Οι καλύτερες πλατφόρμες Bootcamp κωδικοποίησης για να μεταμορφώσετε την καριέρα σας

Πρέπει να τα πηγαίνετε καλά στην καριέρα σας, αλλά μερικές φορές όταν αξιολογείτε την ανάπτυξή σας και αισθάνεστε παρεκκλίνουσα σε μια χρονική στιγμή. Ευχόσασταν να μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να αλλάξετε την επαγγελματική σας απόφαση.

Η επιλογή μιας καριέρας για τον εαυτό σας μπορεί να είναι συντριπτική — είναι φυσικό. Μπορεί να έχετε ασκήσει τη Βιολογία, τις Τέχνες ή το Εμπόριο όλη σας τη ζωή, αλλά τώρα βλέπετε μια επεκτάσιμη καριέρα ως Προγραμματιστής Λογισμικού. Αλλά φοβάστε πώς να ξεκινήσετε από το μηδέν. Αλλά έχοντας πει αυτό, «ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε τα πράγματα». 😉

Καθώς η ζήτηση για προγραμματιστές λογισμικού συνεχίζει να αυξάνεται, πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους να εισέλθουν στον κλάδο. Μια δημοφιλής επιλογή είναι το Coding Bootcamp. Ας καταλάβουμε πώς τα boot camps κωδικοποίησης είναι τα νέα hacks για την εκμάθηση δεξιοτήτων κωδικοποίησης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτά τα μαθήματα σφαλμάτων κωδικοποίησης και πώς είναι τα κατάλληλα για εσάς.

Τι είναι το Bootcamp Κωδικοποίησης; 🧑‍💻

Τα boot camps κωδικοποίησης είναι εντατικά, καθηλωτικά προγράμματα που διδάσκουν στους ανθρώπους τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν προγραμματιστές λογισμικού. Συνήθως διαρκούν λίγους μήνες και καλύπτουν γλώσσες προγραμματισμού, αλγόριθμους και αρχές μηχανικής λογισμικού.

Τα Bootcamps μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν προγραμματιστές λογισμικού, αλλά δεν έχουν το χρόνο ή τους πόρους για να παρακολουθήσουν ένα παραδοσιακό τετραετές πτυχίο επιστήμης υπολογιστών. Μπορούν επίσης να είναι κατάλληλα για άτομα με εμπειρία κωδικοποίησης, αλλά που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Τα bootcamps κωδικοποίησης μπορεί να διαφέρουν σε διάρκεια, αλλά τα περισσότερα διαρκούν από 10 έως 12 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι μαθητές θα μάθουν για διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία και θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε έργα.

Μετά την ολοκλήρωση ενός bootcamp κωδικοποίησης, οι απόφοιτοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας ως προγραμματιστές λογισμικού. Και με τις κατάλληλες δεξιότητες και εμπειρία, μπορούν επίσης να γίνουν κύριοι προγραμματιστές ή μηχανικοί λογισμικού.

Είναι κατάλληλο για προγραμματιστές λογισμικού;

Ως προγραμματιστής λογισμικού, μπορεί να αναρωτιέστε εάν ένα bootcamp κωδικοποίησης είναι κατάλληλο για εσάς. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν λάβετε μια απόφαση.

Αρχικά, εξετάστε τους στόχους της καριέρας σας. Εάν θέλετε να γίνετε προγραμματιστής λογισμικού, ένα bootcamp κωδικοποίησης μπορεί να σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες. Ωστόσο, εάν ενδιαφέρεστε για άλλο τομέα, όπως η ανάπτυξη ιστού ή η επιστήμη δεδομένων, μπορεί να μην χρειάζεστε ένα bootcamp κωδικοποίησης.

  Πώς να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης στο iPhone

Δεύτερον, σκεφτείτε το μαθησιακό σας στυλ. Τα boot camp κωδικοποίησης είναι έντονα και θα μαθαίνετε νέο υλικό με γρήγορο ρυθμό. Εάν προτιμάτε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον μάθησης, ένα bootcamp μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς.

