Ξεκινήστε το ενημερωτικό δελτίο σας και κερδίστε χρήματα με αυτές τις λύσεις

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είμαστε περιτριγυρισμένοι από ενημερωτικά δελτία στον ψηφιακό χώρο.

Αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα σας επιτεθούν!

Δεν έχουν εκπαιδευτεί δολοφόνους που σας έστειλαν τα ρομπότ… τουλάχιστον όχι ακόμα!

Αντίθετα, είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις μάρκετινγκ που όλοι ακολουθούν, είτε είναι έμποροι, εκδότες ή μεμονωμένοι συγγραφείς.

Μπορεί να έχετε πέσει πάνω σε μια φόρμα εγγραφής σε ενημερωτικό δελτίο σε έναν ιστότοπο. Έχει γίνει τόσο συνηθισμένο στο σημερινό μάρκετινγκ και τη διαφήμιση επειδή οι άνθρωποι λαχταρούν πληροφορίες… αξιόπιστες πληροφορίες.

Ενώ ο Ιστός είναι γεμάτος με πολλές διαφημίσεις, κλικ-δολώματα και άσχετες ειδήσεις ή πληροφορίες, τα ενημερωτικά δελτία σάς δίνουν την ευκαιρία να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε άτομα με σωστές και επίκαιρες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή. Και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τη βάση του κοινού σας. Αλλά για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να εκτελέσετε ένα ενημερωτικό δελτίο και, στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν χρήματα και φήμη, εάν γίνει σωστά.

Λοιπόν, σας έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα να ξεκινήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο;

Υποθέτω ένα ΝΑΙ!

Και αυτός είναι ο πιθανός λόγος για τον οποίο διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας καταλάβουμε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το ενημερωτικό δελτίο σας και να κερδίσετε χρήματα.

Τι είναι ένα ενημερωτικό δελτίο, παρεμπιπτόντως;

Το ενημερωτικό δελτίο είναι ένα email που σας στέλνει περιοδικά ένας οργανισμός ή επιχείρηση, το οποίο περιέχει πληροφορίες, δραστηριότητες ή θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή τους.

Η εκτέλεση ενός ενημερωτικού δελτίου είναι ένα από τα φανταστικά εργαλεία μάρκετινγκ που είναι διαθέσιμα για την προβολή του προϊόντος ή/και των υπηρεσιών μιας εταιρείας ή ενός ατόμου, διατηρώντας παράλληλα μια υγιή προσωπική επωνυμία.

Συνήθως, τα ενημερωτικά δελτία προέρχονται από ένα μεγάλο κομμάτι περιεχομένου που καλύπτει σχετικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων στιγμιότυπων και ειδήσεων για μια συγκεκριμένη περίοδο, εμπεριστατωμένων πληροφοριών του κλάδου, ενημερώσεων για προϊόντα/υπηρεσίες, προσφορές, εκπτώσεις ή οτιδήποτε θέλετε να κοινοποιήσετε στο κοινό σας.

Περιεχόμενο αυτού του τύπου διαφημίζεται μέσω email, αποστέλλεται μία φορά την εβδομάδα, το μήνα ή το τρίμηνο και απευθύνεται σε πολλούς παραλήπτες. Με απλά λόγια, τα ενημερωτικά δελτία είναι απλά αλλά αποτελεσματικά και μπορεί να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα για την επιχείρησή σας.

Ποιος είναι ο σκοπός του;

Τα ενημερωτικά δελτία αποστέλλονται σε άτομα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για ορισμένα θέματα που παρουσιάζονται από τον εκδότη. Είναι εξαιρετικά εργαλεία για τη δημιουργία αφοσίωσης, ηγετικής σκέψης και τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας, ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας έτσι το κοινό σας.

Τα οφέλη από τη λειτουργία ενός ενημερωτικού δελτίου

Όσον αφορά το ψηφιακό μάρκετινγκ, υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να ακολουθήσετε. Στην προσπάθειά σας για μέγιστη προσέγγιση χρηστών και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, έχετε την τάση να εξερευνάτε πολλές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένου ενός ενημερωτικού δελτίου.

