Μπορείτε να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok;

Το TikTok είναι γνωστό για τη δυνατότητα κοινής χρήσης βίντεο 15–60 δευτερολέπτων, που επιτρέπει στους δημιουργούς να εκφράσουν τις απόψεις και τα ταλέντα τους σε ψυχαγωγική, εκπαιδευτική ή επιχειρηματική μορφή. Υπάρχουν ορισμένες οδηγίες σχετικά με το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο TikTok και συχνά, μπορεί να συναντήσετε απαγορεύσεις και αναφορές λογαριασμών στο TikTok. Και μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να μάθετε ποιος ανέφερε τον λογαριασμό σας στο TikTok. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει αυτό και επίσης εάν μπορείτε να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok.

Μπορείτε να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε αν κάποιος μπορεί να δει τα άτομα που τους αναφέρουν στο Tiktok λεπτομερώς.

  Τι είναι το TikTok και γιατί οι έφηβοι έχουν εμμονή με αυτό;

Μπορείτε να δείτε ποιος αναφέρει τα στοιχεία σας στο TikTok;

Όχι, δεν μπορείτε να γνωρίζετε ποιος ανέφερε τον λογαριασμό σας στο TikTok. Οποιοσδήποτε μπορεί να αναφέρει τον λογαριασμό σας ανώνυμα για δημοσίευση καταχρηστικού ή ανεπιθύμητου περιεχομένου και δεν θα ειδοποιηθείτε γι’ αυτό.

Πώς μπορείτε να μάθετε ποιος σας ανέφερε στο TikTok;

Δεν μπορείτε να βρείτε ποιος σας αναφέρει στο TikTok καθώς είναι μια ανώνυμη διαδικασία. Και οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να αναφέρει έναν λογαριασμό ή μια ανάρτηση που θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τις οδηγίες του TikTok.

Υπάρχουν αναφορές για το TikTok Anonymous;

Ναι, η όλη διαδικασία αναφοράς στο TikTok είναι ανώνυμη. Διευκολύνει τους χρήστες του TikTok να αναφέρουν λογαριασμούς λόγω ανεπιθύμητου περιεχομένου και καταχρηστικού περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται να αισθάνονται ανασφαλείς για την ανακάλυψη. Αυτό βοηθά την κοινότητα του TikTok να αναπτυχθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ως εκ τούτου, το TikTok δεν επιτρέπει σε κανέναν να δει ποιος ανέφερε κάποιον στην πλατφόρμα.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω κάποιον από το TikTok;

Για να αφαιρέσετε κάποιον από το TikTok, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  Παραβιάστηκε ο λογαριασμός TikTok – Πώς να ανακτήσετε και να προστατέψετε τον λογαριασμό σας

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS τηλέφωνο.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Me (προφίλ) από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Ακόλουθοι.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με τρεις τελείες από το επιθυμητό προφίλ στην ενότητα ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ.

5. Πατήστε Κατάργηση αυτού του ακόλουθου.

6. Πατήστε στο Remove για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για να αποκλειστείτε στο TikTok;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναφορών για τον αποκλεισμό ενός λογαριασμού. Ακόμη και μία αναφορά μπορεί να οδηγήσει στην απαγόρευση ανάλογα με τον βαθμό παραβίασης των όρων και προϋποθέσεων του TikTok. Μπορεί να υπάρχουν έως και 10 αναφορές ή ακόμα περισσότερες, και ωστόσο ένας λογαριασμός μπορεί να μην αποκλειστεί εάν δεν έχει παραβιάσει καμία οδηγία. Και όπως γνωρίζετε μέχρι τώρα, δεν μπορείτε να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok.

Πώς καταργείτε τον αποκλεισμό από το TikTok;

Για να καταργήσετε την απαγόρευση του TikTok στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να το κάνετε επικοινωνήστε με την υποστήριξη TikTok ομάδα του TikTok και αναφέρετε το αίτημά σας για κατάργηση αποκλεισμού σε αυτούς. Για να μάθετε τη λεπτομερή μέθοδο προσφυγής για απαγόρευση του TikTok, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο υποβολής ένστασης για απαγόρευση του TikTok.

  Πώς να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα στο TikTok

Γιατί το TikTok αφαιρεί τους ακόλουθούς μου;

Δεδομένου ότι πολλοί λογαριασμοί στο TikTok είναι ψεύτικοι λογαριασμοί ή λογαριασμοί bot, το TikTok κάνει μαζική κατάργηση λογαριασμών κατά καιρούς και αφαιρεί αυτούς τους λογαριασμούς που εμφανίζουν ύποπτη δραστηριότητα ή δεν ακολουθούν τις οδηγίες της κοινότητας.

Γιατί έχω αποκλειστεί προσωρινά από το TikTok;

Εάν είστε προσωρινά αποκλεισμένοι στο TikTok, σημαίνει ότι είτε έχετε παραβιάσει το κοινοτικές οδηγίες του TikTok ή έχουν αναφερθεί από άλλο χρήστη.

Πώς να καταργήσετε την αναφορά ενός βίντεο στο TikTok;

Μόλις αναφέρετε ένα βίντεο στο TikTok, δεν μπορείτε να το αναιρέσετε. Το TikTok δεν θα πραγματοποιήσει καμία ενέργεια στο αίτημα αναφοράς εάν το βίντεο δεν έχει παραβιάσει κανέναν κανόνα ή οδηγίες.

Πώς να αναφέρετε κάποιον στο TikTok;

Ενώ λαμβάνετε μια απάντηση στο αν μπορείτε να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok, μπορείτε να ρωτήσετε πώς να αναφέρετε κάποιον. Εάν θέλετε να αναφέρετε έναν λογαριασμό στο TikTok, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πλοηγηθείτε στο προφίλ του ακόλουθου που θέλετε να καταργήσετε.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Αναφορά.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Αναφορά λογαριασμού.

5. Τέλος, επιλέξτε τον προτιμώμενο λόγο για την αναφορά του λογαριασμού.

***

Λοιπόν, ελπίζουμε να λάβατε τις απαντήσεις στο ερώτημα σας για να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.