Τρίτον, εξετάστε το κόστος. Τα bootcamps μπορεί να είναι ακριβά, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε την επένδυση.

Τέλος, μιλήστε με άλλους προγραμματιστές λογισμικού. Μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το εάν ένα Bootcamp κωδικοποίησης είναι κατάλληλο ή όχι για εσάς.

Ως λάτρης της τεχνολογίας, είμαι πάντα περίεργος για το πώς μαθαίνουν άλλοι προγραμματιστές να κωδικοποιούν. Πρόσφατα συνδέθηκα με μερικούς προγραμματιστές που έχουν περάσει από bootcamps κωδικοποίησης και ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν τις εμπειρίες τους.

Η κωδικοποίηση Bootcamp είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε τον κώδικα και να βγάλετε κάτι από αυτόν. Τα bootcamps σας κρατούν επενδύσεις στο μάθημα ακόμα και όταν αισθάνεστε ότι δεν εργάζεστε. Τα bootcamps προετοιμάζουν τους μαθητές για πρακτική ανάπτυξη.

Σκληρός KashiwalΠρογραμματιστής λογισμικού

Ενώ σε συνομιλία με Κέλβιν, ένας παράγοντας επιρροής τεχνολογίας στο Twitter που μαθαίνει αυτήν τη στιγμή το React σε ένα Bootcamp. Μίλησε για το πώς «τα bootcamps μπορούν να σας δώσουν κατεύθυνση για το πώς οι σπουδές σας θα πρέπει να είναι Περιεχομένου» ανεξάρτητα από τον καθορισμό μη ρεαλιστικών χρονοδιαγραμμάτων για τη μάθησή σας.

Τα bootcamps δεν αφορούν μόνο τη γρήγορη εκμάθηση με ασαφή βασικά και θεμέλια. Στην πραγματικότητα, περισσότερα σχετικά με τη μάθηση υπό την καθοδήγηση ειδικών με το σωστό σύνολο τυπικών πόρων που διατίθενται σε εσάς.

Η εμπειρία του Tech influencer Kelvin μετά το bootcamp

Εάν σκέφτεστε ένα bootcamp κωδικοποίησης, αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε τις επιλογές σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι η κατάλληλη για εσάς.

Αναρωτιέστε πότε να ξεκινήσετε ένα bootcamp κωδικοποίησης;

Τα bootcamps είναι η νέα μορφή τεχνολογικής εκπαίδευσης. Ο κόσμος αναπτύσσεται ταχύτερα από την άποψη της καινοτομίας, και ποιος διευθύνει την καινοτομία: Φυσικά, CODERS!

Συνιστώνται τα Bootcamps κωδικοποίησης όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο κόσμος έχει περάσει από το «A for apple». Οι μαθητές θα πρέπει να αναπτύξουν δεξιότητες αναλυτικής σκέψης από την ημέρα που αρχίζουν να αναπτύσσουν τον εγκέφαλό τους. Ένας πρώιμος υιοθέτης είναι πάντα καλύτερος κωδικοποιητής.

Σημαντικές δεξιότητες που απαιτούνται στην κωδικοποίηση bootcamp

Τα boot camps κωδικοποίησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γίνετε προγραμματιστής λογισμικού. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε αυτά τα προγράμματα. Ακολουθούν οι βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την κωδικοποίηση των boot camps:

#1. Ισχυρές βάσεις στην επιστήμη των υπολογιστών

Τα boot camp κωδικοποίησης απαιτούν μια ισχυρή βάση στην επιστήμη των υπολογιστών. Οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να κατανοούν αλγόριθμους και δομές δεδομένων για να είναι επιτυχείς.

  Πώς να εμφανίσετε όριο ταχύτητας στους Χάρτες Google

#2. Επάρκεια σε γλώσσα προγραμματισμού

Για να είναι επιτυχής σε ένα boot camp κωδικοποίησης, οι μαθητές πρέπει να είναι ικανοί σε τουλάχιστον μία γλώσσα προγραμματισμού. Αυτό θα τους επιτρέψει να γράψουν κώδικα που είναι αποτελεσματικός και πληροί τις απαιτήσεις του έργου.

