Μια τεχνολογία που αλλάζει το παιχνίδι για τη δημιουργία βίντεο με AI

Τα βίντεο είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να τραβήξετε την προσοχή, να εξηγήσετε κάτι ή απλώς να διασκεδάσετε τους ανθρώπους.

Και αν μπορείτε να δημιουργήσετε ποιοτικά βίντεο για την επιχείρησή σας για να μιλήσετε για το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας ή να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερη ανάπτυξη.

Με τις σύγχρονες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η δημιουργία βίντεο δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή ή γεμάτη ενοχλήσεις.

Οι γεννήτριες βίντεο AI, όπως η Synthesia, μπορούν να βελτιστοποιήσουν ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο.

Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το Synthesia, τα χαρακτηριστικά του και αν σκέφτεστε να το χρησιμοποιήσετε.

Ας αρχίσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Synthesia;

Το Synthesia είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο δημιουργίας βίντεο AI που μπορεί να δημιουργήσει βίντεο για εσάς μέσα σε 15 λεπτά. Η χρήση του Synthesia δεν απαιτεί να είστε επαγγελματίας επεξεργαστής βίντεο. Αντίθετα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Το Synthesia σάς παρέχει πολύτιμες δυνατότητες και δυνατότητες και μπορεί να εξυπηρετήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο υποστηρίζοντας 120+ γλώσσες. Προσφέρει 125+ διαφορετικά και χωρίς αποκλεισμούς avatar AI, 60+ προκατασκευασμένα πρότυπα και άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά για να κάνει το ταξίδι δημιουργίας βίντεο ομαλό.

Πάνω από 50 χιλιάδες εταιρείες διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών χρησιμοποιούν το Synthesia για να δημιουργήσουν εκπληκτικά, επαγγελματικά βίντεο για διαφορετικούς σκοπούς. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις εσωτερικές επικοινωνίες ή τη μάθηση και την ανάπτυξη, το Synthesia θα σας βοηθήσει.

Χαρακτηριστικά του Synthesia

#1. AI Video Avatars

Η Synthesia προσφέρει περισσότερα από 150 είδωλα βίντεο τεχνητής νοημοσύνης σε εθνικό επίπεδο. Η προσθήκη σχετικών avatar στα βίντεό σας θα τα κάνει πιο σχετικά με άτομα από όλο τον κόσμο με διαφορετικές εθνικότητες, εθνικότητα, χρώμα δέρματος, ηλικία και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το φύλο και την ενδυμασία του avatar σας για να το κάνετε πιο κατάλληλο για εσάς.

Προσαρμοσμένο avatar AI: Εάν δεν σας αρέσουν τα avatar από τη λίστα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας avatar στο Synthesia. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα, υψηλής ποιότητας avatar AI και να προσθέτετε τη φωνή σας σε αυτά. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη ως πρόσθετο επί πληρωμή στη συνδρομή σας.

Σημείωση: Αυτή η λειτουργία δεν είναι επικίνδυνη αφού δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το avatar κανενός. Απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του ατόμου για την παραγωγή του προσαρμοσμένου avatar του και η ομάδα Synthesia επιθεωρεί και επεξεργάζεται μη αυτόματα το υλικό βίντεο για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου avatar. Έτσι, δεν είναι δυνατόν να υποδυθείς έναν πολιτικό, μια διασημότητα ή ένα δημόσιο πρόσωπο.

#2. Υποστηριζόμενες γλώσσες και προφορές

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα βίντεό σας σε περισσότερες από 120 γλώσσες με ποικίλους τόνους φωνής, τόνους, στυλ και διαλέκτους. Εργάζονται επίσης για την επέκταση αυτής της λίστας. Η ευελιξία του σάς επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο βίντεο κατάλληλο για μυριάδες σκοπούς.

Η Synthesia συνεχίζει να ενημερώνει τις φωνές AI με βελτιωμένη ποιότητα και νέες προσθήκες. Μπορείτε να επιλέξετε είτε γυναικεία είτε ανδρική φωνή με βάση τις προτιμήσεις σας και να αναζητήσετε πολλές γλώσσες.

Ένα καταπληκτικό πράγμα που βρήκα ήταν ότι μπορούσες να παίξεις τη φωνή στη γλώσσα που επιλέξατε για να ακούσετε πώς ακούγεται. Μπορείτε να προχωρήσετε και να το επιλέξετε για προσθήκη στα βίντεο που δημιουργείτε.

  8 Πλατφόρμες μηχανικής εκμάθησης χαμηλού κώδικα και χωρίς κώδικα προς χρήση

#3. Κείμενο σε ομιλία

Η Synthesia χρησιμοποιεί την τεχνολογία κειμένου σε ομιλία για να διαβάσει δυνατά τον τύπο του κειμένου. Μπορείτε επίσης να πάτε ένα βήμα μπροστά αντιστοιχίζοντας το πρόσωπο του avatar AI με τη φωνή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ζωντανέψετε το κείμενό σας βλέποντας κάποιον να το μιλάει.

#4. Φωνητική Ορθογραφία

Οι φωνές στο Synthesis ακούγονται σχεδόν φυσικές και μπορούν να διαχειριστούν την προφορά, την ορολογία και τη συντομογραφία. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την προφορά μιας λέξης χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία της φωνητικής ορθογραφίας.

#5. Κλωνοποίηση φωνής

Το Synthesia σάς επιτρέπει να κλωνοποιήσετε τη φωνή σας και να την προσθέσετε στο προσαρμοσμένο avatar AI σας. Η λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία σάς δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε. Μπορείτε να λάβετε αυτήν τη δυνατότητα ως πρόσθετο στο πρόγραμμα Enterprise, εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα avatar.

#6. Κλειστές λεζάντες

Κατά τη δημιουργία βίντεο στο Synthesia, θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να προσθέσετε μια κλειστή επιλογή. Αυτές οι λεζάντες δημιουργούνται αυτόματα στην ίδια γλώσσα με αυτή του αφηγούμενου κειμένου. Αυτό σας βοηθά να βελτιώσετε την προσβασιμότητα των βίντεό σας.

Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και ένα άτομο με προβλήματα ακοής μπορεί επίσης να κατανοήσει τα βίντεό σας διαβάζοντας τους υπότιτλους.

#7. Χειρονομίες

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε μικροχειρονομίες στο avatar σας με τεχνητή νοημοσύνη, όπως ανασηκωμένα φρύδια, κουνήματα κεφαλιού κ.λπ.

#8. Βοηθός σεναρίου AI

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα σενάρια βίντεο αυτόματα χρησιμοποιώντας μηνύματα που μοιάζουν με ChatGPT. Αυτή είναι επίσης μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε στο Synthesia.

#9. Εγγραφή οθόνης

Με μια ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης, μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη σας με τη μορφή σύντομων βίντεο. Θα σας βοηθήσει κατά την προετοιμασία για παρουσιάσεις, να κατανοήσετε κάτι διεξοδικά και να δημιουργήσετε κάποιο άλλο περιεχόμενο.

#10. Βιβλιοθήκη πολυμέσων και μουσικής

Αποκτήστε πρόσβαση σε πληθώρα εικόνων, εικονιδίων, σχημάτων, βίντεο και πολλά άλλα χωρίς δικαιώματα, υψηλής ποιότητας, με μια εκτενή βιβλιοθήκη πολυμέσων από τη Synthesia.

Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε 100 δωρεάν, premium soundtrack που μπορείτε να προσθέσετε στα βίντεό σας.

Η προσθήκη πολυμέσων και μουσικής θα κάνει τα βίντεό σας ακόμα πιο ενδιαφέροντα και κατανοητά για το κοινό σας.

#11. Μεταφόρτωση Soundtracks και γραμματοσειρών

Το Synthesia σάς επιτρέπει να ανεβάζετε soundtrack ή τη δική σας μουσική στα βίντεό σας για να ταιριάζει με τη φωνή και τον τόνο της επωνυμίας σας. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε την οικογένεια γραμματοσειρών που χρησιμοποιείτε ήδη για να παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι με την επωνυμία σας.

#12. Συνεργασία

Με το Synthesia, μπορείτε να κρατάτε ενήμερα τα μέλη της ομάδας σας χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες συνεργασίας του. Μπορείτε να λαμβάνετε σχόλια για τα βίντεό σας εύκολα και να τα επεξεργάζεστε με βάση αυτά τα σχόλια και τις απαιτήσεις σας και να τα ενημερώνετε χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή προσθήκης σχολίων στα βίντεο που δημιουργούνται.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο βίντεο και να το μοιραστείτε γρήγορα με τα μέλη της ομάδας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμίσετε τη ροή εργασιών σας με τους ενδιαφερόμενους για να επιτρέψετε τις γρήγορες υπογραφές και να επιταχύνετε την παραγωγή.

#13. Εισαγωγή παρουσιάσεων PowerPoint

Το Synthesia σάς επιτρέπει να προσθέτετε παρουσιάσεις PowerPoint στα βίντεό σας και να τις κάνετε ακόμα πιο ελκυστικές και κατανοητές για το κοινό. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε επαγγελματικές φωνές στα βίντεο.

#14. Προεπισκοπήσεις βίντεο

Πριν δημιουργήσετε τα βίντεο, υπάρχει μια επιλογή για προεπισκόπηση αυτών και των στοιχείων τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εντοπίσετε παρατυπίες και λάθη. Έτσι, γίνεται ευκολότερο για τις ομάδες σας να διορθώσουν τα λάθη και να βελτιώσουν στοιχεία για να ενισχύσουν την ποιότητά τους, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι καλά στα βίντεό σας.

#15. Μεταφόρτωση πολυμέσων

Δεδομένων των απαιτήσεων, ίσως θέλετε να προσθέσετε ορισμένα στοιχεία πολυμέσων που έχετε ήδη. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτή η δυνατότητα θα σας φανεί χρήσιμη.

Εκτός από τα εκπληκτικά στοιχεία που λαμβάνετε στο Synthesia, έχετε επίσης τη δυνατότητα να ανεβάσετε δικές σας εικόνες, infographics, βίντεο κ.λπ. όπου κι αν χρειάζεστε τα βίντεο.

  Κρίσιμη ορολογία που πρέπει να γνωρίζουν οι προγραμματιστές

#16. Προσθήκη κινούμενων εικόνων

Η τάση για κινούμενα σχέδια δεν εξαφανίζεται ποτέ. Εάν χρειάζεται, μπορείτε εύκολα να ζωντανέψετε διαφορετικά στοιχεία στο βίντεό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό συνδέοντας τα στοιχεία στο σενάριο βίντεο χρησιμοποιώντας έναν δείκτη.

#17. Ενσωματώσεις βίντεο

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε βίντεο και να τα ενημερώσετε αυτόματα με νεότερες εκδόσεις.

#18. Επώνυμη σελίδα κοινής χρήσης

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε στο Synthesia, όπου μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπο της εταιρείας σας και να ονομάσετε τη σελίδα κοινής χρήσης σας.

#19. CTA

Μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση (CTA) στη σελίδα κοινής χρήσης του Synthesia και να κατευθύνετε τους ανθρώπους να κάνουν τις ενέργειες που επιθυμείτε, όπως επίσκεψη στο κατάστημα ιστού, αγορά του προϊόντος ή των υπηρεσιών σας, λήψη μιας δωρεάν επίδειξης κ.λπ. Η προσθήκη ενός αποτελεσματικού CTA θα αυξήστε τις πιθανότητές σας για μετατροπές και προσελκύστε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

#20. Πρότυπα

Η Synthesia προσφέρει 65+ προκατασκευασμένα πρότυπα βίντεο που έχουν σχεδιαστεί επαγγελματικά και είναι εύκολα στη χρήση και πλήρως προσαρμόσιμα. Αυτά τα πρότυπα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τα πάντα από την αρχή.

Αυτά είναι χρήσιμα για αρχάριους και για άτομα που καλούνται να δημιουργήσουν ποιοτικά βίντεο με ταχύτητα. Και αν οι απαιτήσεις σας είναι ελάχιστες, η χρήση τους θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Τα επεξεργάσιμα πρότυπα βίντεο είναι διαθέσιμα για διάφορες κατηγορίες, από πωλήσεις, μάρκετινγκ και εκπαίδευση έως αναφορές, pitch decks, HR, δημιουργικά και άλλα.

#21. Ασφάλεια και Απόρρητο

Με το Synthesia, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την ασφάλεια, καθώς προσφέρει διάφορες τεχνικές και τεχνολογίες ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων, του δικτύου και των συστημάτων σας και την αποφυγή διαδικτυακών επιθέσεων.

  • Single Sign-on (SSO) για ασφαλή σύνδεση στο Synthesia, όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας ένα μόνο σύνολο διαπιστευτηρίων για πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές.
  • Security Assertion Markup Language (SAML) για τον έλεγχο ταυτότητας ενός χρήστη
  • Εποπτεία περιεχομένου: Τα βίντεο που δημιουργούνται με χρήση του Synthesia περνούν από την εποπτεία περιεχομένου για να διασφαλιστεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται με ηθικό τρόπο.
  • SOC 2 και GDPR: Η Synthesia συμμορφώνεται με κανονισμούς όπως GDPR και SOC 2.

Χρήση Περιπτώσεων Σύνθεσης

Ενεργοποίηση πωλήσεων

Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας το Synthesia και να τραβήξετε το ενδιαφέρον του κοινού σας. Στο σημείο αυτό, σχετικά βίντεο θα σας βοηθήσουν να επισημάνετε τα χαρακτηριστικά των προσφορών σας και τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι χρήστες από αυτό χρησιμοποιώντας τα σχεδιαστικά στοιχεία του Synthesia.

Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο σχετικά με επισκοπήσεις προϊόντων, βαθμίδες τιμολόγησης και πρόσθετα, φύλλα εξαπάτησης προϊόντων για πωλήσεις, ενσωμάτωση πελατών και ούτω καθεξής. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την απόδοση των πωλήσεών σας και τα ποσοστά μετατροπών.

Εμπορία

Το Synthesia θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο για τους σκοπούς του μάρκετινγκ. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπό σας, το επίσημο κανάλι YouTube ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα και να το ανεβάσετε όπου χρειάζεται.

Ως αποτέλεσμα, οι προσπάθειες μάρκετινγκ μπορούν να αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα, οδηγώντας σε υψηλότερες πωλήσεις.

Μάθηση και Ανάπτυξη

Δημιουργήστε βίντεο που στοχεύουν στη μάθηση και την ανάπτυξη, όπως επεξηγηματικά βίντεο, οδηγούς με οδηγίες, εγχειρίδια οδηγιών κ.λπ., χρησιμοποιώντας το Synthesia. Αυτά τα βίντεο δεν θα αποδειχθούν χρήσιμα μόνο για τους πελάτες σας αλλά και για τους υπαλλήλους που μπορούν συνεχώς να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας τα βίντεο.

Εσωτερικές Επικοινωνίες

Η αποτελεσματική επικοινωνία εντός της εταιρείας σας είναι μια ανάγκη να διασφαλίσετε ότι όλοι ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας και εργάζονται όπως αναμένεται σύμφωνα με τους κανόνες και κανονισμούς που τους έχουν ανατεθεί.

Η δημιουργία βίντεο για τα μέλη της ομάδας σας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη, καθώς αυτά τα βίντεο θα λειτουργήσουν ως αναφορά όταν κολλήσουν κάπου. Οι αρχάριοι μπορούν να τους παρακολουθήσουν να μαθαίνουν για την εταιρεία και τις αξίες και την κουλτούρα της ώστε να προσαρμόζονται ομαλά, ενώ οι υπάρχοντες υπάλληλοι μπορούν να ενημερώνονται για τους τρέχοντες κανόνες.

  15 καλύτερες προσαρμοσμένες ROM Galaxy Note 3

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο για στρατηγική αγοράς, ενημερώσεις εταιρείας, πολιτικές και διαδικασίες, πρωτοβουλίες βιωσιμότητας κ.λπ., και να τα μοιραστείτε με τα μέλη της ομάδας για να ενημερώσετε τους υπαλλήλους και τα ενδιαφερόμενα μέρη για τις πρόσφατες δραστηριότητες της εταιρείας.

Πώς λειτουργεί το Synthesia;

Το Synthesia είναι μια αβίαστη ηλεκτρονική δημιουργία βίντεο που μπορεί να βελτιστοποιήσει τη συνολική διαδικασία δημιουργίας βίντεο. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε ομιλία, λαμβάνοντας το δακτυλογραφημένο κείμενο ως είσοδο και επεξεργαζόμενο το για να παράγει ένα βίντεο ως έξοδο.

Ας καταλάβουμε πώς να ξεκινήσουμε με το Synthesia και να δημιουργήσουμε εκπληκτικά βίντεο βήμα-βήμα.

Βήμα 1: Γράψτε ένα σενάριο βίντεο

Γράψτε ένα σενάριο για το βίντεό σας που καλύπτει βασικές πληροφορίες. Κρατήστε το σύντομο και γλυκό, διασφαλίζοντας ότι κάθε διαφάνεια βίντεο δεν έχει περισσότερες από 4 προτάσεις.

Αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε το σενάριο του βίντεό σας και να το ελέγξετε. Περικόψτε επιπλέον λέξεις που δεν προσθέτουν αξία και κάντε το κείμενο όσο το δυνατόν πιο καθαρό και πιο κατανοητό.

Βήμα 2: Επιλέξτε το Πρότυπο και το Avatar σας

Η Synthesia προσφέρει μια ποικιλία προτύπων που είναι κατάλληλα για περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων, από πωλήσεις, μάρκετινγκ και HR έως δημιουργικότητα, εκπαίδευση και πολλά άλλα. Επομένως, επιλέξτε ένα με βάση τις απαιτήσεις σας και προσαρμόστε το για να το κάνετε πιο σχετικό.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το avatar AI σας. Μπορείτε να βρείτε πάνω από 120 avatar AI στο Synthesia που θα λειτουργούν ως παρουσιαστές βίντεο ή αφηγητές. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο βίντεό σας.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα avatar κάνοντας κλικ στο “Avatar” στο επάνω μέρος του καμβά βίντεο. Επιλέξτε ένα avatar και τα πλαίσια του, όπως μόνο φωνή, ολόσωμο ή κύκλος. Προσαρμόστε το μέγεθος και τη θέση του avatar κάνοντας αριστερό κλικ στο επιλεγμένο avatar. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο avatar.

Βήμα 3: Πληκτρολογήστε/Επικολλήστε το κείμενο

Πληκτρολογήστε το κείμενο στο εργαλείο δημιουργίας βίντεο AI της Synthesia. Αποφύγετε την αντιγραφή-επικόλληση μεγάλων αναρτήσεων ιστολογίου ή εγγράφων PDF.

Επικολλήστε το σενάριο στο πλαίσιο του σεναρίου για τη διαφάνεια και δείτε το να μεταμορφώνεται σε φωνητικό σήμα AI. Με βάση το κείμενο, η γλώσσα θα επιλεγεί αυτόματα, αλλά μπορείτε ακόμα να την αλλάξετε μαζί με την προφορά, το στυλ φωνής, τις τοπικές ρυθμίσεις και τη διάλεκτο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε γραφικά και πολυμέσα στα βίντεό σας, όπως εικόνες, κινούμενα σχέδια, κείμενο, μεταβάσεις και άλλα στοιχεία.

Βήμα 4: Επεξεργασία βίντεο

Επεξεργαστείτε το βίντεό σας ανελέητα για να το κάνετε ευκρινές, ξεκάθαρο, στην ουσία και ευπαρουσίαστο. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο στο Synthesia με ευκολία χωρίς να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας. Ελέγξτε εάν κάθε λεπτομέρεια και στοιχείο είναι σωστά στη θέση τους. Εάν όχι, κάντε τα σωστά ή πιο εμφανή.

Βήμα 5: Δημιουργήστε το βίντεό σας

Αφού ολοκληρωθούν όλα, κάντε κλικ στο «Δημιουργία βίντεο» και τελειώσατε. Στο παρασκήνιο, το βίντεο εκτελείται μέσω της διαδικασίας και του αλγόριθμου ελέγχου περιεχομένου της Synthesia. Αφού περάσει, μπορείτε να προβάλετε το βίντεο και να το ενσωματώσετε, να το κατεβάσετε και να το μοιραστείτε.

Τιμολόγηση

Η Synthesia έχει διατηρήσει την τιμολόγησή της απλή και δεν σας μπερδεύει με πάρα πολλά επίπεδα. Μόνο δύο σχέδια τιμολόγησης είναι διαθέσιμα:

Προσωπικός

Ξεκινά από 30 $ το μήνα για:

  • 1 θέση
  • 10 σκηνές
  • 10 πιστώσεις βίντεο το μήνα
  • 120+ γλώσσες και φωνές
  • 90+ avatar AI
  • Βασικά χαρακτηριστικά

Επιχείρηση

Μιλήστε με την ομάδα πωλήσεών τους για μια προσφορά. Περιλαμβάνει:

  • Προσαρμοσμένος αριθμός θέσεων
  • 50 σκηνές
  • Απεριόριστες πιστώσεις βίντεο
  • 120+ γλώσσες και φωνές
  • 130+ avatar
  • Προηγμένες δυνατότητες

Εναλλακτικά Synthesia

Παρά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του Synthesia, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει για ορισμένους λόγους, όπως η χρηστικότητα, η τιμολόγηση, κ.λπ. Επομένως, αν είστε αυτός ο κάποιος, εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις Synthesia για εσάς.

#1. Ώρα πρώτη

Δημιουργήστε βίντεο με εικονικούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας το Hour One. Μπορεί εύκολα να μετατρέψει κείμενο σε βίντεο με παρουσιαστή γρήγορα σε πολλές γλώσσες.

Χαρακτηριστικά:

  • Εικονικές ανθρώπινες άγκυρες
  • 60 φωνές και γλώσσες
  • Πολλαπλές διατάξεις βίντεο
  • Πολλές ενσωματώσεις

#2. Φλίκι

Μετατρέψτε τις λέξεις σας σε δημιουργικά βίντεο χρησιμοποιώντας το Fliki και τις φωνές AI του από αναρτήσεις ιστολογίου και σενάρια.

Χαρακτηριστικά:

  • 75 γλώσσες
  • 900 φωνές
  • Βιβλιοθήκη πολυμέσων Rick

#3. Ελαι

Χρησιμοποιήστε το Elai για να δημιουργήσετε βίντεο AI από κείμενο και να τα προσαρμόσετε γρήγορα χωρίς κάμερα, πράσινη οθόνη ή στούντιο.

Χαρακτηριστικά:

  • Πραγματικοί άνθρωποι παρουσιαστές
  • 25+ avatars
  • Προσαρμοσμένα είδωλα
  • SSO
  • Κλωνοποίηση φωνής

Συμπέρασμα: Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Synthesia;

Το Synthesia είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας βίντεο χρήσιμο για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Έχει μια μεγάλη ποικιλία από πολύτιμα χαρακτηριστικά και είναι αρκετά απλό στη χρήση. Τα σχέδια τιμολόγησής του είναι επίσης απλά και μπορείτε να επιλέξετε εύκολα.

Οπότε ναι, μπορείτε να εξετάσετε το Synthesia για τις περιπτώσεις χρήσης σας. Ωστόσο, εάν δεν σας αρέσει για κάποιο λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική λύση Synthesia.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα κορυφαία εργαλεία σχολιασμού βίντεο για να βελτιώσετε τα οπτικά σας δεδομένα.