Αλλά εδώ είναι το ερώτημα: Αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας;

Θα ήταν καλή επιλογή όταν διαθέτετε SEO, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτοματισμό, Google Ads και άλλες εκπληκτικές στρατηγικές μάρκετινγκ;

Η απάντηση είναι ναι.

Ένα ενημερωτικό δελτίο μπορεί να μην είναι το καλύτερο εργαλείο εκεί έξω, αλλά τόσο σημαντικό όσο άλλες καμπάνιες μάρκετινγκ, αν το καταλάβετε σωστά.

Δείτε αυτά τα οφέλη για να αποφασίσετε μόνοι σας:

Χτίζει σχέσεις 🤝

Για να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση κοινού, πρέπει να κάνετε τους πελάτες σας να αισθάνονται ότι αποτελούν σημαντικό μέρος της ψηφιακής σας οικογένειας. Μπορείτε να στείλετε σχετικές πληροφορίες μέσω ενημερωτικών δελτίων και να τις κρατήσετε ενήμερες, κάνοντας τους να νιώθουν σεβασμό.

  Πώς να σύρετε τον τύπο σε iPhone ή iPad

Οι καταναλωτές θέλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολύτιμες πληροφορίες, επομένως επιλέγουν ενημερωτικά δελτία. Έτσι, εάν διανέμετε ποιοτικό και ελκυστικό περιεχόμενο, συμβάλλει στην ενίσχυση της σχέσης των καταναλωτών με την επωνυμία σας και στην αύξηση της αφοσίωσης μακροπρόθεσμα.

Χρόνος και οικονομικά αποδοτικός

Τα ενημερωτικά δελτία, ως μέρος του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι οικονομικά αποδοτικά. Επενδύοντας μερικά δολάρια, μπορείτε να αγοράσετε ένα σχέδιο. Επιπλέον, είναι επίσης μια στρατηγική εξοικονόμησης χρόνου, επειδή επιλέγοντας συγκεκριμένους στόχους και μένοντας σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα, μπορείτε να τους διανέμετε στο κοινό σας περιοδικά.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τα προγραμματίσετε εκ των προτέρων, ώστε να μπορούν να βγουν ζωντανά αυτόματα όταν έρθει η ώρα.

Ενισχύει άλλες προσπάθειες μάρκετινγκ

Εάν εφαρμόζετε μια στρατηγική μάρκετινγκ που περιλαμβάνει κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn, το Instagram ή το Facebook, καθώς και τη διάθεση περιεχομένου στην ενότητα ιστολογίου του ιστότοπού σας, μπορείτε να τα παρουσιάσετε στα ενημερωτικά δελτία σας.

Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη όλων αυτών των ροών, ενώ θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε περισσότερη δραστηριότητα. Μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερα είδη κοινού, ενώ εξυπηρετείτε τα υπάρχοντα και διατηρώντας τον κύκλο του διασυνδεδεμένου μάρκετινγκ.

Κλιμακώνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας

Επικοινωνώντας ενεργά και προσελκύοντας το κοινό σας μέσω ενημερωτικών δελτίων, καλωσορίζετε νέους υποψήφιους πελάτες και αγοραστές που μπορεί να ενδιαφέρονται για το προϊόν/τις υπηρεσίες σας.

Εκτός από αυτό, οι ευχαριστημένοι πελάτες σας θα επηρεάσουν και άλλους. Ως αποτέλεσμα, αυξάνει σημαντικά την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τη λίστα των συνδρομητών σας.

Βοηθά στην αύξηση των δυνητικών πελατών και των πωλήσεων 📈

Μπορείτε να ενθαρρύνετε το κοινό σας να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας εισάγοντας μια συναρπαστική παρότρυνση για δράση στα ενημερωτικά δελτία σας. Και όταν το κάνουν, μπορούν να δουν τις προσφορές σας και να αγοράσουν αν θέλουν.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε προωθήσεις και να εμφανίσετε εκπτώσεις απευθείας στο ενημερωτικό δελτίο σας προσαρμοσμένες με κείμενα αγκύρωσης ή συνδέσμους που τους καθοδηγούν στα προϊόντα/υπηρεσίες σας. Δηλαδή σε ποιον δεν αρέσουν οι εκπτώσεις!

