Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone;

Φανταστείτε ότι είχατε έναν φρικτό καυγά με το αγαπημένο σας πρόσωπο και με καθαρή κακή διάθεση, τον αποκλείσατε ή σας μπλοκάρουν στο iPhone σας. Στη συνέχεια, περιηγηθήκατε στον ιστό για να μάθετε εάν είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων σε μια αποκλεισμένη συνομιλία στο iPhone ή αναρωτιέστε ότι μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα απαντήσει λεπτομερώς και στις δύο αυτές ερωτήσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα πάντα για αυτό το θέμα!

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone;

Ας μάθουμε αν μπορείτε πραγματικά να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone σας ή αν υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να το κάνετε.

Μπορείτε ακόμα να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αν σας μπλοκάρει στο iPhone;

Όχι, δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον εάν σας έχει αποκλείσει στο iPhone του, ούτε μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone. Θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα μόνο εάν σας ξεμπλοκάρουν στην ίδια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

  Διορθώστε το σφάλμα CoD Black Ops 2 Unhandled Exception Caught

Μπορείτε να στείλετε iMessage σε κάποιον που έχετε αποκλείσει;

Ναι, μπορείτε να στείλετε ένα iMessage σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone σας. Αλλά αν θέλετε να λαμβάνουν το iMessage που στείλατε, θα πρέπει πρώτα να τα ξεμπλοκάρετε στην εφαρμογή Μηνύματα. Δεν θα λάβουν το μήνυμα μέχρι να τους ξεμπλοκάρετε.

Μπορώ ακόμα να καλέσω κάποιον που με μπλόκαρε;

Όχι, δεν μπορείτε να καλέσετε το άτομο που σας έχει μπλοκάρει. Ο αριθμός σας θα εμφανίζεται στη λίστα αποκλεισμού και δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε με το άτομο στο τηλέφωνό του.

Λειτουργεί το *67 εάν έχει αποκλειστεί ο αριθμός σας;

Ναι, το *67 μπορεί να λειτουργήσει ακόμα κι αν ο αριθμός σας είναι αποκλεισμένος και ο παραλήπτης θα λάβει μια κλήση που θα λέει, Άγνωστος Καλούντος. Απλώς πρέπει να πληκτρολογήσετε *67 πριν από τα ψηφία του αριθμού παραλήπτη και να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε αυτόν τον αριθμό. Ωστόσο, ο κωδικός *67 θα λειτουργεί μόνο στις ακόλουθες χώρες:

  • Ηνωμένες Πολιτείες (εκτός AT&T)

  • Καναδάς (Σταθερό)

  • Νέα Ζηλανδία (τηλέφωνα Vodafone)

Μπορείτε να στείλετε ένα κείμενο χρησιμοποιώντας *67;

Όχι, το *67 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή κειμένου, καθώς αυτός ο κωδικός κρύβει μόνο το αναγνωριστικό καλούντος, όχι το αναγνωριστικό μηνύματος. Έτσι, μπορείτε να καλέσετε κάποιον με αυτόν τον κωδικό κρύβοντας το αναγνωριστικό καλούντος σας, αλλά ποτέ δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone.

Πώς είναι ένα iMessage όταν είναι αποκλεισμένο;

Όταν στέλνετε μηνύματα σε μια αποκλεισμένη συνομιλία στο iPhone μέσω iMessage, οι φυσαλίδες συνομιλίας θα εμφανίζονται πράσινες και τα σημάδια ελέγχου μηνυμάτων για τα άτομα που έχουν αναγνωσθεί ή εμφανιστούν δεν θα εμφανίζονται.

Τι είναι ένα φανταστικό μήνυμα κειμένου;

Ένα φανταστικό μήνυμα κειμένου είναι ένας τύπος σφάλματος στο οποίο οι χρήστες αντιμετωπίζουν ένα εισερχόμενο μήνυμα και όταν είναι επιλεγμένο, δεν εμφανίζεται στο κινητό τους τηλέφωνο. Είναι μια υπόθεση ότι ένα κείμενο έφτασε στο κελί σας λόγω:

  • Ένα τεχνικό σφάλμα στον διακομιστή του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων έχει ως αποτέλεσμα τη λήψη ειδοποίησης από τους χρήστες στο τηλέφωνό τους. Αλλά δεν λαμβάνουν μηνύματα κειμένου στην εφαρμογή Μηνύματα.
  • Μπορεί επίσης να οφείλεται στο σύνδρομο φάντασμα κουδουνίσματος, όπου οι χρήστες φαντάζονται ότι λαμβάνουν ένα μήνυμα κειμένου καθώς ακούνε έναν ήχο κουδουνίσματος ή δόνησης. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι απλώς μια ψευδαίσθηση που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν λάβει ένα κείμενο.

