Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο DoorDash;

Πολλοί λάτρεις του φαγητού λατρεύουν να παραγγέλνουν φαγητό από το DoorDash όπου κι αν βρίσκονται. Το DoorDash παρέχει στους πελάτες επιλογές του κορυφαίου μενού και ζωντανή παρακολούθηση της παράδοσής τους, καθώς οι πελάτες μπορούν επίσης να προγραμματίσουν τις παραγγελίες τους μια εβδομάδα πριν από την παράδοση. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσελκύουν όλο και περισσότερους πελάτες καθημερινά. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες θέλουν να μάθουν τους τρόπους διαγραφής λογαριασμού DoorDash. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιχειρήσετε αυτήν την ενέργεια, αλλά μην ανησυχείτε αν είστε ένας από αυτούς. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε με επιτυχία τον λογαριασμό DoorDash.

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο DoorDash;

Καθώς θα συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, θα μάθετε ότι μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό DoorDash. Και για αυτό, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DoorDash σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή ή τηλεφώνου και εκτελέστε μια διαδικασία επαλήθευσης 2 βημάτων για να μεταβείτε σε αυτήν την επιλογή Διαγραφή. Αλλά πριν από αυτό, ας δούμε μια φορά τι είναι το DoorDash.

Τι είναι το DoorDash;

Το DoorDash είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία παραγγελιών φαγητού κατά παραγγελία από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Όντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παράδοσης φαγητού στις Ηνωμένες Πολιτείες, σας συνδέει με όλα τα εστιατόρια της περιοχής σας. Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να παραγγείλετε φαγητό από τα αγαπημένα σας εστιατόρια στο διαδίκτυο και οι dashers σας το παραδίδουν στο κατώφλι σας ή από όπου κι αν έχετε παραγγείλει.

  Οι 10 καλύτερες δυνατότητες του Microsoft Teams

Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο DoorDash;

Ναι, είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού DoorDash. Για τον λογαριασμό διαγραφής DoorDash, μπορείτε να κάνετε από το πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή ή τηλεφώνου.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό DoorDash;

Για τη διαγραφή λογαριασμού DoorDash, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο DoorDash στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από πάνω δεξιά, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

4. Αφού συνδεθείτε, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο Στοιχεία λογαριασμού, όπως φαίνεται.

5. Τώρα, κάντε κλικ στο Manage Account.

6. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

7. Πληκτρολογήστε τον 6ψήφιο κωδικό που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Submit, όπως φαίνεται.

8. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια.

9. Τέλος, κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία διαγραφής.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου DoorDash στην εφαρμογή;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας DoorDash από την ίδια την εφαρμογή. Πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο DoorDash στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας. Εάν θέλετε να τη διαγράψετε προσωρινά, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας Android/iOS. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας DoorDash στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο αναμνήσεων στο iPhone

2. Επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης DoorDash.

3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας DoorDash χρησιμοποιώντας email και κωδικό πρόσβασης.

4. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού από κάτω.

5. Πληκτρολογήστε τον 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας και πατήστε Υποβολή.

6. Πατήστε Συνέχεια.

7. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή λογαριασμού.

Πώς μπορώ να διαγράψω ένα πρόγραμμα οδήγησης DoorDash;

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό DoorDash Driver, μπορείτε να ακολουθήσετε οποιονδήποτε από τους παρακάτω δύο τρόπους για να το κάνετε:

Α. Διαγραφή λογαριασμού από το προφίλ DoorDash:

Μπορείτε να διαγράψετε απευθείας τον λογαριασμό σας Dasher/Driver από το DoorDash με τη βοήθεια των επόμενων βημάτων.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του DoorDash και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

2. Συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Στοιχεία λογαριασμού > Διαχείριση λογαριασμού.

4. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού και εισαγάγετε τον 6ψήφιο κωδικό από τον αριθμό τηλεφώνου σας.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή > Συνέχεια.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού, όπως φαίνεται.

B. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη DoorDash:

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να γράψετε και να στείλετε ένα email στο [email protected] στην ομάδα υποστήριξης του DoorDash με θέμα Αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού μου. Επίσης, εάν θέλετε να καλέσετε ή να συνομιλήσετε απευθείας με την ομάδα υποστήριξης του DoorDash, επισκεφτείτε τη σελίδα Υποστήριξης DoorDash Dasher στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μπορεί το DoorDash να είναι επικίνδυνο;

Το DoorDash μπορεί να είναι ή να μην είναι επικίνδυνο. Εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τη στιγμή της παράδοσης. Ακολουθήστε ορισμένους βασικούς κανόνες:

  • Να μην μπαίνουν μέσα στα σπίτια των πελατών ακόμα κι αν επιμένουν να το κάνουν.

  • Επίσης, η παράδοση δεμάτων σε πελάτες σε περιόδους βροχών μπορεί να είναι επικίνδυνη λόγω των βρεγμένων δρόμων.

Ωστόσο, εάν διατηρείτε την ασφάλεια, σίγουρα θα είστε εντάξει.

Είναι κακό να απορρίπτετε παραγγελίες στο DoorDash;

Δεν είναι πάντα. Η μείωση των παραγγελιών στο DoorDash μπορεί να μειώσει τη βαθμολογία απόδοσής σας, αλλά μόνο εάν απορρίψετε πολλές παραγγελίες. Μπορείτε να απορρίψετε παραγγελίες DoorDash στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Είστε πολύ μακριά από την τοποθεσία παράδοσης.
  • Εάν έχετε ήδη παραγγελίες σε εκκρεμότητα.
  • Επίσης, εάν εγκαταλείπετε το DoorDash, μπορείτε να απορρίψετε τις παραγγελίες.

Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών στο DoorDash;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών σας από το DoorDash καθώς και από τον λογαριασμό διαγραφής DoorDash, όπως συζητήθηκε παραπάνω.

Γιατί το DoorDash συνεχίζει να απενεργοποιεί τον λογαριασμό μου;

Εάν έχετε εμπλακεί σε οποιαδήποτε απάτη που σχετίζεται με τους πελάτες του DoorDash ή επιμείνατε σε άλλους να κάνουν το ίδιο, το DoorDash μπορεί να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας σύμφωνα με την Πολιτική Απενεργοποίησης του DoorDash. Για να αποφύγετε την απενεργοποίηση του λογαριασμού DoorDash, ακολουθήστε προσεκτικά τις αναφερόμενες οδηγίες.

Μπορείτε να κάνετε Cash Out DoorDash κάθε μέρα;

Ναι, μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση όποτε θέλετε, αλλά μόνο μία φορά την ημέρα. Επίσης, εάν δεν κάνετε εξαργύρωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αυτό το ποσό θα κατατεθεί αυτόματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το DasherDirect σε τραπεζικό λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα από το Dasher Direct στον τραπεζικό σας λογαριασμό στις ΗΠΑ. Επίσης, εάν δεν μεταφέρετε τα χρήματα από το dasher στον τραπεζικό λογαριασμό καθημερινά, θα μεταφερθούν αυτόματα στο τέλος της εβδομάδας στο όνομα μιας εβδομαδιαίας άμεσης κατάθεσης.

Λειτουργεί το Dasher Direct με την εφαρμογή μετρητών;

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε την κάρτα Dasher Direct με την εφαρμογή μετρητών και να τη χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή μετρητών.

Είναι παράνομο να χρησιμοποιείτε το DoorDash κάποιου άλλου;

Όχι, δεν είναι παράνομο να το κάνεις. Αλλά δεν είναι προτιμότερο, επειδή η παροχή πρόσβασης σε κάποιον άλλον μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες εάν αυτό το άτομο πραγματοποιήσει κάποια παράνομη δραστηριότητα μέσω του λογαριασμού σας. Καθώς είστε ο κάτοχος αυτού του λογαριασμού, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

Θα με απενεργοποιήσει το DoorDash για αδράνεια;

Ναι, το DoorDash έχει μια πολιτική για την απενεργοποίηση των λογαριασμών των χρηστών σε περίπτωση αδράνειας. Το DoorDash χρησιμοποιεί ένα σύστημα που ονομάζεται ανίχνευση αδράνειας που εντοπίζει χρήστες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει το DoorDash για 30 ημέρες ή περισσότερο και απενεργοποιεί τον λογαριασμό τους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε για τη διαγραφή λογαριασμού DoorDash. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.