Οι Εφαρμογές Εγγράφων και Φύλλων Google Stand Alone είναι τώρα διαθέσιμες στο Play Store


Το Google Drive υπάρχει εδώ και πολύ καιρό ως η μοναδική εφαρμογή που κυβερνά όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive σας. Η Google έχει κυκλοφορήσει αυτόνομες εφαρμογές Έγγραφα Google και Φύλλα Google στο Play Store, έτσι ώστε όταν θέλετε να ανοίξετε ένα έγγραφο ή ένα υπολογιστικό φύλλο, να μπορείτε να τα ανοίξετε απευθείας από τις αντίστοιχες εφαρμογές τους. Οι αποκλειστικές εφαρμογές θα εμφανίζουν τα αρχεία που υποστηρίζουν να εξαλείφουν όλους τους άλλους τύπους και να σας εξοικονομούν από τον κόπο να ψάξετε μέσα από αυτά για να φτάσετε στα δικά σας αρχεία. Όπως η εφαρμογή Google Drive, μπορείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο ή ένα φύλλο και να το επεξεργαστείτε. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αντίστοιχες εφαρμογές για να δημιουργήσετε νέα έγγραφα ή υπολογιστικά φύλλα. Οι εφαρμογές δεν διαθέτουν νέες δυνατότητες. σκεφτείτε τα ως έναν τρόπο να φιλτράρετε πάντα τα έγγραφα και τα φύλλα σας και να σας περιμένουν όταν τα εκκινήσετε.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο Nintendo Switch

Έγγραφα Google

Εκκινήστε την εφαρμογή και θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι πολύ οικεία. Τα έγγραφά σας παρατίθενται και οργανώνονται κατά ημερομηνία. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα έγγραφο, να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο και να μετακινήσετε έγγραφα σε αυτόν, να προσθέσετε ένα νέο έγγραφο πατώντας το κουμπί συν στη γραμμή ενεργειών και να αλλάξετε την προβολή λίστας εγγράφων σε προβολή πλέγματος που θα σας δώσει μια μικρή προεπισκόπηση μικρογραφιών όλων των εγγράφων.

Το ίδιο το πρόγραμμα προβολής εγγράφων σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε το κείμενο στο έγγραφο. Έχετε στη διάθεσή σας όλα τα εργαλεία επεξεργασίας που υποστηρίζει το Google Drive και μπορείτε να δημιουργήσετε νέα έγγραφα ακόμα κι αν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

  Πρόσβαση και διαχείριση πολλών λογαριασμών κοινωνικών δικτύων και Cloud

Φύλλα Google

Τα Φύλλα Google μοιάζουν λίγο πολύ με το Google Drive, εκτός από το ότι παραθέτει μόνο τα υπολογιστικά φύλλα στη μονάδα δίσκου σας. Όπως και τα Έγγραφα Google, μπορείτε να προβάλετε τα φύλλα σας σε προβολή πλέγματος με μια προεπισκόπηση μικρογραφίας κάθε αρχείου. Πατήστε ένα φύλλο για να το ανοίξετε και πατήστε ένα κελί για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα σε αυτό. Διαθέτετε τα ίδια εργαλεία επεξεργασίας με αυτά της εφαρμογής Google Drive. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο φύλλο όταν είστε εκτός σύνδεσης. Τα αρχεία μπορούν να κοινοποιηθούν μέσα από την εφαρμογή.

  Πώς να φτιάξετε γυαλί στο Minecraft

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι εφαρμογές δεν προσφέρουν νέα δυνατότητα. Συντομεύουν τη διαδικασία αναζήτησης και φιλτραρίσματος αρχείων. Είναι λογικό επειδή οι χρήστες είναι πιο πιθανό να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστικά φύλλα και έγγραφα από οποιονδήποτε άλλο τύπο αρχείου. Μια αποκλειστική εφαρμογή για διαφάνειες αναμένεται να φτάσει σύντομα.

Κατεβάστε τα Έγγραφα Google από το Google Play Store

Λήψη Φύλλων Google από το Google Play Store