Ξεκινήστε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ με το Sylius (πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου βρίσκεται σε άνοδο. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι διασκεδαστικές και βολικές, αλλά πλέον, έχουν γίνει αναγκαιότητα.

Η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου ανθεί με ταχείς ρυθμούς εδώ και αρκετό καιρό και πιθανότατα θα αυξήσει ακόμη περισσότερες καταστάσεις μετά την COVID-19.

Σύμφωνα με Statistaοι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ανήλθαν σε 3,53 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2019. Και αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 8,1% από το 2020 έως το 2024.

Σε αντίθεση με τα καταστήματα με τούβλα και κονιάματα, η ρύθμιση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εύκολη και φθηνή. Μπορείτε να ξεκινήσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας, ακόμη και χωρίς εμπειρία και περιορισμένο προϋπολογισμό στα χέρια σας, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες που υπάρχουν.

Ωστόσο, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτεί περισσότερα από την απλή επιλογή της επωνυμίας, της καταχώρισης προϊόντων, του μάρκετινγκ και της πώλησης. Είναι σαν να μεγαλώνεις ένα παιδί. πρέπει να το θρέψεις με τα σωστά εργαλεία και τεχνολογίες, να φροντίσεις την ασφάλειά του, να σχεδιάσεις το μέλλον του και να κάνεις πολλά πράγματα στο ενδιάμεσο για να πετύχεις.

Για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, χρειάζεστε μια σταθερή και υψηλής απόδοσης πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να καλύψετε τις ανάγκες της αναπτυσσόμενης επιχείρησής σας. Με μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών εκεί έξω, το Sylius είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να επιλέξετε.

Τι είναι ο Σύλιος;

Σύλιους είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα με άδεια MIT και βασίζεται στο πλαίσιο της Symfony. Εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα κώδικα, ενσωματωμένη ευέλικτη ροή εργασίας, ισχυρό περιβάλλον δοκιμών και εξαιρετική λύση PHP προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του καταστήματός σας.

Περιλαμβάνει ένα ισχυρό REST API για απρόσκοπτη ενσωμάτωση και βελτιωμένη εμπειρία πελατών. Οι προγραμματιστές αγαπούν το Sylius, γιατί παρέχει βασικές δυνατότητες και ευελιξία για να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τη σταθερή επιχειρηματική ανάπτυξη.

  Κατακτήστε γρήγορα την ταχύτητα ανάγνωσης με την εφαρμογή Readsy Web

Γιατί να επιλέξετε το Sylius;

Μεταφέρετε μοναδικά την επωνυμία σας βελτιώνοντας τη συνολική της εμφάνιση καθώς και την αίσθηση για να εξαναγκάσετε τους στοχευμένους πελάτες σας με τις ολοκληρωμένες προσφορές του Sylius.

Ενιαία ενοποίηση

Το Sylius προσφέρει ενοποιημένη ενοποίηση. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε αυτό το πλαίσιο ηλεκτρονικού εμπορίου με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε ήδη για τη λειτουργία του καταστήματός σας, όπως CRM, απόθεμα, αλληλογραφία, ERP, PIM και άλλα.

Λειτουργεί σε πολλές συσκευές

Παρέχοντας ενσωματωμένες διεπαφές εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου, το Sylius διευκολύνει τη δημιουργία εγγενών εφαρμογών για κινητά για Android, iOS κ.λπ., μαζί με προοδευτικές εφαρμογές ιστού.

Ολοκληρωμένος πίνακας διαχείρισης

Προσφέρει έναν πίνακα διαχείρισης κατασκευασμένο από εύκολα διαμορφώσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Επεκτασιμότητα και εύκολη πλατφόρμα

Μπορείτε να αναπτύξετε αυτήν τη σύγχρονη εφαρμογή ιστού σε μια δημοφιλή πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Google Cloud, Platform.sh, Heroku κ.λπ. Ως αποτέλεσμα, η κλιμάκωση και η εφαρμογή νέων λειτουργιών απαιτεί λιγότερο χρόνο και κόστος, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή απόδοση.

Υποστηρίζει πολλούς παρόχους πληρωμών

Με το Sylius, μπορείτε να προσθέσετε ασφαλείς και διάσημους παρόχους πληρωμών όπως PayPal, Stripe, American Express, Visa, Mastercard και άλλα, για να προσφέρετε άνεση στους πελάτες σας.

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

  • Κατάλογος προϊόντων, χαρακτηριστικά και επιλογές
  • Προσαρμοσμένο ταμείο
  • Εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές
  • Παραγγελίες, καλάθι και τιμολόγια
  • Φόροι και ταξινομήσεις
  • Πολλαπλά νομίσματα και πλατφόρμες πώλησης
  • Περικοπή εικόνας, συνδέσεις κοινωνικής δικτύωσης και εντοπισμός
  • Διαχείριση αδειών και βιβλίο διευθύνσεων
  • Αποστολή και επιστροφή χρημάτων
  • Προσθήκες για το Shop API, δημιουργία και ακύρωση παραγγελίας διαχειριστή, τιμολόγηση και επιστροφή χρημάτων.

Δεδομένης της πληθώρας των πλεονεκτημάτων που παρέχει η Sylius, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην πλατφόρμα της χωρίς κόπο.

Μόλις αποφασίσετε να πάτε με τη Sylius για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, πρέπει να εξετάσετε έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας για καλύτερο χρόνο λειτουργίας, διαθεσιμότητα και ασφάλεια. Οι παρακάτω είναι οι πιο δημοφιλείς και αξιόπιστοι οικοδεσπότες, ο Sylius.

  Πώς να στείλετε προσκλήσεις για συμβάντα που προσαρμόζονται αυτόματα για ζώνες ώρας

Περιττό

Όταν αναζητάτε τη σωστή λύση φιλοξενίας με άψογα χαρακτηριστικά, ευέλικτες ενσωματώσεις και καλύτερη διαχείριση ροής εργασιών, Περιττό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Σας επιτρέπει να προσθέτετε προσαρμοσμένες στοίβες εφαρμογών και ενσωματώσεις με ευκολία.

Το Nexcess Cloud Auto Scaling σάς επιτρέπει να κλιμακώνετε αυτόματα τον ιστότοπό σας ανάλογα με τις απαιτήσεις επισκεψιμότητάς σας. Μπορείτε να αυξήσετε την ταυτόχρονη χρήση χρηστών χωρίς να αναβαθμίσετε τη λύση φιλοξενίας.

Για βελτιωμένη απόδοση, το Nexcess προσφέρει το Cloud Accelerator για την ενίσχυση του χρόνου φόρτωσης. Ο διακομιστής web υψηλής απόδοσης NGINX ενισχύει αυτές τις δυνατότητες και διαχειρίζεται στατικό περιεχόμενο όπως JavaScript και εικόνες του ιστότοπού σας.

Το Nexcess προσφέρει μια στοίβα τεχνολογίας σε επίπεδο επιχείρησης που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τον ιστότοπό σας. Έτσι, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την έκδοση PHP. Η στοίβα υποδομής του περιλαμβάνει OpenStack, Docker, Ansible, Kolla, HTTP/2, Bad management bot και συμπίεση Gzip για προσωρινή αποθήκευση στοιχείων και επεκτασιμότητα.

Διατηρεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ασφαλές με ανώτερο χρόνο λειτουργίας, προηγμένη ασφάλεια και πολλαπλές απολύσεις. Η Nexcess απέκτησε 8 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως.

Παραμείνετε απρόσεκτος στο μέλλον αξιοποιώντας την κλιμακούμενη πλατφόρμα που μπορεί να χειριστεί εύκολα τεράστια κίνηση και ταυτόχρονους χρήστες.

Το Nexcess παρέχει ένα πλήρως συμβατό περιβάλλον με το PCI DSS μαζί με το SSAE-18, τα οποία ελέγχονται ετησίως για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας σχετικά με την ασφάλεια. Εγκαταστήστε την εφαρμογή με ένα μόνο κλικ και διαχειριστείτε το κατάστημα και τα email σας από ένα μόνο μέρος για να εξοικονομήσετε χρόνο. Επίσης, δημιουργεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του ιστοτόπου σας, κάτι που μπορεί να είναι σωτήριο για επαναφορά όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Επιπλέον, οι ευέλικτες αναβαθμίσεις, η εύχρηστη υπηρεσία και οι δωρεάν μετεγκαταστάσεις είναι τα πρόσθετα θετικά του σημεία.

Το Nexcess προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών μαζί με αποκλειστική υποστήριξη πελατών διαθέσιμη όλη την ώρα μέσω email, κλήσης ή συνομιλίας.

  Διορθώστε το σφάλμα DX11 Feature Level 10.0

Φιλοξενία A2

Από την έναρξή του το 2003, Φιλοξενία A2 παρέχει εξαιρετικά γρήγορη, βελτιστοποιημένη και αξιόπιστη φιλοξενία. Παρέχει τις πλήρεις λύσεις που χρειάζεστε για το Sylius και είναι προσανατολισμένο στον προγραμματιστή. Οι SwiftServers υψηλής απόδοσης τροφοδοτούν τον ιστότοπό σας για 20 φορές ταχύτερη φόρτωση σελίδων.

Ρυθμίστε το λογισμικό Symphony χρησιμοποιώντας το Softaculous, το οποίο απαιτεί ένα μόνο κλικ από τον πίνακα ελέγχου. Επίσης, σας στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του Symfony, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ενημερωμένο.

Με το A2 Hosting στο πλευρό σας, δεν χρειάζεται ποτέ να υποστείτε τις συνέπειες των διακοπών λειτουργίας του ιστότοπου που μπορούν να επηρεάσουν την κατάταξη SEO και τα ποσοστά εγκατάλειψης χρησιμοποιώντας τους βελτιστοποιημένους διακομιστές του. Σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε την επιθυμητή τοποθεσία διακομιστή μαζί με δωρεάν SSD για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος όλη την ώρα.

Για να φροντίσει για την ασφάλεια του ιστότοπου, προσφέρει δωρεάν προστασία HackScan για τον αποκλεισμό των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Προσφέρει KernelCare, διπλά τείχη προστασίας, πιστοποιητικά SSL και άμυνα brute force για να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια. Επιπλέον, προσφέρει Ενισχυμένη προστασία DDoS για να προστατεύει τον ιστότοπό σας ακόμη και από περίπλοκες επιθέσεις.

Προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπων χρησιμοποιώντας τους ειδικούς της στη μετανάστευση που μεταφέρουν όλα τα δεδομένα σας με ασφάλεια. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία του, μπορείτε να ζητήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Το Guru Crew της A2 Hosting είναι μια ομάδα ειδικών από έμπειρους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν όταν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια.

Η τιμή του ξεκινά από μόλις 2,99 $/μήνα για έναν ιστότοπο και 100 GB αποθηκευτικού χώρου.

συμπέρασμα

Το να ξεκινάτε την επιχείρησή σας από το μηδέν και στη συνέχεια να την παρακολουθείτε να αναπτύσσεται είναι πολύ ικανοποιητικό. Καθώς υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές για την επιλογή και τη φιλοξενία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, η λειτουργία ενός κερδοφόρου ηλεκτρονικού καταστήματος δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη ή δαπανηρή υπόθεση τώρα.

Επομένως, επιλέξτε Sylius για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Ποιος ξέρει, το κατάστημά σας θα μπορούσε να είναι η επόμενη επιχείρηση εκατομμυρίων δολαρίων.