Οι καλύτερες εικονικές κάρτες πληρωμών για το μάρκετινγκ συνεργατών

Φέτος, χιλιάδες διαφημιστικοί λογαριασμοί σε όλο τον κόσμο απαγορεύτηκαν λόγω «Πληρωμή κινδύνου».

Οι μεγάλοι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google, η Meta και η ByteDance αντιμετώπισαν σοβαρά τους συνεργάτες του μάρκετινγκ. Τώρα όλες οι κάρτες πληρωμής που χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις στο Google Ads, στο Facebook Ads και στις διαφημίσεις TikTok ελέγχονται ακόμη πιο προσεκτικά. Επιπλέον, το Facebook έχει εισαγάγει την επανεξουσιοδότηση.

Το PST.NET επιτρέπει τη ροή δαπανών

Το έργο των συνεργατών μάρκετινγκ είναι αδύνατο χωρίς αξιόπιστους τρόπους πληρωμής για τις διαφημιστικές δαπάνες, επομένως, το PST.NET έχει αναπτύξει μια προηγμένη τεχνολογική λύση για την επίλυση του προβλήματος των συνεργατών, των διαχειριστών ιστού και άλλων ειδικών επισκεψιμότητας — εικονικές κάρτες πληρωμών που είναι ανθεκτικές σε απαγορεύσεις.

Οι ειδικοί έχουν μια ερώτηση, γιατί οι περισσότερες κάρτες απαγορεύονται, ενώ οι κάρτες που εκδίδονται από το PST.NET λειτουργούν τέλεια; Θα το καλύψουμε αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο Trusted BIN, We Trust

Κάθε συνεργάτης του μάρκετινγκ γνωρίζει την αναγκαιότητα εργαλείων όπως ιδιωτικοί πληρεξούσιοι, θερμαινόμενοι λογαριασμοί, cloaking και προγράμματα περιήγησης κατά της ανίχνευσης, προκειμένου να παρακάμψει το σύστημα καταπολέμησης της απάτης.

  Τι σημαίνει Απαιτείται Έγκριση από την Amazon;

Υπάρχει επίσης ένα άλλο ουσιαστικό πράγμα που ξεχνούν ακόμη και οι έμπειροι συνεργάτες του μάρκετινγκ. Κάθε κάρτα πληρωμής περιλαμβάνει ένα BIN (Αριθμός Αναγνώρισης Τράπεζας) που αποκαλύπτει πολλά για τον λογαριασμό. Το πιο σημαντικό, οι πελάτες μπορούν να μάθουν τα στατιστικά στοιχεία χρήσης των BIN.

Οι βασικές μετρήσεις είναι οι εξής:

  • Το ποσοστό των λογαριασμών που πληρώθηκαν με κάρτες με συγκεκριμένο BIN.
  • Το ποσοστό των συναλλαγών πρώτης χρέωσης που σχετίζονται με αυτούς τους BIN.
  • Ο αριθμός των άλλων παραβιάσεων που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο BIN.

Όσο χειρότερη είναι η κατάσταση σε οποιαδήποτε από τις μετρήσεις, τόσο λιγότερη εμπιστοσύνη από το σύστημα καταπολέμησης της απάτης. Εάν το BIN δεν είναι αξιόπιστο, τότε η κάρτα είναι απίθανο να περάσει έλεγχο. Ως αποτέλεσμα, ο πελάτης είτε θα λάβει αμέσως μια προειδοποίηση «Πληρωμή κινδύνου» ή θα επιβληθούν περιορισμοί στον λογαριασμό.

Πώς να αποφύγετε τις απαγορεύσεις πληρωμών κινδύνου

Είναι δυνατό να παρακάμψετε μια ειδοποίηση πληρωμής κινδύνου. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ακόλουθες επιλογές:

  Επιδιόρθωση κωδικού σφάλματος 130 Αποτυχία φόρτωσης της ιστοσελίδας Άγνωστο σφάλμα
  • Εργαστείτε με κάρτες πληρωμών των μεγάλων τραπεζών, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο σύγχυσης μεταξύ της σειράς των συναλλαγών άλλων πελατών.
  • Χρησιμοποιήστε μοναδικές κάρτες πληρωμής που έχουν λιγότερους χρήστες, επομένως οι κάρτες δεν περιλαμβάνονται στη μαύρη λίστα.
  • Στην πρώτη περίπτωση, οι πελάτες εργάζονται στο τμήμα premium. Σχεδόν το 5-10% των συνεργατών μάρκετινγκ χρησιμοποιεί τέτοιους BIN. Επομένως, οι κάρτες διαρκούν πολύ περισσότερο.

    Στη δεύτερη περίπτωση, το σύστημα καταπολέμησης της απάτης δεν έχει στατιστικά στοιχεία για αυτούς τους BIN. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία, οι κάρτες πληρωμής δεν απαγορεύονται.

    Όλες οι κάρτες PST.NET περνούν δοκιμές κατά της απάτης και οι λογαριασμοί λειτουργούν χωρίς περιορισμούς. Υπάρχουν επίσης κάρτες με 3-D Secure, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασία με οποιαδήποτε ηλεκτρονική υπηρεσία.

    Η έκδοση κάρτας πληρωμής προχωρά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ο αριθμός των καρτών που έχουν εκδοθεί είναι απεριόριστος. Όλες οι ανανεώσεις λογαριασμού πραγματοποιούνται με Bitcoin και Tether, η χρέωση ξεκινά από 2,9%. Η ανάληψη είναι διαθέσιμη σε USDT-TRC20.

      25 καλύτερα δωρεάν εργαλεία ανίχνευσης ιστού

    Η υπηρεσία κάρτας πληρωμής από το PST προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που υποστηρίζει 13 γλώσσες, καθώς και bot Telegram για ειδοποιήσεις υπηρεσιών και ειδικές λειτουργίες για τον έλεγχο διαχείρισης δαπανών και την ομαδική εργασία συνεργατών.

    Γενναιόδωρο πρόγραμμα παραπομπών

    Η ανταμοιβή των συμμετεχόντων είναι 5 $ για την πρώτη κάρτα που εκδίδεται από παραπομπές, το 30% του κόστους για την έκδοση της δεύτερης και των επόμενων καρτών τους και το 10% της αξίας από τις πληρωμένες συναλλαγές τους. Ακόμη και μια παραπομπή μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά έσοδα λόγω του παραδοσιακά υψηλού κύκλου εργασιών στην επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών.

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    Οι κάρτες που εκδίδονται από την πλατφόρμα PST.NET περνούν εύκολα όλους τους ελέγχους καταπολέμησης της απάτης και αποτρέπουν τους ειδικούς του arbitrage κίνησης από ταλαιπωρία αποκλεισμένων, απενεργοποιημένων, ανασταλμένων και απαγορευμένων λογαριασμών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τακτικής επέκτασης της δεξαμενής των BIN και του συνεχούς ποιοτικού ελέγχου. Το PST.NET βοηθά τους συνεργάτες του μάρκετινγκ να επικεντρωθούν στην απόδοση αντί να αναζητούν έγκυρες κάρτες.

    Κωδικός κουπονιού

    Οι αναγνώστες μας μπορούν να λάβουν την πέμπτη κάρτα πληρωμής από την υπηρεσία δωρεάν. Απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης grtechpc.org στη συνομιλία υποστήριξης στον ιστότοπο PST.

    Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;