Οι Καλύτεροι Διαδικτυακοί Κατασκευαστές θα περιγράψουν νομικά τις τελευταίες επιθυμίες σας

Αναζητάτε τους καλύτερους δημιουργούς ανάμεσα στις πολλές διαθέσιμες επιλογές; Ακολουθεί η σύνοψη των καλύτερων διαδικτυακών δημιουργών διαθήκης που υποστηρίζονται από την έρευνα και την εμπειρία μας.

Η σύνταξη διαθήκης είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι οι επιθυμίες σας γίνονται σεβαστές μετά τον θάνατό σας. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι περιμένουν μέχρι να είναι πολύ αργά για να γράψουν μια διαθήκη.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους καλύτερους κατασκευαστές θέλησης που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε νομικά τις τελικές σας επιθυμίες. Θα εξηγήσουμε πώς λειτουργεί ένας διαδικτυακός κατασκευαστής και θα σας παρέχουμε μια λίστα με τις καλύτερες επιλογές, ώστε οι τελευταίες σας επιθυμίες να εκπληρωθούν όπως επιθυμείτε.

Η διαθήκη είναι ένα νομικό έγγραφο που προσδιορίζει πώς θα διανεμηθούν τα περιουσιακά στοιχεία και η περιουσία ενός ατόμου μετά το θάνατο. Είναι μια μέθοδος για τα άτομα να καθορίσουν ποιος θα λάβει την περιουσία, τα περιουσιακά στοιχεία και τα υπάρχοντά τους αφού ξεκινήσουν από την άλλη πλευρά.

Η διαθήκη επιτρέπει επίσης στο άτομο να ιδρύει καταπιστεύματα και να διορίζει κηδεμόνες για ανήλικα παιδιά. Προηγουμένως, οι άνθρωποι βασίζονταν σε μεθόδους εκτός σύνδεσης για τη δημιουργία διαθηκών, κάτι που προκαλούσε σύγχυση και δεν ήταν γενικά μια ασφαλής επιλογή. Με την έναρξη της τεχνολογικής εποχής, έχουν εμφανιστεί πολλά διαδικτυακά εργαλεία δημιουργίας βούλησης που προσφέρουν ανώτερη ποιότητα και έναν ασφαλή τρόπο επικοινωνίας της επιθυμίας σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τι κάνουν οι Online Will Makers;

Οι διαδικτυακοί δημιουργοί διαθηκών είναι εργαλεία που βοηθούν τους ανθρώπους να δημιουργούν νομικά δεσμευτικές διαθήκες στο διαδίκτυο. Τους επιτρέπει να αποφασίσουν πώς θα διανεμηθεί η περιουσία τους και ποιος θα λάβει την περιουσία τους μετά το θάνατο.

Καθοδηγεί τους χρήστες σε μια διαδικασία βήμα προς βήμα για να δημιουργήσουν μια έγκυρη και εκτελεστή βούληση. Το εργαλείο απαιτεί πληροφορίες για τον διαθέτη (το πρόσωπο που συντάσσει τη διαθήκη), τους δικαιούχους (τα άτομα που θα λάβουν δώρα βάσει της διαθήκης) και τον εκτελεστή (το άτομο που είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση των επιθυμιών στη διαθήκη).

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία για να δημιουργήσουν τις διαθήκες τους με πρότυπα και άλλους πόρους. Παρέχει επίσης μια λίστα ελέγχου για να διασφαλίσει ότι παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Το εργαλείο θα παρέχει ένα αντίγραφο PDF της ολοκληρωμένης διαθήκης. Αυτό το νομικά δεσμευτικό έγγραφο μπορεί να επικυρωθεί και να υπογραφεί από τον διαθέτη, τους μάρτυρες και τον συμβολαιογράφο. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε δικηγόρους, βοήθεια στον προγραμματισμό της περιουσίας και συμβουλές για διαθήκη. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν την κατεύθυνση που απαιτούν μέσω αυτών των υπηρεσιών για να εγγυηθούν ότι οι διαθήκες τους έχουν συνταχθεί νόμιμα και σωστά.

