Μια πλήρης εργαλειοθήκη για την αντιμετώπιση προβλημάτων Android και iOS

Πάγωσε το smartphone σας στην οθόνη κλειδώματος; Διαγράψατε δεδομένα κατά λάθος και θέλετε να τα ανακτήσετε; Ή θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα του τηλεφώνου σε ένα νέο που αγοράσατε; Σε όλες αυτές και πολλές άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wondershare Dr.Fone.

Τα smartphone και τα tablet Android και iOS εμφανίζουν μεγάλα σφάλματα και σφάλματα όταν γερνούν μερικούς μήνες ή χρόνια. Μερικές φορές, οι συσκευές δεν ανταποκρίνονται στο άγγιγμα ή παραμένουν κολλημένες σε ένα bootloop. Για να χειριστείτε όλες αυτές τις καταστάσεις μόνοι σας, πρέπει να αναζητάτε ένα έξυπνο, αξιόπιστο και προσιτό εργαλείο επισκευής κινητού.

Όταν η αγορά πλημμυρίζει από τέτοια εργαλεία, δεν ξέρετε πραγματικά ποιο θέλετε να αγοράσετε. Εάν βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, διαβάστε αυτό το άρθρο. Εδώ δημιουργώ προφίλ για τη λύση επισκευής κινητών Wondershare Dr.Fone για να μάθω αν μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε αυτήν την εφαρμογή.

Τακτικά ζητήματα με συσκευές iOS και Android

Εγώ, εσείς και πολλοί άλλοι χρήστες smartphone και tablet αντιμετωπίζουμε τακτικά τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Η συσκευή κόλλησε στο bootloop
  • Το iPhone δεν θα ξεκλειδώσει με κωδικό πρόσβασης που γνωρίζετε ότι είναι σωστός
  • Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο smartphone ή tablet και πρέπει να εξατομικεύσω τη συσκευή
  • Διαγράφηκαν κατά λάθος δεδομένα και θέλετε να ανακτήσετε
  • Η συσκευή iOS ή Android δεν θα ενεργοποιηθεί
  • Πρέπει να διαγράψετε δεδομένα από τη συσκευή με ασφάλεια για λόγους απορρήτου και ασφάλειας
  • Διαχειριστείτε και επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης του Apple ID, της οθόνης κλειδώματος του iPhone, της οθόνης κλειδώματος Android, του δικτύου Wi-Fi, της οθόνης ύπνου, του γονικού κλειδώματος κ.λπ.
  • Πρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφώνου
  • Διορθώστε ζητήματα σε επίπεδο συστήματος Android και iOS, όπως η μαύρη οθόνη του θανάτου

Πώς σας βοηθά το Wondershare Dr.Fone

Χωρίς αμφιβολία, θα βρείτε εκατοντάδες άλλα εργαλεία στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι διορθώνουν τα περισσότερα από τα παραπάνω προβλήματα. Αλλά όλα αυτά τα εργαλεία είναι διαφορετικές εφαρμογές. Έτσι, για να διορθώσετε προβλήματα οθόνης κλειδώματος, ξεκλειδώματος κωδικού πρόσβασης και συστήματος, θα καταλήξετε να αγοράσετε τρία διαφορετικά προγράμματα.

Αυτό είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Τι θα συμβεί αν πω ότι μπορείτε απλά να αποκτήσετε ένα εργαλείο all-in-one που θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να διορθώσετε τα περισσότερα προβλήματα smartphone και tablet; Σωστά το ακούσατε! Το Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit είναι μία από τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις για φορητές συσκευές για την επισκευή σε επίπεδο λογισμικού iOS, Android, Samsung και πολλών άλλων φορητών συσκευών.

