Μυστικός πίνακας για το έξυπνο γραφείο σας

Όλοι μας έχουμε δει ή χρησιμοποιήσει έναν πίνακα στην καθημερινή μας ζωή. Μπορούμε αναμφίβολα να πούμε ότι αν και οι λευκοί πίνακες είναι χρήσιμοι, φαίνονται απίστευτα θαμποί και μη ελκυστικοί στους περισσότερους τοίχους.

Επιπλέον, ό,τι γράψουμε σε αυτούς τους πίνακες μπορεί να το δει ανοιχτά ο καθένας τριγύρω. Αυτό παρεμποδίζει κατά κάποιο τρόπο το απόρρητο των χρηστών του λευκού πίνακα.

Τώρα ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει εναλλακτική λύση σε αυτούς τους παραδοσιακούς βαρετούς πίνακες που καταστρέφουν το απόρρητό σας. Λοιπόν, είσαι τυχερός! Το Sable Flow προσφέρει Secret Whiteboards, ένα κρεμαστό πλαίσιο αφίσας που ανοίγει σαν βιβλίο για να εκθέσει έναν μαγνητικό πίνακα διπλής όψης.

Ο Secret Whiteboard του Sable Flow έχει πολλά πλεονεκτήματα και μοναδική δομή. Πείτε μας περισσότερα σχετικά με το γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε λευκούς πίνακες και γιατί οι μυστικοί πίνακες είναι μια προτιμώμενη επιλογή όταν πρόκειται για την αγορά τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα;

Από όλα αυτά που μπορεί να ρωτήσετε, η πρώτη ερώτηση θα ήταν γιατί να χρησιμοποιήσω έναν πίνακα. Διαφορετικά, γιατί να χρησιμοποιήσω έναν πίνακα όταν τα πάντα μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται χρησιμοποιώντας συσκευές;

Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις είναι ότι η χρήση πινάκων σάς επιτρέπει να οργανώσετε τη ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Όλοι έχουμε διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές για να διατηρήσουμε τις εργασίες και τα προγράμματά μας, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν την κούραση της τεχνολογίας.

Η τεχνολογική κόπωση προκαλείται λόγω της συνεχούς χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών και του αυξημένου χρόνου οθόνης. Έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή αντιπάθεια όλων των συσκευών και ό,τι κι αν κάνετε σε αυτές θα προκαλέσει δυσφορία.

Έτσι, όταν γράφουμε τις σκέψεις και τις εργασίες μας πριν τις κάνουμε, μπορεί να κάνουμε τη δουλειά καλύτερα και να τις απομνημονεύσουμε. Επίσης, έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι ανακαλείτε καλύτερα τους στόχους, τις σημειώσεις, τις σκέψεις, τις εργασίες και τις αναμνήσεις σας γράφοντάς τες. Το να θυμάστε τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια αυξάνει τις πιθανότητές σας να κάνετε τη δουλειά στην ώρα σας.

  Πώς να προσθέσετε έναν λογαριασμό Gmail στο Outlook

Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε έναν πίνακα, μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας με τους δικούς σας τρόπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συναρπαστικά σχήματα, διαφορετικά χρώματα και ελκυστικό χειρόγραφο για να κάνετε τις σημειώσεις σας στον πίνακα να φαίνονται ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές. Σε κάνει να θέλεις να κοιτάς τις σημειώσεις σου και δεν σε κάνει να βαριέσαι.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τον Secret Whiteboard του Sable Flow;

Οι λευκοί πίνακες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι για ορισμένα άτομα που δεν τους αρέσει να ξεχνάνε πράγματα, καθώς οι ιδέες ξεπηδούν συνεχώς στις σκέψεις μας. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι βρίσκουν αυτές τις λευκές επιφάνειες που καλύπτονται με σκαρίφημα ως ενόχληση όταν πρόκειται για χαλάρωση κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου στην εργασία.

Άλλοι μπορεί να δυσκολεύονται να εκθέσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους στους γύρω τους. Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο σχεδιάστηκε ο Secret Whiteboard του Sable Flow.

Ο μυστικός πίνακας σάς επιτρέπει να κλείσετε τον πίνακα διπλής όψης και να τον ανταλλάξετε με μια εικόνα της επιλογής σας αντί να χρειάζεται να ελέγχετε ή να διαγράφετε όλες τις σημειώσεις του πίνακα στο τέλος κάθε ημέρας. Όλα αυτά οφείλονται στις μαγνητικές ιδιότητες του λευκού πίνακα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρτήσετε οποιοδήποτε απαραίτητο υλικό στον Secret Whiteboard με μερικούς μαγνήτες. Αν και είναι μια απλή ιδέα, μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος και να έχετε ένα πιο οργανωμένο γραφείο.

