Μπορώ να παρακολουθήσω το Netflix Japan στην Αμερική;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς ήταν τα μέσα πριν από την εποχή των υπηρεσιών ροής όπως το Netflix. Για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, είχατε δύο επιλογές: να εμφανιστείτε όταν παιζόταν ζωντανά ή να κατεβείτε στο τοπικό κατάστημα ενοικίασης ταινιών και να κρατήσετε σταυρωμένα τα δάχτυλά σας ότι κανείς άλλος δεν είχε την ίδια ιδέα. Η γέννηση του Netflix έφερε επανάσταση στη βιομηχανία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα τεράστιο πλήθος εκπομπών και ταινιών από όλο τον κόσμο — όλα από την άνεση του σαλονιού σας. Όχι μόνο αυτό άνοιξε μια εντελώς νέα σειρά επιλογών, αλλά εισήγαγε επίσης πολλούς θαυμαστές στο εύρος του κινηματογράφου και των παραγωγών που διατίθενται σε όλο τον κόσμο, με την επιλογή Netflix κάθε χώρας να προσφέρει διαφορετικά προγράμματα και επιλογές.

Το Netflix Japan έχει αποδείξει μια ιδιαίτερη επιτυχία, με μια σειρά από αποκλειστικότητες που είναι συνήθως εκτός ορίων για τους περισσότερους Αμερικανούς θεατές. Αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί; Αν αναρωτιέστε, “Μπορώ να παρακολουθήσω το Netflix Japan στην Αμερική;” τότε έχουμε καλά νέα για εσάς! Το Netflix Japan μπορεί να είναι στη διάθεσή σας εάν ζείτε στην Αμερική — το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αξιόπιστο VPN και είστε έτοιμοι για μια ζωή. Ακόμη καλύτερα, αυτές οι συμβουλές θα λειτουργήσουν για να σας επιτρέψουν πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά χωρών και περιεχομένου, χωρίς να περιορίζονται αυστηρά στην Ιαπωνία. Κόσμος προβολής περιεχομένου: ερχόμαστε!

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο Netflix Japan από την Αμερική;

Για να ξεκινήσετε με τη νέα σας αγαπημένη ιαπωνική εκπομπή, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό Netflix (υποθέτουμε ότι αν έχετε βρει αυτό το άρθρο, το έχετε ήδη καταλάβει…). Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα κατάλληλο VPN — περισσότερα για αυτό αργότερα — και χρησιμοποιήστε το για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας (για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, Ιαπωνία). Τέλος, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Netflix και θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στη χώρα που έχετε επιλέξει. Συνδεθείτε, επιστρέψτε και απολαύστε τις διαθέσιμες επιλογές!

  Πώς να επεκτείνετε την επιφάνεια εργασίας των Windows με το Chromecast [Guide]

Πώς μπορώ να επιλέξω ένα VPN;

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με έναν τεράστιο αριθμό VPN, όλα ισχυρίζονται ότι είναι τα καλύτερα — αλλά πώς μπορείτε να προσδιορίσετε ποια είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή; Υπάρχουν μερικά σημαντικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως:

Επιτηδειότητα

Πρέπει να διασφαλίσετε ότι οποιοδήποτε VPN που θα επιλέξετε θα ξεμπλοκάρει τις υπηρεσίες στην Ιαπωνία και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ξεκλείδωμα του Netflix. Ορισμένα προϊόντα έχουν περιορισμένο αριθμό χωρών στις οποίες θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση ή προϊόντα που μπορούν να ανακτηθούν. Κάντε την εργασία σας πριν δεσμευτείτε για οτιδήποτε, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείτε.

  Spin Reimagines The iPhone Lock Screen Music Controls

Ταχύτητα σύνδεσης

Η ροή και η προβολή περιεχομένου μέσω VPN μπορεί να προκαλέσει την επιβράδυνση της υπηρεσίας σας, οδηγώντας σε ενοχλητικό buffer ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής σας. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα VPN με γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης – όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες διακοπής, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε χωρίς προβλήματα.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, καθώς έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για λιγότερο από αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που δημιουργούν αρχεία καταγραφής της συμπεριφοράς των πελατών τους, των προτιμήσεων προβολής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και προσωπικών στοιχείων όπως ονόματα, διεύθυνση IP και δεδομένα πληρωμής. Σε λάθος χέρια, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι απίστευτα επικίνδυνες, επομένως αφιερώστε πάντα χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση είναι ασφαλής και κλειδωμένη και ότι δεν τηρούνται αρχεία καταγραφής από τον πάροχο.

  Πώς να παίξετε μη υποστηριζόμενες μορφές βίντεο στα Windows 10

Απεριόριστο εύρος ζώνης και δεδομένα

Όταν επιλέγετε ένα VPN, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το εύρος ζώνης και τα δεδομένα που προσφέρονται — είναι καλή ιδέα να επιλέξετε μια απεριόριστη επιλογή όπου είναι δυνατόν, προκειμένου να μην αντιμετωπίζετε μπλοκ και περιορισμούς κατά τη ροή και την απόλαυση του περιεχομένου σας.

Υποστήριξη πελατών

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η πρόσβαση σε γρήγορη, αξιόπιστη υποστήριξη πελατών. Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές — η βοήθεια επισημαίνεται με σαφήνεια και είναι προσβάσιμη; Θα έχετε την επιλογή να μιλήσετε με έναν σύμβουλο ή θα πρέπει να βασιστείτε στην επικοινωνία μέσω email; Το να γνωρίζετε ότι έχετε βοήθεια στη διάθεσή σας είναι καθησυχαστικό, αφήνοντάς σας ελεύθερους να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το Netflix Japan.