  13 οικονομικά αποδοτικές πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Blogger

Στην ενότητα που ακολουθεί, αξιολογήσαμε τις κορυφαίες επιλογές μας για τους καλύτερους κατασκευαστές βούλησης στο διαδίκτυο με βάση τη διεπαφή χρήστη, την προσβασιμότητα και τις δυνατότητές τους. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Δικηγόρος πυραύλων

Το Rocket Lawyer έχει μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά, όπως δείγματα διαθηκών που μπορούν να διαβαστούν στο διαδίκτυο. Αυτά θα βοηθήσουν τους πελάτες να οργανώσουν τα κτήματά τους και θα τους παρέχουν ιδέες για αντικείμενα που μπορεί να μην έχουν ακόμη σκεφτεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή των επτά ημερών για να συντάξετε μια τελική διαθήκη χωρίς κόστος και, στη συνέχεια, μπορείτε να εγγραφείτε πλήρως για ένα μήνα για να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις υπηρεσίες υποστήριξής τους. Το λογισμικό έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και παρέχει μερικές από τις καλύτερες ευελιξίες αναθεώρησης και μορφής για το τελικό προϊόν που είναι πιθανό να βρείτε.

Κάντε τη δική σας θέληση

Παρόλο που πολλοί πάροχοι λογισμικού που κάνουν βούληση παρέχουν μια δωρεάν δοκιμή, σπάνια τους επιτρέπει να δημιουργήσουν μια δωρεάν, νομικά έγκυρη διαθήκη. Οι χρήστες του Do Your Own Will μπορούν να αρχίσουν να γράφουν τη δική τους διαθήκη αμέσως χωρίς να δώσουν καμία πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό στοιχείο! Αυτή είναι μια τεράστια νίκη έναντι άλλων παρόμοιων ιστοσελίδων. Η εταιρεία κερδίζει χρήματα εμφανίζοντας διαφημίσεις στην οθόνη καθώς προχωράτε.

Με τη βοήθεια του Do Your Own Will, η δημιουργία μιας τελευταίας διαθήκης είναι απλή. Για να δημιουργήσετε μια νομικά εκτελεστή τελευταία διαθήκη, πρέπει να απαντήσετε σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε τρεις οθόνες που καθορίζουν τις επικρατούσες περιστάσεις σας.

Η διαθήκη είναι άμεσα διαθέσιμη για λήψη είτε σε μορφή εγγράφου είτε σε μορφή PDF μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Χρειάζονται περίπου τρία λεπτά για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.

Ελεύθερη βούληση

Όταν πρόκειται να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας και τον χρόνο σας, το FreeWill είναι η καλύτερη επιλογή. Αν και σχετικά απλό, είναι ιδανικό για όποιον έχει ένα απλό σενάριο που δεν απαιτεί περίπλοκες αλλαγές. Μπορείτε να συμπληρώσετε ακριβείς ευχές για την ταφή και την τελική ανάπαυσή σας στην πλατφόρμα, η οποία είναι λεία και απλή.

Το FreeWill προσφέρει συνεργασία με γνωστά φιλανθρωπικά ιδρύματα σε διάφορα θέματα, καθιστώντας το την τέλεια πλατφόρμα για άτομα που θέλουν να αφήσουν δώρα σε φιλανθρωπίες στις διαθήκες τους.

Το FreeWill διαθέτει μια αυτοαποδεικνυόμενη ένορκη δήλωση και προσφέρει πρόσθετες πληροφορίες και ευρύτερα νομικά ζητήματα, όπως κηδεμόνες για παιδιά, παροχές για κατοικίδια, φιλανθρωπικές δωρεές, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και ρήτρα μη διαγωνισμού. Λάβετε υπόψη εάν η υπόθεσή σας είναι πιο προβληματική επειδή προσφέρει πιο συγκεκριμένες συστάσεις για να δείτε έναν δικηγόρο για μεγάλες ή σύνθετες περιουσίες.

Νομικά Πρότυπα

Τα Νομικά Πρότυπα σάς καθοδηγούν στη διαδικασία σύνταξης διαθήκης, παρέχοντας οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εγγράφων. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε διατάξεις στις διαθήκες τους, όπως ορισμούς δικαιούχων, οδηγίες κηδεμονίας κ.λπ.

Μετά την ολοκλήρωση, η διαθήκη μπορεί να εκτυπωθεί ή να υπογραφεί ηλεκτρονικά και να αποθηκευτεί με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης ένα διαδικτυακό εργαλείο προγραμματισμού ακινήτων που σας βοηθά να διαχειριστείτε τα περιουσιακά τους στοιχεία και να αποφασίσετε για τα κτήματά τους. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζωντανό καταπίστευμα, να ονομάσετε ένα πληρεξούσιο και να ορίσετε έναν εκτελεστή.

