Μπορείτε να δείτε ποιος είδε τους τροχούς σας στο Instagram; Οχι!

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας στο Instagram και να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους, η δημιουργία τροχών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Αυτά τα σύντομα, συναρπαστικά βίντεο θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε δημοτικότητα και μπορεί ακόμη και να σας ανακαλύψουν εάν έχετε δημόσιο λογαριασμό.

Κατά τη δημιουργία των κυλίνδρων Instagram, ένα από τα πράγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρει είναι ποιος τα βλέπει. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιος είδε τους κυλίνδρους σας στο Instagram, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Θα συζητήσουμε λεπτομερώς αυτήν την ερώτηση και θα παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες για τα στατιστικά του Instagram Reel.

Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τους τροχούς σας στο Instagram;

Δυστυχώς, το Instagram δεν σας επιτρέπει να δείτε ποιοι είδαν τους κυλίνδρους σας στο Instagram. Υπάρχουν αρκετοί πιθανοί λόγοι για αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, εάν έχετε δημόσιο λογαριασμό και δημοσιεύσετε έναν κύλινδρο, πιθανότατα θα έχει χιλιάδες και χιλιάδες προβολές. Η παροχή μιας λίστας με όλους τους θεατές θα δημιουργούσε ενδεχομένως τεχνικές δυσκολίες στο Instagram. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό θα γινόταν κουραστικό με την πάροδο του χρόνου. Φανταστείτε να κάνετε κύλιση σε χιλιάδες ονόματα μόνο για να δείτε αν μπορείτε να βρείτε ένα ή δύο συγκεκριμένα άτομα που είδαν τον κύλινδρο σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το απόρρητο. Αν και ίσως θέλετε να μάθετε ποιος είδε τους τροχούς σας, σκεφτείτε την αντίθετη κατάσταση. Όταν περιηγείστε στους κυλίνδρους και προβάλλετε έναν, μπορεί να μην θέλετε να μάθει κανείς ότι τον είδατε. Η διατήρηση της ταυτότητάς σας απόρρητη κατά την προβολή τροχών είναι πλεονέκτημα, όχι μειονέκτημα.

Παρόλο που δεν μπορείτε να δείτε ποιος είδαν τους τροχούς σας, μπορείτε να δείτε πόσα άτομα τους είδαν:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην ενότητα κυλίνδρων.
  • Βρείτε τον κύλινδρο για τον οποίο θέλετε να δείτε τον αριθμό προβολών.
  • Πατήστε τον αριθμό κάτω από το εικονίδιο της καρδιάς.
  • Θα δείτε πόσες φορές παίχτηκε ο κύλινδρος σας.
  • Επιπλέον, μπορείτε πραγματικά να δείτε μια λίστα ατόμων που τους άρεσε ή σχολίασαν τους τροχούς σας:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην ενότητα κυλίνδρων.
  • Βρείτε τον κύλινδρο για τον οποίο θέλετε να δείτε τη λίστα των ατόμων που τον άρεσαν ή τον σχολίασαν.
  • Για να δείτε τη λίστα των ατόμων που τους άρεσε, πατήστε τον αριθμό κάτω από το εικονίδιο της καρδιάς. Για να προβάλετε τη λίστα των ατόμων που σχολίασαν στον κύλινδρο, πατήστε τον αριθμό κάτω από το συννεφάκι ομιλίας.
  •   Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες απευθείας από το Adobe Lightroom στο Instagram

    Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να δείτε ποιος είδε τους κυλίνδρους σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις εναλλακτικές λύσεις για να δείτε τουλάχιστον σε ποιον άρεσε ή σχολίασε, κάτι που μπορεί να σας δώσει κάποια εικόνα. Αυτές οι μέθοδοι δεν είναι αξιόπιστες, αλλά μπορούν να βοηθήσουν.

    Μια άλλη μέθοδος για να δείτε ποιος άρεσε ή σχολίασε είναι να δημοσιεύσετε τον τροχό σας στην ιστορία σας. Εάν κοινοποιήσετε τον κύλινδρο σας και στις ιστορίες σας στο Instagram, θα μπορείτε να δείτε ποιος το είδε. Απλώς πατήστε Προσθήκη καρούλι στην ιστορία σας όταν ολοκληρώσετε την ηχογράφηση.

    Η επόμενη μέθοδος που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιος είδε τον κύλινδρο σας είναι ο έλεγχος των ενοτήτων ιστοριών. Συνήθως, τα πρώτα άτομα στην ενότητα είναι τα άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε συχνά. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είδαν πραγματικά τον κύλινδρο σας, αλλά μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το ποιος είναι πιο πιθανό να το έχει δει.

