Μπορώ να ορκιστώ στο TikTok;

Το TikTok φημίζεται για την ικανότητά του να παρέχει ελευθερία στους ανθρώπους να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με τη μορφή σύντομων βίντεο στην πλατφόρμα. Σίγουρα έχει τραβήξει την προσοχή λόγω του μη λογοκριμένου και απαράδεκτου περιεχομένου του. Η χρήση του TikTok συνήθως κάνει το περιεχόμενό σας ακατέργαστο και ρεαλιστικό. Μπορώ να ορκιστώ στο TikTok είναι μια από τις πολλές αμφιβολίες που μπορεί να σας έλθουν στο μυαλό όταν θέλετε να δημοσιεύσετε μη κομμένο περιεχόμενο. Επίσης, τι μπορείτε να ορκιστείτε στο TikTok χωρίς να προσγειωθείτε σε μπελάδες είναι επίσης μια από τις συχνές ερωτήσεις. Ας συζητήσουμε και ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις σχετικά με το TikTok λεπτομερώς.

Μπορώ να ορκιστώ στο TikTok;

Ναί. Σύμφωνα με τις πρόσφατες Οδηγίες κοινότητας του TikTok, μπορείτε να ορκιστείτε στο TikTok καθώς οι βρισιές δεν απαγορεύονται επίσημα στην πλατφόρμα. Πολλοί χρήστες του TikTok μπορούν να δουν να χρησιμοποιούν συχνά αισιόδοξες λέξεις στα βίντεό τους και στο περιεχόμενό τους που ανεβάζουν στην πλατφόρμα.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα

Μπορείτε να ορκιστείτε στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να ορκιστείτε στο TikTok. Η ορκωμοσία σε αυτήν την πλατφόρμα ψυχαγωγίας δεν θα απαγορεύσει το περιεχόμενό σας. Εάν έχετε ανεβάσει περιεχόμενο που περιλαμβάνει ασυναρτησίες και είστε περίεργοι αν μπορείτε να ορκιστείτε στο TikTok, μπορείτε να χαλαρώσετε γιατί το TikTok θα εκπέμψει τις προφανείς λέξεις από το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να πείτε το F Word στο TikTok;

Ναί. Ακόμη και με περιορισμούς και οδηγίες στο TikTok, το περιεχόμενο που περιέχει προσβλητικές λέξεις ή λέξεις F μπορεί να δει ανοιχτά. Και η ερώτηση, μπορώ να ορκιστώ στο TikTok, υπονοεί όλες τις προσβλητικές λέξεις ή τις λέξεις F που θεωρούνται απαράδεκτες εκτός του κόσμου του TikTok. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο TikTok προορίζεται για ψυχαγωγικούς σκοπούς, αλλά κάθε τόσο, μπορείτε να συναντήσετε περιεχόμενο που περιλαμβάνει τη χρήση της λέξης F. Ωστόσο, δεν πρέπει να στρέφεται απευθείας προς κάποιον.

Είναι η βρισιά ενάντια στους κανόνες του TikTok;

Όχι. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, η ορκωμοσία στο TikTok δεν απαγορεύει τον λογαριασμό ή το περιεχόμενό σας. Ωστόσο, οι οδηγίες του TikTok απορρίπτουν οποιοδήποτε καταχρηστικό ή παρενοχλητικό περιεχόμενο που μπορεί να βλάψει άλλους χρήστες με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν στοχεύετε συγκεκριμένα τις βρισιές προς έναν άλλο χρήστη, πιθανότατα μπορείτε να λογοκρίνετε το περιεχόμενό σας.

Το TikTok μπλοκάρει τις βρισιές;

Ναί. Οι ακατάλληλες ή στοχευμένες βρισιές προς οποιονδήποτε άλλο χρήστη ή ομάδα ατόμων στο TikTok μπορεί να εμποδίσουν το περιεχόμενό σας. Αλλά όλες οι βρισιές ή οι άστοχες ατάκες δεν μπλοκάρονται στην πλατφόρμα. Ο αλγόριθμος του TikTok μπορεί να μπλοκάρει συγκεκριμένο περιεχόμενο αυτόκλητης βρισιάς.

Ποιες λέξεις είναι απαγορευμένες στο TikTok;

Οι οδηγίες κοινότητας του TikTok απαγορεύουν τη συμπεριφορά μίσους και ορισμένες λέξεις στην πλατφόρμα. Αυτά περιλαμβάνουν λέξεις που συνήθως μπορούν να πληγώσουν τα συναισθήματα και τα συναισθήματα άλλων ή μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων. Απαγορευτικές φράσεις για την κοινότητα LGBTQ ή συγκεκριμένη φυλή, σεξουαλική αργκό, λέξεις που υποκινούν κάθε είδους βία και άλλες υποτιμητικές λέξεις απαγορεύονται στο TikTok.