#3. Προσοχή στη λεπτομέρεια

Τα boot camp κωδικοποίησης απαιτούν από τους μαθητές να δώσουν προσοχή στη λεπτομέρεια. Πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζουν σφάλματα στον κώδικά τους και να τα διορθώνουν. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απαραίτητη για να γίνετε επιτυχημένος προγραμματιστής λογισμικού.

#4. Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου

Τα boot camp κωδικοποίησης απαιτούν από τους μαθητές να ολοκληρώσουν έργα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, οι δεξιότητες διαχείρισης χρόνου είναι απαραίτητες. Οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να προγραμματίσουν το χρόνο τους με σύνεση προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο στην ώρα τους.

#5. Δεξιότητες επικοινωνίας

Τα boot camp κωδικοποίησης απαιτούν επίσης από τους μαθητές να επικοινωνούν με την ομάδα τους. Πρέπει να είναι σε θέση να εξηγήσουν τον κώδικά τους και να συζητήσουν τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι δεξιότητες επικοινωνίας είναι απαραίτητες σε κάθε τομέα και ο προγραμματισμός δεν διαφέρει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το bootcamp κωδικοποίησης μπορεί να προσφέρει εξαιρετική εκπαίδευση στους επίδοξους προγραμματιστές λογισμικού. Τι γίνεται όμως αφού αποφοιτήσεις; Έμαθες τα πάντα να κωδικοποιείς σαν Τζακ! 🤠

Υπάρχουν όμως διαθέσιμες ευκαιρίες εργασίας; 🤔

Η απάντηση είναι ναι! Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ευκαιρίες εργασίας για αποφοίτους του bootcamp κωδικοποίησης. Στην πραγματικότητα, πολλοί εργοδότες αναζητούν ενεργά υποψηφίους με εμπειρία στο bootcamp κωδικοποίησης.

Πρόσφατα, περνούσα από το email μου, όπου έγραψα μερικά ιδρύματα bootcamp για να συμμετάσχει ο ανιψιός μου και αυτό που τράβηξε το μάτι μου ήταν ο αριθμός των φοιτητών που έκαναν προσφορές από κορυφαίες εταιρείες με ένα τόσο επικερδές πακέτο.

Κοιταξε και μονος σου, Κωδικοποίηση Ninjaμια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης, που προσέφερε τοποθέτηση από εταιρείες FAANG για 5000+ αποφοίτους τον Μάιο του 2022

Επομένως, εάν αναζητάτε μια καριέρα στην ανάπτυξη λογισμικού, μην αφήσετε το κόστος ενός bootcamp κωδικοποίησης να σας αποτρέψει. Η επένδυση σίγουρα θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.

Τώρα που είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση σε ένα bootcamp κωδικοποίησης, κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο για να γκουγκλάρετε τα καλύτερα bootcamps. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω 👇

Τεχνολογικός ανελκυστήρας

Αναζητάτε ένα bootcamp κωδικοποίησης με κορυφαία βαθμολογία; Μην κοιτάξετε περισσότερο από Τεχνολογικός ανελκυστήρας!

Με ποσοστό τοποθέτησης σε θέση εργασίας πάνω από 96%, το εντατικό μας πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία ως προγραμματιστής λογισμικού. Επιπλέον, η αφοσιωμένη ομάδα υπηρεσιών σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας.

Codingdogo

Αν ψάχνετε να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε, Codingdogo είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Προσφέρουν μαθήματα για αρχάριους, μεσαίους και προχωρημένους φοιτητές. Είτε θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε ιστότοπους, εφαρμογές ή λογισμικό, έχουν ένα μάθημα για εσάς.

  Πώς να διορθώσετε ζητήματα σύνδεσης Wi-Fi τηλεόρασης Samsung

Ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια καριέρα στην κωδικοποίηση. Και οι έμπειροι εκπαιδευτές τους είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε στην πορεία.

