Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικετών παιχνιδιού;

Το Xbox είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για μοντέρνα παιχνίδια και ψυχαγωγία. Το απολαμβάνουν οι λάτρεις του gaming και έχει αυξηθεί με τα χρόνια. Η ύπαρξη αποκλειστικών ετικετών παικτών για τους παίκτες είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Xbox. Ας μάθουμε πώς μπορείτε να ξέρετε εάν έχει ληφθεί όνομα Xbox και πώς να αλλάξετε την ετικέτα παιχνιδιών Xbox δωρεάν χωρίς να πληρώσετε. Οι άνθρωποι εξέφρασαν επίσης τις αμφιβολίες τους σχετικά με το γιατί μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε για να αλλάξετε την ετικέτα παίκτη σας. Ας λύσουμε όλες αυτές τις ερωτήσεις και ας λάβουμε μια εικόνα για το Xbox, τις Ετικέτες παιχνιδιών και ας λάβουμε μια δωρεάν αλλαγή ετικετών παιχνιδιών.

Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικετών παιχνιδιού;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν εάν μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικέτας παίκτη και πώς να το κάνετε αυτό λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση. Αλλά ας μάθουμε πρώτα τι είναι η κλασική αλλαγή ετικετών παιχνιδιών.

  Τι είναι το "Raid" στα διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια για πολλούς παίκτες;

Τι είναι το Classic Gamertag;

Η κλασική ετικέτα παίκτη αναφέρεται στο όνομα που εμφανίζεται στους λογαριασμούς παικτών σας. Αλλά αυτό το κλασικό Gamertag δεν περιλαμβάνει σύμβολα. Οι νέες ετικέτες παιχνιδιών υποστηρίζουν όλους τους χαρακτήρες και τα σύμβολα. Το κλασικό Gamertag θα είναι abc123, ενώ το νέο μπορεί να είναι abc#123. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σύμβολα δεν υποστηρίζονται από παλαιότερα παιχνίδια.

Πώς μπορείτε να μάθετε εάν έχει ληφθεί ένα όνομα Xbox;

Για να μάθετε εάν λαμβάνεται πρώτα ένα όνομα Xbox, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Εισαγάγετε μια ετικέτα παιχνιδιού της επιλογής σας στο Xbox Live.
  • Επίσης, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του Xbox Gamertag με το Έλεγχος ετικετών παιχνιδιών Xbox. Σας δίνει ιδέες για νέες ετικέτες παιχνιδιών που δεν λαμβάνονται.

Ποιος είναι ο αριθμός ετικέτας παίκτη σας;

Εάν η ετικέτα παίκτη που επιθυμείτε έχει ήδη ληφθεί, προστίθεται ένας αριθμός ως επίθημα για να σας διαφοροποιήσει από τα ονόματα άλλων ατόμων με την ίδια Ετικέτα παίκτη. Μπορείτε να έχετε έως και 12 χαρακτήρες στην ετικέτα παίκτη σας. Εάν δεν θέλετε έναν αριθμό στην Ετικέτα παίκτη σας, μπορείτε να επιλέξετε άλλη Ετικέτα παίκτη.

Πόσο κοστίζει η αλλαγή της ετικέτας παιχνιδιών Xbox;

Μπορείτε να αλλάξετε την ετικέτα παίκτη σας δωρεάν μόνο μία φορά. Εάν θέλετε να αλλάξετε μετά τη δωρεάν ευκαιρία, πρέπει να πληρώνετε περίπου 9,99 $/7,99 £ κάθε φορά που αλλάζετε.

Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικετών παιχνιδιού;

Ναι, λαμβάνετε μια δωρεάν αλλαγή ετικέτας παίκτη αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Η ετικέτα παίκτη σας Xbox δημιουργείται αυτόματα όταν συνδέεστε. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την Ετικέτα παίκτη, μπορείτε να την προσαρμόσετε μία φορά δωρεάν και, στη συνέχεια, θα πρέπει να πληρώνετε κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το PS4 Save Data

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το Xbox Gamertag σας δωρεάν χωρίς να πληρώσετε;

Η ετικέτα παίκτη Xbox δημιουργείται κατά την πρώτη είσοδο. Μπορείτε να την αλλάξετε μόνο μία φορά δωρεάν. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικέτας παίκτη:

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας.

2. Στην περιοχή Προφίλ & σύστημα, επιλέξτε Το προφίλ μου.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσαρμογή προφίλ.

4. Εισαγάγετε τη νέα σας ετικέτα παίκτη κάτω από την επιλογή Επιλέξτε τη νέα ετικέτα παίκτη και επιλέξτε Έλεγχος διαθεσιμότητας.

Σημείωση: Εάν η ετικέτα παίκτη δεν είναι διαθέσιμη, συνεχίστε να την αλλάζετε μέχρι να λάβετε μία.