  Τι είναι το TikTok και γιατί οι έφηβοι έχουν εμμονή με αυτό;

Ποιες λέξεις λογοκρίνονται στο TikTok;

Το TikTok συνήθως λογοκρίνει λέξεις που αντιβαίνουν στις οδηγίες της κοινότητας. Αυτές οι λέξεις περιλαμβάνουν παρενοχλητικές λέξεις οποιουδήποτε είδους, σεξουαλικά υποτιμητικές λέξεις ή άλλες ταπεινωτικές φράσεις που μπορεί να βλάψουν τα αισθήματα άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι η απάντηση στο τι μπορώ να ορκιστώ στο TikTok.

Τι συμβαίνει εάν παραβιάσετε τις οδηγίες του TikTok;

Εάν τυχαίνει να παραβιάσετε τις οδηγίες του TikTok δημοσιεύοντας διαδικτυακό περιεχόμενο που προκαλεί βλάβη σε έναν χρήστη ή μια ομάδα ατόμων με οποιονδήποτε τρόπο, το TikTok μπορεί να αποκλείσει τον λογαριασμό σας προσωρινά ή μόνιμα .

Μπορείτε να κάνετε Bleep Out Cuss Words στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να εκπέμψετε ασυνήθιστα λόγια στο TikTok. Εάν έχετε δημοσιεύσει περιεχόμενο στην πλατφόρμα που περιλαμβάνει προσβλητικές λέξεις ή αδικήματα, το TikTok θα αφαιρέσει αυτόματα τέτοιες λέξεις από το βίντεό σας. Έτσι μπορώ να ορκιστώ στο TikTok και σε οποιονδήποτε άλλο επίσης.

Μπορείτε να φιλτράρετε τις κακές γλώσσες στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να φιλτράρετε τις κακές γλώσσες στο TikTok. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Περιορισμένη λειτουργία στο TikTok, η οποία θα φιλτράρει τυχόν κακές γλώσσες, αναρτήσεις ή σχόλια από το περιεχόμενο του λογαριασμού σας.

Πώς να λογοκρίνετε τις βρισιές στο TikTok;

Μπορείτε να λογοκρίνετε τις βρισιές στο TikTok με τη βοήθεια της περιορισμένης λειτουργίας. Αν θέλετε να αποκλείσετε την εμφάνιση βρισιών στη ροή σας, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα επόμενα βήματα που δείχνουν πώς να ενεργοποιήσετε την περιορισμένη λειτουργία:

  Πώς να αλλάξετε τοποθεσία ή περιοχή στο TikTok

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο Me από την κάτω γραμμή για να ανοίξετε την ενότητα Προφίλ.

3. Πατήστε το εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε Απόρρητο και Ρυθμίσεις.

5. Στην ενότητα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, πατήστε στην επιλογή Ψηφιακή ευημερία.

6. Πατήστε στην επιλογή εναλλαγής περιορισμένης λειτουργίας.

7. Πατήστε στην επιλογή Ενεργοποίηση περιορισμένης λειτουργίας.

8. Τέλος, εισαγάγετε έναν 4ψήφιο κωδικό πρόσβασης για να ενεργοποιήσετε την περιορισμένη λειτουργία για τον λογαριασμό σας TikTok.

Πώς μπορώ να προσθέσω ευαισθησία στο TikTok;

Εάν θέλετε να κάνετε τον λογαριασμό σας TikTok έναν ασφαλή χώρο για χρήση και εξερεύνηση, είναι δυνατό προσθέτοντας ευαισθησία στο περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να γίνει ενεργοποιώντας την Περιορισμένη λειτουργία στον λογαριασμό σας TikTok, ο οποίος φιλτράρει οποιοδήποτε ευαίσθητο περιεχόμενο για εσάς. Ας δούμε την απάντηση στο πώς μπορώ να ορκιστώ στο TikTok χωρίς να βλάψω κανέναν.

Πώς μπορώ να βάλω ευαίσθητο περιεχόμενο στο TikTok;

Το TikTok είναι μια κοινότητα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την τρέλα αυτής της πλατφόρμας είναι εμφανής μεταξύ όλων. Ως εκ τούτου, καθίσταται σημαντικό να δημοσιεύεται περιεχόμενο στο TikTok, το οποίο είναι απαλλαγμένο από τυχόν αρνητικές παρατηρήσεις ή χυδαιότητα. Μπορείτε να βάλετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο TikTok, φροντίζοντας το περιεχόμενό σας να μην χρησιμοποιεί λέξεις ρητορικής μίσους, άσεμνο περιεχόμενο ή λέξεις βωμολοχίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε την ποιότητα του περιεχομένου που δημοσιεύετε στην πλατφόρμα.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις βρισιές στο TikTok;

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις βρισιές στο TikTok ενεργοποιώντας την περιορισμένη λειτουργία στον λογαριασμό σας στο TikTok. Η περιορισμένη λειτουργία θα αποκλείσει τυχόν βρισιές ή βρισιές και θα αποκλείσει περιεχόμενο που περιέχει τέτοιες λέξεις. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε την περιορισμένη λειτουργία στο TikTok.

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε αν μπορώ να ορκιστώ στο TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.