Οδηγός εξαίρεσης και κατάργησης FastPeopleSearch

Το FastPeopleSearch είναι ένα εργαλείο συγκέντρωσης δεδομένων που συλλέγει και εμφανίζει προσωπικές πληροφορίες ατόμων στο διαδίκτυο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν συνήθως όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και άλλα προσωπικά αρχεία. Είναι βασικά μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων δημόσιων αρχείων. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία συλλογής προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο που συγκεντρώνει όλες τις προσωπικές πληροφορίες και τις πουλά ακόμη και σε τρίτους, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αφαιρούνται πληροφορίες από το FastPeopleSearch. Στο σημερινό έγγραφο, θα μάθουμε τα πάντα σχετικά με την κατάργηση του FastPeopleSearch και τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τον οδηγό μας που στοχεύει στην παροχή διαφόρων τρόπων προστασίας προσωπικών δεδομένων από αυτόν τον ιστότοπο συλλογής δεδομένων.

Οδηγός εξαίρεσης και κατάργησης FastPeopleSearch

Όπως ήδη γνωρίζετε, το FastPeopleSearch συλλέγει προσωπικά δεδομένα ατόμων και τα εμφανίζει σε όποιον ενδιαφέρεται. Αυτό μπορεί σαφώς να κάνει πολλούς ανθρώπους να ανησυχούν για την παραβίαση των προσωπικών τους στοιχείων. Επομένως, οι άνθρωποι τείνουν να εξαιρεθούν από το FastPeopleSearch αφαιρώντας τα στοιχεία τους. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για άτομα που δεν θέλουν να παρουσιάσουν δημόσια τα προσωπικά τους αρχεία.

Είναι το FastPeopleSearch νόμιμο;

  • Ιστότοποι όπως το FastPeopleSearch συγκεντρώνουν πληροφορίες από δημόσια αρχεία, όπως αρχεία ιδιοκτησίας και πληροφορίες άδειας οδήγησης.
  • Παρόλο που ο ιστότοπος μπορεί να φαίνεται παράνομος, τέτοιοι ιστότοποι λειτουργούν εντός του νόμου. Καθώς αυτοί οι ιστότοποι συλλέγουν πληροφορίες από δημόσια αρχεία και όχι μέσω οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας, είναι νόμιμοι.
  • Όσον αφορά τη νομοθεσία, η FastPeopleSearch μπορεί να έχει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες και να τις δημοσιεύσει στον ιστότοπό της. Επομένως, για να αφαιρέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα εξαίρεσης του ιστότοπου.
  Διορθώστε το σφάλμα 42127 Το αρχείο Cab Archive είναι κατεστραμμένο

Για να αφαιρέσετε τα δεδομένα σας από το FastPeopleSearch, μπορείτε να αποκτήσετε μη αυτόματη πρόσβαση στην ενότητα εξαίρεσης στον ιστότοπο. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτοματοποιημένα εργαλεία τρίτων για να αφαιρέσετε πλήρως τα δεδομένα σας από τον ιστότοπο. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ίδιο, μπορείτε να ελέγξετε τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Μη αυτόματη εξαίρεση από το FastPeopleSearch

Η πρώτη μέθοδος που μπορεί να σας βοηθήσει με την κατάργηση του FastPeopleSearch είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή εξαίρεσης στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει την αποστολή ενός αιτήματος εξαίρεσης στον ιστότοπο, το οποίο διαρκεί περίπου 72 ώρες πριν διαγραφούν τα δεδομένα σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τις πληροφορίες σας από το FastPeopleSearch:

1. Ανοίξτε τη σελίδα εξαίρεσης του FastPeopleSearch στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας, επιλέξτε το πλαίσιο για τους Όρους του θέματος, ολοκληρώστε το reCAPTCHA και, τέλος, κάντε κλικ στο ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε το όνομά σας και το όνομα της πόλης σας και κάντε κλικ στην ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

4. Στη συνέχεια, βρείτε το αποτέλεσμα που ταιριάζει και κάντε κλικ σε αυτό.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο REMOVE MY RECORD κάτω από το όνομα.

6. Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε μια επαλήθευση μέσω email για το αίτημα κατάργησης αρχείων που θα περιέχει έναν σύνδεσμο.

7. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να υποβάλετε το αίτημα κατάργησης.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τη διαδικασία αυτόματης εξαίρεσης

Η επόμενη μέθοδος για την κατάργηση πληροφοριών από το FastPeopleSearch περιλαμβάνει τη χρήση μιας αυτόματης διαδικασίας εξαίρεσης. Αυτά τα εργαλεία στο διαδίκτυο σάς βοηθούν να απαλλαγείτε εντελώς από όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες. Η υποβολή αιτήματος για κατάργηση πληροφοριών μέσω μιας μη αυτόματης διαδικασίας εξαίρεσης είναι μια καλή επιλογή, αλλά δεν βοηθά στον πλήρη αποκλεισμό των πληροφοριών σας από άλλους ιστότοπους. Επομένως, η χρήση ενός αυτοματοποιημένου εργαλείου για την εκτέλεση αυτής της εργασίας είναι η καλύτερη επιλογή.