Τι συμβαίνει όταν στέλνετε ένα κείμενο σε ένα μπλοκαρισμένο iPhone;

Όταν στέλνετε ένα κείμενο σε ένα αποκλεισμένο iPhone, θα εξακολουθεί να μοιάζει με ένα κανονικό απεσταλμένο κείμενο. Αλλά ο παραλήπτης δεν θα λάβει το κείμενο στο iPhone του. Το κείμενο δεν θα πάει πουθενά και θα εξακολουθεί να εμφανίζεται μπλε χωρίς σημάδια ελέγχου παράδοσης ή ανάγνωσης κάτω από το μήνυμα.

Όταν μπλοκάρετε κάποιον, το ξέρουν;

Ναι είναι δυνατόν. Όταν αποκλείετε κάποιον, δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω κλήσης ή γραπτού μηνύματος και δεν θα ειδοποιηθεί ότι έχει αποκλειστεί από εσάς. Ωστόσο, εάν αυτό το άτομο προσπαθήσει επανειλημμένα να σας καλέσει, μπορεί να καταλάβει ότι έχει αποκλειστεί λόγω της απότομης απόρριψης της κλήσης. Επίσης, μπορεί να σας στείλουν μήνυμα και να παρατηρήσουν ότι το συννεφάκι μηνύματος είναι μπλε και δεν παραδίδεται ούτε διαβάζεται από εσάς.

Πώς να καλέσετε κάποιον που σας απέκλεισε στο iPhone;

Εάν θέλετε να καλέσετε κάποιον που σας έχει αποκλείσει στο iPhone σας, μπορείτε να τον καλέσετε με έναν άλλο αριθμό τηλεφώνου που είναι άγνωστος σε αυτόν. Ή μπορείτε να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα για να μάθετε να χρησιμοποιείτε τον κωδικό *67 για να κρύβετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από την πλευρά του δέκτη:

Σημείωση: Ο κωδικός *67 θα λειτουργεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες (εκτός της AT&T), στον Καναδά (Σταθερό) και στη Νέα Ζηλανδία (τηλέφωνα Vodafone).

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Phone στο iPhone σας.

2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου του επιθυμητού παραλήπτη στο πληκτρολόγιο.

3. Προσθέστε *67 πριν από τα ψηφία του αριθμού τηλεφώνου, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε στο εικονίδιο Κλήση για να πραγματοποιήσετε την κλήση στον αριθμό τηλεφώνου που εισαγάγατε που απέκλεισε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πώς να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που απέκλεισε το iPhone σας;

Εάν κάποιος έχει μπλοκάρει το iPhone σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να του στείλετε μηνύματα σε εναλλακτικές πλατφόρμες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως το WhatsApp, το Signal ή το Snapchat. Αλλά πρέπει να έχετε τον αριθμό τηλεφώνου του επιθυμητού παραλήπτη και αυτός ο παραλήπτης θα πρέπει να έχει ενεργό λογαριασμό σε αυτές τις πλατφόρμες για να λαμβάνει τα κείμενά σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανταλλαγή μηνυμάτων σε μια αποκλεισμένη συνομιλία στο iPhone.

Πώς μπορώ να στείλω μήνυμα σε κάποιον που με μπλόκαρε;

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που έχει αποκλείσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στέλνοντάς του μήνυμα σε κάποια άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε την απάντηση στην ερώτηση που μπορείτε να στείλετε μήνυμα κειμένου σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone με λεπτομερή βήματα.

Σημείωση: Για λόγους επεξήγησης, χρησιμοποιήσαμε την εφαρμογή Snapchat για να βρούμε το επιθυμητό άτομο που έχει μπλοκάρει τον αριθμό τηλεφώνου σας στο iPhone.

1. Σύρετε προς τα δεξιά για να ανοίξετε τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone σας.

2. Εντοπίστε και πατήστε στην εφαρμογή Snapchat για να την ανοίξετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στο Snapchat από πάνω αριστερά, όπως φαίνεται.

4. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη φίλων.

5. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης Εύρεση φίλων και εισαγάγετε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να αναζητήσετε.

6. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη από το προφίλ Snapchat του ατόμου που θέλετε για να τους προσθέσετε ως φίλους και να ξεκινήσετε να του στέλνετε μηνύματα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε ότι μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε κάποιον που αποκλείσατε στο iPhone. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.