Οι δέκα καλύτερες εφαρμογές Windows του 2015

Το 2015 ήταν μια χρονιά που περιστράφηκε, καλώς ή κακώς, γύρω από τα Windows 10. Το νέο λειτουργικό σύστημα πήρε το επίκεντρο με λίγες αξιόλογες εφαρμογές που κυκλοφόρησαν και ακόμη λιγότερες που εξετάζονται εδώ. Τούτου λεχθέντος, υπήρχαν ακόμα μερικές εξαιρετικές εφαρμογές που εξετάσαμε πέρυσι για την πλατφόρμα των Windows. Εδώ είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές Windows που εξετάσαμε πέρυσι.

Ελέγξτε τον κέρσορα του ποντικιού σας χρησιμοποιώντας την κίνηση του κεφαλιού

Σε έναν κόσμο όπου οι εφαρμογές και οι συσκευές που βοηθούν άτομα με ειδικές ανάγκες είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα της δυνατότητας να τα αντέξετε οικονομικά, το Animouse είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον δρομέα του ποντικιού με κινήσεις του κεφαλιού. Λειτουργεί εξαιρετικά. Διαθέτει ρυθμίσεις για την προσαρμογή της ευαισθησίας και της κίνησης του δρομέα, καθιστώντας τον εξαιρετικό για χρήση σε μικρές και μεγάλες οθόνες.

  Πώς να τραβήξετε ένα Time-lapse με την DSLR ή την κάμερα χωρίς καθρέφτη

Επιτρέψτε στους χρήστες να εκτελούν προγράμματα με δικαιώματα διαχειριστή

Ορισμένες εφαρμογές απαιτούν δικαιώματα διαχειριστή για να εκτελεστούν, αλλά δεν μπορείτε απλώς να εκχωρήσετε τα δικαιώματα διαχειριστή σε οποιονδήποτε τα χρειάζεται. Το RunAsTool σάς επιτρέπει να εκχωρήσετε στους χρήστες το δικαίωμα να εκτελούν συγκεκριμένες εφαρμογές με δικαιώματα διαχειριστή. Δεν χρειάζεται να τους δώσετε τον κωδικό πρόσβασης ή να αλλάξετε τα δικαιώματα που έχει ένας συγκεκριμένος λογαριασμός χρήστη.

Κλειδώστε απομακρυσμένα τον υπολογιστή σας από το iPhone ή το Apple Watch

Έχετε ποτέ απομακρυνθεί από το σύστημά σας και ξεχάσατε να το κλειδώσετε; Το LockItUp είναι μια εφαρμογή που κοστίζει 3,99 $ και σας επιτρέπει να κλειδώνετε απομακρυσμένα τον υπολογιστή σας με Windows ή το Mac σας από το iPhone ή/και το Apple Watch. Η εφαρμογή μπορεί να κοστίζει λίγο, αλλά μπορεί να σας σώσει αν έχετε εξαιρετικά μυστικά, σημαντικά πράγματα ανοιχτά στον υπολογιστή σας.

  Πώς να αποκτήσετε εικόνα σε εικόνα για κλήσεις Google Meet

Εγκαταστήστε εφαρμογές στη συσκευή σας Android από την επιφάνεια εργασίας

Έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά αυτήν την εφαρμογή πολλές φορές όταν το Google Play Store, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, αρνήθηκε να κατεβάσει μια εφαρμογή. Το Pure APK Install δεν κατεβάζει το APK από το Google Play Store, εγκαθιστά μια εφαρμογή στη συσκευή σας Android μέσα σε λίγα λεπτά.

Αφαιρέστε ένα χρώμα από μια φωτογραφία και προσθέστε διαφάνεια

Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται σε οποιονδήποτε δεν είναι έμπειρος στο Photoshop ή απλώς δεν έχει χρόνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την προετοιμασία μιας εικόνας και τη μείωση του καθαρισμού που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σε μια εικόνα με το Photoshop. Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή είναι πολύ καλή στον εντοπισμό και την αφαίρεση του χρώματος της επιλογής σας από μια εικόνα και είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση.

Δημιουργήστε συμβολικούς συνδέσμους από ένα GUI

Οι συμβολικοί σύνδεσμοι είναι πραγματικά χρήσιμοι, αλλά υπάρχει πάντα μεγάλη σύγχυση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους. Η δημιουργία τους συνήθως περιλαμβάνει τη διέλευση από τη γραμμή εντολών που είναι αρκετή για να τρομάξει οποιονδήποτε. Το Symlink Helper παρέχει ένα πολύ εύκολο στη χρήση GUI για τη δημιουργία συμβολικών συνδέσμων. Είναι τόσο απλό όσο η επιλογή ενός φακέλου προέλευσης και ενός φακέλου και διαδρομής στόχου.

  Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο APPX από το Microsoft Store στα Windows 10

Καρφιτσώστε ένα παράθυρο πάνω από όλα τα άλλα

Το PinMe είναι μια απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε παράθυρο και να το καρφιτσώσετε πάνω από άλλα. Είναι υπέροχο όταν εργάζεστε με εφαρμογές που δεν έχουν ενσωματωμένη επιλογή σαν αυτή.

Λάβετε το νόημα για οποιαδήποτε λέξη σε υπότιτλους

Η παρακολούθηση ταινιών με υπότιτλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε μια γλώσσα. Για ταινίες που έχουν περίπλοκους διαλόγους, οι υπότιτλοι είναι ένας καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει. Το Medio είναι μια εφαρμογή που κάνει τους υπότιτλους ακόμα πιο χρήσιμους. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε μια λέξη στους υπότιτλους και να λάβετε τη σημασία τους.

Λήψη αρχείων και προβολή προόδου χωρίς πρόγραμμα περιήγησης

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που λείπει από τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης είναι να σας επιτρέπουν να κάνετε παύση και να συνεχίσετε τις λήψεις. Το File Downloader είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα λήψης που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό, αλλά δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για τη λήψη αρχείων.

Δημιουργήστε προφίλ για άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών, φακέλων και διευθύνσεων URL

Εάν χρησιμοποιείτε τον ίδιο υπολογιστή για εργασία και προσωπική χρήση, διαφορετικοί λογαριασμοί χρηστών είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρηθούν οι δύο ξεχωριστοί. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν σας ταιριάζει, το Splat μπορεί να είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να δείτε. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ που, όταν ενεργοποιηθούν, θα ανοίξουν ένα προκαθορισμένο σύνολο εφαρμογών, φακέλων και ακόμη και διευθύνσεων URL. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη μέρα πιο γρήγορα.