Μπορείτε να δείτε ποιος τράβηξε την ιστορία ή την ανάρτησή σας στο Instagram;

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Όχι μόνο το Instagram είναι δημοφιλές, αλλά έχει επίσης εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες εμπιστεύονται την εφαρμογή και μοιράζονται τις απόψεις, τη δουλειά και την ημέρα τους με τον κόσμο στο Instagram. Και οι λόγοι για εκατομμύρια χρήστες είναι η ασφάλεια, οι δυνατότητες και η διαφάνεια της εφαρμογής Instagram με τους χρήστες. Το Instagram εισήγαγε λειτουργίες όπως stories, Reels, IGTV, vanish mode και πολλά άλλα, τα οποία τράβηξαν την προσοχή του χρήστη και τον έκαναν να παραμείνουν στο Instagram προσθέτοντας τέτοιες δυνατότητες. Για ορισμένους χρήστες, είναι απλώς μια εφαρμογή, αλλά για κάποιους, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξουν το ταλέντο τους, να συνεργαστούν με τον κόσμο και επίσης να συνδεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους φίλους τους όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Το Instagram εστιάζει στο απόρρητο των χρηστών διατηρώντας τον λογαριασμό σας ιδιωτικό. Θα διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή από αυτούς που δεν ακολουθείτε. Τι γίνεται όμως αν ακολουθήσετε αυτό το άτομο και αν το άτομο τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας ή της ανάρτησής σας, θα λάβετε κάποια ειδοποίηση για αυτό; Για να μάθετε την απάντηση, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Θα σας βοηθήσει να μάθετε αν μπορείτε να δείτε ποιος τράβηξε στιγμιότυπα οθόνης στο Instagram Story ή την ανάρτησή σας και μπορείτε να δείτε εάν κάποιος στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας σας στο Instagram. Επίσης, θα καταλάβετε εάν το Instagram μπορεί να εντοπίσει στιγμιότυπο οθόνης.

Μπορείτε να δείτε ποιος τράβηξε την ιστορία ή την ανάρτησή σας στο Instagram;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να δείτε ποιος τράβηξε στιγμιότυπο οθόνης ή ανάρτησή σας στο Instagram σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να αποκλείσετε προσβλητικά σχόλια στο Instagram

Μπορεί το Instagram να εντοπίσει στιγμιότυπο οθόνης;

Ναι, το Instagram μπορεί να εντοπίσει στιγμιότυπο οθόνης. Ενώ συνδέεστε στον λογαριασμό σας στο Instagram στην οθόνη σύνδεσης, δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης. Και αν προσπαθήσετε να πάρετε ένα, δεν θα σας το επιτρέψει. Σημαίνει ότι το Instagram μπορεί να ανιχνεύσει στιγμιότυπα οθόνης. Η ανίχνευση στιγμιότυπων οθόνης δεν αποτελεί δυνατότητα. Είναι επειδή έχετε επιτρέψει την εφαρμογή Instagram, και λόγω αυτού, είναι δυνατό. Το Instagram μπορεί να ανιχνεύσει στιγμιότυπα οθόνης, αλλά δεν θα σας ειδοποιήσει εάν κάποιος έχει τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης του προφίλ, της φωτογραφίας και των ιστοριών σας. Τώρα ξέρετε αν το Instagram μπορεί να εντοπίσει στιγμιότυπο οθόνης ή όχι.

Μπορείτε να δείτε πότε κάποιος τραβάει τις ιστορίες σας στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε πότε κάποιος κάνει στιγμιότυπα οθόνης στις ιστορίες σας στο Instagram. Στην ιστορία σας στο Instagram, μπορείτε να δείτε πόσα άτομα έχουν παρακολουθήσει την ιστορία σας και ποιοι είναι αυτοί. Αλλά αν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας σας, δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση ή ένδειξη. Εάν έχετε στείλει την ιστορία σας σε κάποιον σε συνομιλία και εάν στη συνομιλία είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εξαφάνισης, θα λάβετε ένα μήνυμα στη συνομιλία όταν το άλλο άτομο τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας σας ή της συνομιλίας. Και μόλις διαβάσετε το μήνυμα, θα εξαφανιστεί με βάση την προτίμηση που έχετε ορίσει. Τώρα ξέρετε αν μπορείτε να δείτε πότε κάποιος κάνει στιγμιότυπα οθόνης από τις ιστορίες σας στο Instagram ή όχι.