Χαρακτηριστικά του Secret Whiteboard του Sable Flow

Τρία διαφορετικά μεγέθη

Ο Secret Whiteboard του Sable Flow διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Είναι μικρά, μεσαία και μεγάλα. Οι λευκοί πίνακες στο μικρό μέγεθος έχουν κλειστές διαστάσεις 14,5 x 20,75 x 1,5 ίντσες και ανοιχτές διαστάσεις 26,25 x 20,75 x,75 ίντσες.

Οι λευκοί πίνακες μεσαίου μεγέθους είναι 20,5 x 26,5 x 1,5 ίντσες κλειστοί και 41,25 x 26,5 x,75 ίντσες ανοιχτοί. Τέλος, οι μεγάλοι μυστικοί πίνακες έχουν κλειστές διαστάσεις 22,5 x 32,5 x 1,5 ίντσες και ανοιχτές διαστάσεις 42,25 x 32,5 x, 75 ίντσες.

Μεταβλητό έργο τέχνης

Μπορείτε να σύρετε αμέσως έξω την παρεχόμενη εικόνα για την αφίσα που προτιμάτε ή να εκτυπώσετε για να εξατομικεύσετε τον Secret Whiteboard σας.

  Είναι το Whitepages Premium Δωρεάν;

Η φωτογραφία που θα στείλει η εταιρεία είναι το έργο τέχνης που μπορείτε να δείτε στην πρώτη εικόνα του πίνακα που έχετε επιλέξει στον ιστότοπο. Με τον μηχανισμό γρήγορης εναλλαγής που περιλαμβάνεται στον πίνακα, μπορείτε να ανανεώσετε γρήγορα τον χώρο σας.

Η αποθήκευση περιλαμβάνεται στο πλαίσιο

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους μαρκαδόρους, τις γόμες και τα χαρτιά σας στον μυστικό μαγνητικό πίνακα. Έτσι, με τη μαγνητική αποθήκευση μέσα στον μυστικό πίνακα, μπορείτε να κρατήσετε την περιοχή σας οργανωμένη. Κάθε σανίδα συνοδεύεται από μαγνητικά στολίδια που κρύβονται μέσα.

Δύο ξεχωριστές επιλογές χρώματος πλαισίου

Όλες οι σανίδες διατίθενται είτε σε μαύρο είτε σε λευκό πλαίσιο, ανεξαρτήτως μεγέθους. Αυτά τα φαρδιά πλαίσια λειτουργούν καλά με σχεδόν όλα τα είδη σκηνικών και τοίχων. Τα πλαίσια είναι αρκετά φαρδιά, γεγονός που τους δίνει μια πιο όμορφη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Εύκολη ρύθμιση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εγκαταστήσετε τον Secret Whiteboard του Sable Flow είναι να επιλέξετε μια θέση και να τρυπήσετε τις βίδες. Οι βιδωτές αγκυρώσεις γυψοσανίδας πρέπει πρώτα να στερεωθούν στον τοίχο.

Πρέπει να ρυθμίσετε το υλικό της κλειδαρότρυπας έτσι ώστε η πλακέτα να ανοίγει προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Για να κλειδώσετε τον πίνακα, τοποθετήστε τις κρεμάστρες της κλειδαρότρυπας στις βίδες αγκύρωσης και πιέστε προς τα κάτω.

Απόλυτα ασφαλές κλείσιμο

Ο Secret Whiteboard είναι ένα φανταστικό εργαλείο για τον διαχωρισμό της εργασίας και του ελεύθερου χρόνου. Μπορείτε να γράψετε τις σκέψεις σας στον κενό πίνακα το πρωί, στη συνέχεια να τον κλείσετε καθώς κλείνει η μέρα και να αποκαλύψετε τη γαλήνια εικόνα που κρύβεται πίσω από αυτόν. Οι γωνίες αυτών των λευκών πινάκων έχουν ισχυρό μαγνητικό κλείσιμο που αποτρέπει το μη εξουσιοδοτημένο άνοιγμα.

