρομολογητή σελίδα.
Εισαγάγετε τον αριθμό μοντέλου σας στο πλαίσιο.
Εάν υπάρχει ένα πράσινο “ναι” κάτω από την υποστηριζόμενη στήλη, μπορείτε να εγκαταστήσετε το DD-WRT.