  • Τα αυτόματα εργαλεία τρίτων βοηθούν στην υπηρεσία αφαίρεσης αφαιρώντας τα προσωπικά σας στοιχεία από την αναζήτηση Google.
  • Αυτά τα εργαλεία αφαιρούν επίσης τις πληροφορίες σας από 100 άλλους μεσίτες δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των Whitepages, Spokeo και άλλων.
  • Είναι ένας ασφαλής και ασφαλής τρόπος για να διαγράψετε δημόσια όλα τα προσωπικά σας στοιχεία.
  Οι 14 καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ SMS για να αλληλεπιδράσετε με τους χρήστες σας

Μέθοδος 3: Κατάργηση μέσω κλήσης

Ο επόμενος πιθανός τρόπος διαγραφής πληροφοριών από το FastPeopleSearch είναι καλώντας τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών του ιστότοπου. Μπορείτε να ενημερώσετε το στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών με τα στοιχεία σας, όπως το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνσή σας και άλλα απαιτούμενα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να σας εντοπίσει και να ξεκινήσει περαιτέρω τη διαδικασία αφαίρεσης πληροφοριών.

Μέθοδος 4: Κατάργηση μέσω αλληλογραφίας

Μία από τις τελευταίες πιθανές μεθόδους για την επεξεργασία της αφαίρεσης FastPeopleSearch είναι η αποστολή του αιτήματος κατάργησης εξαίρεσης έως ταχυδρομείο.

  • Μπορείτε να ζητήσετε από τον αντιπρόσωπο σέρβις να διαγράψει την εγγραφή σας και όλες τις άλλες λεπτομέρειες από τον ιστότοπο.
  • Για να το κάνετε αυτό, θα σας ζητηθεί να παράσχετε πληροφορίες όπως το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση, το DOB και τη διεύθυνση URL της εγγραφής που θέλετε να καταργήσετε.
  • Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση αλληλογραφίας στην επίσημη σελίδα του FastPeopleSearch.
  9 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Διαδικασιών για την Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να αφαιρεθούν τα προσωπικά μου στοιχεία από το FastPeopleSearch;

Απ. Σύμφωνα με τον ίδιο τον ιστότοπο FastPeopleSearch, αφού υποβάλετε το αίτημα για αφαίρεση του προφίλ σας από τη βάση δεδομένων, θα χρειαστούν τουλάχιστον 72 ώρες για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαίρεσης.

Ε2. Γιατί απαιτούνται τα στοιχεία μου για την κατάργηση του προφίλ μου κατά το αίτημα εξαίρεσης;

Απ. Οι πληροφορίες που απαιτούνται από τον ιστότοπο FastPeopleSearch κατά τη διαδικασία εξαίρεσης απαιτούνται για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας με το προφίλ σας. Οι πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται, πωλούνται ή κοινοποιούνται για άλλους σκοπούς.

Ε3. Από πού συγκεντρώνονται οι πληροφορίες στο FastPeopleSearch;

Απ. Στο FastPeopleSearch, συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες από άδειες οδήγησης, αρχεία ιδιοκτησίας, φορολογικά μητρώα, αναρτήσεις τηλεφωνικού καταλόγου, μέσα που βασίζονται στον ιστό και δεδομένα scrapes.

Q4. Πώς μπορώ να διαγράψω τα ψηφιακά μου αποτυπώματα;

Απ. Μπορείτε να διαγράψετε την ψηφιακή σας παρουσία διαγράφοντας όλους τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, διαχειριζόμενοι τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, αφαιρώντας περιττές εφαρμογές από το κινητό σας τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας μια λειτουργία “do-not-track”, αφαιρώντας παλιά αποτελέσματα αναζήτησης, καθώς και κλείνοντας blogging ή προσωπικούς ιστότοπους.

Q5. Μπορώ να μάθω αν κάποιος Google αναζητά το όνομά μου;

Απ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος με τον οποίο η Google μπορεί να σας ειδοποιεί όταν κάποιος αναζητά το όνομά σας στην πλατφόρμα.

***

Είναι σίγουρα πολύ επικίνδυνο να βρείτε τα προσωπικά σας στοιχεία στο Διαδίκτυο όπου ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει οδηγώντας σε κλοπή ταυτότητας ή άλλα σοβαρά ζητήματα. Παρόλο που ιστότοποι όπως το FastPeopleSearch δεν είναι απολύτως αξιόπιστοι, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν τα δεδομένα σας από καμία εγγραφή. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας θα μπορούσε να σας βοηθήσει με την κατάργηση όλων των προσωπικών σας δεδομένων από το How to Conduct FastPeopleSearch. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αφήσετε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.