    Τέλος, δώστε προσοχή στο ποιος κάνει συχνά like και σχολιασμό στις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας. Αυτά τα άτομα βλέπουν συνήθως και τους κυλίνδρους σας.

    Πώς να ελέγξετε τα στατιστικά των κυλίνδρων Instagram

    Εκτός από τα βασικά στατιστικά που αναφέρονται παραπάνω, το Instagram έχει μια δυνατότητα που ονομάζεται Instagram Insights. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να μάθετε περισσότερα για τις τάσεις για τους τροχούς που έχετε ηχογραφήσει. Μπορείτε να δείτε τι αρέσει και τι αντιπαθεί στο κοινό σας, ποιοι τροχοί είναι οι πιο δημοφιλείς κ.λπ. Το Instagram Insights σάς δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε συμπεράσματα και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας για να προσελκύσετε περισσότερους θεατές.

    Λάβετε υπόψη ότι αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Instagram για κινητά. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή μόνο εάν έχετε λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού. Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε αυτά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό, η μετάβαση σε επιχείρηση ή δημιουργό θα τον κάνει δημόσιο.

    Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μεταβείτε σε λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Λογαριασμός.
  • Πατήστε Αλλαγή σε επαγγελματικό λογαριασμό.
  • Εάν κάνετε εναλλαγή από έναν προσωπικό λογαριασμό, θα δείτε μια λίστα κατηγοριών που θα επιλέξετε για να εξειδικεύσετε το προφίλ σας. Μερικές από τις κατηγορίες είναι καλλιτέχνης, blogger, κοινότητα, εκπαίδευση, συγγραφέας, φωτογράφος κ.λπ.
  • Συνδέστε μια σελίδα στο Facebook με τον λογαριασμό σας στο Instagram αν θέλετε.
  • Ολοκληρώστε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας.
  •   Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές Instagram για το προφίλ και τους υπότιτλους σας

    Τώρα θα έχετε πρόσβαση στο Instagram Insights. Δείτε πώς μπορείτε να τα βρείτε στην εφαρμογή Instagram για κινητά:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
  • Πατήστε τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Insights.
  • Εάν θέλετε να δείτε πληροφορίες για έναν συγκεκριμένο τροχό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας και ανοίξτε την ενότητα των τροχών.
  • Βρείτε έναν κύλινδρο για τον οποίο θέλετε τις πληροφορίες και πατήστε τις τρεις τελείες.
  • Πατήστε Προβολή πληροφοριών.
  • Το Instagram Insights σάς επιτρέπει να συγκεντρώσετε πολύτιμες πληροφορίες για τους τροχούς σας και τις συνολικές τάσεις που σχετίζονται με αυτούς. Δείτε τι μπορείτε να δείτε:

    • Προσεγγίσεις λογαριασμών – Αυτό δείχνει πόσα άτομα είδαν τον κύλινδρο σας. Θα δείτε τον αριθμό των ατόμων που είδαν τον κύλινδρο σας τουλάχιστον μία φορά.
    • Παίζει – Αυτό σας δείχνει πόσες φορές έχει παιχτεί ο κύλινδρος σας. Αυτός ο αριθμός είναι συνήθως υψηλότερος από τον αριθμό των λογαριασμών που έχετε φτάσει, καθώς ορισμένα άτομα θα δουν τον τροχό σας περισσότερες από μία φορές.
    • Μου αρέσει – Αυτή η μέτρηση δείχνει σε πόσα άτομα άρεσε το καρούλι σας.
    • Σχόλια – Αυτό σας δείχνει τον αριθμό των σχολίων σε έναν κύλινδρο.
    • Αποθηκεύει – Αυτά τα δεδομένα σάς λένε πόσα άτομα έχουν προσθέσει σελιδοδείκτη στον τροχό σας.
    • Κοινή χρήση – Αυτός ο αριθμός σάς λέει πόσες φορές οι χρήστες του Instagram μοιράστηκαν τον κύλινδρο σας ή τον έστειλαν σε άλλο άτομο.

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες για όλους τους κυλίνδρους σας και για κάθε τροχό. Τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση του τι προτιμά το κοινό σας, επιτρέποντάς σας έτσι να προσαρμόσετε τους τροχούς σας ανάλογα.