Ετσι…

Πώς να ξεκινήσετε το πρώτο σας ενημερωτικό δελτίο;

Εάν πραγματικά θέλετε να ξεκινήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε, ακόμη και με μια μικρή λίστα email και μέτρια μηνύματα. Σιγά σιγά, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να αυξήσετε την κλίμακα.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικά βασικά βήματα για να το ξεκινήσετε:

  • Επιλέξτε μια πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων.
  • Φτιάξτε τη λίστα σας
  • Ξεκινήστε να δημιουργείτε τα ενημερωτικά δελτία σας.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ενημερωτικών δελτίων διαθέσιμες στον Ιστό.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα!

Επιθεώρηση

Επιθεώρηση είναι ένα από τα κορυφαία ενημερωτικά δελτία σύνταξης που μπορούν να αξιοποιήσουν τόσο οι συγγραφείς όσο και οι εκδότες. Δημιουργήστε έσοδα από τη λίστα email σας μέσω ψηφιακών συνδρομών, διαφημίσεων, χορηγιών και άλλων επιχειρηματικών στρατηγικών.

Η υπηρεσία συνδρομής all-in-one σάς βοηθά να ξεκινήσετε το αυτόνομο ενημερωτικό δελτίο σας ή μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα ενημερωτικά δελτία στο υπάρχον πακέτο συνδρομής σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από προμήθειες για παραπομπές όπως οι θυγατρικές της Amazon, η πώληση βιβλίων κ.λπ.

Διαθέστε το Revue ΔΩΡΕΑΝ ή χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 5 $/μήνα.

Υποστοίβα

Ξεκινήστε το ενημερωτικό δελτίο σας με Υποστοίβα, δημιουργήστε το κοινό σας και κερδίστε καλά χρήματα από τους συνδρομητές σας. Εδώ, δεν θέτουν όρια και μπορείτε να δημοσιεύσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Με το Substack, είστε υπεύθυνοι για το κοινό και τη λίστα email σας. Παρέχει έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να γράφετε τις αναρτήσεις σας, να χρησιμοποιείτε λειτουργίες κοινότητας, να προσθέτετε εικόνες, ήχο, GIF, βίντεο και πολλά άλλα.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις προσφορές για τους συνδρομητές επί πληρωμή και δωρεάν. Το να ξεκινήσετε με το Substack διαρκεί λίγα λεπτά ή και λιγότερο από αυτό. Απλώς επιλέξτε ένα σχέδιο και ξεκινήστε να κερδίζετε χιλιάδες δολάρια ετησίως.

Το premium πρόγραμμα του κοστίζει μόλις $5/μήνα.

Buttondown

Ο ευκολότερος δρόμος για τη σύνταξη, την κυκλοφορία, την ανάπτυξη και την κοινή χρήση του ενημερωτικού δελτίου σας μπορεί να είναι Buttondown. Είναι ένα κομψό και απλό εργαλείο για την παραγωγή ενημερωτικού δελτίου. Λόγω της μινιμαλιστικής διεπαφής του, γίνεται εύκολο για τους εκδότες να διανέμουν εξαιρετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Οι 5 καλύτερες εφαρμογές ομαδικής επικοινωνίας

Η αυτοματοποίηση του Buttondown λειτουργεί σαν βοηθός σύνταξης που θα λατρεύατε. Μπορεί να ελέγχει αποτελεσματικά για τυπογραφικά λάθη, εσφαλμένες εικόνες, κατεστραμμένους συνδέσμους κ.λπ. Το γραφικό στοιχείο συνδρομής του είναι φορητό, διευκολύνοντας τη δημιουργία και την ανάπτυξη των αναγνωστών σας ανεξάρτητα από το πού φιλοξενείται ο ιστότοπός σας.

Το Buttondown δίνει έμφαση στην ταχύτητα εκτός από τη χρηστικότητα αντί να συγχέει τον αυτοματισμό ή τα σύνολα χαρακτηριστικών. Ενσωματώνεται άψογα με υπηρεσίες τρίτων όπως Zapier, Ghost, Squarespace, Weebly, IFTTT και άλλα. Ενεργοποιήστε τη συνδρομή επί πληρωμή ανώδυνα και συμμορφώνεται πλήρως με τον GDPR και άλλους ρυθμιστικούς φορείς για τη φροντίδα του απορρήτου σας.

Δεν συλλέγουν ποτέ τα δεδομένα σας και σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση συνδέσμων και pixel με ένα μόνο κλικ. Το Buttondown χρησιμοποιεί το Markdown για να σας βοηθήσει να γράφετε γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για την ακατάστατη σήμανση email. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε πράγματα όπως φωτογραφίες και tweets. Παρακολουθήστε τα πάντα, από τα ποσοστά διατήρησης συνδρομητών έως τις τιμές ανοίγματος χρησιμοποιώντας ευέλικτα και ισχυρά αναλυτικά στοιχεία.

Σε περίπτωση που θέλετε να εκτελείτε πολλά ενημερωτικά δελτία από έναν λογαριασμό, το Buttondown σας καλύπτει για αυτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ενημερωτικό δελτίο σας ΔΩΡΕΑΝ ή να πληρώσετε 29 $/μήνα για άλλες συναρπαστικές λειτουργίες. Τα σχέδιά της περιλαμβάνουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Letterfuel

Επιμελήστε το ενημερωτικό δελτίο σας με Letterfuel και κέρδισε όνομα και φήμη συν χρήματα. Σας βοηθά να καλλιεργήσετε τη σχέση με το κοινό σας και να μοιραστείτε πράγματα που θέλετε να μάθει ο κόσμος.

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες αναρτήσεις που θα συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό δελτίο σας ή να επιμεληθείτε ορισμένους συνδέσμους από εκδόσεις ή ιστότοπους που δημοσιεύουν ποιοτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με τη θέση σας. Το Letterfuel παρέχει επίσης μια σελίδα προορισμού και φιλικά προς το SEO αρχεία για τα ενημερωτικά δελτία σας. Αυτά δημιουργούνται αυτόματα μόλις κάνετε κλικ στο “αποστολή”.

Εάν θέλετε να εξάγετε όλους τους συνδρομητές σας, είναι δυνατό. Θα το στείλουν μέσω email με τη μορφή ενός αρχείου CSV που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη μετεγκατάσταση σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Αποκτήστε το Letterfuel με 19 $/μήνα για έως και 2.000 συνδρομητές και πληρώστε 5 $/μήνα μετά από κάθε 1.000 συνδρομητές.

Goodbits

Δημιουργήστε ενημερωτικά δελτία με υπέροχη εμφάνιση από Goodbits μεσα σε λιγα λεπτα. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε άρθρα από το Διαδίκτυο και να τα μετατρέψετε σε εβδομαδιαία ανασκόπηση με μερικά κλικ.

Λάβετε περιεχόμενο από το Slack, το Instagram, το Twitter, τον ιστότοπό σας ή χρησιμοποιώντας την επέκτασή τους για Chrome. Το Goodbits βοηθά να διατηρείται όλο το αποθηκευμένο περιεχόμενό σας σε ένα μέρος, έτσι ώστε η όλη διαδικασία αποστολής του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου σας να γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία.

Δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης ή σχεδίασης;

Δεν υπάρχουν προβλήματα επειδή μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε συνδέσμους ή αποθηκευμένο περιεχόμενο στο ενημερωτικό δελτίο σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στη δημοσίευση και την επεξεργασία αντί να μπερδευτείτε με την τεχνική. Το Goodbits ελέγχει πλήρως τα ενημερωτικά δελτία σας και σας επιτρέπει να τα προσαρμόσετε με πρότυπα δημιουργικών.