5. Ελέγξτε την ετικέτα παίκτη στο επόμενο παράθυρο και επιλέξτε CHANGE GAMERTAG.

Μπορείτε να αλλάξετε το Xbox Gamertag δωρεάν περισσότερες από μία φορές;

Όχι, μπορείτε να αλλάξετε την ετικέτα παίκτη δωρεάν μόνο μία φορά. Για να αλλάξετε την ετικέτα παίκτη σας μετά τη δωρεάν ευκαιρία, πρέπει να πληρώνετε 9,99 $/7,99 £ ή 800 πόντους Microsoft κάθε φορά που αλλάζετε.

Πόσες δωρεάν αλλαγές ετικετών παιχνιδιού μπορείτε να λάβετε;

Το Xbox Gamertag δημιουργείται όταν συνδέεστε και μπορεί να αλλάξει δωρεάν μόνο μία φορά. Εάν χρειαστεί να το αλλάξετε περισσότερες από μία φορές, θα πρέπει να πληρώσετε ένα κόστος. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι τρόποι για να το αλλάξετε δωρεάν περισσότερες από μία φορές. Θα πρέπει να συλλέξετε πόντους Microsoft και άλλους πόντους παιχνιδιού. Οι απαιτούμενοι πόντοι είναι συνήθως πολύ υψηλοί, αλλά μόλις πετύχετε τον στόχο, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από την ευκαιρία να τον αλλάξετε δωρεάν.

Γιατί πρέπει να πληρώσετε για να αλλάξετε την ετικέτα παίκτη σας;

Όλα τα δεδομένα του λογαριασμού σας, όπως η μεταφορά άδειας, οι αγορές, τα μηνύματα και τα επιτεύγματα, αποθηκεύονται στον διακομιστή. Εξαιτίας αυτού, κάθε προφίλ καταλαμβάνει κάποιο χώρο διακομιστή. Επομένως, πρέπει να πληρώσετε για να αλλάξετε τις ετικέτες παιχνιδιών σας. Η αποθήκευση αυτού του τεράστιου όγκου δεδομένων κοστίζει πολλά χρήματα. Εάν δεν χρεωθείτε για την αλλαγή της Ετικέτας Παιχνιδιού, μπορείτε να αλλάζετε συχνά τις Ετικέτες παίκτη. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές και η προσαρμογή χρεώνονται μετά τη μία δωρεάν αλλαγή. Αυτό θα απαντούσε στην ερώτησή σας: γιατί πρέπει να πληρώσετε για να αλλάξετε την Ετικέτα παίκτη σας.

  Χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε συναρπαστικά βίντεο και να μετρήσετε την επιτυχία τους

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Xbox One χωρίς Gamertag;

Για να αλλάξετε το όνομά σας στο Xbox One χωρίς Gamertag, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Το προφίλ μου.

3. Επιλέξτε Προσαρμογή προφίλ.

4. Εισαγάγετε τη νέα σας ετικέτα παίκτη στην ενότητα Επιλογή της νέας ετικέτας παίκτη.

5. Επιλέξτε τις επιλογές Έλεγχος διαθεσιμότητας > CHANGE GAMERTAG.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικετών παίκτη.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια δωρεάν δωροκάρτα Xbox;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε το παιχνίδι σας πιο διασκεδαστικό και να απολαύσετε τις δωρεάν ανταμοιβές:

Πώς μπορείτε να κερδίσετε πόντους στο Xbox;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κερδίσετε πόντους στο Xbox:

  • Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν πόντους στο Xbox κάνοντας αναζήτηση στο Bing και κάνοντας μια αγορά στο Microsoft Store.
  • Σας δίνεται επίσης ένα εβδομαδιαίο σύνολο δραστηριοτήτων. αν οι παίκτες τα συμπληρώσουν, παίρνουν κάποιους πόντους οφέλους.
  • Τα μέλη του Xbox Game Pass μπορούν να κερδίσουν πόντους παίζοντας παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Xbox.

  • Για να κερδίσετε επιπλέον πόντους, μπορείτε να παίξετε και να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια. Μπορείτε να αναπαράγετε νέες εκδόσεις, να νοικιάσετε ταινίες και τηλεόραση της Microsoft και να κατεβάσετε νέες εφαρμογές.
  • Επίσης, παρακολουθήστε και αναγνωρίστε τις μηνιαίες έρευνες, αγοράστε παιχνίδια και συμμετέχετε σε διασκεδαστικά κουίζ και δημοσκοπήσεις.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σχετικά με το πώς να λάβετε μια δωρεάν αλλαγή ετικετών παιχνιδιών και πώς μπορείτε να μάθετε εάν έχει ληφθεί ένα όνομα Xbox ήταν ενημερωτικό για όλους τους παίκτες εκεί έξω. Ο στόχος ήταν να λύσετε όλες τις απορίες σας με απλά βήματα, ώστε να έχετε το καλύτερο παιχνίδι. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.