    Εάν είστε νέοι στο Instagram Insights και στους τροχούς, υπάρχουν μερικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να πειραματιστείτε και να μάθετε γρήγορα τι απολαμβάνει το κοινό σας:

    • Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ – Στην αρχή, μπορεί να είναι δύσκολο να πείτε τι αρέσει στο κοινό σας. Πειραματιζόμενοι με διαφορετικά στυλ, μπορείτε να μετρήσετε τον αριθμό των επισημάνσεων “μου αρέσει”, των σχολίων, των αποθηκευμένων και των κοινοποιήσεων που λαμβάνει κάθε στυλ, αποκτώντας έτσι πληροφορίες για το τι είναι κατάλληλο για το κοινό σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε διαφορετικά φίλτρα και εφέ. Με τον καιρό, θα μάθετε τι ταιριάζει σε εσάς και το κοινό σας.
    • Πειραματιστείτε με μήκη κυλίνδρων – Η μέγιστη διάρκεια ενός καρουλιού είναι 60 δευτερόλεπτα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να μακρύνετε τους τροχούς σας. Μερικές φορές, οι κοντύτεροι τροχοί είναι πιο αποτελεσματικοί. Ανάλογα με το είδος των τροχών που δημοσιεύετε και τις προτιμήσεις του κοινού σας, μπορείτε να επιλέξετε το βέλτιστο μήκος.
    • Δοκιμάστε διαφορετικές ρυθμίσεις ήχου – Εκτός από την απόλαυση του ίδιου του καρουλιού, οι θεατές σας εκτιμούν τον καλό ήχο. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με τον ήχο για τους τροχούς σας. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιείτε τον αρχικό ήχο από το βίντεό σας. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν βρίσκεστε σε μια συναυλία ή ηχογραφείτε μια συνομιλία. Δώστε προσοχή στην ποιότητα του ήχου. αν είναι φτωχό, οι θεατές σας πιθανότατα δεν θα το απολαύσουν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την αφήγηση. Εάν ηχογραφείτε μια συνταγή ή εξηγείτε μια διαδικασία, είναι καλή ιδέα να ηχογραφήσετε τη φωνή σας και να τη χρησιμοποιήσετε στον κύλινδρο σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τραγούδι από τη μουσική βιβλιοθήκη του Instagram. Ό,τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τον τύπο και τον σκοπό του καρουλιού σας.
    • Δοκιμάστε να δημοσιεύσετε τροχούς σε διαφορετικές ώρες και ημέρες – Ο χρονισμός είναι απαραίτητος. Για παράδειγμα, αν δημοσιεύσετε έναν κύλινδρο στη 1 π.μ., πιθανότατα δεν θα προσελκύσετε τον ίδιο αριθμό θεατών όπως όταν δημοσιεύετε στις 6 μ.μ. προσοχή όπως αυτά που δημοσιεύτηκαν το πρωί της Κυριακής. Φυσικά, δεν υπάρχουν καθολικοί χρόνοι για την ανάρτηση ενός τροχού. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κοινό σας, την ηλικία του κ.λπ. Ας υποθέσουμε ότι στοχεύετε σε μεγαλύτερο κοινό. Αν δημοσιεύσετε το καρούλι σας στις 2 το πρωί του Σαββάτου, πιθανότατα δεν θα έχετε πολλές προβολές.
      Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

    Πώς να ελέγξετε τις προβολές των τροχών Instagram κάποιου άλλου

    Εκτός από τον έλεγχο των προβολών, των “μου αρέσει” και των σχολίων για τους κυλίνδρους σας, το Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε το ίδιο και για άλλους. Αν σας ενδιαφέρει να ελέγξετε πόσα άτομα είδαν τον κύλινδρο Instagram κάποιου άλλου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  • Βρείτε τον κύλινδρο για τον οποίο θέλετε να ελέγξετε τις προβολές και πατήστε τον.
  • Πατήστε τον αριθμό κάτω από το εικονίδιο της καρδιάς. Θα δείτε τον αριθμό των παιχνιδιών και μια λίστα με τα άτομα που τους άρεσε ο κύλινδρος.
  • Σφραγίστε τη συμφωνία με τους τροχούς

    Παρόλο που το Instagram δεν σας επιτρέπει να δείτε ποιος είδε συγκεκριμένα τους τροχούς σας, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τον αριθμό των ατόμων που τους είδαν. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να βλέπετε μια λίστα με άτομα που άρεσαν και σχολίασαν τους τροχούς σας.

    Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις τάσεις και την πρόοδο των τροχών σας, αλλάξτε τον λογαριασμό σας σε επαγγελματικό και απολαύστε το Instagram Insights. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να σκάβετε βαθιά στους κυλίνδρους σας και να τους προσαρμόζετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού σας.

    Δημοσιεύετε συχνά μπομπίνες στο Instagram; Παρακολουθείτε πόσοι άνθρωποι τα βλέπουν; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.