Έρχεται επίσης με ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία για να μετρήσετε εάν τα ενημερωτικά δελτία σας έχουν απήχηση στο στοχευμένο κοινό σας. Δημιουργήστε καμπάνιες απευθείας από την Goodbits ή την ActiveCampaign ή στείλτε τις χρησιμοποιώντας το MailChimp. Μπορείτε να εξαγάγετε τα αρχεία σας σε HTML και να τα στείλετε με HubSpot, Gmail και άλλα.

Επιπλέον, ενσωματώνεται με ConvertKit, Drip, AWeber, Marketo, Campaign Monitor και Σέντυ. Το βασικό πρόγραμμα του Goodbits ξεκινά από 19 $/μήνα.

Φάντασμα

Μην τρομάζετε!

Δεν είναι αυτά τα πλάσματα που βλέπετε στις ταινίες. Αντι αυτου, Φάντασμα είναι μια πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το ενημερωτικό δελτίο σας και να μετατρέψετε τους αναγνώστες σας σε μια σταθερή πηγή εισοδήματος.

  Πώς να καταλάβετε εάν δύο κελιά στο Excel περιέχουν την ίδια τιμή

Χρησιμοποιήστε συνδρομές και συνδρομές για προβλέψιμα και βιώσιμα έσοδα εκτός από κίνητρα που ευθυγραμμίζονται απευθείας με το κοινό σας. Μπορείτε να προσθέσετε τον λογαριασμό σας Stripe και να αρχίσετε να συλλέγετε πληρωμές μέσω Apple Pay ή πιστωτικών καρτών.

Το καλύτερο πράγμα – περιλαμβάνει ΜΗΔΕΝΙΚΑ τέλη συναλλαγής. Οπότε, ό,τι χρήματα παράγετε, σας ανήκουν εξ ολοκλήρου. Διαθέτετε τα πάντα, από τους πελάτες σας, το περιεχόμενο και την επιχείρησή σας μέχρι τον κώδικα και την πλατφόρμα με άδεια MIT ανοιχτού κώδικα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Μην ανησυχείτε ποτέ για την ασφάλεια, καθώς παρέχουν συνδέσμους email JWT χωρίς κωδικό πρόσβασης για συνδέσεις. Το Ghost παρέχει επίσης βαθιά αναλυτικά στοιχεία για να βρείτε τις ενέργειες και την απόδοση των ενημερωτικών δελτίων σας.

Συμβουλές για τη δημιουργία βάσης κοινού για το ενημερωτικό δελτίο σας

Αφού αποφασίσετε την καλύτερη πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων για εσάς, το επόμενο πράγμα είναι να δημιουργήσετε τη βάση του κοινού σας, που είναι, για να είμαι ειλικρινής, ένας μακρύς δρόμος.

Μην ανησυχείς. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας για το ενημερωτικό δελτίο σας και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε τη βάση του κοινού σας:

Διανείμετε ποιοτικό περιεχόμενο που θέλει να διαβάσει το κοινό σας.

Το ενημερωτικό δελτίο σας πρέπει να είναι καθαρό, συγκεκριμένο και ευανάγνωστο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μερικά άρθρα ανά τεύχος, όλα υψηλής ποιότητας. Τώρα, η πρόκληση είναι να γράψετε ένα καλό ενημερωτικό δελτίο. Για αυτό, προσπαθήστε να:

  • Επιλέξτε μια ενδιαφέρουσα γραμμή θέματος, η οποία είναι η πρώτη εντύπωση του αναγνώστη από το ενημερωτικό δελτίο σας.
  • Ρυθμίστε τον τόνο και εστιάστε στην εξατομίκευση γράφοντας σε πρώτο και δεύτερο πρόσωπο, π.χ. «Εγώ» και «Εσείς». Θα σας βοηθήσει να γίνετε φίλοι με τους συνδρομητές σας καθιερώνοντας μια αλληλεπίδραση ένας προς έναν.
  • Χρησιμοποιήστε την αφήγηση για να επισημάνετε γεγονότα, ανθρώπινες ιστορίες, επιτεύγματα και παραδείγματα πραγματικής ζωής για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και την ελκυστικότητα των ενημερωτικών δελτίων σας.
  • Συμπεριλάβετε έναν πίνακα περιεχομένων για να παρουσιάσετε τα άρθρα σας σε αναγνώσιμη μορφή. Χρησιμοποιήστε συνδέσμους όπως “Διαβάστε περισσότερα”, ώστε το ενδιαφερόμενο κοινό να μπορεί να κάνει κλικ και να διαβάσει τις πλήρεις ιστορίες.
  • Ισχυρή παρότρυνση για δράση (CTA)
  • Ενσωματώστε το στυλ και τα γραφικά της επωνυμίας σας, ώστε το κοινό να μπορεί πάντα να συσχετίζει ένα ενημερωτικό δελτίο με την επωνυμία σας και να ξεχωρίζει από εκατοντάδες ενημερωτικά δελτία εκεί έξω.

Συνεπής παράδοση

Η συνέπεια είναι το κλειδί για το αν στέλνετε ενημερωτικά δελτία, δημοσιεύετε στο ιστολόγιο του ιστότοπού σας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρώτα, αναπτύξτε μια νοοτροπία και δεσμευτείτε να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδόσεων. Στη συνέχεια, μείνετε σε αυτό, πάντα.

Εάν θέλετε το κοινό σας να σας λαμβάνει σοβαρά υπόψη, ακολουθήστε το πρόγραμμα θρησκευτικά, επειδή χρειάζονται μήνες ή χρόνια για να δημιουργήσετε μια επωνυμία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο και να είστε συνεπείς ως προς αυτό. αυτό προτείνω.

Συνδυάστε δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο

Το τελικό εισόδημα από το ενημερωτικό δελτίο προέρχεται από συνδρομητές επί πληρωμή. Για αυτό, μπορείτε να δώσετε κάποιο δωρεάν περιεχόμενο μέσω δωρεάν ενημερωτικών δελτίων. Χρησιμοποιήστε το για να χτίσετε εξουσία και ηγεσία σκέψης σε ένα θέμα. Σταδιακά, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σας αναγνωρίζουν και θα μπορούν να γίνουν και οι συνδρομητές σας επί πληρωμή.

Μερικά επιτυχημένα και διάσημα ενημερωτικά δελτία

Χρειάζεστε περαιτέρω κίνητρα για να ξεκινήσετε το ενημερωτικό δελτίο σας;

Ακολουθούν μερικά από τα παραδείγματα επιτυχημένων ενημερωτικών δελτίων των οποίων το περιεχόμενο καταναλώνουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο:

  • Sinocism του Bill Bishop. Αφορά τις πολιτικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας. Έχει 50.000+ συνδρομητές και οι συνδρομές επί πληρωμή κοστίζουν 15 $/μήνα.
  • Off the Chain του Anthony Pompliano. Πρόκειται για ανάλυση αγοράς κρυπτογράφησης για επενδυτές και κοστίζει 10 $/μήνα.
  • The Daily Line του Mike Fourcher. Επικεντρώνεται στην κριτική αναφορά για επαγγελματίες της πολιτικής.
  • Stratechery από τον Ben Thompson. Βασίζεται σε τεχνολογικά νέα και κοστίζει 10 $/μήνα
  • Το Hot Pod είναι για άτομα που ενδιαφέρονται για τη βιομηχανία podcast και κοστίζει 7 $/μήνα.

συμπέρασμα

Βλέπετε, η εκτέλεση ενός ενημερωτικού δελτίου μπορεί να φέρει επιτυχία τόσο από άποψη χρημάτων όσο και από άποψη φήμης για εκδότες και μεμονωμένους συγγραφείς που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν το εμπορικό σήμα τους.

Αν σας αρέσει η ιδέα, τότε τι περιμένετε;

Κερδίστε μια προσφορά από οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες ενημερωτικών δελτίων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο και αρχίστε να αναπτύσσεστε!