Μπορώ να αλλάξω το SBCGlobal.net μου σε ATT.net;

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal παρέχονται από την SBC Communications, προηγουμένως Southwestern Bell Corporation. Παρά το όνομα, το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής εξυπηρέτησης του βρισκόταν στα Midwest και στο Τέξας, όπου προσέφερε τοπική τηλεφωνική υπηρεσία και τελικά σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία που τώρα είναι γνωστή ως AT&T ιδρύθηκε το 2005 όταν συγχωνεύτηκαν η SBC και η AT&T. Ορισμένοι πελάτες που είχαν λογαριασμούς με τους παρόχους υπηρεσιών SBC Global Internet πριν από τη συγχώνευση της SBC με την AT&T εξακολουθούν να έχουν λογαριασμούς στο sbcglobal.net στο όνομα, παρά το γεγονός ότι η AT&T είναι επί του παρόντος υπεύθυνη για τη διαχείριση τέτοιων λογαριασμών. Η εταιρεία δεν έχει καμία πρόθεση να συγχωνεύσει αυτά τα παλαιότερα ονόματα τομέα, ίσως επειδή κάτι τέτοιο θα καθιστούσε αδύνατη την πρόσβαση των χρηστών στους λογαριασμούς email τους εάν χρησιμοποιούν έναν από αυτούς. Εάν χρησιμοποιείτε ένα από αυτά τα παλαιότερα ονόματα τομέα, η διεύθυνση email σας συνεχίζει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλες διευθύνσεις AT&T. Μετά τη μετατροπή, πολλοί χρήστες αναρωτιούνται εάν πρέπει να αλλάξουν τους παρόχους δικτύου τους από SBCGlobal σε ATT.net. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το αν μπορείτε να αλλάξετε το SBCGlobal.net σε ATT.net, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να μεταφέρετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο SBCGlobal και να διαγράψετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AT&T SBCGlobal. Θα μάθετε επίσης πώς να αφαιρέσετε τη συγχώνευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal από την AT&T.

Μπορώ να αλλάξω το SBCGlobal.net μου σε ATT.net;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αλλάξετε το SBCGlobal.net σε ATT.net λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Τι σημαίνει «ICYMI» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Τι συνέβη στη διεύθυνσή μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal.net;

Πρέπει να συνδεθείτε στο webmail της AT&T στη διεύθυνση signin.att.com για να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας στο SBC, επειδή το SBC Global Net είναι τομέας AT&T. Η SBC συνεχίζει να λειτουργεί ως θυγατρική της AT&T. Ωστόσο, το όνομα AT&T προστέθηκε στη συνέχεια στην υπηρεσία SBCGlobal Email και οι λογαριασμοί email μεταφέρθηκαν στην πλατφόρμα AT&T.

Μπορώ να διατηρήσω τη διεύθυνσή μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal εάν αλλάξω παρόχους;

Ναι, ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας στο Διαδίκτυο ακυρωθεί, μπορείτε να έχετε τη διεύθυνση email σας. Εφόσον ο λογαριασμός σας είναι ενεργός, λάβετε υπόψη σας ότι έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση email σας.

Μπορώ να αλλάξω το SBCGlobal.net μου σε ATT.net;

Όχι. Όσον αφορά τη μετακίνηση των email και των ρυθμίσεών σας, δεν υπάρχει τρόπος να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε άλλο τομέα. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό email att.net δωρεάν και εάν το όνομα είναι διαθέσιμο, ίσως μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, το SBCGlobal επιτρέπει την προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό email της AT&T. Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προώθησης email από το SBCGlobal στον νέο λογαριασμό email της AT&T.

  Πώς να εισαγάγετε μια γραμμή στο Word

Μπορώ να διατηρήσω το email μου στο SBCGlobal.net εάν αποσυνδεθώ από την AT&T;

Ναί. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση email της AT&T ακόμα και μετά τον τερματισμό της συνδρομής σας στο Διαδίκτυο AT&T. Ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες υποστήριξής τους μετά τον τερματισμό της υπηρεσίας σας. Θα αποτραπεί η χρήση του email μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα, εάν υπάρχει οφειλή στον λογαριασμό ή εάν ο εξοπλισμός σας δεν έχει επιστραφεί.

Πώς μπορώ να μεταφέρω το email μου στο SBCGlobal;

Αφού μάθετε εάν μπορείτε να αλλάξετε το SBCGlobal.net σε ATT.net, ακολουθούν τα βήματα για να μεταφέρετε το email σας στο SBCGlobal:

1. Πρέπει πρώτα να επισκεφτείτε το Σελίδα σύνδεσης στο Gmail και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Μόλις ανοίξετε το προφίλ σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή όλων των ρυθμίσεων από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Λογαριασμοί και Εισαγωγή.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας.

6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε στο SBCGlobal.net, όχι το ATT.net στο οποίο μπορεί να έχετε αλλάξει.

Σημείωση: Η διεύθυνση του διακομιστή POP είναι «inbound.att.net», την οποία πρέπει να εισαγάγετε αφού την επιλέξετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Οι ρυθμίσεις θύρας πρέπει επίσης να αλλάξουν σε 995.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο διακομιστή DNS του ISP σας

7. Επιπλέον, σημειώστε το πλαίσιο ελέγχου για την επιλογή Αφήστε ένα αντίγραφο του ανακτημένου μηνύματος στον διακομιστή.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail για να τον ενεργοποιήσετε. Ο λογαριασμός σας στο Gmail μπορεί να σταματήσει τη διαγραφή των email σας ενεργοποιώντας τα.

8. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Αρχειοθέτηση εισερχόμενων μηνυμάτων επισημαίνοντας το πλαίσιο δίπλα της. Τώρα, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal θα εμφανίζονται στον λογαριασμό σας στο Gmail.

9. Επιπλέον, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού.

Σημείωση: Η μεταφορά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal στον λογαριασμό σας στο Gmail είναι επίσης ορατή εάν κάνετε κλικ σε αυτό. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν μπορείτε να αλλάξετε το SBCGlobal.net σε ATT.net.

Πώς μπορώ να καταργήσω τη συγχώνευση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal από την AT&T;

Δεν μπορείτε να καταργήσετε τη συγχώνευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SBCGlobal από την AT&T όπως συμβαίνει με την AT&T. Ωστόσο, μπορείτε να μεταφέρετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο SBCGlobal σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail, με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AT&T SBCGlobal;

Τώρα που ξέρετε πώς να αποσυγχωνεύσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο SBCGlobal από την AT&T, ενημερώστε μας πώς να διαγράψουμε τον λογαριασμό email μου στο AT&T Sbcglobal. Ακολουθούν τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό email AT&T Sbcglobal:

1. Επισκεφθείτε το Προφίλ SBCGlobal.

2. Κάντε κλικ στα στοιχεία επικοινωνίας.

3. Επιλέξτε την καρτέλα Email.

4. Επιλέξτε Διαχείριση στην περιοχή Δωρεάν λογαριασμός email AT&T.

5. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού δίπλα στο ID μέλους.

6. Επιλέξτε ΟΚ.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η Κατάσταση λέει τώρα Απενεργοποίηση στο κάτω μέρος της ενότητας Πληροφορίες χρήστη.

Η διεύθυνση email σας καταργήθηκε.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να αλλάξετε το SBCGlobal.net σε ATT.net. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.