Οι καλύτερες ταινίες TCM για ροή στο HBO Max (Ιούνιος 2020)

Το Turner Classic Movies (TCM) έχει ταινίες σχεδόν κάθε δεκαετίας και μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές από τις ταινίες της υπηρεσίας από το σαλόνι σας. Αυτές οι κινήσεις είναι 10 από τις καλύτερες επιλογές από το TCM που μπορείτε να κάνετε ροή μέσω του HBO Max.

Το Blob

Το Blob ακολουθεί την ιστορία του Steve Andrews και της κοπέλας του καθώς ερευνούν έναν πεσμένο μετεωρίτη. Αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο όταν βλέπουν έναν αγρότη να καταβροχθίζεται από μια σταγόνα πρωτοπλάσματος και πηγαίνουν να πουν στην πόλη. Κανείς δεν τους πιστεύει και δεν έχουν ιδέα για τη μοίρα που πρόκειται να καταλάβει το σπίτι τους.

Little Shop of Horrors

Αυτό το διασκεδαστικό μικρό μιούζικαλ ακολουθεί την ιστορία του Seymour, τον οποίο υποδύεται ο Rick Moranis, ο οποίος έχει λατρέψει τον συνάδελφό του. Ωστόσο, πρέπει να δώσει όλη του την προσοχή στην Audrey II, ένα αιμοδιψό φυτό που τρώει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει δύναμη. Ο Σέιμουρ πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί Little Shop of Horrors για να σωθεί το φυτικό κατάστημα.

  Πώς να επαναφέρετε τον ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης Apple Notes σε iPhone, iPad και Mac

Ο μάγος του Οζ

Η Ντόροθι και ο μικρός της φίλος Τότο ταξιδεύουν σε ένα μυστικιστικό ταξίδι όταν ένας ανεμοστρόβιλος σκίζει το σπίτι της. Ο μάγος του Οζ την οδηγεί σε ένα ταξίδι όπου γνωρίζει νέους φίλους και ταξιδεύει στη Σμαραγδένια Πόλη. Σε όλα τα ταξίδια της, η Κακιά Μάγισσα της Δύσης κάνει ό,τι μπορεί για να τη σταματήσει.

Νύχτα των ζωντανών νεκρών

Νύχτα των ζωντανών νεκρών είναι μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που γυρίστηκαν ποτέ. Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα εφήβων παγιδευμένων σε ένα αγρόκτημα καθώς δέχονται επίθεση από ζωντανούς νεκρούς. Πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν από αυτές τις περίεργες επιθέσεις.

Μια φορά κι έναν καιρό στη Δύση

Όταν μια γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της για να βρει τον άντρα της σκοτωμένο, ξεκινά να βρει έναν τρόπο να εκδικηθεί τον θάνατό του. Μια φορά κι έναν καιρό στη Δύση βάζει την ομάδα της να συνεργαστεί με έναν νεαρό καουμπόη για να αντιμετωπίσει τους παρανόμους που τον σκότωσαν. Η προσωπικότητά τους μπορεί να συγκρούονται καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά το ταξίδι τους τελειώνει το ίδιο για αυτούς τους ταξιδιώτες.

  Πώς να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες στο σπίτι σας (Δεν χρειάζεται Flash)

Να ζει κανείς ή να μην ζει

Να ζει κανείς ή να μην ζει ακολουθεί μια ομάδα ηθοποιών που ενώνονται για να εξοντώσουν τους Ναζί. Όταν κατευθύνονται στο πολωνικό υπόγειο, πρέπει να εμποδίσουν έναν κατάσκοπο να δώσει στους Ναζί πληροφορίες που θα μπορούσαν να καταρρίψουν την αντίστασή τους. Παρακολουθήστε πώς χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους για να κατακτήσουν τον εχθρό και να σώσουν την Πολωνική αντίστασή τους.

Επαναστάτης χωρίς αιτία

Κάντε ένα ταξίδι με αυτούς τους επαναστάτες έφηβους που έχουν ξεκινήσει μια ζωή αγώνων συρμού για να κερδίσουν τις καρδιές των συναδέλφων τους. Επαναστάτης χωρίς αιτία ακολουθεί το ταξίδι τους καθώς ο Τζιμ Σταρκ αφήνει το στίγμα του σε αυτή τη νέα πόλη με το ενοχλητικό παρελθόν του. Επιστρέφει στις ρίζες του στη ζωή των συμμοριών και χρησιμοποιεί τις τακτικές του για να εξοντώσει τους εχθρούς του.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο TikTok

Μπόνι και Κλάιντ

Μια νεαρή σερβιτόρα ερωτεύεται έναν πρώην εγκληματία και συνεργάζονται για να ξεκινήσουν μαζί έναν εγκληματικό τρόπο ζωής. Μπόνι και Κλάιντ ακολουθεί την πραγματική ιστορία αυτού του ντουέτου που αναλαμβάνει πολλές ληστείες τραπεζών και φέρνει μαζί και άλλους στις επιτυχίες τους. Παρακολουθήστε αυτό το αποξενωμένο δίδυμο καθώς επιτίθεται σε τράπεζες χωρίς να προσπαθούν να βλάψουν κανέναν στο δρόμο τους για να βγάλουν χρήματα.

2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey σας ταξιδεύει σε ένα παράξενο ταξίδι στην ιστορία της εξέλιξης. Με τον HAL στο πλευρό του, ο Δρ Dave Bowman, τον οποίο υποδύεται ο Keir Dullea, προσπαθεί να φτάσει στους μονόλιθους που έχουν εξελίξει την ανθρωπότητα. Αυτή η ταινία θα μπερδέψει πραγματικά με το μυαλό σας καθώς συνεχίζεται η αναμέτρηση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής.

Τραγουδώντας στη βροχή

Τραγουδώντας στη βροχή είναι ένα διασκεδαστικό μιούζικαλ που ακολουθεί τη σχέση εντός και εκτός οθόνης του πιο σημαντικού ζευγαριού του Χόλιγουντ. Ωστόσο, η σχέση τους εκτός οθόνης μπορεί να μην είναι τόσο λαμπερή όσο φαίνεται. Το ζευγάρι κάνει ένα ταξίδι για να ασχοληθεί με τη σχέση του αλλά και τα επαγγελματικά του ταξίδια.