Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας που δημοσιεύσατε στο Facebook;

Το Facebook είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης και δικτύωσης που μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεόμαστε με ανθρώπους από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου και με ανθρώπους που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν, να κάνουν like, να μοιράζονται και να σχολιάζουν φωτογραφίες που δημοσιεύονται από άλλους χρήστες. Κατά την κύλιση ενός βίντεο στο Facebook, μπορεί να σας οδηγήσει να σκεφτείτε ποιοι έχουν δει τα βίντεό σας που έχετε δημοσιεύσει. Μπορεί να έχετε όλα τα είδη των ερωτήσεων στο μυαλό σας, όπως μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας στο Facebook κ.λπ. Εάν αναρωτιέστε για τέτοια πράγματα και έχετε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το ποιος παρακολούθησε το βίντεό μου στο Facebook, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε τέτοιες ερωτήσεις.

Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας που δημοσιεύσατε στο Facebook;

Με το λανσάρισμα του Facebook, η κυρίαρχη τεχνολογία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως ανατράπηκε. Άλλαξε την προοπτική όλου του κόσμου προς την επικοινωνία. Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν μόνο να συνδεθούν με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες, βίντεο, ζωντανές ροές, καταστάσεις κ.λπ. Το Facebook παρέχει μια εφαρμογή messenger για συνομιλία με άλλα άτομα και επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα. Το Facebook βρίσκεται στο απόγειό του από τότε.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας στο Facebook με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Η κύλιση μετά από ένα βίντεο στο Facebook μετράει ως προβολή;

Όχι, δυστυχώς, η κύλιση μετά από ένα βίντεο στο Facebook δεν υπολογίζεται ως προβολή, εκτός εάν και έως ότου το βίντεο αναπαραχθεί για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα από οποιονδήποτε χρήστη. Θα αυξήσει τον αριθμό προβολών στο βίντεο που ανεβάσατε. Πολλές φορές, ενώ γίνεται γρήγορη κύλιση στη ροή του Facebook, αν και ένας χρήστης δεν βλέπει το βίντεό σας, το βίντεο αναπαράγεται αυτόματα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου στη ροή. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η προβολή δεν υπολογίζεται και αυτή η προβολή δεν αντικατοπτρίζει τον αριθμό των προβολών σας για το μεταφορτωμένο βίντεο.

Μπορεί κάποιος να δει αν είδατε το βίντεό του στο Facebook;

Όχι, το Facebook δεν παρέχει μια δυνατότητα για να δείτε ποιοι είδαν το βίντεό σας στο Facebook. Αντίθετα, εάν ένας χρήστης δει το βίντεό σας, θα αυξήσει μόνο τον αριθμό προβολών του βίντεο που ανεβάσατε. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε αν κάποιος είδε το βίντεό σας είναι αν του αρέσει ή σχολιάσει αυτό το βίντεο. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να δει ή να γνωρίζει εάν είδατε το βίντεό του, εκτός και μέχρι να σας αρέσει ή να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο σε αυτό το βίντεο.

  Πώς να στείλετε συνημμένα στο Facebook Messenger

Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας που δημοσιεύσατε στο Facebook;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε ποιος είδε τα βίντεο που ανεβάσατε στο Facebook. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, λειτουργεί εξίσου και με τους δύο τρόπους και μπορείτε να μάθετε ποιος είδε τα βίντεό σας μόνο εάν τους αρέσει ή αν σχολιάσουν αυτό το βίντεο. Διαφορετικά, δεν μπορείτε ποτέ να δείτε ότι είδατε τα βίντεό σας στο Facebook. Το μόνο ορατό σε εσάς θα είναι η αύξηση του αριθμού των προβολών του βίντεό σας.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε το βίντεό σας στο Facebook; Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας στο Facebook;

Όχι, δεν μπορείτε ποτέ να δείτε ακριβώς ποιοι είδαν τα βίντεό σας. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι το Facebook ακολουθεί ορισμένες πολιτικές απορρήτου που προστατεύουν το απόρρητο των χρηστών που σας ακολουθούν και εκείνων που δεν σας ακολουθούν αποκρύπτοντας τους λογαριασμούς όσων είδαν το βίντεό σας. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να δείτε ποιος βλέπει τη ζωντανή ροή σας μέχρι να κάνετε streaming το ζωντανό βίντεο. Μόλις τελειώσει το βίντεό σας ζωντανής ροής, δεν θα μπορείτε πλέον να βλέπετε ποιοι είδαν το βίντεό σας. Το μόνο ορατό σε εσάς θα είναι ο αριθμός προβολών σας.

Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει το Facebook σας; Μπορώ να δω ποιος έχει παρακολουθήσει το βίντεό μου στο Facebook;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε ποιος είδε το Facebook σας. Προς το παρόν, το Facebook δεν μπορεί να δείξει ποιος είδε το προφίλ του Facebook και ποιος παρακολούθησε το βίντεό σας στο Facebook. Δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τέτοιες πληροφορίες. Ακόμη και καμία άλλη εφαρμογή δεν μπορεί να σας δώσει έναν λογαριασμό τέτοιων πληροφοριών.

Πώς μπορείτε να δείτε ποιος είδε το βίντεό σας στο Facebook; Πώς να δείτε ποιος είδε το βίντεό σας στο Facebook;

Δεν υπάρχει τρόπος να δείτε ποιος παρακολούθησε το βίντεό σας στο Facebook, εκτός εάν και μέχρι να έχει το βίντεο που του αρέσει ή να δημοσιεύσει ένα σχόλιο σε αυτό το βίντεο. Επομένως, αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να δείτε ποιος έχει κάνει like και σχόλιο σε αυτό το βίντεο.

  Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS συσκευές.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook σε ένα smartphone.

2. Κάντε κύλιση στη ροή σας στο FB.

3. Πατήστε στα emoji πάνω από το κουμπί “μου αρέσει” και το κουμπί σχολίων.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα τρία απλά βήματα για να δείτε ποιος άρεσε και σχολίασε το βίντεό σας.

Πώς μπορείτε να δείτε προβολές στα βίντεο του Facebook;

Δεν μπορείτε ποτέ να δείτε προβολές σε βίντεο του Facebook. Αντίθετα, μπορείτε να δείτε μόνο τις προβολές σε αυτό το βίντεο του Facebook. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να δείτε μόνο ποιοι είδαν τα βίντεό σας μέσω επισημάνσεων “μου αρέσει” και σχολίων.

Πώς να δείτε προβολές βίντεο στο Facebook Mobile;

Όπως προαναφέρθηκε, είναι αδύνατο να δείτε τις προβολές βίντεο και στο κινητό του Facebook. Δεδομένου ότι η ορατότητα των προβολών θα αυξήσει την πολυπλοκότητα, δεν έχει δημιουργηθεί τέτοιος αλγόριθμος για την επίλυση αυτού του προβλήματος μέχρι τώρα. Το μόνο πράγμα που έχετε πρόσβαση θα είναι ο αριθμός προβολών. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να δείτε είναι ο αριθμός προβολών. Ακολουθούν ορισμένα βήματα για να ελέγξετε τον αριθμό προβολών σε οποιοδήποτε βίντεο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πραγματοποιήστε κύλιση στη ροή σας.

2. Παύση οποιουδήποτε βίντεο στη ροή σας στο Facebook.

3. Κάτω δεξιά στο βίντεο, θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό των προβολών αυτού του βίντεο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει λύση για να ελέγξετε τις προβολές στα βίντεό σας. Αυτή η λειτουργία θα αυξήσει την πολυπλοκότητα και θα παραβιάζει τις πολιτικές απορρήτου των χρηστών που δεν θέλουν να αποκαλύπτουν τους λογαριασμούς χρηστών τους στις προβολές του βίντεό σας. Ως εκ τούτου, το Facebook δεν έχει βρει ακόμη αλγόριθμο για να κάνει τέτοιες εργασίες.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς και έδωσε λύσεις στην ερώτησή σας. Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει τα βίντεό σας που δημοσιεύσατε στο Facebook. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.