  Πώς να προσθέσετε πολλές εικόνες σε μια ενιαία ιστορία Instagram

Πώς να δείτε ποιος τράβηξε το στιγμιότυπο της ιστορίας σας στο Instagram;

Δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε ποιος έκανε στιγμιότυπο οθόνης στο Instagram Story σας. Αλλά μπορείτε να δείτε ποιος έχει δει την ιστορία σας. Εάν έχετε μοιραστεί την ιστορία σας σε μια συνομιλία με κάποιον και αν αυτό το άτομο έχει τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης στην ιστορία σας στη συνομιλία, μπορείτε να το μάθετε. Για να μάθετε πώς συμβαίνει, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Vanish στη συνομιλία με αυτό το άτομο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στο Αγγελιαφόρος εικονίδιο από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Εντοπίστε και πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία στον οποίο έχετε στείλει την ιστορία σας στο Instagram.

4. Στη συνομιλία, θα δείτε ένα μικρό μήνυμα που λέει το [username] τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείτε ποιος τράβηξε στιγμιότυπο οθόνης ή ανάρτησής σας στο Instagram στη συνομιλία.

Μπορείτε να δείτε ποιος έκανε το Screenshot της ανάρτησής σας στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε ποιος έκανε στιγμιότυπο οθόνης στην ανάρτησή σας στο Instagram. Δεν υπάρχει ακόμη τέτοιο χαρακτηριστικό που έχει εισαγάγει το Instagram. Εάν ανησυχείτε για τις αναρτήσεις σας και δεν θέλετε να τις δει κανείς, μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό, κάτι που δεν θα επιτρέπει σε άλλους να βλέπουν τις αναρτήσεις σας μέχρι να ακολουθήσετε ο ένας τον άλλον στο Instagram. Το Instagram μπορεί να ανιχνεύσει στιγμιότυπα οθόνης καθώς επιτρέπετε όλες τις απαραίτητες άδειες κατά την εκκίνηση της εφαρμογής, αλλά δεν σας ειδοποιεί όταν κάποιος έκανε στιγμιότυπο οθόνης στην ανάρτησή σας στο Instagram. Τώρα, ξέρετε αν μπορείτε ή όχι να δείτε ποιος τράβηξε το στιγμιότυπο οθόνης ή την ανάρτησή σας στο Instagram.

  Πώς να συνδεθείτε στο Instagram χωρίς αριθμό τηλεφώνου και email

Γιατί να κρατάτε τον εαυτό σας μακριά από εφαρμογές ή ιστότοπους τρίτων;

Μερικές φορές οι εφαρμογές ή οι ιστότοποι τρίτων μπορεί να είναι καλές. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι επιβλαβείς, μπορεί να βλάψουν την ασφάλειά σας και μπορούν να εισχωρήσουν στη συσκευή σας ή να την παραβιάσουν.

  • Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κακόβουλους ή επιβλαβείς ιστότοπους στη συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα σας προειδοποιήσει αμέσως για την πρόσβαση σε αυτούς και θα τους αποκλείσει.
  • Όταν κάνετε λήψη εφαρμογών τρίτων στη συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα σας προειδοποιήσει ότι η εφαρμογή είναι επιβλαβής και δεν πρέπει να την εγκαταστήσετε.

Πάντα να πραγματοποιείτε λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών και λογισμικού από το επίσημο κατάστημα εφαρμογών και δεν πρέπει ποτέ να τα κατεβάζετε από ιστότοπο τρίτων, καθώς ενδέχεται να περιέχουν ιό. Και η εγκατάστασή του μπορεί να καταστρέψει τη συσκευή σας και να την χακάρει χωρίς να το προσέξετε. Γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε εφαρμογές και ιστότοπους τρίτων και να κρατάτε τον εαυτό σας μακριά από αυτά.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε αν μπορείτε να δείτε ποιος έκανε screenshot την ιστορία ή την ανάρτησή σας στο Instagram ή όχι. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.