Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4;

Σχεδιασμένο από τη Sony Computer Entertainment, το PlayStation 4 (PS4) είναι μια οικιακή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών. Το υλικό των σύγχρονων προσωπικών υπολογιστών και η τεχνολογία του PlayStation 4 είναι πανομοιότυπα. Με το να το συνηθίσουν περισσότερο, οι προγραμματιστές παιχνιδιών θα το βρουν πιο απλό και λιγότερο οικονομικό να δημιουργήσουν τίτλους PS4. Δεδομένου ότι περιέχει τις πληροφορίες σύνδεσης για το προφίλ σας και τα παιχνίδια που αγοράσατε, ο λογαριασμός σας στο PlayStation ή στο PS Network είναι ζωτικής σημασίας μέρος του χρόνου παιχνιδιού σας στο PlayStation για τη διευκόλυνση των θαυμαστών. Ένας λογαριασμός PlayStation Network δεν είναι απαραίτητος, οπότε πάρτε το όπως θέλετε. Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς PlayStation, ιδιαίτερα αν έχετε πολλά συστήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε σύστημα που χρησιμοποιείτε απαιτεί λογαριασμό PlayStation για να λειτουργήσει. Για μερικούς ανθρώπους, είναι κοινή πρακτική η εγγραφή πολλών λογαριασμών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερες κονσόλες PlayStation, εφόσον έχουν επίσης τον ίδιο αριθμό λογαριασμών, καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε μία πλατφόρμα. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PS4 σε άλλο PS4 και να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό στο PS4, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Επίσης, θα μάθετε πώς να συνδέεστε σε άλλο PS4 και να προσθέτετε έναν άλλο λογαριασμό PSN στο PS4 από αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4;

Το πλεονέκτημα μιας κύριας κονσόλας είναι ότι μπορεί να παίξει κανονικά παιχνίδια που έχετε λάβει, ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό του PS Network ή χρησιμοποιεί ξεχωριστό λογαριασμό. Παρόμοια με μια επέκταση της κύριας κονσόλας είναι και η δευτερεύουσα κονσόλα. Εφόσον το άλλο PS4 έχει ήδη οριστεί ως κύρια κονσόλα, μπορείτε να επισημάνετε το δευτερεύον PS4 ως τη δεύτερη κονσόλα όταν συνδέεστε χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια. Η διάκριση είναι ότι η πρόσθετη κονσόλα πρέπει πάντα να είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό. Η δευτερεύουσα κονσόλα μπορεί να εκτελέσει τα ίδια παιχνίδια με δυνατότητα λήψης που αγόρασε ο κάτοχος λογαριασμού PS Network. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει επίσης να είστε συνδεδεμένοι για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό για να παίξετε τα παιχνίδια. Το μειονέκτημα είναι ότι η δευτερεύουσα κονσόλα θα αποσυνδεθεί μόλις συνδεθεί η κύρια κονσόλα στον ίδιο λογαριασμό.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς ξεχωριστούς λογαριασμούς PlayStation Network σε ένα μόνο μηχάνημα PlayStation, όπως ένα PS4, ακόμα κι αν έχετε μόνο έναν. Η εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών ανά πάσα στιγμή είναι το μόνο που απαιτείται. Υπό αυτή την έννοια, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς PlayStation Network. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορείτε να έχετε 2 κύρια PS4;

Όχι, μπορείτε να έχετε μόνο ένα πρωτεύον PS4. Μόνο ένας κύριος λογαριασμός PS4 και ένας κύριος λογαριασμός επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μαζί. Για απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές, ένα πρωτεύον PS4 είναι απαραίτητο. Θα μπορούσε επίσης να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από λειτουργίες σε άλλους λογαριασμούς σας που συνδέονται με τον κύριο λογαριασμό σας στο PS4. Πρέπει να ρυθμίσετε το PS4 σας ως την κύρια κονσόλα χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού σας για να έχετε απεριόριστο gaming και αποκλειστική πρόσβαση σχεδόν σε όλα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι εάν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας ή απενεργοποιήσετε την κονσόλα σας ως κύριο λογαριασμό, όλοι οι λογαριασμοί θα χάσουν την πρόσβαση σε αυτόν.