  Οι 7 καλύτερες εφαρμογές ψηφιακών επαγγελματικών καρτών (δωρεάν + επί πληρωμή)

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βούληση, όπως υπηρεσίες διαθήκης, έλεγχος νομικών εγγράφων και πολλά άλλα μέσα από το εργαλείο.

Υφασμα

Μια τυπική πλατφόρμα, το Fabric, έχει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την κατασκευή μιας απλής διαθήκης. Έχει μοντέρνο και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, παρόλο που είναι πιο θεμελιώδες από τις άλλες εναλλακτικές που αναφέρονται εδώ.

Δεν υπάρχει ασάφεια ως προς το τι σημαίνει οτιδήποτε γιατί όλα περιγράφονται ξεκάθαρα.

Επιπλέον, το Fabric διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά για πλατφόρμες Android και iPhone, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά των εγγράφων στο τέλος της ζωής σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Ωστόσο, η διαδικτυακή εφαρμογή έδωσε έμφαση στην ασφάλιση ζωής, η οποία μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά σας για τη σύνταξη διαθήκης.

Quicken WillMaker

Ένα πολύ γνωστό λογισμικό δημιουργίας βούλησης είναι το Quicken WillMaker της Nolo. Έχετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένο λογισμικό με αντάλλαγμα πληρωμή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία νομικών εγγράφων για διάφορους σκοπούς.

Θα λάβετε απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για να σας υποδείξουν τις διαθήκες και άλλα κατάλληλα έγγραφα σχεδιασμού ακινήτων για την περίπτωσή σας.

Το εργαλείο επιτρέπει επίσης τη δημιουργία πολλών διαθηκών για κάθε μέλος της οικογένειας και την ανάθεση και την καταχώριση άλλων ρόλων όπως κηδεμόνες και εκτελεστές.

Το εργαλείο είναι απλό στη χρήση και διαισθητικό, επομένως οι περισσότεροι άνθρωποι με μέτριες συνθήκες διαβίωσης θα πρέπει να μπορούν να δημιουργούν νομικά έγγραφα στο σπίτι χωρίς να κάνουν περισσότερη μελέτη ή να χρειάζεται να πληρώσουν δικηγόρο.

Η μακροβιότερη διαδικτυακή πλατφόρμα διαθήκης, US Legal Wills, προσφέρει διαδικτυακές διαθήκες για περισσότερα από 20 χρόνια. Μια ενότητα για τη συμπερίληψη της διαθήκης σας έχει τη μορφή των πρώτων οκτώ βημάτων του ερωτηματολογίου, ακολουθούμενη από προαιρετικά πρόσθετα όπως εξουσιοδότηση, διαθήκη διαβίωσης, ρυθμίσεις ταφής και διαχείριση κωδικού πρόσβασης.

Όταν πρόκειται να ονομάσετε εναλλακτικές λύσεις και να αναφέρετε τα χρέη που έχουν συγχωρεθεί κατά τη θέλησή σας, αυτό το διαδικτυακό εργαλείο σίγουρα θα ξεχωρίσει.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, φροντίστε να διαβάσετε τις χρήσιμες συμβουλές που ενδέχεται να ισχύουν για ζητήματα στο μέλλον, όπως η ανάγκη υπογραφής της διαθήκης με μπλε μελάνι, η κάλυψη των σελίδων όταν υπογράφουν οι μάρτυρες, η αποθήκευση του εγγράφου που προκύπτει μετά έχει υπογραφεί και να γνωρίζουν πιθανές δυσκολίες στο διατακτικό δικαστήριο.

ηλεκτρονικές φόρμες

Μία από τις πιο δημοφιλείς πηγές για δωρεάν διαδικτυακές διαθήκες που μπορείτε να συμπληρώσετε είναι τα eForms. Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών είναι το online willmaker τους. σίγουρα αξίζει να αναφερθεί η αρχαϊκή διεπαφή ερωτήσεων.

Η διαδικασία δεν είναι τόσο εύκολη όσο είναι με άλλους δημιουργούς διαθήκης και υπάρχει μικρή πρόσβαση στην υποστήριξη παρόλο που έχουν πλήρεις οδηγίες για τη σύνταξη της δικής σας διαθήκης.