Το Dr.Fone – Full Toolkit σάς βοηθά προσφέροντας επισκευή plug-and-play για τα προαναφερθέντα και πολλά άλλα ζητήματα λογισμικού κινητών τηλεφώνων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδέσετε την κινητή συσκευή σε έναν υπολογιστή Windows ή Mac όπου είναι εγκατεστημένο το λογισμικό και να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά για να διορθώσετε την κινητή συσκευή.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ασφαλείας iOS 7 SSL / TLS χωρίς αναβάθμιση σε 7.0.6

Τι είναι το Wondershare Dr.Fone;

Το Wondershare Dr.Fone είναι μια συλλογή από διάφορα εργαλεία επισκευής φορητών συσκευών σε μία εύχρηστη εφαρμογή Windows και macOS. Από προβλήματα με την οθόνη κλειδώματος λόγω σπασμένων οθονών αφής έως τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τηλεφώνου, όλα βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Επομένως, εάν πρέπει να διορθώσετε προβλήματα σε επίπεδο λογισμικού των συσκευών σας iOS και Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dr.Fone με σιγουριά.

Είναι ένα πλήρες εργαλείο διαχείρισης κινητών τηλεφώνων που κάθε πολυάσχολος και γρήγορος επαγγελματίας και άτομο πρέπει να διαθέτει. Σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε προβλήματα smartphone και tablet χρησιμοποιώντας τον δικό σας υπολογιστή ή Mac. Επίσης, δεν χρειάζεται να προέρχεστε από ηλεκτρονικά είδη, υλικό IT ή υπόβαθρο ανάπτυξης λογισμικού πληροφορικής για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αποτελεσματικά.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής εξηγεί κάθε κουμπί, μενού, ρυθμίσεις και λειτουργίες περίπλοκα. Έτσι, ξέρετε όλα όσα κάνετε. Για παράδειγμα, το κουμπί Ανάκτηση δεδομένων στην αρχική οθόνη της εφαρμογής κάνει ακριβώς αυτό που λέει, ανακτώντας δεδομένα από συσκευές Android και iOS.

Το εργαλείο διαχείρισης λογισμικού για κινητά είναι διαθέσιμο για μεμονωμένους χρήστες και επαγγελματίες χρήστες. Όταν αναζητάτε μια οικονομικά αποδοτική λύση επισκευής λογισμικού για κινητά για την εταιρεία σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτήν την εφαρμογή. Έρχεται με απεριόριστη διαχείριση φορητών συσκευών καθώς και με όσους λογαριασμούς χρηστών θέλετε.

Wondershare Dr.Fone: Best Features

Βρείτε παρακάτω τα πιο χρήσιμα και εύχρηστα χαρακτηριστικά αυτής της λύσης διαχείρισης κινητών all-in-one:

#1. Υπεύθυνος τηλεφώνου

Το Dr.Fone Phone Manager είναι σαν ένας πλήρης πίνακας εργαλείων για το smartphone ή το tablet σας.

Συνδέετε τη συσκευή και ο πίνακας εργαλείων εμφανίζει εκατοντάδες δεδομένα κατάστασης τηλεφώνου και άλλες λειτουργίες διαχείρισης όπως αναφέρονται εδώ:

  • Αντιγράφων ασφαλείας
  • Συνεργαστείτε με τηλέφωνο
  • Εξαγωγή όλων των δεδομένων
  • iCloud Manager
  • Γόμα δεδομένων
  • Και πολλά άλλα

#2. Μεταφορές δεδομένων WhatsApp

Εάν κάνετε εναλλαγή από Android σε iOS και θέλετε να μεταφέρετε όλες τις συνομιλίες και το περιεχόμενο WhatsApp στη νέα συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία WhatsApp Data Transfers. Το εργαλείο προσφέρει επίσης επιλεκτική μεταφορά κειμένων WhatsApp μεταξύ συσκευών.

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε πολλές κινητές συσκευές για επαγγελματικές ανάγκες και θέλετε να συγχρονίσετε όλα τα μηνύματα επαγγελματικού λογαριασμού WhatsApp σε μία συσκευή, το Dr.Fone το κάνει αυτό αποτελεσματικά.

#3. Μεταφορές δεδομένων τηλεφώνου

Αυτή η λειτουργία Phone Transfers σάς βοηθά να μεταφέρετε δεδομένα από ένα smartphone ή tablet σε άλλο. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε ολόκληρα δεδομένα κινητής συσκευής από Android σε iOS και αντίστροφα.

Ο προγραμματιστής αναβαθμίζει συνεχώς την εφαρμογή, ώστε το λογισμικό να μπορεί να υποστηρίζει τα νεότερα λειτουργικά συστήματα για κινητά, όπως το iOS 16 και το Android 13. Εάν μεταφέρετε δεδομένα κινητού τηλεφώνου σε παρόμοια λειτουργικά συστήματα, τότε μπορείτε επίσης να μεταφέρετε εφαρμογές στην παρούσα κατάστασή τους.

#4. Ανάκτηση δεδομένων

Η τυχαία απώλεια δεδομένων είναι βασικό πρόβλημα για κάθε ιδιοκτήτη κινητού τηλεφώνου. Αλλά το εργαλείο Dr.Fone Data Recovery το χειρίζεται αυτό αποτελεσματικά. Είτε χρησιμοποιείτε iOS, Android, Samsung κ.λπ., μπορεί εύκολα να ανακτήσει τα χαμένα δεδομένα πιο γρήγορα από άλλα λογισμικά ίδιας προδιαγραφών και αξίας.

  Επαναφέρετε το παλιό εναλλάκτη καρτελών στο Chrome για Android

#5. Ξεκλείδωμα κλειδωμένων οθονών

Εάν ξεχάσατε το Apple ID ή τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Google και δεν μπορείτε να εισέλθετε στην κινητή συσκευή σας, πρέπει να δοκιμάσετε τις λειτουργίες Ξεκλείδωμα οθόνης για Android και iOS. Το εργαλείο είναι αποτελεσματικό σε διάφορα είδη κλειδαριών συσκευών, αλλά τα ακόλουθα είναι τα πιο δημοφιλή:

  • Κωδικός αντιγράφου ασφαλείας iTunes
  • Ξεκλείδωμα Touch ID, Face ID, Apple ID και Screen Time Passcode
  • Παράκαμψη κλειδώματος ενεργοποίησης iCloud χωρίς jailbreak στο iOS
  • Παράκαμψη του κλειδώματος οργανισμού σε επαγγελματικές συσκευές μέσω Apple MDM και Android Enterprise Management
  • Ξεκλειδώστε συσκευές Android με κλειδαριές PIN, δακτυλικό αποτύπωμα, κωδικό πρόσβασης και μοτίβα
  • Παράκαμψη κλειδαριών ενεργοποίησης συσκευών όπως το Samsung FRP ή το Google FRP χωρίς λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης

#6. Επισκευές σε επίπεδο συστήματος

Τα σφάλματα και τα σφάλματα σε επίπεδο συστήματος iOS και Android είναι οι χειρότεροι εφιάλτες για κάθε χρήστη smartphone και tablet. Η μαύρη οθόνη, οι διάφοροι κωδικοί σφαλμάτων, το bootlooping κ.λπ., είναι γνωστά ως σφάλματα λειτουργικού συστήματος.

Το εργαλείο επιδιόρθωσης συστήματος Dr.Fone είναι εξοπλισμένο με αρκετούς πόρους για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων. Εάν έχετε αυτό το λογισμικό στον υπολογιστή σας, δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο επισκεπτόμενοι τοπικά κέντρα εξυπηρέτησης για τα ακόλουθα ζητήματα σε επίπεδο συστήματος:

  • Ζητήματα συστήματος iPhone/iPod Touch/iPad/
  • Αναβάθμιση ή υποβάθμιση στο πλησιέστερο λειτουργικό σύστημα για iPhone και iPad
  • Διορθώστε το σφάλμα Apple Logo, το σφάλμα 1110, το βρόχο εκκίνησης κ.λπ.
  • Επίλυση 200+ σφαλμάτων iTunes
  • Ζητήματα συστήματος Android όπως το Google Play που δεν λειτουργεί, οι εφαρμογές συνεχίζουν να συντρίβονται, να έχουν κολλήσει σε bootloop κ.λπ.

#7. Διαγραφή δεδομένων για καλό

Είστε επαγγελματίας της επιχείρησης ή ανησυχείτε πολύ για το απόρρητο; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Διαγραφή δεδομένων μόνιμα για να αφαιρέσετε ευαίσθητα δεδομένα όπως συνομιλίες, κείμενα, πολυμέσα, συνδέσμους, μεγάλα αρχεία, δεδομένα εφαρμογών κ.λπ. Η λειτουργία λειτουργεί τόσο σε iOS όσο και σε Android.

#8. Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης

Η ενότητα Dr.Fone Password Manager σάς βοηθά να διαχειρίζεστε όλους τους κωδικούς πρόσβασης, τα PIN, κ.λπ., για τη συσκευή καθώς και για εφαρμογές, ιστότοπους, αρχεία, καταλόγους κ.λπ. Ορισμένες κύριες λειτουργίες είναι:

  • Βρείτε και ανακτήστε τον λογαριασμό Apple ID
  • Αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς πρόσβασης λογαριασμών email σε ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο
  • Επαναφορά κωδικών πρόσβασης σύνδεσης ιστότοπου και εφαρμογής
  • Ανάκτηση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης Wi-Fi
  • Αναζητήστε τη συσκευή για τον κωδικό πρόσβασης Screen Time

#9. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τηλεφώνου

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων της συσκευής και η επαναφορά περιεχομένου από τέτοια αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι ποτέ περίπλοκη, εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Dr.Fone Phone Backup. Η δυνατότητα λειτουργεί σε διάφορα λειτουργικά συστήματα για κινητά, όπως iOS, Android, Samsung κ.λπ. Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνει τις ακόλουθες κύριες λειτουργίες:

  • Ασύρματο και καλωδιακό αντίγραφο ασφαλείας
  • Προσαρμόστε το υπάρχον αντίγραφο ασφαλείας για εξοικονόμηση χώρου
  • Επιλεκτική επαναφορά στοιχείων από αντίγραφο ασφαλείας συσκευής
  • Προεπισκόπηση των περιεχομένων ενός αντιγράφου ασφαλείας
  • Απευθείας επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας iTunes και iCloud σε smartphone ή tablet Android
  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο iOS

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε το Wondershare Dr.Fone;

Να γιατί το Wondershare Dr.Fone είναι ένα βήμα μπροστά από άλλα λογισμικά επισκευής Android και iOS:

Εύκολο και αποτελεσματικό

Το εργαλείο είναι γελοία εύκολο στη χρήση. Εάν δεν έχετε χειριστεί ποτέ καμία λύση επισκευής κινητού τηλεφώνου, μπορείτε ακόμα να ξεκινήσετε με την επιδιόρθωση προβλημάτων μαύρης οθόνης, κλειδώματος οθόνης, ανάκτησης δεδομένων κ.λπ. διαβάζοντας τον οδηγό χρήσης του Dr.Fone. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, δεν θα βρείτε καμία αναντιστοιχία των βημάτων που περιγράφονται στον οδηγό χρήσης και στο πραγματικό λογισμικό.

Ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη

Το Wondershare Dr.Phone είναι γεμάτο με όλα τα προγράμματα και τους αλγόριθμους επισκευής κινητών τηλεφώνων που χρειάζεστε. Το εργαλείο εμφανίζει επίσης όλες τις κρίσιμες και εύχρηστες λειτουργίες επισκευής στην αρχική οθόνη. Για παράδειγμα, το Ξεκλείδωμα οθόνης, η Ανάκτηση δεδομένων, η μεταφορά WhatsApp, η μεταφορά τηλεφώνου κ.λπ., βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας όταν ανοίγετε την εφαρμογή. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε Η συσκευή μου για να εξερευνήσετε περισσότερα εργαλεία για τη συνδεδεμένη συσκευή.

Ασφάλεια δεδομένων

Η αντιμετώπιση προβλημάτων κινητών τηλεφώνων με εφαρμογές ιστού είναι μεγάλος κίνδυνος. Η εφαρμογή μπορεί να μεταδίδει δεδομένα στο κέντρο δεδομένων της για σκοπούς επεξεργασίας. Ποτέ δεν ξέρετε αν η εφαρμογή απορρίπτει τέτοια προσωπικά δεδομένα ηθικά.

Με το Dr.Fone, καθώς πρόκειται για μια αυτόνομη εφαρμογή υπολογιστή ή Mac, δεν μεταδίδετε προσωπικά δεδομένα κινητού τηλεφώνου σε εφαρμογές cloud ή αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, όλες οι επικοινωνίες μεταξύ της κινητής συσκευής σας και του λογισμικού είναι ηλεκτρονικά κρυπτογραφημένες. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως αυτήν την εφαρμογή από την άποψη του απορρήτου και της ασφάλειας.

Wondershare Dr.Fone: Τιμολόγηση

Αυτή η εξαιρετικά επιτυχημένη λύση επισκευής κινητών είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές πλάκες τιμών, ώστε να πληρώνετε ακριβώς για την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Μεταβείτε στην έκδοση macOS στην πύλη τιμολόγησης για να αποκαλύψετε πληροφορίες τιμολόγησης του εργαλείου για macOS.

Τα άτομα

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το Βασικό πρόγραμμα, το οποίο είναι 39,95 $. Στη συνέχεια, συμπληρώστε το με άλλες υπηρεσίες όπως Dr.Fone – Ανάκτηση δεδομένων (39,95 $), Dr.Fone – Ξεκλείδωμα οθόνης (39,95 $), Dr.Fone – Επισκευή συστήματος (19,95 $), Dr.Fone – Μεταφορά τηλεφώνου (29,95 $) και περισσότερο. Όλες αυτές οι αγορές περιλαμβάνουν άδεια 1 έτους.

Εάν αισθάνεστε ότι μπορεί να χρειαστείτε όλες τις δυνατότητες του, μπορείτε να αποκτήσετε με σιγουριά το Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit για 99,95 $ για ένα χρόνο.

Ομάδα & Επιχειρήσεις

Ας υποθέσουμε ότι εκτελείτε ένα συνεργείο κινητής τηλεφωνίας ή χρειάζεστε το εργαλείο για εμπορικούς σκοπούς. μπορείτε να λάβετε άδεια για 6 έως 10 φορητές συσκευές για 195,93 $. Η άδεια ισχύει για ένα έτος για έναν χρήστη. Μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των διαχειριζόμενων κινητών συσκευών και των χρηστών για επιπλέον χρεώσεις.

Εκπαίδευση

Διαχειρίζεστε μια ακαδημία επισκευής-εκμάθησης κινητών και θέλετε να αποκτήσετε το εργαλείο για τους μαθητές σας; Είστε φοιτητής και θέλετε να απολαύσετε φοιτητική έκπτωση;

Για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και ιδρύματα, το Dr.Fone – Full Toolkit για 1 PC που μπορεί να διαχειριστεί 1-5 συσκευές ξεκινά από 69,95 $.

συμπέρασμα

Έτσι, τώρα γνωρίζετε το Wondershare Dr.Fone από μέσα προς τα έξω. Μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε αν αυτή είναι η ολοκληρωμένη λύση επισκευής κινητών που αναζητούσατε. Κατεβάστε το εργαλείο δωρεάν και δοκιμάστε το.

Ελέγξτε εάν το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει με τα υπάρχοντα προβλήματα του smartphone και του tablet σας. Αγοράστε το αν σας αρέσουν οι υπηρεσίες του και θέλετε να διατηρήσετε το Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit στο Mac ή τον υπολογιστή σας για μελλοντικές έκτακτες ανάγκες με τις φορητές συσκευές σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να διαβάσετε την κριτική του Dr.Fone’s Toolkit.