  Κλείστε τα παράθυρα όταν κλείνετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή σας

Πόσα PS4 μπορούν να ενεργοποιηθούν σε έναν λογαριασμό;

Κάθε λογαριασμός επιτρέπεται να ενεργοποιεί μόνο ένα σύστημα PS4. Ενώ ενεργοποιείτε ένα σύστημα, ακόμη και όταν ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος, άλλοι χρήστες του συστήματος μπορούν να χρησιμοποιούν προγράμματα και να χρησιμοποιούν διάφορες λειτουργίες του PlayStation Plus. Πρέπει να είστε μέλος της υπηρεσίας για να επωφεληθείτε από ορισμένα προνόμια του PlayStation Plus.

Μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό στο PS4;

Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό στο PS4. Θα μπορούσατε να το κάνετε μέσω της σελίδας σύνδεσης στο σύστημά σας. Επίσης, μπορεί να γίνει εάν έχετε ήδη λογαριασμό PSN και τον προσθέτετε σε νέο PS4. Αυτό θα απαντούσε στην ερώτησή σας: Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PS4 σε άλλο PS4.

Πώς συνδέεστε στον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4;

Αφού μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4:

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί PSN στο χειριστήριό σας για να ανοίξετε το Γρήγορο Μενού.

2. Επιλέξτε την επιλογή Power από τη λίστα.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Αποσύνδεση από το PS4.

4. Τώρα, πατήστε την επιλογή Νέος χρήστης για να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό στο PS4.

5. Ορίστε την επιλογή Δημιουργία χρήστη.

6. Επιλέξτε Αποδοχή.

7. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

8. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό εισόδου (Διεύθυνση email) και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε την επιλογή Είσοδος για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PS4.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή Δημιουργία λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό PSN, εάν δεν έχετε έναν για να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό στο PS4.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PS4 σε άλλο PS4.

Εάν συνδεθείτε σε άλλο PS4, μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια σας;

Ναι, μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια σας σε άλλο PS4. Επιλέγοντας ένα άλλο σύστημα ως κύριο PS4 ή ενεργοποιώντας το Share Play, το PS4 παρέχει δύο επιλογές για κοινή χρήση παιχνιδιών. Μπορείτε να απολαύσετε το ίδιο παιχνίδι σε πολλούς λογαριασμούς, ακόμα κι αν κανένας από αυτούς δεν το αγόρασε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό που αγόρασε το παιχνίδι και να ορίσετε το PS4 που χρησιμοποιείτε τώρα ως το κύριο PS4 σας. Το PS4 θα συγχρονίσει τα παιχνίδια, το PS Plus και το DLC από τον λογαριασμό σε όλους τους λογαριασμούς.

Πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό PSN στο PS4;

Οι κύριοι λογαριασμοί και οι δευτερεύοντες λογαριασμοί είναι τα δύο είδη λογαριασμών που μπορούν να δημιουργηθούν. Οι γονικοί περιορισμοί μπορούν να προσπελαστούν πλήρως με έναν κύριο λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορούν να δημιουργηθούν δευτερεύοντες λογαριασμοί με τα απαιτούμενα όρια που καθορίζονται από τον κύριο χρήστη του λογαριασμού (για παράδειγμα, για παιδιά). Όταν ένας κάτοχος δευτερεύοντος λογαριασμού γίνει 18 ετών, μπορεί να επιλέξει να αναβαθμίσει τον λογαριασμό του. Η Sony συμβουλεύει τους χρήστες να χρησιμοποιούν διαφορετική διεύθυνση email και ισχυρό κωδικό πρόσβασης που δεν σχετίζεται με άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες. Ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις μεθόδους για να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό PSN στο PS4:

  Πώς να εξαναγκάσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης Google από τις ΗΠΑ

Επιλογή I: Μέσω προγράμματος περιήγησης Ιστού

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα σύνδεσης Sony σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

2. Κάντε κλικ στο Create New Account.

3. Κάντε κλικ στο Create.

4. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωριστικού εισόδου, του κωδικού πρόσβασης, της ημερομηνίας γέννησης, της διεύθυνσης και της διεύθυνσης email, σύμφωνα με τις προτροπές και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το επιθυμητό Online ID, Όνομα και Επώνυμο και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Επισημάνετε τα πεδία λήψης, εάν χρειάζεται, και κάντε κλικ στο Agree and Create Account.

Σημείωση: Όταν λαμβάνετε ένα email από τη Sony, βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email σας είναι σωστή.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο για να ενημερώσετε τον λογαριασμό σας.

8. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην επαλήθευση του email που έχετε εισαγάγει και προσθέστε με επιτυχία έναν άλλο λογαριασμό PSN στο PS4 σας.

Επιλογή II: Μέσω κονσόλας PS4

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί PSN στο χειριστήριό σας και επιλέξτε την επιλογή Power > Log Out of PS4 από το Γρήγορο μενού.

2. Τώρα, πατήστε την επιλογή Νέος χρήστης > Δημιουργία χρήστη.

3. Επιλέξτε Αποδοχή > Επόμενο.

4. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το αναγνωριστικό εισόδου (Διεύθυνση email) και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε την επιλογή Είσοδος για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PS4.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή Δημιουργία λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό PSN εάν δεν έχετε.

Πώς να προσθέσετε λογαριασμούς χρηστών PS4;

Πολλές λειτουργίες, όπως το multiplayer, το PlayStation Plus και η δυνατότητα αγοράς παιχνιδιών, δεν είναι προσβάσιμες σε αναγνωριστικά χρηστών όπως αυτές. Απαιτούνται πραγματικοί λογαριασμοί PSN για πρόσβαση σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες, PlayStation Plus και δυνατότητα αγοράς παιχνιδιών. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε λογαριασμούς χρηστών PS4:

1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί PSN στο χειριστήριό σας για να ανοίξετε το Γρήγορο Μενού.

2. Επιλέξτε την επιλογή Power > Log Out of PS4 από τη λίστα.

3. Επιλέξτε Νέος χρήστης.

4. Τώρα, πατήστε την επιλογή Δημιουργία χρήστη.

5. Επιλέξτε τις επιλογές Αποδοχή > Επόμενο.

6. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό εισόδου (Διεύθυνση email) και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε την επιλογή Είσοδος για να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό στο PS4.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή Δημιουργία λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό PSN εάν δεν έχετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας PS4 σε 2 κονσόλες;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό PS4 σε 2 κονσόλες. Ένας μόνος λογαριασμός PSN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο συστήματα PS4. Ωστόσο, η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο κονσόλες δεν είναι διαθέσιμη. Η πρώτη κονσόλα πρέπει να συνδεθεί, ακολουθούμενη από αποσύνδεση, για να μπορέσετε να συνδεθείτε στη δεύτερη κονσόλα. Μπορείτε να κατανείμετε τη χρήση σε μία μόνο κονσόλα σε όλους τους λογαριασμούς σας.

Μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας PSN με άλλο PS4;

Ναι, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας PSN με άλλο PS4. Μπορείτε να ανακτήσετε τα παιχνίδια που αγοράσατε και να αποθηκεύσετε δεδομένα χρησιμοποιώντας τη συνδρομή PS plus, εάν είστε συνδεδεμένοι σε άλλο PS4. Δυστυχώς, η χρήση του ίδιου λογαριασμού PSN για την ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο ή περισσότερες κονσόλες PS4 δεν είναι εφικτή.

Πώς μεταφέρετε τον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4;

Ένα νεότερο σύστημα PS4 μπορεί να λάβει προηγουμένως αποθηκευμένα δεδομένα στο υπάρχον σύστημα αποθήκευσης PS4. Το νέο σας σύστημα PS4 πρέπει να έχει μεταφερθεί δεδομένα σε αυτό για να αρχικοποιηθεί, οπότε κάντε το πριν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε. Το τρέχον σύστημά σας PS4 θα συνεχίσει να αποθηκεύει δεδομένα μετά τη μεταφορά. Αυτά τα είδη δεδομένων είναι μεταβιβάσιμα: Οι ρυθμίσεις και οι χρήστες όλων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη τις προφυλάξεις πριν μεταφέρετε τον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4:

  • Όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο νέο σας μηχάνημα PS4 καταστρέφονται κατά τη μεταφορά. Πριν ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σε μια μονάδα αποθήκευσης USB και τα τρόπαιά σας πρέπει να συγχρονιστούν εκ των προτέρων με τους διακομιστές του PlayStation Network. Αυτή η λειτουργία δεν μπορεί να αναιρεθεί.
  • Κατά τη μεταφορά των δεδομένων, μην απενεργοποιείτε κανένα σύστημα PS4. Το σύστημά σας μπορεί να καταστραφεί με αυτόν τον τρόπο.
  • Αυτές οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεδομένων δεν μπορούν να μετακινηθούν: Εγκατεστημένα στον εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης υπάρχουν δεδομένα τροπαίων που δεν είναι συγχρονισμένα με τις Εφαρμογές δικτύου PlayStation.
  • Ο διαχειριστής της οικογένειας πρέπει να προσθέσει τα διαγραμμένα μέλη της οικογένειας μετά τη μετακόμιση.
  • Μόνο μια κονσόλα PlayStation4 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης που τραβήχτηκαν με αυτήν.
  Πώς να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου του Roku σας

Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4:

Επιλογή I: Μέσω ασύρματου δικτύου (Wi-Fi)

Στο υπάρχον σύστημά σας PS4, πρέπει να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα πριν μεταφέρετε δεδομένα:

  • Συνδεθείτε στο PlayStation Network.
  • Ο κώδικας του προγράμματος θα πρέπει να ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4 μέσω Wi-Fi:

1. Συνδέστε το παλιό και το νέο σας σύστημα PS4 στο ίδιο δίκτυο.

2. Συνδεθείτε στο PlayStation Network στη νέα σας συσκευή PS4.

Σημείωση: Εμφανίζεται μια οθόνη για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ενημέρωσης εάν είναι διαθέσιμο ένα αρχείο ενημέρωσης με το πιο πρόσφατο λογισμικό συστήματος. Για να πραγματοποιήσετε την ενημέρωση, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

3. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο LAN για να συνδέσετε το παλιό σας PS4 στο νέο σας PS4.

4. Στο ολοκαίνουργιο σύστημα PS4, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Σύστημα.

6. Προχωρήστε στην επιλογή Μεταφορά δεδομένων από άλλη επιλογή PS4.

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Σημείωση: Η σελίδα μεταφοράς δεδομένων θα εμφανιστεί αμέσως μόλις συνδεθείτε στο PlayStation Network, εάν χρησιμοποιείτε το νέο σας σύστημα PS4 για πρώτη φορά.

Επιλογή II: Μέσω ενσύρματου δικτύου (καλώδιο LAN)

Στο υπάρχον σύστημά σας PS4, πρέπει να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα πριν μεταφέρετε δεδομένα:

  • Πρέπει να υπάρχουν δύο απαραίτητα καλώδια LAN (πωλούνται χωριστά).
  • Συνδεθείτε στο PlayStation Network.
  • Το λογισμικό συστήματος θα πρέπει να ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4 μέσω καλωδίου LAN:

1. Συνδέστε και τα δύο συστήματα στον ίδιο δρομολογητή χρησιμοποιώντας τις συνδέσεις LAN.

2. Συνδεθείτε στο PlayStation Network στη νέα σας κονσόλα PS4.

Σημείωση: Εάν είναι διαθέσιμο ένα αρχείο ενημέρωσης που περιέχει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού συστήματος, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

3. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο LAN και συνδέστε το παλιό και το νέο σας σύστημα PS4.

4. Στο νέο σας σύστημα PS4, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Μεταφορά δεδομένων από άλλο PS4.

5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Μπορούν δύο PlayStation να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό ταυτόχρονα;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό PS4 σε 2 κονσόλες ταυτόχρονα. Ένας μόνος λογαριασμός PSN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο συστήματα PS4. Ωστόσο, η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο κονσόλες δεν είναι διαθέσιμη. Πρέπει να αποσυνδεθείτε από την πρώτη κονσόλα πριν συνδεθείτε στη δεύτερη κονσόλα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PS4 σε άλλο PS4. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.