Μπορείτε να αλλάξετε σπίτι στο κουίζ Wizarding World House;

Η σειρά βιβλίων Χάρι Πότερ της JK Rowling λειτουργεί ως το επίκεντρο της αυτοκρατορίας των μέσων φαντασίας και του κοινού φανταστικού κόσμου, γνωστού ως Wizarding World. Το fandom του Χάρι Πότερ, που ονομάζεται επίσης Potterhead, μπορεί να θέλει να ανακαλύψει σε ποιο σπίτι του Χόγκουαρτς ανήκουν και πού να κάνει τέτοια κουίζ. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας κάνει να κατανοήσετε το κουίζ του Wizarding World house. Επίσης, θα σας ενημερώσουμε πώς να αλλάξετε σπίτι στην εφαρμογή Wizarding World.

Μπορείτε να αλλάξετε σπίτι στο κουίζ Wizarding World House;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε το σπίτι σας στο κουίζ του Wizarding World house.

  Πώς να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου του Roku σας

Μπορώ να επαναλάβω την ταξινόμηση μου στο Pottermore;

Όχι, δεν μπορείτε να επαναλάβετε το κουίζ Sorting Hat στο Pottermore με τον ίδιο λογαριασμό. Εάν θέλετε να επαναλάβετε το κουίζ, πρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικό λογαριασμό για να λάβετε διαφορετικά αποτελέσματα.

Είναι δυνατόν να είσαι σε 2 Οίκους Χόγκουαρτς;

Όχι, παρόλο που μπορεί να έχετε κοινά χαρακτηριστικά δύο διαφορετικών σπιτιών, παραμένετε πιστοί σε ένα μόνο σπίτι. Στο κουίζ του Wizarding World, μπορείτε να ταξινομηθείτε μόνο σε ένα σπίτι με βάση τις αποφάσεις σας.

Μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας στο Wizarding World;

Ναι, μπορείτε να αλλάζετε σπίτι στην εφαρμογή Wizarding World όσο συχνά θέλετε και να αποφασίσετε αν θα επιλέξετε το νέο σπίτι στο οποίο ταξινομείτε ή θα μείνετε στο προηγούμενο.

  Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα χρησιμοποιώντας το Siri στο iPhone

Πώς γνωρίζετε το σπίτι σας στο Χόγκουαρτς;

Μπορείτε να κάνετε διαδικτυακά κουίζ για να σας βοηθήσουν να βρείτε το σπίτι του Χόγκουαρτς στο οποίο ανήκετε. Έτσι, μπορείτε να κάνετε το επίσημο κουίζ του Wizarding World house. Αφού κάνετε το κουίζ, θα ταξινομηθείτε σε οποιοδήποτε από τα σπίτια.

Πώς ταξινομείτε σε Hufflepuff στο Pottermore;

Πρέπει να έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά που απεικονίζει ένα μέλος του οίκου Hufflepuff. Τα μέλη του Hufflepuff είναι γνωστά για το ότι είναι κατανοητά, δίκαια, επιμελή και περιστασιακά ευθέως ευγενικά. Έτσι, εάν έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά, θα ταξινομηθείτε σε Hufflepuff.

  Τι είναι η γρήγορη φόρτιση και πώς λειτουργεί;

Πώς μπορείτε να πάρετε το Ravenclaw στο Pottermore;

Δεν πρέπει να εξαπατήσετε για να αποκτήσετε το σπίτι στο Χόγκουαρτς που σας αρέσει. Αντίθετα, θα πρέπει απλώς να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να επιλέξετε τη σωστή απόφαση στο κουίζ του Wizarding World house. Τα Ravenclaws είναι γνωστά για την εξυπνάδα, τη μοναδικότητα, το πνεύμα και την εφευρετικότητά τους. Εάν διαθέτετε πραγματικά αυτά τα χαρακτηριστικά, σίγουρα θα ταξινομηθήκατε στο σπίτι του Ravenclaw.

Μπορείς να είσαι σε δύο σπίτια του Χόγκουαρτς;

Όχι, σύμφωνα με τον συγγραφέα και τους δημιουργούς του Χάρι Πότερ και ο κόσμος των μάγων, μπορείτε να ταξινομηθείτε μόνο σε ένα σπίτι στο Χόγκουαρτς, και αυτό είναι όλο.

Ποια εφαρμογή Hogwarts House είσαι;

Μπορείτε να βρείτε σε ποιο σπίτι του Χόγκουαρτς ανήκετε δοκιμάζοντας εφαρμογές όπως το Sorting Hat ή το κουίζ του Wizarding World.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να αλλάξετε το σπίτι στο κουίζ του Wizarding World house. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.