Σανίδα εκπηδήσεως δύτου

Με περισσότερες από 1.000 ώρες περιεχομένου, Σανίδα εκπηδήσεως δύτουΤα μαθήματα σε στυλ bootcamp έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για δουλειά σε μόλις 12 εβδομάδες.

Το Springboard προσφέρει ένα δωρεάν εισαγωγικό μάθημα, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Και με ποσοστό επιτυχίας άνω του 90%, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε μια έξυπνη επένδυση στο μέλλον σας.

Flatironschool

Μάθημα κωδικοποίησης Flatironschool έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε επιτυχημένος μηχανικός λογισμικού. Θα μάθετε πώς να κωδικοποιείτε, να εργάζεστε με βάσεις δεδομένων και πολλά άλλα. Και επειδή το μάθημα διδάσκεται από έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, θα λάβετε κορυφαίες οδηγίες.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα σχετικά με το μάθημα είναι ότι είναι ευέλικτο. Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε διαδικτυακά ή αυτοπροσώπως και μπορείτε να μελετήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι αν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε ένα μάθημα πλήρους απασχόλησης, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Γενική Συνέλευση

Το bootcamp του GA προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τα πάντα, από τα βασικά της ανάπτυξης ιστού έως πιο προηγμένα θέματα όπως δομές δεδομένων και αλγόριθμους. Το μάθημα έχει επίσης σχεδιαστεί για να σας δώσει πολλές ευκαιρίες να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας κωδικοποίησης μέσω έργων και ασκήσεων.

App Academy

App Academy έχει ένα εξαιρετικό ποσοστό τοποθέτησης σε θέση εργασίας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική δουλειά μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος. Το μάθημα είναι απαιτητικό, αλλά θα βγείτε από αυτό με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να βρείτε μια εξαιρετική δουλειά στον κλάδο της τεχνολογίας.

SheCodes

SheCodes διδάσκει δεξιότητες κωδικοποίησης σε πολυάσχολες γυναίκες. Συνιστάται ιδιαίτερα από περισσότερες από 90.000+ γυναίκες, η SheCodes δεσμεύεται να κλείσει το χάσμα μεταξύ των φύλων στη βιομηχανία του τεχνολογικού προγραμματισμού, ενδυναμώνοντας τις γυναίκες με τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχουν στον σημερινό τεχνολογικό κόσμο.

Σταθμός Εγκεφάλου

BrainStation είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και επωνυμίες να επιτύχουν στην ψηφιακή εποχή.

Το BrainStation έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 500 εκπαιδευτές από τις πιο καινοτόμες εταιρείες, αναπτύσσοντας ψηφιακή εκπαίδευση αιχμής, πραγματικού κόσμου που έχει ενδυναμώσει περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Γαλβανίζω

Μαθητές από Γαλβανίζω οι οποίοι παρακολούθησαν το κορυφαίο πρόγραμμα εκκίνησης διαδικτυακής κωδικοποίησης σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας: Linkedin, Microsoft και Salesforce. Έχουν μια επιλογή μοιρασμένης πληρωμής όπου μπορείτε να πληρώσετε το πρώτο μισό των διδάκτρων την ημέρα 1 του μαθήματος και να πληρώσετε το υπόλοιπο στο μέσο.

συμπέρασμα

Τώρα που έχετε πολλές επιλογές, αξιοποιήστε το καλύτερο.

Επίσης, να θυμάστε ότι μια εξαιρετική καθοδήγηση ή ένα Bootcamp θα έχει αποτέλεσμα μόνο όταν υπάρχει προθυμία! Το αυτο-κίνητρο είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε καριέρα ή μάθηση.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε αυτο-οδηγούμενοι και εργατικοί στη στάση σας – η επιτυχία θα ακολουθήσει τα στάδια όπου κι αν φύγετε 👣

Μπορείτε επίσης να δείτε πώς να χτίσετε την καριέρα σας ως μηχανικός λογισμικού.