Άνοιγμα πόρτας διπλής κατεύθυνσης

Μπορείτε να επιλέξετε ποια κατεύθυνση θα ανοίξει ο Secret Whiteboard χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής του υλικού της κλειδαρότρυπας, δίνοντάς σας ευρεία επιλογή για το πώς θα εμφανιστεί. Αυτοί οι πίνακες είναι απλά ρυθμιζόμενοι, ώστε να μπορούν να κρέμονται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Τι περιλαμβάνει ο Secret Whiteboard;

Το Sable Flows προσφέρει πολλά αξεσουάρ μαζί με τον μυστικό του πίνακα. Διαθέτει καλλιτεχνική εκτύπωση που είναι απλά αφαιρούμενη για αντικατάσταση.

  Διορθώστε το σφάλμα χρόνου εκτέλεσης NVIDIA Geforce Experience C++

Επιπλέον, συνοδεύεται από κιτ τοποθέτησης και μαγνητικό πίνακα ή πλαίσιο. Περιλαμβάνει επίσης μαγνητικό μαρκαδόρο, μαγνητικό πανί γόμας και έξι ξύλινους μαγνήτες για πιο δομημένη διάταξη.

Ποιο είναι το κόστος αυτών των μυστικών πινάκων;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Secret Whiteboards του Sable Flow είναι κάτι που πρέπει να αγοράσουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Αυτοί οι πίνακες διατίθενται σε μια πολύ γνήσια τιμή σε σύγκριση με το κόστος ενός παραδοσιακού πίνακα. Οι τιμές αυτών των κρυφών πινάκων ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος του πίνακα.

Το κόστος όλων των αξεσουάρ και του έργου τέχνης περιλαμβάνεται στο συνολικό κόστος. Το κόστος ενός μικρού μυστικού πίνακα είναι 159 $.

Ο μυστικός πίνακας μεσαίου μεγέθους κοστίζει 199 $ και ο μεγάλος μυστικός πίνακας κοστίζει 259 $. Αυτοί οι πίνακες διαθέτουν επίσης πρόσθετη προστασία από ατυχήματα, η οποία κοστίζει κάποια επιπλέον χρήματα, αλλά προσφέρει πολλά οφέλη.

Πού να κρατήσετε τον μυστικό σας πίνακα;

Μπορείτε να ρίξετε μια καλή, μακροσκελή ματιά στο σπίτι σας για έναν υπέροχο χώρο για να κολλήσετε έναν κρυφό πίνακα, καθώς είναι μια καταπληκτική έμφαση σε κάθε χώρο. Μπορεί να στερεωθεί σε οποιονδήποτε τοίχο, ανεξάρτητα από το χρώμα ή το στυλ των τοίχων.

Το γραφείο στο σπίτι είναι το πιο τυπικό δωμάτιο στο σπίτι όπου μπορεί να βρεθεί ένας κρυφός πίνακας. Είναι απλό στη χρήση και μια φανταστική τοποθεσία για αποθήκευση βασικών υπενθυμίσεων. Η πλειοψηφία της δουλειάς σας γίνεται στο γραφείο στο σπίτι, όπου μπορείτε επίσης να σημειώσετε τις δουλειές σας και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε τη λίστα σας.

Χρησιμοποιήστε έναν κρυφό πίνακα στον χώρο μελέτης σας για μια ακόμη φανταστική εφαρμογή. Δεν έχει σημασία πού σπουδάζετε εσείς ή τα παιδιά σας. Μπορεί να είναι ένα δωμάτιο ή ένας τροποποιημένος χώρος όπου η διατήρηση ενός κρυφού πίνακα θα ήταν μια φανταστική ιδέα.

Ένας κρυφός πίνακας λειτουργεί όμορφα και σε χώρο χειροτεχνίας. Μπορείτε να κάνετε λίστες εάν χρειάζεστε φρέσκα προμήθειες για να διασφαλίσετε ότι δεν θα ξεχάσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με τις εργασίες που θέλετε να ολοκληρώσετε στον μυστικό σας πίνακα, ώστε να βρίσκεται ακριβώς εκεί δίπλα στις προμήθειες χειροτεχνίας σας.

συμπέρασμα

Οι Secret Whiteboards είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε σπίτι. Μπορεί να θεωρηθεί μια από τις καλύτερες καινοτομίες στους παραδοσιακούς πίνακες. Αυτοί οι πίνακες όχι μόνο κρατούν τις σημειώσεις σας κρυμμένες, αλλά δίνουν στους τοίχους σας μια καθαρή και αισθητική εμφάνιση. Αναμφίβολα, η αγορά ενός μυστικού πίνακα αξίζει τα χρήματά σας και είναι πολύ χρήσιμο μακροπρόθεσμα.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες λύσεις εικονικού γραφείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας.