Ξεκινήστε τα έργα δημιουργώντας ένα περίγραμμα και οργανώνοντας το περιεχόμενό σας

Το να ξεκινήσετε σε ένα έργο ή μια έκθεση, ακαδημαϊκό ή εργασιακό φαίνεται τρομακτικό. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να συμπεριληφθούν, αλλά ταυτόχρονα, οι πληροφορίες πρέπει να ενωθούν με τον σωστό τρόπο για να έχουν νόημα. Υπάρχουν δύο προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε σε αυτό. μπορείτε να συγκεντρώσετε πρώτα τις πληροφορίες και να τις κανονίσετε αργότερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα περίγραμμα, ώστε να μην ξοδεύετε πολύ χρόνο αναζητώντας πληροφορίες που δεν θα χρειαστείτε. Το Foldout είναι ένα πολύ απλό εργαλείο των Windows που σας επιτρέπει να δημιουργείτε περιγράμματα για ένα έργο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να οργανώνεστε κάθε φορά που τεκμηριώνετε οτιδήποτε νέο και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εξάγετε το περίγραμμά σας σε μορφή HTML, DOCX και TXT.

  Εναλλάξτε την οθόνη έναρξης και το μενού "Έναρξη" από την επιφάνεια εργασίας

Το Foldout υποστηρίζει κείμενο και εικόνες, οπότε αν βρείτε ένα πραγματικά υπέροχο γράφημα ή εικόνα για να συμπεριλάβετε στο έγγραφό σας, μπορείτε να το προσθέσετε στο περίγραμμα. Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να αντιγραφεί είτε από το πρόγραμμα περιήγησής σας είτε από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, ώστε να μπορεί να επικολληθεί χρησιμοποιώντας τη συντόμευση Ctrl+V.

Ξεκινάτε με μια κενή σειρά. Εάν θέλετε οι σειρές να είναι αριθμημένες, μεταβείτε στην επιλογή Επεξεργασία> Προτιμήσεις και επιλέξτε μια σύμβαση αρίθμησης. Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη ενότητες και υποενότητες λογαριασμών. Κάντε δεξί κλικ στο πλαίσιο επισήμανσης δίπλα σε μια σειρά για υποβιβασμό ή προώθηση μιας σειράς σε ενότητα ή υποενότητα, αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σειρά κάθε σειράς μετακινώντας τις πάνω ή κάτω. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες σειρές ή να διαγράψετε μια υπάρχουσα μαζί με όλες τις σειρές που υπάγονται σε αυτήν.

  Προεπιλεγμένη διαχείριση διεύθυνσης IP και κωδικών πρόσβασης δρομολογητή

Καθώς προσθέτετε σειρές και αλλάζετε τη σειρά τους ή προσθέτετε σειρές που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο σε μια κύρια σειρά, το Foldout ενημερώνει τον αριθμό της σειράς ανάλογα. Είναι σαν τη λειτουργία Επικεφαλίδες στο MS Word. Οι επικεφαλίδες ή οι ενότητες δίδονται δεόντως αριθμοί σε μια σειρά και οι υπότιτλοι ή οι υποενότητες αριθμούνται με τον αριθμό της κύριας επικεφαλίδας που προσαρτάται στην αρχή της.

Το Foldout μπορεί και θα διατηρήσει το περίγραμμά σας στη δική του μορφή, ώστε να μπορείτε πάντα να ανοίγετε ξανά ένα έργο στην εφαρμογή και να το επεξεργάζεστε όποτε το χρειαστείτε. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το περίγραμμα και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προσθέτετε πληροφορίες σε αυτό, μπορείτε να το εξαγάγετε. Οι υποστηριζόμενες μορφές είναι HTML, DOXC και TXT. Κατά την εξαγωγή, οι αριθμοί σειρών διατηρούνται όλοι, αλλά ήμουν λίγο απογοητευμένος όταν έμαθα ότι κατά την εξαγωγή στο DOCX, οι σειρές δεν μορφοποιήθηκαν ως επικεφαλίδες, είναι απλό κείμενο εκτός από τη μορφή DOCX. Εκτός από αυτό, είναι ένα απλό μικρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα έργο, να του δώσετε δομή και να το διατηρήσετε σε καλό δρόμο ενώ κάνετε έρευνα.

  Πώς να το κάνετε γρήγορα και εύκολα

Εγκαταστήστε το Foldout για Windows