  Γιατί να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού στον εαυτό σας; Εδώ είναι τι θα μάθετε

Το προσαρμοσμένο σχέδιο φόρμας του eForms διευκολύνει τη δια βίου πρόσβαση στη διαθήκη σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να λάβετε τη συμπληρωμένη φόρμα μετά από μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

Παρέχουν στους χρήστες την επιλογή να κατεβάσουν τη φόρμα τους ως Έγγραφο Word και PDF, κάτι που είναι ένα καταπληκτικό όφελος εάν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε τη φόρμα μόνοι σας ή να το συζητήσετε με τον σύμβουλό σας.

TotalLegal

Σε σύγκριση με τα άλλα, το TotalLegal έχει απλό σχεδιασμό, παρόλο που το ερωτηματολόγιο είναι λίγο δύσκολο να το κατανοήσουν ορισμένοι. Προσφέρει πολλές ευέλικτες επιλογές για να καλύψει διάφορες απαιτήσεις. Οι μόνοι τρόποι επικοινωνίας με έναν αντιπρόσωπο είναι μέσω τηλεφώνου ή email εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Το Total Legal Wills παρέχει μόνο μια τυπική, αρχικού επιπέδου λύση για μια απλή διαθήκη. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, προορίζεται για τη δημιουργία μη σύνθετων εγγράφων διαθήκης, καθώς στερείται λεπτομερούς επεξήγησης των νομικών συνεπειών.

Εμπιστοσύνη & Θέληση

Η Trust & Will προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας βούλησης, καθιστώντας την ιδανική για άτομα που δεν έχουν χρόνο αλλά επιθυμούν να δημιουργήσουν διαδικασίες σχεδιασμού ακινήτων. Ισχυρίζεται ότι δεν παίρνει περισσότερα από 15 από τα πολύτιμα λεπτά σας για ολόκληρη τη διαδικασία και εάν οι απαιτήσεις σας είναι απλές, η διαδικασία θα επιταχυνθεί περαιτέρω.

Μια σειρά γρήγορων ερωτήσεων και των απαντήσεών σας χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τις προτιμήσεις σας για τον προγραμματισμό ακινήτων, κάνοντας τη διαδικασία πιο εύκολη στην παρακολούθηση και πιο απρόσκοπτη.

Μόλις πληρώσετε το τέλος, ένα χαρτί προεπισκόπησης θα εμφανιστεί στην οθόνη και θα είναι διαθέσιμο για λήψη αμέσως. Θα λάβετε επίσης ένα αντίγραφο μέσω ταχυδρομείου και είστε ελεύθεροι να κάνετε όσες αλλαγές κρίνετε στη διαθήκη σας.

Η δημιουργία βούλησης γίνεται όσο το δυνατόν πιο απλή με το Trust & Will, χάρη σε μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες χρήστη.

Ισχύουν οι Online Will Makers;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι οι διαδικτυακές διαθήκες είναι νόμιμες, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνονται με τους τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς κανονισμούς. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερο να έχετε έναν δικηγόρο να εξετάσει μια διαθήκη πριν οριστικοποιηθεί. Αυτό θα διασφαλίσει ότι πληροί όλες τις νομικές απαιτήσεις και αντανακλά με ακρίβεια τις επιθυμίες του ατόμου που το δημιουργεί.

Τελικές Λέξεις

Οι ηλεκτρονικοί κατασκευαστές διαθηκών μπορούν να είναι η καλύτερη επιλογή εάν η υπόθεσή σας δεν είναι περίπλοκη και θέλετε να αποφύγετε να επισκεφτείτε το γραφείο ενός δικηγόρου.

Ένας τρόπος για να μειώσετε το άγχος στην οικογένειά σας όταν πεθάνετε είναι να προετοιμαστείτε για τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις ύστατες επιθυμίες σας. Εάν όχι, αφήνονται να μαζέψουν τα κομμάτια χωρίς τη βοήθειά σας. Κάντε τις δύσκολες ερωτήσεις και βάλτε τις επιθυμίες σας σε χαρτί για να αναλάβετε την ευθύνη. Είναι πιο απλό από όσο φαντάζεστε, όπως φαίνεται από την παραπάνω λίστα.

Εάν έχετε επίσης μια επιχείρηση, μπορείτε να δείτε αυτά τα πρότυπα νομικών εγγράφων για να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας τεκμηριώνονται σωστά.